- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
-
7
addikt
válasz
Lacazr93 #12040 üzenetére
Ja, érzem én is.
@ClayMore: Ha van nekik erkélyük, meg a falán hőmérő. Nekünk pl. nincs egyik sem.
@Mawyx: Nem tudom, hogy arrafelé hogy van, de minálunk este 10 és reggel mittoménhány óra között él a csendrendelet. 8-9 körül már biztos nem, és ez érthető is. Mikor végezzenek házfelújítást, aszfaltozást, csatornázást, ilyesmit, ha egész nap rájuk lehetne hívni a rendőrséget?
@MmDorian: Ha nagyon kótyagos vagy, vagy szívdobogást tapasztalsz, inkább aludj. Veszélyes játék a sokáig fennmaradás. Nekem 42 óra körül volt az eddigi leghosszabb ébrenlétem.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Lacazr93 #8188 üzenetére
Ha van kedved pár játék miatt fél-egy évente egy vagyont költeni a gépre, akkor PC.
Én 4éve untam meg,hogy fél évente 30-50k tolok a PC-be csupán játék miatt (valjuk be,nagy luxus mostanába) Azóta 20ft nem költöttem PC-re, mert netre elég, filmezésre ott az LCD.Amúgy az is bejön kozolba,hogy csak betolod a lemezt és megy.Nem kell instalálni,option-menübe turkálni,nincs grafika FPS közötti megalkuvás.
-
-
lujó55
addikt
válasz
Lacazr93 #8087 üzenetére
Mégegyszer: elvileg nem férhet hozzá senki a számládon lévő pénzhez, de nem jó kiadni az ilyet bűnözőknek. Minden megtörténhet. A legjobb ha nem tartasz rajta nagy látraszóló összeget. Ha pl. van rajta egy milliód és nem akarod kockáztatni, a legjobb ha azonnal lekötöd vagy átutalod egy biztonságos számlára. Én tudok nagyon biztonságos számlákat, ha érdekel mondok is egyet. Igaz, hogy az én nevemre szól, de ez ne zavarjon, hidd el így lesz a legjobb mindkettőnknek
cserébe kapsz majd piros pontot meg kérek egy jó számot a rádióban neked jó?
-
lujó55
addikt
válasz
Lacazr93 #8074 üzenetére
elvileg nem, de az ördög soha nem alszik. egyszer én is jártam így és voltak álmatlan éjszakáim, de nem történt semmi. gyerek ígérgette, hogy kell neki a cucc, már utalja is a pénzt csak mondjak egy számlaszámot. azóta is várom, de a fórumtag úgy tűnt el, mint a sz.szamár a ködben. Ötlet: ne hagyj rajta soha túl nagy zsét. Én mindig lekötöm ha jön egy nagyobb összeg, ahhoz hozzáférni már igazán nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest