Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi206
tag
Abban az esetben ha megveszem a kiállított C9-et arra már a 3 év LG garancia vonatkozik, vagy a 2 év?
-
anrab
addikt
válasz
Fapuma7210
üzenetére
Jó döntés lenne a 805 ha nem kell 2.1 hdmi.
Egyébként PS5 kifogástalanul megy. Mikor jött azzal próbáltuk először. Idei rendelte a fiam novemberben a ps-t és mentünk venni a 855- öt. ua.
Látom már válaszolt alaves. Is csak megerősítem. :) -
-
tibi206
tag
Sziasztok,
BX-es és CX-es LG oledek között mekkora különbség van? Samsung KS7000-et váltanék vele , viszont a környéken lévő üzletekben 65ös méretben csak BX található illetve egy C9 ami viszont 1 évig kiállítási darab volt?
Köszi, előre is.
-
alaves
addikt
válasz
Fapuma7210
üzenetére
Ha nem használod a HDMI 2.1-et, akkor:
-Philips OLED805
-Sony A8
-Panasonic HZ1500 -
alaves
addikt
válasz
Hevesjeges
üzenetére
Ha még nem tetted: áramtalanítás (üzem közben kihúzod, 1 perc múlva visszadugod, így a TV újraindul), ha nem segít újra rakod az fw-t.
-
Fapuma7210
csendes tag
Sziasztok! LG65cx tulaj voltam egészen tegnapig.
LG elvitte a keszülékemet , kezemben a csereutalvány.
Kábelen nem tudott internetre csatlakozni , wifi is megszünt amikor bedugtam.Szóval fogalmam sincs , hogyan tovább. Philips 805 öst nézegetem , vagy maradjak a cx nél?
Mit javasoltok?
(Egyébként képileg makulátlan tv volt amit elvittek.)
-
gertitorpe
tag
Köszi a videót!
Igen, azt hiszem idén nekem is eljött az idő beszerezzek végre OLED-et, méghozzá a 83"-os Sony szörnyet.
Az 55 colos, fullhd-s modellek óta követem szorosan a technológiát de eddig valahogy nem állt össze a kép. Ha nem jártam mindenféle Media Marktban legalább 100x megbámulni ezeket a TV-ket, akkor egyszer sem. De valami mindig hiányzott az új modellekből a magas ár mellett, mire leesett az ár meg túl kíváncsi lettem a jövő évi szériára, vagy éppen megálmodtam egyel nagyobb méretet...Az 55 colos lg 652v-m meg kiszolgált; még a foltjait is megszoktam. De eljött az OLED éve, a nyár végi-őszi árvágásnál meghúzom a ravaszt

-
Hevesjeges
csendes tag
Sony AG 9 televízióm eddig hibátlanul működött.A számítógépen lévő filmeket ,sorozatokat Plexxel játszottam le.Ma este elindítóm a Plexet kép van,hang nincs.Próbáltam a VLC-vel,ott is kép van,hang nincs.YouTube nem működik. Tv adás és a Netflix rendben van.Tegnap este minden rendben volt,ma este kapcsoltam be a tv és ,akkor jelentkezett a probléma.Próbáltam a beállításokat, de eredménytelenül.Szerintetek mi lehet a hiba?
-
allein
addikt
Urak, az LG oledekben 100Mbit-es hálózati kártya van. Jól gondolom, hogy belső hálózaton is csak 100Mbit marad? DV film esetére inkább ac wifin vagy komolyabb BD lejátszóval érdemes próbálkozni.
-
so_ha
senior tag
Vincent: LG G1 Evo panel technológia
-
Elims
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ha nálad szép akkor bizony állítgatnom kell vmiket.
Pro Koryak: Nem vagyok hozzáértő -mint ahogy szerintem te sem- csak hiszek a szememnek.
Égyébként amikor elolvastam a mondatod első gondolatom..nem szép volt.Aztán most este ahogy hazaértem kaptam még egy fülest. :-/ A barátnőmmel beszélgettem erről a tv-ről és bővebben kifejtette,hogy ő hogy látja az új és a régi tv-t.
Úgy jellemezte a kettő közti különbséget,hogy hallgatsz egy rádiót (kocsiban,otthon,bárhol),hallod az adást,de hallasz mellé egy nagyon kis sistergést is (régi tv-re hasonlat,majd tekersz a tuner-en és egyszer csak bejön sistergés mentes szép sztereóban (új tv).Na vmi hasonlót lát ő most.
Ő a régit ehhez képest fakónak tartja
.Azt mondta,hogy ennél a tv-nél látja,hogy hol ér véget a piros szín és hol kezdődik a sárga (csak példa).
Na ezek után eszembe jutott a mondatod. 😡 🙂 (Ő nem olvassa ezt a fórumot.)Amit meg én látok az más és nem vagyok vak vagy gyengénlátó,sőt..
Engem zavar,hogy látom a válaszidő miatti hibát+ -szerintem- élettelen képet.Legalábbis a másikhoz viszonyítva.
Állítgatom,kábel/slot csere és majd kiderül,hogy mi lesz.A 4k hdr viszont tényleg "absolutely beautiful"!
[Ebben] a youtube videóban mondta az ember.Igazat beszél.Szerk.: Nekem nincs olyan lehetőségem,hogy visszaküldöm vagy kicseréltetem másikra esetleg "levásárolom".Ez mind felejtős.
-
paatrick
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
CX-et nem forgalmaz a Media Markt jelenleg, szóval az kiesett.
-
Farkassacred
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Milyen problémákkal találkoztál, ha szabad kérdeznem? Érdekelnek a tapasztalatok ennél a panelnél, tényleg csak egyszerű kíváncsiságból kérdezem.

-
blakey
titán
válasz
norbertoth
üzenetére
Ez oké viszont a linkelt LCD-hez képest boritékolható, hogy jobb a BX.
-
norbertoth
senior tag
CX-et vegyél ha teheted, a BX-et én is visszaküldtem, mert voltak vele gondok nem is kicsi, legalábbis az én szememnek.
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
mivel jól befürödtem ma egy Samsunggal, holnap viszik vissza, elgondolkoztam hogy mi lenne ha inkább levásárolnám az árát. Eredetileg oledet szerettem volna venni (év végén) és most nem akartam ennyit kiadni rá, de most már ki tudja. Szóval legolcsóbb oled a Media Marktban jelenleg a 55 BX3 LB, ez ajánlható kategória vagy csak adok a szarnak egy pofont?
-
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ezzel tuti menni fog: [link] CLUB3D USB 3.1 Type C -> HDMI 2.0 adapter
-
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ha nincs a laptopban HDMI 2.0 vagy USB 3.1 Gen2 Type C, akkor nem fog menni semmilyen átalakítóval sem.
-
tibi206
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy LG OLED65-ös tv-t.
Találtam 1 kiállított C9-est 500k-ért szerintetek érdemes lehet megvenni? Gondolom elég sokat ment az üzletben, beégés miatt kérdezem csak. Illetve ha elmegyek megnézni miket érdemes rajta megnéznem? Üzemidőt látom valahol, hogy mennyit ment a tv?Köszi előre is a segíséget.
-
Strezi
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
alaves
addikt
válasz
Zsmester89
üzenetére
Valószínűleg már új, átalakított 2018-as (vagy még újabb) kijelzőt kaptál, azért más a panelvezérlő.
-
Zsmester89
őstag
Az előbb ment el a szervízes, megvolt 3 év után a 2. panelcsere az 55" b7-ben...igaz csak piros háttérnél látszódtak a sötétebb foltok (átlag használat mellett nem észrevehető), de engem zavart. Ismét 2 év gari a kijelzőre (meg a készüléken is van még 2).
Ami érdekesség, hogy a panelra szerelt (talán) vezérlő fele akkora, mint azon, amit 1.5 éve raktak bele.
Most kezdődhet a bejáratás (pc, ps, hbo go :) tv műsort nem kapott meg nem is fog).
Esetleg ha valakit érdekel egy két kép a palelcseréről, akkor mellékelhetek. -
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Csak akkor fog menni a 2160p/60Hz, ha legalább HDMI 2.0 vagy USB 3.1 Gen2 Type C van rajta. HDMI 1.4-el: 2160p/30Hz v. 1080p/60Hz a maximum. Ha jól hangolható videokártya van benne, akkor elvileg a HDMI 1.4 tudja a 2160p/60Hz/4:2:0-át.
-
XboxGamePass
senior tag
Aki esetleg M1 MacBook Air-hez csatlakoztatja az OLED tévéjét érdekelne, hogy el tud-e érni valahogy 4k 60Hz-t. Van egy ugreen usb c hub-om, de az 4K 30 Hz-t tud elvileg és csak 1080p 60 Hz-t tudtam beállítani vele, ami nem ideális, 2K kellene legalább 60 Hz-en.
-
Elims
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Fasza.. Viszont az írásod után eszembe jutott vmi.Ha Wallace és a te beállítás segítséged nem vezet eredményre,kipróbálom másik slot-ban és másik kábellel. (Lehet,hogy az a gond..4k-sba dugtam. :-/ )
Wallace: iptv-ről.Mindenképp kísérletezgetek vele.
Blakey: Nem mondom,hogy nincs igazad,mert amikor megvettem,nagyon szarnak láttam.Tényleg.Ezért állítgattam finomítgattam sokáig és most tényleg szép amit látsz.
Több barátom megnézte akkor,voltak hozzáértők is és nem kedvességből mondták,hogy nagyon fasza lett.Jorgi Kormi: Hd adás megy rajta és nem szép. :-/
Pro Koryak: "Ugye nem a "Shop"..."
Nem,kérdezte az elején ezt az áruházi módot."Legalább van egy hozzáértő..."
Ilyet majd akkor ha én is írok neked hasonlót. -
Pro Koryak
addikt
Pedig már a HD tévé adásnak is
kellene lennie.
Ugye nem a "Shop" módot választottad első bekapcsoláskor?
A mozgás leginkább lassú pásztázáskor szokott akadozni tévéadásnál. Gyors mozgásnál nem.
Jó ez Pana , nem LöGö."Szóval jó lenne ha a bnőmnek is tudnék kedvezni.Ő azt mondja,hogy Gyönyörű tűéles"
Legalább van egy hozzáértő a családban.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Sima SD tartalom az alapból sz@r , főleg hogy ha minél nagyobb tévén nézed , de a hd 1080-as ( még a 720-as is ) klasszisokkal jobb mint a sima LCD tévén és az antennáról bejővő 1080-as , pedig baromi jó az oledemen . Múltkor néztem meg egy régi Belmondo filmet a Dunán és hozta a mozis hangulatot ( pedig nem egy mai darab és nem uhd).
. ( Az a szégyen ,hogy 2021-ben még létezik SD minőségű tv csatorna ez a szolgáltatók balf...sága) -
polonic
félisten
válasz
wallace 234
üzenetére
Viszont a 2 ezer óra mondjuk a manuálisan futtatottól indul vagy az automatikusan futtatottól?
Ugyanis nekem megjelent a téglalap, ezért vagy 3-szor futtattam. Aztán jött a panelcsere. És mondjuk ott nem nulláztak semmit, úgy emlékszem. Tavaly szeptember óta azért nem ment 2 ezer órát a tv. -
válasz
wallace 234
üzenetére
Hát nem tudom én kivettem a dobozból talán 1-2 dolgot állítottam rajta, meg az üzemmódot szoktam film vagy játék esetén, de szerintem brutál képet ad.
Előtte próbáltam egy Q82T-t, de az elbújhatott minden téren a CX mellett.
-
polonic
félisten
Ha kikapcsolásnál megjelent egy ablak ami kiírta, hogy pixelfrissités lesz, stb, akkor ez a 2 ezer óra utáni, igaz?
-
alaves
addikt
Most jut eszembe, lehet, hogy amit látsz, az nem (vagy nemcsak) az OLED kijelző miatt látod. B7-en is voltak ilyen szaggatások (rajzfilmeknél és a Discovery HD-n láttam sokszor), amelyet nem a mozgásmegjelenítés okozott, hanem valami más (talán a tuner vagy egyéb TV jelfeldolgozás). Philips OLED-en nyoma sincs.
-
Elims
veterán
Sületlenség? :-D
Mindegy hogy hol laksz,írd meg privátban,megyek érted és haza is viszlek.Nézd meg a saját szemeddel.
A jelenlegi beállítással bizony szebb mondjuk a rtl2hd a szutyok ips lg-n,mint a cx oled-en.
Ha ezt a mozgásmegjelenítőt ennyi pénzért "meg kell szokni" akkor bizony én nem fogom.
Menesztem a háztól.
Bár azt nem értem,hogy egy akármilyen gagyi tv(!) műsör alatt szaggatt (mert darabos..) akkor egy komolyan 4k hdr játék alatt,amiben még az érzékenység is fel van húzva -értem ezt úgy,hogy az "operatőr" kamerakezelő keze elég gyors..- meg szép folyamatos.Halvány jele sincs sok ms-nek.
A tv műsör a ludas?O.K.,de akkor a "foltos" ips-en miért nem?Este rámegyek Wallace írására tüzetesen.
Szerk.:
Alaves: Köszi szépen!
-
Elims
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére

Energia gazdálkodást kikapcsoltam persze.Tru motion-t is.
Ami zavaró,hogy a barátnőm műsorai rosszabbak -egyértelműen-,mint a régi tv-n.
Most nézett vmi sorozatot (barátok közt vagy éjjel-nappal) és a kamera mozgás láthatóan akadozott+ha vki emelgette a kezét,darabosan látszott.A képminőség romlás már csak hab a tortán.
Nem azt mondom,hogy nézhetetlen,de közel sem ez volt az elvárás.GTVili: Akkor a régi tv-n miért szebb a szar? :-)
Pro Koryak: Nagyon patika beállításom van abban az ips lcd-ben.Emlékszem amikor egy 125-ös va samsung-ot váltottam arra a 165 ips-re.Ugyanilyen szarul esett mint most,hogy kiadtam érte x Ft-ot (akkor sem a bolti árat,de nem is ingyen jött..) és rosszabb a kép,mint a régebbin.
Kb.egy teli hétig állítgattam minden este kb.2-3órát+a beállítás segítség,amíg a jelenlegi tényleg patika szintet elérte.
Nem volt semmilyen sport/kiemelt vagy élénk.Pont az volt a lényeg,hogy úgy érte el a jelenlegi szintet,hogy semmi ilyen felhúzott szarság nem volt benne.Kipróbáltam most ezen az oleden a division 2-t is (ma volt frissítés :-/ ),ps4 pro-n olyat mutat,hogy...hááát... :-)))) igen.Szemmel látható a különbség.Nagggyon Komoly a kép!!
4k hdr-ben iszonyat veszett!! :-)) Nemsokára izzítom rá a ps5-öt..
Szóval jó lenne ha a bnőmnek is tudnék kedvezni.Ő azt mondja,hogy Gyönyörű tűéles,de én azon kivül látom a többi különbséget. (Sajnos.)
Tartok tőle,hogy ezt is majd több estén keresztül kell hegesztgetni mire jó lesz. :-/ -
Taki46
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem valahogy nem hiányzik az LG lcd mióta a Panasonic oledet használom🍾
Igaz én nem igazán nézek tv adást, esetleg néha egy kis netflix. Én azt a tábort bővítem akik azt vallják, hogy oled tv-t és projektorot csak a legjobb minőséggel szabad etetni 😉 -
Pro Koryak
addikt
"simán szebb a lcd tv"

Ott valami nagyon nincs jól beállítva! Már a kép kontrasztosságának is szembeötlőnek kellene lennie.
"élesebb kicsit ez az oled,de élettelen a kép"
Pont az ips lcd lenne élettelen a lapos kontrasztjával.
Nem lehet, hogy az lcd nálad valami "kiemelt" vagy "élénk" netán "Sport" képbeállítással ment eddig?
Nálam Digi hd adások is már-már besza-behu néha...főleg sötétben

-
GTVili
tag
Sajnos ez egy ilyen játék.... szxrból nem lehet várat építeni.
Kicsit olyan, mint amikor van egy high-end hifi rendszered...és te rádiót hallgatsz rajta.
Jó-jó...de nem olyan nagy durranás. Akkor az igazi, ha felteszel egy lemezt...Magyarán amilyen a forrás... olyan lesz a kép.
-
wallace 234
őstag
Energia gazdálkodást, ki kapcsoltad? Itt a prohardveren is volt, teszt [link] van képbeállitás próbáld azt ki! Oled fénye már nem olyan mint, korábban de attól a uj634 töl, jobbat tud azért az oled. Igazából oled fény mehet fentebb is mint 30, korábbi oledeknél még jó volt, de az újabbaknál azért mehet, fentebb is teszt alapján 60 as oled fényt ajánlanak.probálgasd azért! Ill még egyszer írom, rtings be állításokat is nézd át amit küldtem!
-
Elims
veterán
Beüzemeltem a lg cx3-at.
Igazatok volt,látni fogom a különbséget.
Mindenféle akaratlagos lehúzás nélkül írom,a különbség -sima sd adásban (hd)- simán szebb a lcd tv (lg 65uj634).Halál komolyan mondom,próbálom arra fogni,hogy a szemem azt szokta meg és ez még furcsa,de sajnos nem.
Szebb a lcd (azokkal a beállításokkal) mint ez az oled.Tény,hogy élesebb kicsit ez az oled,de élettelen a kép.A fekete az Tényleg Valós fekete!Ez kétségtelen,de ezeket leszámítva simán szebb az az egyszerűcske lcd vmi.
Néztem 4k hdr tartalmat is,írtátok,hogy nézzek rá.Ránéztem.
4k hdr-ben...hogy is mondjam...eszméletlen!Hihetetlen Szép!!Abban a lcd nem rúg labdába,pedig azon is van olyan 4k hdr,hogy lemászik a képernyőről,de ezen az oleden..elhiszi a szemem,hogy valóban ott vagyok és előben történik ami történik.Nekem szerencsére nincs benne -most még- olyan foltok amiket írtatok/fotóztatok+nincs pixelhiba sem,pedig nagyon keresem..
Igaz,én úgy raktam össze,hogy a kijelzőhöz alig értem hozzá.Nagyon nehéz volt úgy,de megoldottam.Kérem vki írjon egy beállítást,hogy ő hogyan lőtte be a sajátját.Amit most látok,nem nagyon győzött meg.Sajnálom,hogy ezt írom,de így van.
Fényereje vicc.Ha 20-on/30-on kellene használnom (és azt is írjátok),már passzolom is tovább. Igaz garancia még nincs,de meglesz oldva.+a kurzort hogy tudom úgy kikapcsolni,hogy legközelebb még véletlenül se lássam a képernyőn?
-
3L1T3
addikt
PC monitorként 0 OLED fény valamennyivel tudja csökkenteni a beégés esélyét?
-
junior19
senior tag
válasz
KTTech
üzenetére
Csak kérdés, hogy a Pana szerviz hogyan állna hozzá a panelcseréhez, mert ugye a Panánál kikötés a kompenzációs ciklusok lefutása. És ezt ellenőrzik is fórumtársak leírása alapján.
A boltban ha csak egyszerűen elvették az áramot, akkor sok ciklus nem futott le rajta, amiért majd a szerviz megtagadja a cserét. -
Bazsi81
tag
Sziasztok! Szeptember óta 1020 óra üzemidő soknak számít?
-
DVlad
őstag
Felújított...
[link] -
nozs23
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
A másik a jelentekbe szabályozza a fényerőt! Ahol sötétebb ott kicsit meg emeli, hogy a részleteket jobban lehet látni! 2 külön dolog!
Ez így sem teljesen jó magyarázat, hisz ez a mód is a környezeti fény függvényében csinálja, amit csinál. Ergo tök sötétben nem emelget meg semmit, nagy fényben pedig elég durván.De inkább kikapcsolom mindkettőt a francba.
-
wallace 234
őstag
válasz
nozs23
üzenetére
Automatikus energia módba szabályozza az oled fényt a környezeti viszonyokhoz! Fel és le , ezért nem lehet állítani ilyenkor az oled fényt! A másik a jelentekbe szabályozza a fényerőt! Ahol sötétebb ott kicsit meg emeli, hogy a részleteket jobban lehet látni! 2 külön dolog!
-
GuruZone
őstag
válasz
freemanone
üzenetére
anymote !
-
nozs23
addikt
válasz
nozs23
üzenetére
Azért az LG is jófej a manualban:
Energy Saving - Auto:
TV sensor detects the ambient lighting and automatically adjusts the screen brightness.AI Brightness Control
When set to On, the screen brightness is automatically calibrated based on the brightness around the TV.Na mindegy, megnézve pár írást és videót az első opció csak csökkenteni tudja az oled fényt, a második pedig növelni (és csökkenteni is? tudja a halál.). Ez utóbbi pedig elvileg csak Dolby Vision-nél működik, pedig bekapcsolható SDR és mezei HDR tartalomnál is. Remekül ki van találva.
-
Calogero
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Szerviz menüben tudod megnézni, amihez kell egy infrás mobil + app, vagy be kell szerezned egy szerviz távkapcsolót [link]
-
-
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Írj az LG-nek aztán ők küldenek!

Vagy simán rendeld meg [innnen, vagy ilyet] -
ztfolder
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki pontosan hogy a pixelfrissítésnél mi történik pontosan? Ha nem azonos a 4 óránkénti az 1000 óra utáni 80 percessel, akkor mindkettő érdekelne. De nem az, hogy én mit látok belőle, meg mit ne csináljak az alatt, hanem a konkrétan, mi történik a pixelekkel kapcsolatban.
Előre is köszi, ha valaki tudja. -
XboxGamePass
senior tag
Még egy off,
Vásároltam az EMAG-tól egy újracsomagolt LG 55 CX3LA-t és a talpat rögzítő csavarok nincsenek a dobozban, pótolni sajnos ők nem tudják. Valaki tudna segíteni, hogy pontosan milyet kell vennem hozzá, a talp rögzítéséhez? Nagyon hálás lennék.
-
nozs23
addikt
Köszi a választ mindkettőtöknek. SDR-nél 25-re lőttem az Oled fényt, majd bekapcsoltam ezeket, mert azt nem bánnám ha minimálisan változtatná az Oled fényt a környezeti fény függvényében (értsd: nappal feljebb, este lejjebb), de azt nem akarom, hogy jelenetek között is próbálja ezt szabályozni. Ha jól értem, akkor ezt nem tudom elérni automatán, mert a tévé által kibocsájtott fény is bezavarja? Javítsatok ki, ha rosszul mondom.
-
válasz
nozs23
üzenetére
A különbség az, hogy AI célja az lenne, hogy a képminőséget javítsa, a környezeti fényhez automatikusan "optimalizálva". Tehát, hogy mindig a legjobb minőségű képet lásd, adott körülmények között.
Az energy saving, pedig a környezeti fény függvényében állítaná a tévé maximális fényerejét, hogy így spóroljon energiát, tehát nem a képminőség/látvány javítása a célja.

A legjobb, ha mindkettőt kikapcsolod, utóbbi még anomáliákat is okozhat (bár mindkettő), pl sötétben a tévé lehet a legnagyobb fényforrás, ahol a világos és sötét jelenetek váltakozása befolyásolja a környezeti fényt is és így visszacsatolásos hurokba kerülhet a tévé/a TV maga megzavarhatja az érzékelőt.

Kapcsold ki mindkettőt és felejtsd el, egyik se kell, ha "stabil" képet akarsz, egyszer jól beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.Azt mondta,hogy ennél a tv-nél látja,hogy hol ér véget a piros szín és hol kezdődik a sárga (csak példa).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

25-40 oled fénynél semmit se látok a játékokból kb

Vhiktor