- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
CX 9 tulaj lettem a mai napon.
Még ismerkedem vele Samsung QLED után minden fura
-
rodman73
aktív tag
Az új konzolok tudnak 4k@120 hz-t? Ha a c9 mellett döntök, ez az ami a legjobban hiányozna talán. Vagy esetleg szoftveresen megkaphatja valamikor a c9 a 4k@120 hz-t?
-
Segal
veterán
válasz
Farkassacred #55891 üzenetére
Én tök simán összeraktam egyedül a 48-ast.
Még az 55 is sima ügy lenne szerintem. A 65-nél viszont már nem feltétlen vágnék bele -
Farkassacred
őstag
válasz
Jorgi Kormi #55892 üzenetére
Az kemény, úgy látszik a technika a minden.
Ellopom legközelebbre..
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Farkassacred #55891 üzenetére
Itt egy ügyes és bátor emberke :[link]
-
Farkassacred
őstag
Jómagam még a 48-ast sem tudtam egyedül összerakni..elkélt a segítség. Totál lehetetlennek tűnik számomra már a 65-ös összeszerelése is.. nem hogy a 77-es é.
Olyankor jönnek az lg-től emberek akik összerakják (pénz ellenében persze), vagy maradnak a haverok/ismerősök?!
Más. Egy gyors gondolat futott át a fejemben. Ugyebár úgy tudni, hogy nagyobb paneleken (65 és felette) már jobban kijönnek a hibák, banding stb.. Viszont ezeket már eleve baromi messziről nézzük általában, nagyobb távolságnál már alig kéne, hogy észrevegyük a hibákat, legalábbis gondolnám én.
Jelenleg egy 48-ast használok viszonylag közelről, és szerintem pont ez a hátránya ennek a kategóriának.. hogy túl sokan veszik monitornak. Közelről meg egyből kiszúrni a hibákat, még ha nem is olyan nagyok. Persze a monitor használóknál a hiba nem újdonság, esetleg nagy lehet a pofára esés inkább, hogy ez se tökéletes".. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Impulsivex #55873 üzenetére
Ez új, és ki hozza-viszi a tévét? A szervizes? Vagy futárcserés történet?
-
carbapenem
tag
válasz
nozs23 #55862 üzenetére
A lényeg, hogy hozzátok hasonlóan mások is körültekintően tisztázzák, hogy mit kapnak a pénzükért, ha nem új terméket vásárolnak.
Aki TV vásárlás előtt áll, azoknak szerettem volna felhívni a figyelmét arra az apróságra, ha nem "ÚJ" készülékként hirdetik a terméket, hanem ÚJ-szerű, vagy ÚJ-ra csomagolt, akkor az jogilag a használt termék kategória, amire más jótállási jogszabályi feltételek vonatkoznak.
A "sávos garancia" jogszabályban fehéren-feketén le van írva, hogy kizárólag "ÚJ" tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik, használtra nem. Használt termék esetén az 1 év a jogszabályi elvárás (ezért nem véletlenül 1 év van azok mellé a termékek mellé írva).ED-nél
csak a bontottra írják, hogy teljes körű garanciával rendelkezik (bármit is jelentsen mindez) az újracsomagoltra, meg az újszerűre nemigazán (ott van 1 évtől 3-ig minden mint Karácsonykor).eMAG ASZF jótállás:
Az eMAG a Weboldalon új (kivéve az újracsomagolt Termékeket), eredeti csomagolású, ellenőrzött forrásból származó Termékeket, gyártói engedéllyel forgalmaz.a jogszabályi háttér csak a minimalis jótállási időszakot jelöli meg, a forgalmazó ad(hat) ennél hosszabb jótállást.
innen adódik a kérdés, hogy gyártói vagy forgalmazói "garid" lesz-e? ezt a részt a webshopok többsége - tisztelet a kívételnek - nem lihegi túl.
ha forgalmazói garid lesz, vajh a bolt ügyfélszolgálata pont ugyanolyan készséges lesz-e mint az LG ügyfélszolgálata, vagy mégolyanabb? ha leszerződtek a gyártóval akkor nyilvána csökkentett ár nem csak a sérült dobozból, meg a felvágott csomagolásból adódik, hanem abból is, hogy jogilag nem új, hanem használt tartós fogyasztáci cikket vásárol az emberfia. Persze a jogilag használt termékhez is adhat a forgalmazó hosszú jótállást. Új termék esetén kötelessége hogy adja a jótállást, nem új terméknél meg ad(hatt)ja.
-
Haart
addikt
Ki használ CX-et vodafone szolgáltatóval?
Náltok nem dobja be ha a guide-ot nézegetitek tv adásnál hogy ez meg az az adás nem jelenithető meg a kis benéző ablakban?
Marhára idegesítő és akárhányszor guide-ot nyomok mindig előjön. -
törölt tag
válasz
wallace 234 #55882 üzenetére
Nem gáz az se, csak az LG OLED-et az aján és közepén kell tartani. Nehéznek meg nem nehéz, egy 77CX pl. 30 kiló sincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
wallace 234 #55880 üzenetére
És hogy rakod össze a nagyobbakat belőle? Vagy simán, csak 2 ember kell hozzá?
-
wallace 234
őstag
válasz
Farkassacred #55879 üzenetére
55 collost is meg lehet fogni, fém keret azért tart, de valóban oda figyelősebb mint más tv.
-
Farkassacred
őstag
válasz
wallace 234 #55878 üzenetére
Főleg ekkora kijelzőknél játszadozni".. Én ezt a 48-ast alig bírtam összeszerelni, mert a vékonysága miatt vigyázni kellett rá mint állat..
-
wallace 234
őstag
válasz
Farkassacred #55877 üzenetére
Egy így van ! Ki mit fog ki! És ha nem lett kellemes a találkozás, mindegy melyik oldalon akkor utána nem egyszerű a döntés! Az lenne a legjobb ha nem orosz rulett lenne egy tv vétel.
-
Farkassacred
őstag
válasz
wallace 234 #55876 üzenetére
Mindkét oldalon lehetnek hibák sajnos, ilyenek ezek a kijelzők.
-
wallace 234
őstag
válasz
Jorgi Kormi #55875 üzenetére
És ha azt tenné? Össze omlana a Galaxys
? Ilyen oled élmény után nem egyszerű!
De szerintem ha újabb jó lesz, ne aggódj nem cseréli Q80T re -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Impulsivex #55873 üzenetére
Azért remélem nem cseréled le te is egy q80t-re
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Farkassacred #55871 üzenetére
Nekem, szerencsére elsőre, de az ismerősöm most kapta a második még rosszabb panelt a 65-ös CX tévéjébe és azonnal jelentette a hibát. A szervizes azt mondta, hogy elindítja a csereutalványt a részére. Meg a srác is azt mondta, hogy elege volt a cserélgetésből meg abból, hogy ilyen moslék kijelzőket gyártanak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi #55869 üzenetére
Tudom, értettem, csak azért írtam, mert előtte ki akarták szúrni a szemem egy ilyen trágyával, és ha jól megfigyeled, ez itt MÉG 5%-on készült nem 1%-on (amin nagyon sok tartalom és film játszódik), ráadásul 35-ös oled fénnyel és 50-es fényerővel! Ezt a szart, ezt a szemetes pacát, kb 10 filmből 10-nél láttam, ha éppen hasonló sötét helységben játszódott a film, vagy bármi más!
Mondjuk egyszerűbb lenne, ha egy vanish megoldaná a helyzetet!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi #55854 üzenetére
1% -os teszten! Oled fény 15%, fényerő 30%!
33%-os oled fény és 50% fényerő mellett meg teljesen homogén, ismétlen 1%.
Mert ha a fényerő minél több, annál jobban eltűnik a verical bandnig hiba!
Én most addig vettem le, ahol már kezd látszódni, de ilyen valós életben, tartalom közben egyszerűen nem létezik, mert nem használjuk ilyen fényerők mellett. -
válasz
Impulsivex #55853 üzenetére
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy a másodiknál már nem néztem meg ilyen aprólékosan és így gyönyörű.
-
alaves
addikt
válasz
Jorgi Kormi #55856 üzenetére
Amikor az LG szerviz elvitte a B7-et megkérdeztem hogy mi lesz vele. Azt mondta a fószer, hogy megy tovább a 3.világba. Végül is működött (az a 60 halott vörös szubpixel meg szinte csak nagyítóval látszik).
Nem lehet tudni, hogy a régió összeszerelőüzem (LG és Philips is Lengyelországban) mekkora területet lát el, és hogy pl. Nyugat-Európának van-e külön összeszerelőüzeme. -
XboxGamePass
senior tag
válasz
carbapenem #55860 üzenetére
eMAG-nál 3 évet kaptam. Egy darabig 12 hónappal volt felrakva, majd amikor módosítva lett akkor lecsaptam rá.
-
nozs23
addikt
válasz
carbapenem #55860 üzenetére
A 90%-a a savos garancia szerint van felrakva ezeknek a termekeknek. Nem refurbished termekeknel is talalni olyat, ahol helytelenül van leirva.
Ahol 1 ev van irva szerintem eliras, nekem ezt telefonban es irasban is megerisitette ezt az ED. -
carbapenem
tag
válasz
blakey #55826 üzenetére
az MM ászf szerint ezek a "használt termék" kategóriába tartoznak, nem minősülnek új tartós fogyasztási cikknek
18.§ „OUTLET” termékek értékesítése
17.1. A Media Markt Webáruházat üzemeltető MMSH az úgynevezett „outlet” termékkategória alatt
használt termékeket kínál megvételre. A használt termék fogalma alatt az MMSH többek között a
csomagolássérült, esztétikai sérült, beüzemelt, kipróbált, elállás keretében visszaküldött stb.
termékeket érti.ennyit a "jogászkodás" részéről, NO OFFENSE, aki megkapja a papírját a 3 év gyártói gariról annak "bódottág" , de azért óvatosan az ilyen-olyan okokból olcsósított termékekkel....
-
carbapenem
tag
válasz
lolchief70 #55801 üzenetére
Én 390ert vettem Jan közepén Euronics-ban, azóta csak följebb ment. +37 a két év gari kiterjesztés és biztosítás. Lg-s salestől származó infó szerint 450 a hivatalos ajánlott fogyasztói ár és kifutó termék, ami készleten van kiszórják, már újakat nem tudnak rendelni a boltok. A bontottaknál az ED meg az eMAG a weboldalon rövidebb garit hirdetett, illetve ezeken a helyeken a gari kiterjesztés is drágább volt.
-
Haart
addikt
Hi csatlakozom én is egy CX-el a topichoz mostmár tényleg, ma jött meg.
Tud valaki segíteni hogy a sima TVnél mit kell választani adáskeresésnél UPC előfizetőként?
Digi van először meg vodafone plusz más opcióként, vodafone-ra megyek akkor ki kell tölteni a frekvenciákat addig nem enged tovább, jelenleg a "más" szoltáltatóra mentem és kerestettem vele végig az adásokat de a felét találta meg annak ami eddig volt, egy csomo adás hiányzik.
Másik kérdés honnan tudom hogy HD egy adás vagy SD? Ezt a régi samsung kiirta de itt nem látom sehol. Az az adás címe mögé biggyesztette hogy HD.
A harmadik pedig hogy a TV listában a müsorok nevében nem jók a betűk, az ékezeteket nem jól kezeli ahogy nézem, azzal lehet valamit csinálni?
-
Impulsivex
tag
válasz
Jorgi Kormi #55852 üzenetére
Jeleztem az LG nek a kovetkezo cseret
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Impulsivex #55827 üzenetére
Őszintén : nem jobb , három függőleges sávban ting ting . Azt hiszem én nem fogok variálni a "két sávos" ting tingem miatt.
-
xerobyte
aktív tag
válasz
rodman73 #55845 üzenetére
Ne hülyéskedj már!
- Tárgyi tévedés a címben: '2021MODELL'. Mégha arra is gondol a költő, hogy idei gyártmány ez a példány, ez akkor is szándékosan megtévesztő, mert nem, nem idei :: RED FLAG
- 1 év gari. Fél millát akarsz költeni egy TVre, a boltban 3 év gari jár hozzá :: RED FLAG
- 0 értékelés az eladónál, ez ekkora tételnél RED FLAGKét napja 599K volt ez a TV és még lesz is annyi -ha érkezik készlet- hivatalos megbízható boltban, te ehhez képest egy 12%-os spórolásért akarod kitenni egy szép nagy rizikónak magad.
-
wallace 234
őstag
válasz
Blageza #55843 üzenetére
Általában az ír ide akinek, gondja van a legtöbb embernek nincs gondja az oled tvvel! Amúgy igen valóban, vannak gondok. De az elenyésző ahhoz képest, hogy mennyi oled tv van eladva! Nyugodtan vegyél, de ha nem szimpatikus a Lg van Sony, Panasonic, Philips. igaz lg panelal de jobb elekronikával. Nyugodtan vágj bele!
-
Müszi
senior tag
Egy új hír (már akinek
) Igaz ez nem Oled hanem LCD továbbfejlesztés.
Blageza : Ezt a nyugatra/keletre válogatott elosztást én is simán el tudom képzelni. Jól jött ez a pár elmaradottabb új ország a nagy gyártóknak. Van kire rásózni a kevésbé sikerült terméket. Volt ilyen húzás az élelmiszereknél is tudtommal, akkor az ipari termékeknél miért ne lehetne
.
-
rodman73
aktív tag
Ez mennyire jó vétel szerintetek? Egy év bolti garival érdemes lehet bevállalni? (LG Oled65CX, 529.999 ft, tv outletből)
-
Blageza
csendes tag
Sziasztok!
Behalt az LCD. tv-m. Régen eldöntöttem már, hogy a következő csak oled lehet. Itt nem kell magyarázni hogy miért...
Vissza olvastam kb. 1 évet a topicban. Nagyon elszomoritó a kép, ami a posztok alapján kirajzolódott számomra.
Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sok xar kerül ki a gyártosorokról ( főleg LG) , vagy ez a topic azoknak a gyűjtő helye akikhez rosz tv kerül?
Az itteni bejegyzések alapján, ha egy nagy átlagot veszünk akkor 10-böl kb. 6-7 tv-vel valami gariztatható probléma van. (vélhetőleg ez nem fedi a valóságot)
Bele olvastam az LCD topicba is, úgy látom ott a Samu (Qled) hozza az LG itt tapasztalt "színvonalát"... (hibák arányában)
Szégyen, hogy ennyi pénzért 3-4-500 ezer.. Stb.
Ilyen színvonalú termékeket árulnak.
El tudom akár azt is képzelni, hogy van, a nyugati piacra szánt, és a keleti blokba még jó lesz, termék elosztási metódus.
Egy 55"-os CX- ben gondolkozom, de amiket itt írtok, attol erősen el vagyok bizonytalanodva hogy mit vegyek...
Addigis nézem a 11 éves LG plazmát, aminek meglepően jó képe van korához képest. -
szgaborsz
tag
Üdv,
lg oled b7 szállításában kérnek szépen segítséget, ki hogy oldaná meg, ha nincs meg a gyári doboza? Fektetve puha pokrócon? Állítva a hátsó ülésen? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Őszintén, ez nálam azonnal menne hibára újból.
Kb szarból a fosba...Vagy fordítva.Mert létezik ám jó panel [link] csak inkább rád sózzák a szart...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gyerecske #55833 üzenetére
SARKVIDÉK című filmmel kell tesztelni, kb szerintem nézhetetlen lesz.
Egyik ismerős küldte ezeket a képeket. Komolyan felháborító, hogy ilyen moslékokat gyártanak.https://kepkuldes.com/image/1nmD37
https://kepkuldes.com/image/1nmPTg -
gyerecske
senior tag
válasz
Impulsivex #55832 üzenetére
Az a vicc, hogy egyáltalán forgalomba kerül egy ilyen árkategóriás tv-nél elsőre is.
-
Celtis
veterán
válasz
Kétségkívül jobb.
Teszteld normál képtartalommal. Ha úgy nem zavar, akkor jó. -
válasz
Impulsivex #55829 üzenetére
Hasonlóan vagyok csak nekem tavalyi vásárlás lévén 2 év van rá sajna...
-
válasz
Valamivel jobb lett, de még lehetne jobb is.
De én felhagytam vele a többiek tanácsára, nehogy még rosszabb legyen.. -
blakey
titán
válasz
Farkassacred #55824 üzenetére
Január 1-től mindehol ez az "módi", MM-nél is.
-
nozs23
addikt
válasz
Farkassacred #55824 üzenetére
2021-től törvény kötelez mindenkit: [link]
-
nozs23
addikt
válasz
Farkassacred #55822 üzenetére
Arsávos garancia vonatkozik az ED-nél az újracsomagolt termékekre is, azaz 250k felett 3 év.
-
nozs23
addikt
válasz
rodman73 #55795 üzenetére
Én így vettem ED-nél. Minden le volt gyárilag fóliázva. Üzemidő nullát mutatott. A panel jó, pixelhiba mentes. Annyi inhomogenitás van benne, ami simán belefér egy Oled-nél. Kb. 5% szurkénél látok valamit. Nekem pozitív vásárlás volt, persze ez nem garancia arra, hogy mind ilyen. De ott van ezekre ugyanúgy a 3év gari és 14 nap elállás. Nagy kockázat nincs.
-
alaves
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
alaves #55796 üzenetére
LG-nél tök mindegy, addig cserélteted a kijelzőt amíg jó nem lesz neked.
Nem tudom miért írsz ilyet...
Nincs olyan, hogy addig cserélteted, amíg jó nem lesz, max 3 panelt enged cserélni az LG, de már a második után is inkább csereutalványt ad a vételi árról, mert a szervizes mérnök ezt javasolja! -
XboxGamePass
senior tag
válasz
Pro Koryak #55813 üzenetére
Persze, hogy volt bekapcsolva, újracsomagolt, visszaküldött termékről van szó. Üzemórákat nem tudom megnézni, azt mondtátok itt, hogy speciális távkapcsoló kell hozzá, ami nekem nincs.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
XboxGamePass #55808 üzenetére
Azt megnézted volt-e már bekapcsolva, üzemórák száma?
Kizártnak tartom, hogy egy újracsomagolt tévé nem volt eladva => használatba véve.
Biztosan nem a boltban jön rá csak úgy vmelyik dolgozóra, itt egy tv, újra kellene csomagolni, de persze kifelejtünk a dobozból valamit.Olyan szokott lenni, hogy csomagolás sérült, ekkor lehet nem volt bontva, eladva, csak valóban megsérült, kiszakadt a csomagolása.
-
snpetit
aktív tag
válasz
Blas109 #55791 üzenetére
Írtam C9-től lefelé. CX-re nincs. Vagy a webos verzió vagy a DTS kivétele miatt.
#55781Strezi
GOT alatt nem csak nekem van problémám. Vagy szerencsés darabod, vagy nem vetted észre. Régi probléma.
Felirattal nézve azonnal feltűnik, hogy nem okés.
Minden szar ki van kapcsolva ami okozhatja, csak a szerviz menüben nem turkáltam még, hogy kikapcsoljam. -
ztfolder
csendes tag
válasz
Ez tipik árpolitika a kifutó modelleknél. Már nem várható számottevő csökkenés (max 5-10 K) viszont valós kockázat egy ilyenben gondolkodónak, hogy végül már nem talál dobozost, de még outlet terméket is egyre nehezebben. Ez márkától független. Jellemzője : egy hosszú hétvégére lenyomják az árat (ez a gyakorlat szerint a kb egy évvel ezelőtti bevezető ár 55-60 százaléka) majd hétfőtől 50 ezerrel ismét drágább egy másfél hétig. Ekkor ismét akció 3-4 napig. Ekkor a legköltséghatékonyabb a beszerzés, úgy hogy még esélyes, hogy nem egy járatot darabot veszel.
-
válasz
Szép fogás .
Nekem meg csúszik a vásárlás pedig most terveztem .
-
törölt tag
válasz
Nekem anno a távirányító hiányzott az eMAG-os újracsomagolt B6-ból, a talpat rögzítő csavarok feje teljesen szét volt toszva (nem nehéz, a legolcsóbb biliacélból készülnek), meg valami mordori nyelvre állított menüvel jött. De akkor még használtam Harmony-t, és azzal így is be tudtam állítani.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
F-ECT$ #55807 üzenetére
Én is újracsomagoltat vettem eMAG-ról 329 ezer Ft volt(OLED55CX3LA). Egyetlen hiányosság a talpat rögzítő csavarok hiánya, de elvileg pótolni fogják, amúgy is falra raktam. Ez még újracsomagolt kupon felhasználásával volt ennyi egy pénteki napon, a hátulja még fóliás volt, képernyő hibátlan. 2020/11 havi gyártás. 385 ezer Ft volt legolcsóbb új valaha eMAG-on (Media Markt meg 390) ahogy követtem az árakat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Én is várok egy jó akcióra, tavaly BF körül még nem volt aktuális a vásárlás, most viszont az lett
EMAG-on néha van újracsomagolva 360k körül, de nem hiszem hogy ennél olcsóbb lesz ismerve pl az 55C9 ár életútját. -
Tiszteletes
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Egy LG 49UH8507 típusú televízió mellé vásároltam idén januárban egy 55C97LA (dupla tuneres német piacos) típusú jószágot. Ami feltűnt, hogy az "új" szerzemény a TV hangszóró+Optika beállítás mellett nem visz át csak egy stereo sávot az erőlködőre. Olvasgattam itt is és ezt többen leírták már előttem is. Ezzel még csak megbékültem. Azonban a DTS hangsáv kiválasztásánál azt vettem észre, hogy csak a jobb oldali front hangszóróból jön a hang. Több nyersanyaggal tesztelve ez mit sem változott. Ahogy áttettem Dolby forrásra, azonnal jött a térhatás, de a DTS-el ilyen suta volt. Pedig az első DTS hangsávval készülő produkciót már bekészítettem a TV-vel hazafelé utazás közben, hogy azt jujj de megnézem majd rajta. Természetesen a TV saját belső lejátszójával teszteltem. Tudnátok esetleg javasolni erre valami megoldást?
Illetve egy véleményt meghallgatnék részetekről, hogy egy OUTLETBEN, újként eladott televízióra vajon lehet-e az új 2021.01.01.-től érvényes szavatossági szabályokat alkalmazni/alkalmaztatni?
Előre is nagyon köszönném!
Üdv,
D. -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Gondot okozhat a kijelzőnek ha sok feliratos tartalmat néz az ember? Ez mennyire számít statikus tartalomnak? Nagyon gondolkodok egy 55" CX vásárlásán.
PS4/5 is menne rajta, de ez nem számottevő mennyiségben. -
törölt tag
válasz
Szerintem lesz ez olcsóbb is még mielőtt kifut, de aztán ki tudja. Ki kell fogni, mozognak ilyenkor föl-le az árak, ez ilyen.
-
lolchief70
aktív tag
Szerintetek lesz még olcsóbb az 55Cx?
Most 409000-ért a legolcsóbb.
De fura az árképzés mert pár naponta felemelik az árát emag/edigitalon majdnem 50-100-al, majd vissza csökkentik. Viszont egyre kevesebb webaruhazból lehet rendelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- Samsung Qled 50" (127cm) 4k uhd hdr smart led tv
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új Realme Realfit F2 Pro ANC Hibrid fülhallgató 4 színben Fekete,Fehér,Kék,Pink
- Eladó felújított hibátlan led tvk próbagaranciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!