Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
Sőt a paneleket kategóriákba kéne sorolni azok etalonhoz való viszonyulásuk szerint.
A gyártó szempontjából: A nagyon szar, de még eladhatót listaáron hozni, az egyre jobbakat pedig egyre drágábban ugyanabba a modellbe szerelve.
A vevő szemszögéből: Az etalont elérő, vagy annál jobb panelt listaáron az annál rosszabbakat pedig fokozatosan diszkontálni.Teljesen egyet értek "piroshfbcsillag" fórumtárssal, annak kivételével, hogy egy normálisan működő ügyfélszolgálat igenis megsüvegelést érdemel.
Amíg - a leginkább koncolni való - tőkések érdekérvényesítő képessége erősebb lesz, mint a plebsszé addig, mindig az első módszer kerül megvalósításra, pusztán azért, mert ez több profitot termel.
Amíg a nép az ürüléket megveszi, megszavazza... stb. addig nem is érdemel mást. Óriási közhely, de a világ így működött, működik, és sajnos a jövőre nézve sincs túl pozitív prognózis.Olvasva ezt a sok kárváliát, én csak csendben remegek a január végén vásárolt outletes 55C97LA-mmal, hogy azon nincs egy deka hiba sem eddig. kopp-kopp
Majd jól megnézhetem magam, amikor megdobáltok kakival. -
Tiszteletes
aktív tag
Ne tudom, hogy csak én vagyok-e ilyen kivételesen szerencsés, de ahányszor (5 alkalom) kapcsolatba kerültem az Extreme Digital-lal abból 4 alkalommal volt gikszer. Már évek óta nem vagyok hajlandó venni tőlük egy pohár vizet sem. A szolgáltatási minőségüknek valószínűleg az EMAG-os összeborulás se sokat használt. Az, hogy egy ilyen állapotú terméket eladtak az egy emberi (üzletvezető, termék manager) döntés eredménye.
Ürülék minőségű döntés=ürülék minőségű ember=ürülék minőségű üzlet -
Tiszteletes
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Egy LG 49UH8507 típusú televízió mellé vásároltam idén januárban egy 55C97LA (dupla tuneres német piacos) típusú jószágot. Ami feltűnt, hogy az "új" szerzemény a TV hangszóró+Optika beállítás mellett nem visz át csak egy stereo sávot az erőlködőre. Olvasgattam itt is és ezt többen leírták már előttem is. Ezzel még csak megbékültem. Azonban a DTS hangsáv kiválasztásánál azt vettem észre, hogy csak a jobb oldali front hangszóróból jön a hang. Több nyersanyaggal tesztelve ez mit sem változott. Ahogy áttettem Dolby forrásra, azonnal jött a térhatás, de a DTS-el ilyen suta volt. Pedig az első DTS hangsávval készülő produkciót már bekészítettem a TV-vel hazafelé utazás közben, hogy azt jujj de megnézem majd rajta. Természetesen a TV saját belső lejátszójával teszteltem. Tudnátok esetleg javasolni erre valami megoldást?

Illetve egy véleményt meghallgatnék részetekről, hogy egy OUTLETBEN, újként eladott televízióra vajon lehet-e az új 2021.01.01.-től érvényes szavatossági szabályokat alkalmazni/alkalmaztatni?

Előre is nagyon köszönném!
Üdv,
D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor