Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Üdv Nektek!Már jó ideje gondolkodom rajta, hogy be kéne fektetni egy jóféle Oled TV-be. Eddig csak LCD-k voltak leginkább az LG-től és megszoktam a WebOS-t igy a kiszemelt egy LG 55CX3LA.
Ha már eddig tologattam a beruházást mit gondoltok, mikor lenne a legpraktikusabb a vásárlás?
Azt már tudom, hogy év elején kezdik kiszórni a készletet helyet csinálva az új típusoknak.
Most az említett típus 390k ft az MM-nél.
Mit gondoltok lesz még olcsóbb is, netán sokkal vagy inkább elfogynak és ez sem lesz. Nem sürgős a dolog, van mit nézni de azt sem szeretném, mint az előző vásárlásánál, hogy egy leárazásnál hirtelen felindulásból megvettem, majd egy hónap alatt majd 30k ft-tal tovább csökkent az ára. -
Müszi
senior tag
válasz Wellin9 #54672 üzenetére
Azt hiszem belevágok ha még egyáltalán van. Ha meg elfogyna és nem igazolnák vissza akkor marad az Emag.
Mindenesetre bontott dobozt nem fogok átvenni. Merem remélni, hogy nem is próbálkoznak azzal, hogy olyat küldjenek előzetes jelzés nélkül.
Őszintén szólva próbálkoztam a rendeléssel és megjelöltem volna bolti átvételt mert azt jobban preferálom de szinte mindegyik üzlet készlethiány megjegyzéssel kidobott. Egyedül Budaörsön lett volna még elvileg de oda mostanság nem tudnék kimenni érte. Felhívni én sem tudtam őket de még holnap megpróbálom.
Szerintem már csak a raktárukban lehet pár példány belőle az meg csak nem volt kibontva és bekapcsolva sehol.
Most nézem ismét és a Mamut-ban is van elvileg. Délelőtt még ott sem volt.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
válasz norbertoth #54683 üzenetére
Azt gondolom egy ilyen TV-t a legtöbb boltban nem próbálnak ki. Max a kiállított példányt nézegetheti, nyomogathatja a vevő. Tálán kibontható és az épsége ill. hiánytalansága szemügyre vehető.
Probléma esetén ott a 3 nap, netesnél több. Emagnál még ez sem áll mert a legtöbb esetben csak kiszállítással rendelhető.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
LG 55CX3LA megrendelve az MM-től. Sikerült is őket felhívni de sajna egyik boltjukban sincs már készleten. Csak a kp. raktárukban van pár darab természetesen originál online, kiszállítással rendelhető. Nem rég vissza is hívtak, hogy a holnapi napon hozzák is.
Azt kérdezném, hogy érdemes kapásból fw-t frissíteni rajta vagy inkább várjak vele? Olvasgattam itt fényerő visszabutítós verzióról. -
Müszi
senior tag
Jelentem meghozták és be is üzemeltem az MM-től akcióban rendelt LG OLED55CX3LA tv-t. Szuper nagyon! Szerencsére origi sértetlen és hibátlan állapotban érkezett. EIZO-t vizslattam sokáig és nem találtam egyetlen pixel hibát sem rajta.
Hát nagyon más jó értelemben még eco beállításon is mint a régi 55UJ701V volt. Kiemelt ill HDR beállításon és 4K tartalommal meg konkrétan húúdeee. Részletes beállításokba ill. kalibrálásba még nem folytam bele.
Apró gondjaim azért vannak vele. Mégpedig mint amit itt írogattok is mostanság, hogy a TV távja a házimozit bekapcsolja és a hangerőt is szabályozza ugyan de csak akkor van hang rajta ha opt+ belső hangforrásra állítom. Önmagában nincs hang a házimozin. A másik, hogy TV műsornál picit szaggat a kép ha a kamera pásztáz. Bereccen ahogy itt mondtátok. Gondolom valamit állítani kellene hogy ezt ne csinálja. No de mit?[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Nekem nem volt gondom velük. Egy monitort rendeltem onnan karácsony előtt és rendelés után a harmadik napon meg is hozta az MPL. Az MM a szerződött szállítójával viszont most csúcsot döntött nálam. 13-án délután 5 óra körül adtam le a rendelést és ma 13.30 kor itt volt a TV.
-
Müszi
senior tag
válasz Wellin9 #54785 üzenetére
Én tegnap reggel hívtam őket, hogy inkább szeretném üzletben átvenni mivel rendelésnél nem engedett a rendszer csak kiszállítást választani de azt mondták, hogy ez azért volt mert már egyik boltjukban sincs készleten csak a kp raktárukban pár darab és azokat csakis kizárólag kiszállítással lehet megrendelni.
Így utólag nem is bánom. Egyébként meg cirka 1000ft volt csak a szállítás. -
Müszi
senior tag
Üdv nektek!
Van kicsi dilemmám az új LG 55CX3LA készülékemmel kapcsolatban. Mégpedig, hogy nem kínálta fel a fw frissítést automatikusan és kézzel rákeresve sem talál újat hozzá. 03.11.30 verzió van rajta ami majdnem a legfrissebb bár a gyártói oldalon van már újabb. A leginkább viszont azt nem értem, hogy hogyan lehet rajta ez az új verzió. Létezhet, hogy ennyire új a készülék és ezzel jött ki a gyárból, vagy hiába látszott origi csomagolásúnak mégis üzemelhetett már valahol ahol persze frissült is?
[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
válasz norbertoth #54814 üzenetére
Az számomra érthető.
Úgy tudom eleinte csak a gyártó honlapján a támogatásnál érhető el az új fw. Gondolom ha véletlen mégis problémás akkor csak azt a néhány vállalkozó szellemű usert érintse aki külső tárolóról vállalja be a telepítést.
A Későbbiekben biztosan fel fogja dobni a TV is ha ténylegesen "jól" működik.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
A frissítés nem kötelező. Mindig is rejtett némi kockázatot.
Ha minden megfelelően működik felesleges is. Persze az embert hajtja a kíváncsiság, hogy hátha még jobbat ki tud hozni a készülékéből.
Sajnos nem egyszer volt rá példa hogy a javítások mellett sikerült némi butítást is beletervezniük a sw fejlesztőknek amit általában egy köv frissítéssel javítottak (vagy nem).[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
válasz hpeti3 #54822 üzenetére
Gondolom nem egyszerre tolják ki minden felhasználóhoz mert túlterhelnék a szerverüket.
Mobiloknál sem jön meg mindre egy időben a friss szoft. vagy biztonsági csomag.
A tiéd előbb kapta ezek szerint. Várok türelemmel így talán biztosabb is a jó működése. Te ( is ) teszteled nekem.
Egyébként rendben van vele minden nálad?[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Problémám van az új LG OLED CX TV-vel.
Feltűnt, hogy készenlétben állandóan világít a rákötött HDD ledje akár 1 nap után is. Először arra gondoltam, hogy valami hálózati beállítás miatt nem állít le mindent a TV kikapcsoláskor. Jobban belefolyva arra jutottam, hogy amennyiben kikapcsolás előtt leállítom a live play-t akkor átáll teljesen készenlétre a TV és a HDD is kikapcsol. Rádugtam a TV-t egy fogyasztásmérős konnektorra és amikor készenlétben mükszik rajta a HDD, olyankor 13-25W ott felvesz a normál 1-2W helyett.
Érdekes mert az előző 3.6-os WebOS TV-men ezzel nem kellett foglalkozni. Ha be volt kapcsolva a L.P. akkor is leállt a HDD kikapcsoláskor, majd bekapcsoláskor elindult újra automatikusan.
Van arra valami megoldás hogy ez normálisan működjön vagy sikerült ezt a funkcióját az LG-nek elcsesznie?
Kicsit macerás ha az L.P-t minden be és kikapcsolásnál birizgálni kell, hogy működjön.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
válasz wallace 234 #55073 üzenetére
Igen.
Érdekes, mert hogyha a TV alján lévő manuális gombbal kapcsolom ki, akkor leáll a HDD és átáll "normális" készenlétbe. Ha utána bekapcsolom akkor indul is a L.P. automatikusan ahogyan kell. -
Müszi
senior tag
válasz wallace 234 #55077 üzenetére
Már mindegyikkel próbáltam. Remélem nem a TV-nek van baja. Most levettem a régi TV-ről a HDD-t és azzal is ugyanaz. Mivel le tudja kapcsolni a HDD-t ha nem megy a L.P. vagy ha a készüléken kapcsolok így eléggé érdekes a jelenség. Valami egyéb beállításra gondolok, ami elkerülhette a figyelmem.
Lehet csinálok rajta egy resetet, csak akkor az egész eddigi beállítgatást kezdhetem előröl . -
Müszi
senior tag
Csináltam egy visszaállítást.
Semmit sem állítottam el, kizárólag egy automatikus csatornakeresés indítottam és rádugtam a külső HDD-t amit újra leformáztam a TV-vel.
Sajnos ugyanaz a szitu, tehát ha egy TV csatornánál a Live Play-t bekapcsolom és utána kikapcsolom a távval a készüléket, akkor a HDD-n lévő led nem alszik ki, tehát nem veszi el az 5V-ot az USB csatlakozóról.
Ha megkérem, kipróbálná nekem egy LG CX tulaj, hogy ebben az esetben, tehát nem egyéb forrásnál hanem TV csatorna nézésnél Live Play bekapcsolt beállításnál kikapcsolva a TV-t lekapcsolódik a rákötött HDD és elalszik a ledje? -
Müszi
senior tag
válasz GuruZone #55088 üzenetére
Egy másik LG TV teljesen más típusú vinyójával is próbáltam már.
Azon a TV-n mindkettő jól működik. Mellesleg az USB-ről el kellene szerintem vennie az 5V-ot függetlenül attól, hogy mi van bele dugva.
Csak arra tudok gondolni, hogy ez valami CX bug, vagy csak az enyémnél van valami hiba a rendszerben. -
Müszi
senior tag
válasz FollowTheORI #55090 üzenetére
Sajnos ezeken az állítgatásokon már túl vagyok. Azt gondoltam valami olyat állítottam el amire nem is gondolnék, hogy köze van hozzá ezért csináltam visszaállítást.
Majdnem egy nap (kb 23óra) után is világított a HDD ledje. Készülék alján lévő power gombbal kikapcsolva, vagy a Live Play kikapcs előtti leállításával távos kikapcs után kialszik a HDD ledje. -
Müszi
senior tag
válasz FollowTheORI #55093 üzenetére
Régebbi WebOS TV-ken is volt időzített felvételi lehetőség és mégsem működtette miatta a HDD-t készenlétben.
Ráadásul ilyenkor más is mükszik mert 13-25W a készenléti teljesítmény felvétel a megadott 1-2W hoz képest
smart quick start-nál a gyors rendszerindításra gondolsz? Mert azt (is) már próbáltam kapcsolni.
ΞΔGLΞ: Nem rég volt kihúzva konnektorból. Rádugtam kíváncsiságból egy konnektoros fogy. mérőre.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Üdv itt újra mindenkinek!
Egy hét használat után röviden leírnám eddigi tapasztalataimat egy LG 55CX3LA készülékkel kapcsolatban.
Használatba vételkor a gyors ellenőrzés kapcsán semmilyen zavaró sávosodást, tintinget esetleg pixel hibát sem találtam és nem utolsó sorban később sem bár akkor már külön csak ezekre nem figyeltem . Sőt nagyon megnyugtató volt számomra, hogy a legnagyobb aggodalmam is hiábavaló volt mivel a rendeléstől számítva a második napon bontatlanul, sértetlenül és hiánytalanul érkezett meg a készülék ráadásul az átvételt megelőző 10 napnál nem régebben jött le a gyártósorról (2021. 01.)
A kép és hang minőségével teljesen elégedett vagyok de ezt egy ilyen árfekvésű TV-nél el is vártam őszintén szólva. Ez idáig LG LCD IPS kijelzős TV-im voltak amiket 3-4 évente le tudtam cserélni. Sosem volt problémám az elődökkel, megszoktam a Web OS felületét és az MR-t ezért maradtam a márkánál. Úgy gondoltam kiforrott végre az Oled technológia annyira, hogy érdemes legyen belevágni és jó eséllyel végre szintet léphessek a TV upgrade-del.
Úgy vágtam bele a vásárlásba, hogy megnéztem kiállított példányokat, utána olvasgattam a típusnak és a másik (BX) vetélytársának itt és még pár helyen hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Egyenlőre úgy érzem összességében jól döntöttem, hogy a CX-nél maradtam.
Az új WebOS és a hardver megfelelően gyors végre ahhoz, amit egy átlag felhasználó elvárhat, ellentétben az előző verziókkal ahol azért voltak elfogadhatatlan lassulások és nem feltétlen logikus dolgok. Persze csiszolni való még akadna rajta.
Szomorúan tapasztaltam pl. hogy a nálam sűrűn használt Líve Play funkciót sikerült elrontani. Sokat használjuk és sajnos ennél reklámok közt nem célszerű átkapcsolni másik adóra mert azonnal törlődik az addigi felvétel és újra indul tehát nem lehet utána már visszatekerni ha valaki lemaradt volna valamiről. Ezt biztosan a műsorkészítők lobbizták ki a reklámjaik nézettségéért mert nem igazán felhasználó barát.
Másik hasfájásom a hardver finnyássága a rákötött USB rack-re. Egyik meglévő külső HDD-m sem kezeli megfelelően. Felismeri őket és működnek a funkciók, de valamiért nem hajlandó normális készenlétbe állni a készülék ha előzőleg nem állítom le a Live Play-t. A készenléti teljesítmény felvételi alapján valamilyen funkciók tovább működnek ilyenkor és a HDD ledje sem alszik ki. Ezekkel a mobil winyókkal az elődöknek nem volt problémája.
A gondommal kapcsolatban elfogadnék jó ötletet egy olyan HDD rack típusra amivel tutira leáll a TV és elmegy normális készenlétbe akkor is ha működik a L.P. Ha lehet csak rack típus kellene mert bele való 2,5"-os HDD-m van több és nem szeretnék még egy komplett "házasat" vásárolni.
Bocsi, hogy mégis kicsit hosszabbra sikeredett![ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Természetesen. Már többször is volt áramtalanítva.
Nagyon érdekes a dolog mert tegnap beállítottam egy késői ütemezett felvételt rajta. Kikapcsoltam a TV-t de előtte a Live Play el volt indítva tehát ahogyan ilyenkor szokott nem is állt le rendesen készenlétbe és még egy órával kikapcs után is működött a HDD. A késő este folyamán felvette a beállított műsort és reggel ki volt kapcsolva a HDD tehát felvétel után leállt teljesen "normálisra" annak ellenére, hogy az L.P. aktív volt. Furcsa anomália. Valami gyári bug lehet? A gyári firmvare a napokban felkínálta a frissítést és rá is ok-ztam tehát a legújabb van rajta de ezt a gondomat nem oldotta meg sajnos.
Őszintén szólva ha nem feltétlen muszáj akkor nem szeretném ha bele lenne piszkálva a gyári összeszerelésbe és esetleg egy máshonnan levetett alaplapot beletennének itthoni mókolásal de ha nem oldódik meg a probléma az lesz a vége, hogy felhívom a szervizt.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Fr volt már mint ahogyan többször is egy csomó beállítgatást végigzongoráztam aminek bármi köze lehet a dologhoz. 3 különböző rack-el is próbáltam. Az egyikben HDD-t is cseréltem és formáztam is újra Win alatt és a TV-vel is. Semmi változás.
Csak az aktív LP és a távval való kikapcsolás hozza elő a jelenséget ami nálam sajnos 10 kikapcsból 9 szer megtörténik.
Remélem nem fajul odáig a dolog hogy alaplap csere kell. Még indig bízom benne, hogy valami csoda folytán megjavul vagy esetleg mégis a rack-ekkel van baja.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Egy új hír (már akinek ) Igaz ez nem Oled hanem LCD továbbfejlesztés.
Blageza : Ezt a nyugatra/keletre válogatott elosztást én is simán el tudom képzelni. Jól jött ez a pár elmaradottabb új ország a nagy gyártóknak. Van kire rásózni a kevésbé sikerült terméket. Volt ilyen húzás az élelmiszereknél is tudtommal, akkor az ipari termékeknél miért ne lehetne .
[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Üdv mindenkinek!Irkáltam régebben a problémámról miszerint az új 55CX TV-m nem kapcsol le normálisan ha kikapcsolás előtt nem állítom le a Líve Playback funkciót ami nálunk szinte állandóan bekapcsolt állapotban van. Távval kikapcsolva csak akkor kapcsolja le magát teljesen készenlétbe a TV ha előbb leállítom a L.P-t, vagy ha a TV alján lévő gombbal kapcsolom ki. Már próbálkoztam mindenféle beállítással, több külső winyóval, f.W. frissítéssel, gyári beállítás visszaállítással, bekapcsolt állapotban áramtalanítással de semmi változás.
Odáig fajult a dolog, hogy felhívtam a márkaszervizt és sikerült beszélnem egy szerelővel. Kiselőadásom után arra jutottunk, mivel nem volt olyan ötlete amivel még nem próbálkoztam, hogy berendel egy új mainboard-ot a TV-hez és jövő héten kb. ha meg lesz az alkatrész felhív időpontot egyeztetni a cseréhez.
Sajnálom hogy meg kell bontani az egyébként hibátlan új TV-t de ez az apró probléma egyre inkább nyugtalanít.
Azt csak remélni tudom hogy az új bélés megoldja a problémám és nem a típusnak valami elcseszett sajátosságáról van szó, bár páran itt már megnyugtattak miszerint náluk rendesen működik ez a dolog is.
Természetesen majd megírom a fejleményeket legfőképp azért ha másnak is hasonló problémája akadna. -
Müszi
senior tag
válasz Tiszteletes #55950 üzenetére
Még nagyon régen a Netcast rendszeres LA660S TV-nél hadonásztam én is a távval de hamar rájöttem, hogy a középső forgatható gomb lenyomásával is aktiválható a kurzor. Egyszerűbb mozdulat mint rázogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Üdv ismét!Ma megejtette az LG szaki a mainboard cseréjét az 55CX TV-men. Mivel semmilyen ötlete nem volt beállítás ügyileg az orvoslásra így időt sem pazarolt az állítgatásra.
Mint kiderült felesleges is lett volna mivel a probléma az originál új lappal is fennáll sajnos.
Nem igazán hisz abban hogy ez másnál rendesen mükszik pedig én biztos vagyok benne, hogy nem kamuzott senki nekem ezügyben.
Megállt a tudomány de továbbítva lesz a probléma az LG szoftver részlege felé és talán egy majdani frissítéssel megoldódik.
Érthetetlen számomra a dolog. Szerelő szerint akár a szolgáltatónak (Digi) is köze lehet a problémához. Én még arra gondolok esetleg, hogy a használt rack-ek egyikével sincs teljesen jóban a TV. Valahonnan megpróbálok beszerezni egy USB 2.0-ás rack-et mert a négyféle típus amelyekkel eddig próbálkoztam mindegyike 3.0-ás volt. Nehezen hinném hogy ez a gond de hátha mégis.
Sajnálom, hogy ez az apró probléma árnyalja a képet mert minden más tekintetben szuper lenne számunkra ez a készülék. -
Müszi
senior tag
Amennyiben a Live Playback be van kapcsolva és kikapcsolom a TV-t nem áll le teljesen. 14-20W körüli fogyasztással és a winyót fesz alatt tartva üzemel tovább a köv. bekapcsolásig annak ellenére, hogy látszólag lekapcsol. Amennyiben a készüléket az alján lévő gombbal kapcsolom ki vagy kikapcsolás előtt lekapcsolom a L.P.-t akkor leáll normálisan, leáll a winyó is és a megadott 0,5-1W-os fogyasztást produkálja. Mindenféle beállítgatás próbálgatása és mobil rack-ek csereberéje ill most az alaplap cseréje sem orvosolta a dolgot.
Előző LG LCD TV-immel nem volt ilyen gondom. Eléggé zavar a dolog mivel nálunk állandóan használatban van a L.P és így nagyon macerás azt minden ki és bekapcsolásnál birizgálni vagy odamenni a TV-hez, hogy kikapcsoljuk. Utóbbit a szerelő nem is tanácsolja mert olyankor a pixel kompenzáció sem fut le.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
válasz DarkByte #56049 üzenetére
Még nem igazán de kezdem elengedni a dolgot. Lassan egy hónapja mióta megvan a TV ezen rugózok mert nekem így nem 100-as. Ezt a 2.0-as rack-es dolgot még megpróbálom azért.
Igaz már elkezdett romlani a látásom de az vigasztal, hogy kifogtam egy számomra 100%-os kijelző panelt. Nem látok rajta sem banding, sem tinting, sem egyéb pixel vagy színhibát. Számomra teljesen homogén a képernyő minden színnél és fénynél.
Érdekes még, hogy eddig többszöri próbálkozás után sem tudtam csatlakoztatni hozzá a régi BT fülesemet és a BT hangszórómat sem viszont most, hogy kicserélték az alaplapját mindkettővel egyből kapcsolódott és gond nélkül működik. -
Müszi
senior tag
Én január 13.-án rendeltem online egy CX55-öst MM-től amit két nap múlva 15.-én ki is szállítottak. Leginkább az volt a meglepő, hogy pár nappal előtte jött ki a gyárból. Egyébként teljesen rendben van a kijelző panel. Én semmilyen sávosodást vagy tintinget nem látok rajta szerencsére bár mint írtam ez 55"-os.
Ahogyan itt olvasom leginkább a 65"-osokat érinti az ilyen panelhiba. Mivel LG-ből jóval többet adnak el mint a többi márkából összesen így nyilvánvaló számomra, hogy azok vannak itt beírogatva leginkább. Akinek nincs hasonló problémája az meg nagy valószínűséggel nem is fog róla itt értekezni hanem megelégedéssel használja.
Persze maximálisan megértem az elkeseredettségét annak aki egy rakás pénzért ilyen ocsmányságot kapott. Kevés vigasz ugyan de legalább az LG nagyon rugalmasan és korrekten kezeli az Oled panaszokat. -
Müszi
senior tag
Akinél tervben van 55" LG CX vásárlása az most csapjon le rá! Link
-
Müszi
senior tag
válasz DarkByte #57456 üzenetére
Elküldik online ahogyan a számlát is.
Egyébként nekem volt problémám a TV-vel. Fel is hívtam az LG szervizét ahol lekértek néhány adatot a TV adattáblájáról és utána kijött a szerelő házhoz. Alaplapot cserélt és nem kellett semmilyen papír de még aláírás sem. Nem bonyolítják túl a dolgot az biztos.
Az más kérdés, hogy a problémám továbbra is fennáll. Szerelő szerint szoftveres bug lehet ami később talán egy frissítéssel megoldódik. Telefonált és kérte a kollégáját, hogy jelezze az LG felé. -
Müszi
senior tag
válasz CptAdamica #59084 üzenetére
Nálam is tölti. Reménykedem, hogy megoldja a problémám a live play-el.
-
Müszi
senior tag
Üdv neked!Sajnos ez nagy negatívuma nálam is az újabb WebOS-nek. Nem lehet állítani sem rajta.
Nem éppen felhasználó barátra sikeredett. Véletlen elváltod pl. reklám alatt és már nem is tudod visszanézni. Sokszor használtuk a funkciót de ez így nagyon gáz.
Nálam még olyan gond is volt, hogy bekapcsolt Live Playback esetén nem állt le a rákötött USB 3.0-ás HDD a TV kikapcsolása után még másnapra sem. Utóbbi frissítés óta kikapcs után 2-3-órával legalább leáll de van amikor kikapcsolt állapotban is valamiért felpörgeti a HDD-t, villog az aktivitás ledje majd kis idő után leáll. El sem tudom képzelni mit csinál olyankor. -
Müszi
senior tag
válasz MrBazsi #59860 üzenetére
Bocsi 2019-es szériához ez a 2020-as MR lesz jó. Én legalábbis ezt próbáltam.
A 2021-es újabb fazonú AN MR21 táv valószínűleg csak a 2020-as TV-vel lesz visszafelé kompatibilis de ez egyáltalán nem biztos. Utóbbi nálunk külön még nem beszerezhető.[ Szerkesztve ]
-
Müszi
senior tag
Plusz egy fő a Samu gyűlölők táborához. Második lapos TV-m tőlük jött. 25 hónaposan nem tudtam bekapcsolni ezért próbálkoztam a hivatalos supportjuknál de kapásból lepasszoltak egy szerződött szerelő kontaktjával.
Ez a szerelő akkor (kb.10 éve) 10k ft-ért jött volna el amit kétszer kellett volna megfizetni mert elvitte volna a TV-t (35km). Ráadásul a javítási költséget 40-50k ft-ban határozta meg (telefonon). Ment is ki a sufniba és azóta nem is vettem semmilyen Samsung terméket.Egy LG LA szériás LCD re esett a következő választás amit még két LG követett, majd nemrégiben egy LG Oled. A három LG LCD-ből egytől megváltam már, egy a családban, egy pedig továbbra is nálam működik és a mai napig mind hibátlanok.
LG Oleddel vásárlás után volt egy kis problémám.
Mivel nem találtam megoldást felhívtam a márkaszervizt ahol, bár nem hallottak ilyesmiről azért elsőre felajánlottak egy alaplap cserét amit a kollégájuk pár nappal később a megbeszélt időpontban precízen meg is ejtett.
Sajnos nem hozott javulást a beavatkozás és a szerelő szerint szoftveres lesz a gond amit továbbított és megnyugtatott, hogy a közeli jövőben valamelyik frissítés biztosan megoldja.
Így is történt.
A legutóbbi frissítés óta rendben minden.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest