- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
carbapenem
tag
válasz
lolchief70 #55801 üzenetére
Én 390ert vettem Jan közepén Euronics-ban, azóta csak följebb ment. +37 a két év gari kiterjesztés és biztosítás. Lg-s salestől származó infó szerint 450 a hivatalos ajánlott fogyasztói ár és kifutó termék, ami készleten van kiszórják, már újakat nem tudnak rendelni a boltok. A bontottaknál az ED meg az eMAG a weboldalon rövidebb garit hirdetett, illetve ezeken a helyeken a gari kiterjesztés is drágább volt.
-
ztfolder
csendes tag
válasz
Ez tipik árpolitika a kifutó modelleknél. Már nem várható számottevő csökkenés (max 5-10 K) viszont valós kockázat egy ilyenben gondolkodónak, hogy végül már nem talál dobozost, de még outlet terméket is egyre nehezebben. Ez márkától független. Jellemzője : egy hosszú hétvégére lenyomják az árat (ez a gyakorlat szerint a kb egy évvel ezelőtti bevezető ár 55-60 százaléka) majd hétfőtől 50 ezerrel ismét drágább egy másfél hétig. Ekkor ismét akció 3-4 napig. Ekkor a legköltséghatékonyabb a beszerzés, úgy hogy még esélyes, hogy nem egy járatot darabot veszel.
-
F-ECT$
titán
válasz
Én is várok egy jó akcióra, tavaly BF körül még nem volt aktuális a vásárlás, most viszont az lett
EMAG-on néha van újracsomagolva 360k körül, de nem hiszem hogy ennél olcsóbb lesz ismerve pl az 55C9 ár életútját. -
törölt tag
válasz
Szerintem lesz ez olcsóbb is még mielőtt kifut, de aztán ki tudja. Ki kell fogni, mozognak ilyenkor föl-le az árak, ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest