Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ne tévesszen meg a topic, mert nyilván valamilyen problémával vagy kérdéssel jönnek ide és az csak egy töredéke a sok vásárlónak.
-
Farkassacred
őstag
válasz
alaves
üzenetére
De mennyi erőforrás meg idő kell ehhez a játékhoz.. Régen egyszerűen csak bekapcsoltad az új tévét, működik? igen, akkor klafa minden.
Hol tudják vajon hasznosítani ezeket a visszadobott "hibás" paneleket?.. fene ebbe az ördögi körbe.. Én már az első apró hibánál is macerásnak találnám a cserét, nem hogy a másodiknál vagy akár a harmadiknál. -
rodman73
aktív tag
Vajon az e digitálnál mit jelenthet az újszerú? Épp hogy csak be van járatva?

Nem tudok dönteni hogy az újracsomagolt c9 vagy inkább ez érné meg? Max cseréltetek egy kijelzőt vagy vissza küldöm.
-
Blas109
csendes tag
válasz
snpetit
üzenetére
Többen írtátok már itt az Xplayt.
megnéztem a honlapot és nem látok semmi demo letöltése vagy bármi opciót a fizetésen kívül, pedig letesztelném mielőtt fizetek. Lg content storeban sem találtam ilyen programot. Én vagyok ilyen balek?
(amúgy a bajom, hogy most már a többedik HDR-es filmnél futok bele LG CX+PLEX kombóval, hogy amint beraknék bármilyen feliratot kiírja hogy unexpected error és csá)
Köszi! -
Monngoose
aktív tag
"Bőven OLED ár felett lesz sztem, elsőkörben biztosan. Már csak azért is mert azt várják tőle mint egy oledtől beégés kockázata nélkül."
Ezt most nem igazán értem. A QD-OLED is Oled, azaz szerves, úgyhogy nem értem ki várja (mondja) azt, hogy nem fog beégni. Annyi az eltérés az LG-hez képest, hogy kék oledet használnak benne (nem fehéret) QD színszűrővel. Ezért aztán a tesztpéldányok fényereje vállalhatatlan volt, így megpróbálkoztak az erősebb gerjesztéssel. Ettől meg melegedtek, mint az istennyila. Ez meg ugye kinyírja az oledet. Ez pár éve így megy, nem véletlen, hogy idén sem tudtak kijönni vele, a 2022 már a sokadik "elnapolás". -
so_ha
senior tag
Magyarra fordítva is a 2022-es Samsung Oled tv hír.
-
wallace 234
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Igen olvastam, hogy mit ajánlottál de majd egyszer, meg lesem. Igen egybe vettem, oledet nem is külön.de aki át vette a B9 et, neki is előtte B7 volt, rögtön jött a színekkel, hogy nem olyan, meg a fényerővel. Szóval nem csak nekem szúrt szemet.
Igen a kék fény kibocsátás, tisztába vagyok vele. Hát most várok, hogy mire jutnak az idei oleddel! Addig meg jó a Q80T! -
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Azt próbálom írni már régóta, hogy az OLED nemcsak a feketéről szól. Szín, kontraszt, stb. összkép, egészen más mint az LCD, az önálló fénykibocsátással rendelkező pixelek miatt.
Lehet hogy Neked az OLED805-öst kellett volna jobban szemügyre venni. Sokan írják OLED hibának, hogy beesik feketébe sok részlet, pedig ez annyi, hogy a brightness-t SDR-ben 51-52-re pöckölik. HDR-DV-t is túl sötétnek látják sokan, pedig az a különböző források EOTF összevisszaságából ered. A HDR és DV nem egy kiforrott képalkotási rendszer. Jó példa erre, hogy pl. OLED754-en a HDR brightness test-nél 63-75 beállítás jó, addig a filmeknél pontosan 50 a helyes érték a referencia feketéhez.
És akkor azt még nem is említettük, hogy az OLED kijelző kék fény kibocsátása kevesebb mint a fele az LCD-LED kijelzőének. Azért a szemünk egészsége sem mindegy, sőt... az egyik legfontosabb. -
snpetit
aktív tag
Ha valaki még 9-es szériától vissza birtokol itt a LG-t érdemes kipróbálnia az XPlay programot webos-en Plex szerverrel. Nincs az a darabosság filmeken mint a belső lejátszón és a DV is átmegy Plex szerveren.
Én megvettem, gyakorlatilag így nem kell külső lejátszó. Szegény CE-s (CoreElec) boxom pihenőre lett fogva ugyanolyan sima a lejátszás vele.Amúgy meg szarjon sünt az LG. Most nézzük végig a GOT-ot és amikor visszavesz a fényerőből sötét jelenetnél az elég hervasztó. Főleg, hogy ég a tűz is a képernyő valamelyik részén. Majd egyszer rájön, mintha leesne neki, hogy lehet itten mozgó tartalom lehet, visszabassza a fényerőt. Hogy, ezt még nem tudták megcsinálni mindig....
-
alaves
addikt
válasz
kapasz
üzenetére
Az OLED kijelző külső rétegét ennél jobban nem lehet tükröződés mentesre készíteni, mert akkor a képminőség rovására megy. Lehetőleg úgy helyezd el, hogy lámpa v. ablak ne tükröződjön rajta. Nekem meg pont az az egyik bajom az LCD-vel, hogy pausz papír szerű külső rétegük van és én ezt sajnos látom a képminőségen.
-
DarkByte
addikt
LG CX OLED-nél esetleg valaki jobban képben van hogy milyen API-n keresztül lehet távvezérelni a TV-t? 48CX-en gondolkodom monitornak, és tudom hogy mivel HDMI CEC-et a videókártyák nem adnak ki, ezért kézzel kell majd kapcsolgatni. Nade, a Samsung TV-met is lehet hálózaton keresztül REST API-n át ki/be kapcsolni. Ilyet az LG nem tud? Csak mert nem tűnik túl bonyolúltnak erre valami Windows-os automatizációt csinálni ami indításkor/leállításkor meghívja a megfelelő végpontot

Mod: hmm, közben szerintem megtaláltam. Tipikus.
Home Assitant képes távvezérelni a TV-t, innen jöttek a szükséges keresőszavak. Egyrészt WakeOnLan packet-re reagál a TV, ha engedélyezve van, és arra bekapcsol, másrészt az LG Connect Apps interface-en át lehet távvezérelni. Python megvalósítást találtam is hozzá. Elvileg megoldható amit akarok, na de majd ha meglesz a TV, kipróbálom. 
-
wallace 234
őstag
válasz
Keksz03
üzenetére
Amit emlitesz a feliratoknál villog a kép, ill a csillagokat.Én is felirattal nézek mindent filmet, Nos nálam nincs gond a feliratokkal még sötét jeleneteknél sem jó pár tv volt nálam, és idegesítő volt ahogy a feliratok miatt, változott a fényerő! Ennél a típusnál,elég jól sikerült a local dimming vezérlése! Mandaloriant nézve ott vannak csillagos részek és meglepően jó! Local dimminges tvtöl még ilyen jót nem láttam. CX et nem láttam így nem tudom hozzá hasonlítani, de B9 sla hát csalódást okozott. Amúgy C9 et akartam mert az nagyon jól sikerült, de gondoltam B9 jó lesz. Sok idegen nyelvű tesztet olvastam ill olvasok, és ott is elismerően írnak a Q80T röl. Néztem az idei oled nyitó árait, hát nem nagyon estek. Oled saját fényével előnybe van, de ez az előny szűkebb lett. Jövőre ha lejjebb jön az Evo változhat a helyzet! Én így látom sok kinti cikk, is feszegeti a témát, hogy a mini ledes tvk mennyire fogják meg szorongatni az oledet. Kíváncsi vagyok mennyire sikerül vagy nem.
-
kapasz
tag
Hétvégén nézegettem a CX-et meg a Sony A8-at MM-ban. Nekem az tűnt fel, hogy nagyon tükröződő a felületük, a mostani 10 éves Pana plazmám képernyő felülete szinte plexi tompaságú ezekhez képest, semmi tükröződés nincsen benne.
-
Keksz03
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Én értem amit mondasz de ami miatt OLED-re váltottam az több ok. Egyik h felirattal nézek filmet, sorozatot, amikor sajnos egy LED-es hiába van local dimming látod a fényerő különbséget főleg sötét jeleneteknél ami nagyon gáz. Ugyanúgy ha egy csillagos eget vagy hasonlót veszel alapul, fújhatod mert annyira nincs sok kicsi zóna, a csillagnak fényesnek kell lennie, mellette az égnek sötétnek, ennyi. Ez technológiai különbség és egy olyan probléma amit egyik QLED sem tud lekezelni.
Ahogy írták már sokan itt is, akinek szempont a magas fényerő, nappaliba lesz stb rengetegszer ajánlottak ebben a fórumban QLED-et mivel OLED-nél alacsonyabb a fényerő. Itt nem beszél rá senki senkit OLED-re akkor is ha az nem jó neki...De ettől egyik sem jobb vagy rosszabb, a felhasználási szokás alapján másra jó. Nekem a CX 40es OLED LIGHT mellett is bőven elég pl egy sötét szobában ahol használom. Előző Samsungnál is le kellett vennem a fényt mert kiégett a szemem pár óra netflix vagy PS-ezés után.
Az h mi lesz később meg majd meglátjuk. De ettől még mindig nem értem hogy tudod kihozni a QLED-et ennyire közelinek az OLED-hez...
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Semmi probléma nincs azzal, hogy Te kicsi különbséget látsz a kétfajta TV között, sokan vesznek QLED-et is. Én (sajnos vagy nem sajnos) jelentős különbséget látok az OLED javára.
[link] ...ennek alapján majdnem minden fényerő paramétere nagyobb a CX-nek, mint a B7-nek. Nekem is volt B7-em, még itt volt amikor mellé tudtam tenni az OLED754-et. Az OLED754-nek jelentősen jobb képe van, mint a B7-nek. Az MM-ben csutka világosban majdnem a budget OLED754 mellet volt egy Q80. Én megmosolyogtam a QLED-et
-
Keksz03
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Azzal egyáltalán tisztában vagy h pusztán technológiai okokból is sokkal kimagaslóbb egy OLED képe mint egy QLED-é?
(true black, LED-enkénti megvilágítás stb)Mindegy én jókat nevettem szóval ha más nem, ennyit elértél a hozzászólásaiddal!
-
törölt tag
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek kérném, hátha más találkozott már a problémával:
Adott egy LG C8-as oled. Tegnap reggel bekapcsolva a tv-t, nem volt a képernyőn az "egér". A távirányító működik, kattingatva tudok lépegetni a menüben, de a légegér funkció eltűnt. Iszonyúan bonyolult így navigálni akár egy youtube-on is. A tv menüjében lehetőséget se látok a kikapcsolására csak az egér méretét/kinézetét lehet állítani.
Szerintetek mi történt? Mit tudok csinálni?
-
Archttila
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
En tisztaban vagyok vele

-
wallace 234
őstag
Senki nem mondta, hogy Qled jobb vagy dobd el az oled tvt. CX valóban egy jó tv és lehet ha valaki, most mellé tenné Q80T mellé nálam, lehet azt mondanám, hogy nah igen! De mint írtam B9 nél nem így jártam! E topikba meg pont az a lényeg, hogy ész érvekkel, meg vitatni mi a jobb vagy mi a gyengébb. Te ki fogtál egy olyan tvt amit vissza kellet küldeni, mert nem volt jó! De ha nálad lett volna 2 egyszerre akkor képpekel, érvelhettél volna! Én is hibáztam, hogy nem csináltam képeket egymás mellett! Így már nem lehet, úgy érvelni! De egy biztos, ahogy írtam többször is oled se hibátlan Qled se az! Kinek mik az igényei! Neked lett egy jó Cx ez tök jó! De ha valaki pont azzal jár pórul, annak is más a véleménye! Szerintem se sok értelme ennek a témának! Zártam is majd tavasszal meg látjuk mini ledes tv vs oled mit produkál! Hajrá oled
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Itt [link]is kifejthetnéd jobban ezt a témát , aztán meglátjuk mit szólnak(írnak) hozzá.
( Kisebb cunamit okoznál a "mélyvízben".
[)/OFF] -
válasz
wallace 234
üzenetére
Amint írtam két nap után vittem vissza a Q82T-t ami Q80T dobozban volt a MM-ben, mert annyi a különbség közte, hogy kb semmi.

Filmet, sorozatot nézni és játékot játszani is sokkal, mérföldekkel jobb a CX szerintem!
Egyedüli előnye a világos nappaliban volt, mert kevésbé tükröződött a napfény benne.
Én itt lezárnám a témát és szerintem engedd is el, főleg ebbe a topicba!
-
wallace 234
őstag
Hát elhiheted, hogy tisztába vagyok vele! Mi is a jó fekete, ha rosszabb lett volna a Q80T biztos hogy nem maradt, volna! b9 pla valahogy nem volt az igazi, B7 jobb volt. Szerintem jó pár ember meg lepődne egy ilyen teszten. De ha majd részt veszel egy ilyenen, írd meg mennyi idő alatt vetted észre, hogy mit nézel!
-
Ezeknél az újabb paneleknél már nem igazán kell félni a beégéstől. Ha mégis megtörténne, az LG cseréli szó nélkül a panelt.

A megvilágítás fényerejét szokták sokan levenni, de én azzal se foglalkoztam.
Nekem is film és játék amire használva van a CX, de tényleg ez az eddigi legjobb TV-m és nem igazán cserélném másikra max nagyobbra.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Az én LG LCD tévém megeszi reggelire az összes új qled tévét 3D-s filmekben versenyezve[.
/OFF] -
válasz
wallace 234
üzenetére
De várj már.
Vak teszten nem vennék észre az emberek a különbséget a QLED,LCD és az OLED között?
Hát az tényleg VAK teszt akkor, mert aki azt nem látja nem tudom mit néz főleg egy sötét szobában.
Nagyon világos térben még talán elfogadható a QLED hiszen a fényerő miatt jobb lehet, de egyébként nem tud labdába rúgni.
Ha egy B9-et váltott a Q80 akkor a feketével nagyon tisztába kellene legyél, hogy az nem fekete.
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Az idei Panasonic és Sony modellek mikor várhatóak?Tavasszal szoktak megjelenni? -
blakey
titán
válasz
wallace 234
üzenetére
Nagyon komolyan tolod, de nem kell több részlet. Az OLED jól, szinte tökéletesre kalibrálható amellett, hogy tökéletes a feketéje, tehát a pontos és szükséges részletesség megvan, ha ennél többet látsz akkor már nem jó a megjelenítés. Én megnéztem mindkét technológiát sötétben, egymás mellett. Az LCD sehol nincs sz OLED-hez képest, ez mostanra is igaz, örülj a TV-dnek de továbbra is LCD ami, ha szigorúan nézzük akkor a 6 évvel ezelötti szinten van, nagyjából akkor csinálták a jó LCD-ket mindenféle hókuszpókusz nélkül, manapság kell a gagyi LCD is, hogy a közepesen sz@r qrva jónak tűnjön mellettük. Ha mindegyik LCD TV megfelelő minőségellenőrzésen menne át akkor szinte mindegyik homogén lenne, nem lenne bevilágítás, felhősödés viszont a Samsun Q-széria sehol sem lenne jobb a többihez képest.
-
wallace 234
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Mert több részlet van pusztán csak azért! Elhiszem nehéz elfogadni, eléggé közel vannak az oledhez, de én mind kettőt tvt láttam otthon. Annak idején a B7 és Q7 is járt nálam, akkor valóban meg volt az oled előnye! Egyértelműen! Nah de most? Hát lehet meg köveztek, de bőven ott a fekete. Persze ha képet, teszek akkor meg fejezem be! Ez egy fórum ahol meg lehet beszélni, hogy minek mi az erőssége és gyengesége! Mert valljuk be van, olednek is! Qled ha jó a panel akkor elég jó tud lenni!
-
törölt tag
válasz
gulupeti
üzenetére
"A fekete színben és kontrasztban tény, hogy jobbnak tűnik az oled, de milyen áron? Nincsenek részletei a képnek."
A fényképen tényleg gáz, de élőben még csak hasonló részletvesztés sincs ha normálisan be van állítva az a tévé.
A fényképen a QLED is trógerül néz ki, de abból szerintem eleve csak a háromszámjegyű tíusokkal érdemes már foglalkozni.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
gulupeti
üzenetére
Szerintem menj el szemészhez. Még így az elég tré képek alapján is sokkal jobb az oled. Itt a qleden meg nem a részleteket látod, hanem egy fénylő pacát, amiben szintén elvesznek a részletek.
Amúgy oleden nyomsz rá egy kis fényerőt és máris látod a sötét részleteket.
sati:
USA-ban nem tudják megvenni a Panát, Philipset, mert nem forgalmazzák. Szóval nem is tudják tesztelni őket, azaz marad nekik az LG, Sony, Samu, mint az ajánlható legjobb tévék, ami azért nevetséges...
-
Bilux
veterán
Sziasztok torrent filmeket a Cx9 mennyire játssza le 4K verziókat ? Saját lejátszóra gondolok. Q7FN Samsungot cserélnék le erre.
-
pitör84
tag
Az OLED jobb ezt én is elismerés, viszont nem biztos hogy annyival jobb már mint amennyi az árkülönbség
-
Én ezt nem mondtam, viszont nem igazán értem, hogy ezek a képek mit bizonyítanak?
1. kép: az oleden azt sem látod, hogy ott van egy ajtó, csak egy egybefüggő fekete "valamit" a kép jobb oldalától a nyílásig, gyakorlatilag az ajtó el sem különül a tokjától és ezt is csak azért tudod, mert a qleden látszik. Ugyanezen a képen a fegyver felett a qleden még látható valami, míg az oleden egyáltalán nem.
2. kép: az oleden a fegyver egy egybefüggő fekete paca, valamint a kép bal alsó részében, ahol talán egy ember fekszik a földön, a qleden ott is sokkal részletesebb a kép.A fekete színben és kontrasztban tény, hogy jobbnak tűnik az oled, de milyen áron? Nincsenek részletei a képnek. Azért a megjelenített kép, hogy mennyire jó, nem csupán abból áll, hogy jó legyen a fekete és kész. Kell a fényerő és a részletek is. A két tv-ből kellene csinálni egyet.
#55716 sylex1
Nincs oledem, csupán összehasonlítottam a képeket. -
blakey
titán
válasz
wallace 234
üzenetére
Szerinted azokon a képeken miért kéne több részletet látni? Egyáltalán nem kell, viszont a helyi sötétítés teljesen szétcseszi a képet, az általa keletkezet aura csak ront az összképen. Neked ez tetszik, de olyat ne állíts, hogy az LCD az OLED közelében van. Én is a világ leggazdagabb ember közelében vagyok csak épp többezer milliárd dollár hiányzik hozzá,
ha így nézzük akkor az LCD valóban közel van az OLED-hez. -
lala666
őstag
válasz
wallace 234
üzenetére
Vedd már észre mindenki kezdi unni a hülyeségedet! Nézzed már végre a qleded csak ne bizonygass marhaságokat!
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Két nap után vittem vissza a Q82T-t egy "mezei" B9 OLED után.

Natív feketét inkább hagyjuk, mert az meg se közelíti az OLED-et..
CX van azóta és ez szerintem évekig maradni is fog.
Nincs miről beszélni, ha nem próbáltad őket sajátként ugyan abban a helyiségben főleg nincs.... -
dino_m
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Lehet, hogy a Panasonic meg a Philips nem ad nekik TV-t, tesztelni. Az is lehet, hogy van takargatni valójuk. Philips tulajként mondom.

-
F-ECT$
titán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Egyébként a Panasonic és Philips tv-k milyenek? Vannak ajánlott modelljeik 55-ös méretben?
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Az Rtings akkor lesz mérvadó számomra , ha majd Pana és Philips tévéket is fognak tesztelni például .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
3L1T3
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
-
wallace 234
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ajánlom az Rtings et, hogy nézz szét. Mielőtt badarságot írsz
-
lala666
őstag
válasz
wallace 234
üzenetére
Nem unod ezt még? Nagyjából pont sz@rrá veri a CX ...
-
#gab_
őstag
válasz
wallace 234
üzenetére
Vicc amit itt müvelsz... komolyan...
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
" Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől."
-
so_ha
senior tag
Samsung Oled 2022-től: Samsung rumored to launch its first QD-OLED TV in early 2022
Samsung Electronics is expected to release TVs with QD displays in time with the beginning of 2022.
-
wallace 234
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Nézd már meg a tesztet, [link] Cx vs Q80T mi az a minden paraméterbe gyengébb? Még a natív fekete egyenleteségbe is elég közel áll! (Ez még a gyengébb Qled) Plusz az európai modelnél a kontraszt is jobb. Egy a lényeg elég közel vannak egymáshoz. Fényerő meg azért kell, nem véletlenül jön az Evo plusz 20%al CX valóban egy jó tv, de a pontok alapján annyira azért nem ordító a különbség. Ha szerinted nincs értelme a nagyobb fényerőnek, akkor felesleges az lg nek erőltetni a nagyobb fényerejü panelt. Hisz jó az ami most van! Jah és majd ha oled nem küzd majd a betegségeivel, nah akkor lehet azt mondani, hogy a Qled alul maradt. Mindkét technológiának van előnye meg hátránya. Nálam járt mindkét technológia.
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Nincs itt vita, és nem is lehet. A QLED minden paraméterében gyengébb bármilyen OLED-nél, QLED fényereje nagyobb, de annak meg semmi értelme. [link] C9-CX vonatkozásában fényerőben (egyéb tekintetben is) szinte infinitezimális különbségek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, megéri megvenni

( Kisebb cunamit okoznál a "mélyvízben".

Vhiktor