Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Egyik Oled alatt komplett 5.1 (adatlapon minden), a másik alatt egy TCL soundbar van
szerintem ez már rég nem szocializmus.
Van egy film, ami csak DTS-el található meg és már egyik tv-mel sem tudom lejátszani a hangját - ezért ide írtam, mert gondoltam valahogy vissza lehet dobni a korábbi fw.-t a készülékre.
Mindkét tv 5GHz veszi a NAS-on tárolt 40-80gb terjedelmű UHD filmeket. Akárhogy is kerestem, a kis dobozoknál (60e alatt) a tv belső lejátszójához képest mindig valami kompromisszumot kellett kötni...pl. lejátszási sebesség, vagy épp valamilyen támogatottság hiánya (pl. DV)
Ha tudsz ajánlani egy tudásban legalább olyat, mint ami a tv beépítettje, akkor szívesen veszem. -
Zsmester89
őstag
Azért tévedésben ne éljünk, simán beég az oled, mêg akkor is, ha futtat rajta minden "védő" programot az ember (a statikus elemeket is kerülve). Nálam Ps5-Pc-HBO Go-Netflix-Nasról uhd-k fut, tv adás 0 (nincs is bekötve). A b7-ben 3 év alatt kétszer cseréltettem panelt beègés miatt, de ennek ellenére vettem mellé egy C1-et, mert a minősége még mindig No1. az Olednek.
-
Zsmester89
őstag
Nekem 2x cserélték a B7-ben a panelt, most valami frissítettre (majdnem fele akkora a középső panel), a garancia ilyenkor újra indul. Nem is baj, a mostani szériák ügyes-bajos dolgait elnézve.
-
Zsmester89
őstag
Az előbb ment el a szervízes, megvolt 3 év után a 2. panelcsere az 55" b7-ben...igaz csak piros háttérnél látszódtak a sötétebb foltok (átlag használat mellett nem észrevehető), de engem zavart. Ismét 2 év gari a kijelzőre (meg a készüléken is van még 2).
Ami érdekesség, hogy a panelra szerelt (talán) vezérlő fele akkora, mint azon, amit 1.5 éve raktak bele.
Most kezdődhet a bejáratás (pc, ps, hbo go :) tv műsort nem kapott meg nem is fog).
Esetleg ha valakit érdekel egy két kép a palelcseréről, akkor mellékelhetek. -
Zsmester89
őstag
Nekem is pár napja kezdte el a b7-s csinálni...fw legfrissebb, már jó ideje ez van rajta, nincs frissebb. Pl. Dolby Vision-s Venomot AC wifin vitte, mint a vajat, előtte N-en akadozott (10/100 vezetèkesen nem is próbálom), most meg jóformán annyira akad, hogy nèzhetetlen, sőt, már a Full Hd-t is nèha töltögeti.. Volt gyári reset, de az sem segített. Mit lehet csinálni?
-
Zsmester89
őstag
Ritkán nézek fel, mert 1,5 éve hibátlanul tesz a dolgát a B7-em (egy kijelző csere volt...bár elvileg csak szoftverezni kellett volna), napi átlag 8-10 órában, csak pc-ps4 megy rá, tv adás nincs bekötve sem

Viszont egy kérdés, a 05.80.25 Firmware mit hozott ma? -
Zsmester89
őstag
Meghozták a szervizesek a tv-t, panelcserével oldották meg a problémát, aminek örülök, mert 3000 óra ment a levesbe. - A kijelzőn lévő fólia volt régen kérdés, ezen most volt, fekete téglalapokkal meg is volt a sarkokon jelölve.
Viszont 2 hetet vett igénybe a beavatkozás, illetve ahova bemegy a tápkábel, ott a csavar mellett látszik a fém, elroppantották a műanyagot, gondolom úgy próbálták kipattintani, vagy csak megtépték a csavart....
Illetve nem emlékszem, ilyen kis bemélyedésem volt gyárilag isaz "L" alatt?
-
Zsmester89
őstag
Ikeás tv tartó nekem már a 2. vagy 3. Tv.t szolgálja ki. Masszív, vékony.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
Pontosan! Év végi gyártás az általad leírt problémával. Sajnálom, hogy itt ezt egyből rávágják, a szervízes pedig annyit tudott mondani, hogy panel vagy elektronika
Ezt a szoftverezést panelcserénél is újra futtatják? Vagy hogy kell elképzelni ezt a procedúrát? -
Zsmester89
őstag
December óta 3000 óra ment bele a b7v-be. Tv adást egy percet sem néztem rajta, csak a pc+ps. Az aladin elindításánál a vöröses homogén homok képnél láttam valami téglalap éleit, persze rögtön színteszt stb...hát van egy nagy téglalap aminek az élei látszanak. Lefutott jópárszor a gyári frissítés+én is adtam neki eggyet direktben. Filmeknél, alap felhasználásnál nem látszik de a tudat cseszte a csőröm, így tegnap hajnalban írtam az lg.nek, reggel visszahívtak, hogy keresni fog a helyileg illetékes szervíz partner. - Így is lett, ma el is vitték a készüléket. Folyt.köv.
-
Zsmester89
őstag
Ha az lg által kirendelt szervizesek elvinnék a tv-t bevizsgálásra/javításra, akkor milyen igazolást hagynak itt az átvételről?
-
Zsmester89
őstag
Rég jártam erre
pár ezer hsz. elolvasása nélkül kérdezném, hogy a B7-hez képest a belépő C hozott valami lényeges változtatást? -
Zsmester89
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nem érzékelhető a válaszidő, így nem is zavaró még gyors mozgásnál sem. Tény, hogy ha nem akarsz belemenni jobban, akkor csak pcről lejátszott anyagok jeleníthetőek meg ezzel a technikával (de ott játék, asztal, minden). - Ha jobban beleásod magad, akkor hdmi-ről tudod a jelet levenni, így médialejátszó is játszik pl., tv adást nem nézek, így arra én nem is gondoltam.
----
A házilag építettben ahol fekete a széle, ott nem kapcsol fényt, így oled-nél sem lenne zavaró a fekete széleknél. Amúgy nagyon nagy poén, tény, hogy úgy érzi az ember, mintha 10-15" megnőne a tv átmérője (én ezért használtam, nem a kontraszt javítása érdekében). -
Zsmester89
őstag
Vagy ha csak maga az ambilight hiányzik, sokkal jobbat tudsz otthonra építeni

Előző 55" lg-mre én is készítettem:
Videó 1 - 2 - DOOM
Sajna nem adja vissza rendesen, mert ahol erős a fény, a teló szarul jeleníti meg.
- Oled hátulját nem szívesen ragasztanám össze (még ha le is lehet szedni utólag), így egy vékony alu keretre rögzítve tudnám elképzelni az egészet.....őszintén azért nem raktam át, mert havi párszor használtam.
Előnyök az eredetihez képest:
- Erősebb színek
- Részletesebb a színvilág
- Sarkokban is van led
- Mind a 4 oldal körbe van világítvaHátrány:
- Tv-re való felhelyezés
- Alap esetben pc beiktatása kell a rendszerbe -
Zsmester89
őstag
Feliratot - Hangot lehet váltogatni (B7). 10/100 lan helyett meg ajánlott "Ac"-s wifin küldeni neki. (ha mód s lehetőség van rá)
-
Zsmester89
őstag
-
Zsmester89
őstag
sok mágus és látnok van köztünk, akik durva vallási háttérrel rendelkeznek....és nem fogják fel, amit itt egy két értelmesebb kolléga írt, hogy nem fog 400 alá beesni az oled.
Annak meg aki azt írja, hogy ha a tavalyi modell 900-on nyitott majd gyorsan 700-ra esett, akkor az idei 700-as nyitó is 200-at fog esni...annyi logikája van mint egy marék szárított lepkének 
Nem kell ahhoz sem jósnak leni, hogy tudjuk, hogy nem fogja az lg betolni az oledet a felső kategóriás lcd-k árai alá
-
Zsmester89
őstag
Nem lesz beégés, csak pc és ps4 megy napi 12+ órában és nincs még mutatóban sem visszamaradt kép. (dec eleje óta megy így)
-
Zsmester89
őstag
Én is szívtam vele egedül
55" igaz, de én falra raktam, a probléma az volt, hogy én lehúztam (kis csavaros ajtó mögött) a 220-as kábelt a tvről s behúztam a falba. A tv-t odavittem s a lábamon volt az egyik sarka, a másik felét a kezemmel tartottam, míg egykézzel visszadugtam a panelba a 220 vezetéket, vissza az ajtót s csavarozás
a helyére rakni onnan már semmiség volt. -
Zsmester89
őstag
3 hónapja használom monitornak a b7-et, napi 12-15 órát megy átlagban a tv. Eddig le a kalappal, nem tapasztaltam vele semmi hibát, most pedig egy ps4 proval is zúzom
nagyon adja! 
-
Zsmester89
őstag
Jogos, nekem még monitorom sincs itthon, a tv(k) 8 éve tökéletesen hozzák ezt a képességet is (sőt, egyre jobb minőségben).
Kaland és sport játékra soha nem kéne egér+bill. kombó, fps-hez meg az az igazi
Pc-ről megy minden a tv-re, de az exkluzívok miatt beújítok egy ps4 pro-t is holnap. -
Zsmester89
őstag
válasz
Partizan182
üzenetére
-
Zsmester89
őstag
8 éve élek külön, azóta nincs tv adásra alkalmas eszközöm sem, csak a tv
filmek+sorozatok+mesék elérhetőek neten, a többi meg csak agyzsibbasztásra van, s mivel ezt pc-ről teszem (képen látszik, a gépem van fent a falon a tv mellett), így ez nem okoz problémát.
Egy splitter beépítésével lehúzható a hdmi-ről a képi adat, így bármire meg lehetne csinálni, ami hdmi-n küldi ki a jelet.
A kontraszt hibájára vonatkozó beírásod pedig maximálisan helytálló
az ips-nél sem ártott erre használni. Olednél ezen célját elveszítené, az fix. -
Zsmester89
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nézted a videókat is? Lényegében egy Philips ambilight, csak jobb kivitelezésben (4 oldal, jóval több led), ami ugye a képernyő méretét nyújtja meg, közben pedig háttér világításként is szolgál, így nem fárad el a szemed. Persze ne az equalizer-es videóra, hanem a mesére kattints inkább, az életszerűbb

----
Hátrány, hogy csak pc-ről működik ez az épített verzió, de nekem minden arról megy, így nem volt gond.
----
Pityu89 gratula hozzá neked is.
----
ottofon : nem ad hozzá mást, mivel a képernyőt "nyújtja" meg, így nem tudsz rá külön figyelni (lsd: philips ambilight)
----
lucky750: Annyira frankó a minőség, hogy megfogja a tv belső lejátszóját, a fent említett filmnél én is összefutottam a jelenséggel pár alkalommal.
----
Hami33: Pl Doom megteszi?
videó -
Zsmester89
őstag
-
Zsmester89
őstag
Egy usb 3.0-val szerelt külső ház + bele egy akkora wd red, amit a pénztárcád megenged. Ennél jobbat nem, max kisebbet találsz.
-
Zsmester89
őstag
Ha a tv alatt van a router (n-es), akkor melyikkel tudom jobban átjátszani a 4k uhd filmeket? Wifin, vagy a tv 10/100 lanján?
február - március környékén épül ki a hálózatom "Ac"-ra, addig kéne valami megoldás, ha már itt ez a sok uhd hdr film a gépen, de a pendriveom csak 64(57)gb-s. 
-
Zsmester89
őstag
Az elmúlt 7 év: Tv adást nem nézek, első 3 év: 24" samu full hd monitor + pc, rákövetkező 2 év 47" Lg full hd+pc, 2017.dec.8-ig 55" Lg full hd+pc
Most lg 55" 4k oled+pc
soha nem térnék vissza monitorra.
Viszont a 980 már komolyabb játékoknál erősen kompromisszumos 4K-ban. 
-
Zsmester89
őstag
Szerintem ha telik, akkor valami alsó-középkat. erősítő (100-130e) + normál dobozok szintén ebből a kategóriából egy méllyel szintén 130-160 (akár használtan ez alatt) és megkapod azt a minőséget amivel már kellemesen lehet filmezni. A többi csak arra jó, hogy ne a tv zörögjön. (bár egy soundbart kiemeltek tavaly, ami már rendes hangzást nyújtott, de az 500k+os volt)
-
Zsmester89
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Szerintem itt arra gondolt a költő, hogy a tv tulajok java nem tudja, hogy ideális esetben hova kell felrakni a tv-t. "Anyjuk gyere nézd meg, ha ilyen magasra rakjuk az jó? -Igen."

Amúgy meg, ha a tv-vel szemben ülsz, akkor a szemednek pont a tv (horizontálisan) közepével kell egy vonalban lennie. -
Zsmester89
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Több mint fél hónapja üzemel nálam a B7, pc-re kötve. Napi 9+ óra egyhuzamban hétköznap, hétvégén inkább 12+ és ez így is fog menni még 3-4 évig, még nem cserélek ismét tv-t
Nem félek a beégéstől, annyit csináltam, hogy a tálcát beállítottam, hogy tűnjön el magától + nem áramtalanítom az elosztót a rendszer kikapcsolása után.
-------
Joshi: 2 éve mikor az erősítőket böngésztem, akkor azért vettem (áhított) Onkyo helyett Denont, mert rengetegen panaszkodtak a hdmi panel elromlására.
-------
"
Nemir Ombe
"Kicsit utánaolvasva elvileg átmegy DD+osan az atmos arcn"
-
Zsmester89
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Pont azért írtam én is, mert nekem pedig nehéz megérteni a 20-as értéket. Lehet, hogy tényleg az van, hogy az Lcd-hez vagyok szokva.
--
Deepwater Horizon (66gb 4k Hdr) plex - xplay wifin elesett
-
Zsmester89
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
60-91-50
-
Zsmester89
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Lehet.
----
Joshi, ha jól tudom, te használsz himedia q5 pro-t? Mik a tapasztalataid vele? Esetleg van aki q5/10 prot használ innen? Érdekelnének a tapasztalatok, hogy visz-e mindent 4k-ban, hdr-el megbirkózik-e, milyen hibákat véltetek felfedezni? Köszönöm! -
Zsmester89
őstag
Visszaolvasva itt mindenki 10-20 között használja az oled fényt?
Én tegnap lehúztam 80-ról 60ra, de a 20 már sötét
(szemem rendben) 
-
Zsmester89
őstag
"Nagy kontraszt" - ez volt ami miatt hol sötét-hol pedig világos volt az adott tartalom pc-ről, baromi idegesítő volt...kilőve

-
Zsmester89
őstag
válasz
elektrotank
üzenetére
Így van, meg 476e volt kupon nélkül
azért az jelenleg best. -
Zsmester89
őstag
Régebben már volt téma, de valaki 3 sorban leírná, hogy ha van egy hálózat PC - LAN - Router - Wifi - Tv, akkor hogy tudok hálózatot létrehozni, hogy a gépen lévő filmeket a tv belső lejátszójával nézni tudjam. Annyival okosabb lettem, hogy a wifi maradjon, mivel ha router frankó, akkor gyorsabb mint a vezetékes...Ha jól látom, egy progi a tvre, egy a pc-re és kész?
-
Zsmester89
őstag
W10 nem engedi módosítani a HDR-t.Mi miatt van, (gondolom az aktív hdr - tv részéről -),hogy a fehér baromira sötét ha teljes full fehér képernyős dolgokat nézek, vagy legalábbis nagyon világos az egész. Ha pl böngészőt közepes ablakra teszem, rögtön sokat világosít rajta. Ki lehet a hdr-t a tv-n kapcsolni? Vagy mi ez a szemkímélő üzemmód? (b7v)
-
Zsmester89
őstag
válasz
Bubukain
üzenetére
Gondolom a kérdésed nem a falba süllyesztetett csatornára irányul, hanem a második felére
A tv hátulján van egy kis műanyag ablak egy csavarral, az ki, kábel lehúz a tv-ről, falba behúz, tv-be visszaköt, ablak visszacsavaroz. Minden takarásban, elvezetve.
-----
5 év gondoskodással kapcsolatban hogy regisztráltátok be a terméket, ha azt a 10 sort sem olvastátok el, ami felette van?
"OLED TV esetén a visszaigazoló email egy hónapon belül érkezik meg!" -
Zsmester89
őstag
Péntek reggel leadtam a rendelést, délután pedig már a falon volt az 55" b7v (Persze rekordidő alatt, 1.5 óra volt míg a panelba süllyesztett kábeldobozból kihúztam az összes vezetéket, aztán kezdve a tv-ből kivarázsolt fix tápkábellel visszahúztam mindent, továbbá a tv tartó konzolt is lejjebb kellett fúrnom, mivel hiába 55" lg volt előtte, ennek ~6cm-vel alacsonyabban van a vesa felfogatása)
A honlapon található frissítéssel nyitottam, majd a Deadpool-t (4K HDR) elindítottam...gyönyörű, bár szokni kell a mozgásmegjelenítést, tényleg kicsit másabb mint az lcd-nél, persze a sok finomhangolás még hátravan. Pc-re kötve annyira nem voltam elragadtatva, gondolom mert a 980-as kártyám nem támogatja a HDR-t, vagy nem tudom, nem szép a fehér, hiába vannak rendben a színek. (lehet ez is csak beállítás kérdése..)
Viszont mikor bekapcsolt a képernyőkímélője a tv-nek
egy pillanatra kirázott a hideg, gyönyörű ez a megjelenítés (fekete az fekete).
---
Van olyan aki a Planet Earth I-II. elérhetőségével (virágbolti) megkeresne üzenetben? - csak mert sokat hallok róla s szívesen megnézném, sajnos az elérhetőségeim között nem találtam... Köszönöm -
Zsmester89
őstag
Akkor a kis fedlap kicsavarása után sem lehet normálisan cserélni a vezetéket (áthúzni, visszacsavarni). A végső megoldás nálam is egy hosszabbító lesz, ha ideér a tv.
2. Ha jól látom akkor a vesa sem a 400x400-as, s nem is ott van, ahol a mostani 55" lb730-nak, így azt is fúrhatom (nagyobbik ikeás tv konzol) lejjebb.
-
Zsmester89
őstag
Ohhh, hogy baxák meg......miért?? A kérdés már csak az, hogy a nagy vagy a vékony fejjel szerelt a tápkábel....a vékonyat lehet el tudom húzni, de a vastagat fix, hogy nem. A tv-t nem akarom szétszedni, hogy áthúzzam, pláne, ha rövid is..Akkor marad a hosszabbító+tv mögött mókolás.........
-
Zsmester89
őstag
Péntek hajnalban leadtam a rendelést a T-nél egy 55b7v-re
azt írja a honlap, hogy szállítás alatt...remélem rendben s időben ideér.
Két kérdésem lenne előre:
- A tápkábel külön csatlakoztatható (nem mint a régi eszközöknél, hogy fixen van), mivel a falban kialakított dobozban vezetném el
- Ha áll eldobós HDR meg 4K tesztelős anyagot szeretnék rajta elindítani, akkor mit tudtok ajánlani? Planet Earth vagy mit olvastam itt, az jó rá? (a végleges kialakítás előtt csak külső adathordozóról vagy pc-ről tudom ráküldeni, ehhez privátban tud valaki forrást? )
Köszönöm! -
Zsmester89
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Azért kell várnom, mert a meglévő (már vagy 8 éves előfizizetésemet) tudom meghosszabbítani a kedvezményes árért cserébe...ami nem magenta, hanem flottás.
Amúgy tényleg nagyon amatőrök, felhívtam őket egy hónapja, hogy ha már nem fizetek részletet, de van még 2 hónapom akkor ahogy telót tudok kihozni előbb, úgy tv-t is? - Persze, de csak személyes rendelés esetén. Személyesen bementem, korrekt és segítőkész volt a csajszi, intézett egy csomó telefont, de sajnos az én flottásommal tv-t nem tudok előbb kihozni
Na jó, mondom akkor kivárom ezt az 1 hónapot....pénteken vagy szombaton meglátjuk. -
Zsmester89
őstag
Én pénteken vagy szombaton tudom megrendelni a T-től, ha a két ünnep között nem ér el hozzám, le kell mondjam a rendelést, mivel a +3 év gari fontos....akkor inkább megveszem máshol személyesen még idén.
---
T1OK3: Neked miért törlődött a rendelésed? Miért kellett 10 napot várnod a következő rendelésig?
-
Zsmester89
őstag
Telekomnál rendelt 55b7v nektek mennyi idő alatt ért ki a rendeléstől számítottan (vagy éppen nem, mert lemondtátok)?
9.-én fogom tudni megrendelni a fos flottás csomagom miatt, de félek, hogy az ünnepek miatt nem ér ide dec.31-ig és bukom a 2+3 év gari akciót.
Köszönöm! -
Zsmester89
őstag
válasz
petya2012
üzenetére
T-nél heteket kell várni? Én arra gondoltam, hogy kedden megrendelem, pénteken már a nappalimban pihen a készülék (55B7v).
---
Ha már itt mindenki megkapta az ajánlatot, én is kérném a segítséget:
Adott egy Denon x1200w erősítő 5.1-es rendszerrel, pc van rákötve (erről játszok, filmezek, net, stb.. 980-as videókari van benne).
Be szeretnék újítani egy Lg 55B7v-t s fullon ki szeretném használni a tudását. Jelenlegi rendszerem elég hozzá?
Ha kéne, egy Synology DS213j-t jó áron be tudnék szerezni, de gondolom akkor + lejátszó kellene...akkor inkább 1070-es videokártyára váltás?
Ti tudjátok, köszönöm! -
Zsmester89
őstag
Az erősítőm le tudja adni 1-1ben a full képi világot (4k, aktív hdr, 10bit..) amit egy Lg Oled55B7v nyújtani tud?
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok! A jelenlegi tv-m cseréjén gondolkodom, a kiszemelt egy LG OLED55B7V. Kérdésem lenne, hogy a falra történő rögzitése szabványos? (Vesa ha jól tudom)
Monitornak használom a jelenlegit is, de nem munkára, hanem filmezésre, játékra, 15/24-et menne naponta. Mennyire kell tartanom a beégésétől?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálam inkább az első verte ki a biztosít...
sok mágus és látnok van köztünk, akik durva vallási háttérrel rendelkeznek....és nem fogják fel, amit itt egy két értelmesebb kolléga írt, hogy nem fog 400 alá beesni az oled.

hmmm...akkor mindjárt ugrik a nasos rendszer és adok egy új v.kártyát a gépnek...vagy egy külső lejátszó+nas.

Vhiktor