Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Vagy csak olvasod a prohardver oled tv topicját
-
Bilux
veterán
válasz
KRoy19
üzenetére
Ha nem nézel statikusan napi 24 órában full fényerőn valamit akkor nem fog beégni. A tűzijáték amúgy is meggátolja ha ott hagynád bekapcsolva. Egyébként észrevettem, hogy valami Figyel tv-ben
YouTube-on, ha nézek egy beszélgetős adást - ugye túl nagy mozgás nincs a kijelzőn - és ha nyugalomban nézem visszaveszi a fényt. Amint felállok vagy mozdulok vissza nyomja a fényerőt… reprodukálódni tudtam szóval nem hinném hogy hiba van a Mátrixban 
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jah én csak azért kérdeztem mert ci kártyával minden is bejön mondjuk nem telekom. Felvenni is tud a tv tehát azért csodálkoztam a boxon
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Minek a box?
-
Bilux
veterán
Én akkor váltottam mikor az alig egy éves 500.000ft-os soundbar támogatását szüntette meg és hanyagolta csak azért hogy vedd meg az újat…a 2éves 4K-s felső kategóriás tv-n nem ment a YouTube 4K-ban egy frissítés után csak fhd-ben fél évet vártam hogy javítsák de semmi…
Én akkor minden Samsung cuccomat eladtam. -
Bilux
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Arra még nem érkezett meg. Koreai oldalon még nem néztem
-
Bilux
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Cx
-
Bilux
veterán
Hátha van itt hozzáértő LG soundbarokat hogyan lehet factory resetelni? Mert amit a neten találtam hangerő le meg a távirányítón nyomjam a sound effectet az nem megy...
köszönöm
-
Bilux
veterán
LG releases new firmware to mitigate 'VRR raised black' issues in 2020 OLED TVs
Firmware version number (EU and USA): LG OLED55BX, OLED65BX: firmware ver. 03.21.80 LG OLED48CX, OLED55CX, OLED65CX, OLED77CX: firmware ver. 03.21.18 LG OLED55GX, OLED65GX, OLED77GX: firmware ver. 03.21.18 LG OLED77ZX, OLED88ZX: firmware ver. 03.11.40 The feature in 2020 LG OLED TVs is available in Picture > Additional Settings > Fine Tune Dark Areas
-
Bilux
veterán
válasz
tigipuf
üzenetére
Ebben a topicban lehet csak én vagyok megelégedve a tv-vel és minden mai technikai dolgot kihasználva élvezem a netflixes Vajákot 4K Dolby Vision-nel és Dolby Atmos-sal LG SN10yg soundbarral. Illetve Xbox Series X-szel amin a játékok 120HZ-cel lefolynak a képernyőről
Egyébként tökéletesen igazad van.
-
Bilux
veterán
válasz
Impulsivex
üzenetére
Használd és ajánlom YouTubeon LG Global csatornát
-
Bilux
veterán
válasz
bobojszan
üzenetére
Simán lehet kompatibilitási probléma... legújabb szoftver van a tv-n, erősítőn?
Nem csak egyszer villan fel amikor elindítod az erősítőt?
Nekem az LG SN10 soundbarral van összekötve a TV CX9 e-Arc-kal Hdmi 2.1-en és csak akkor írja ki a tv illetve a soundbar mikor Xbox Series X-et bekapcsolom illetve ha olyan játékot indítok vagy olyan hangsávú filmet nézek. Máskülönben soha.
Ja a HDR-t szoktak még jelezni. -
Bilux
veterán
Köszönöm, akkor nem számítok rá
-
Bilux
veterán
Cx széria megkapja a webos 6 szériát vagy mi a szokás LG-nél?
-
Bilux
veterán
A Szakértő világos szoba mit jelent? Minden képjavítót kikapcsol?
Illetve itt túl meleg számomra a színek vagy csak nem szoktam hozzá még
-
Bilux
veterán
Komolyan, annyira full kreténbe nyomja itt pár ember, hogy aki ide betéved mind azt hiszi LG Oled egy szar. Gyomorgörccsel vettem én is az enyémet de szerencsére nincs semmi baja és amire vettem XSX és UHD film nézésre nagyon jó!
Samsung Q7FN váltott. Egyedül a fényerő kisebb de simán élhető
-
Bilux
veterán
3 LG cx tv-t néztem meg a harmadik fehérje és szürkéje olyan, hogy befosok
Az első kettőnél úgy voltam vele, hogy inkább nem veszek oled tv-t...Más.:
Üzemidőt hol találom? Mert nem látom egyik menüpontban sem
-
Bilux
veterán
Magic remote rázásával aktíválódik a kurzor. Ez csak nekem új?
-
Bilux
veterán
LG SL10YG hangprojektort használ valaki? Earc támogatás érdekelne sn10 támogatja azt tudom
-
Bilux
veterán
CX 9 tulaj lettem a mai napon.
Még ismerkedem vele Samsung QLED után minden fura
-
Bilux
veterán
Sziasztok torrent filmeket a Cx9 mennyire játssza le 4K verziókat ? Saját lejátszóra gondolok. Q7FN Samsungot cserélnék le erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
YouTube-on, ha nézek egy beszélgetős adást - ugye túl nagy mozgás nincs a kijelzőn - és ha nyugalomban nézem visszaveszi a fényt. Amint felállok vagy mozdulok vissza nyomja a fényerőt… reprodukálódni tudtam szóval nem hinném hogy hiba van a Mátrixban

Vhiktor