Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

Beüzemeltem a lg cx3-at.
    Igazatok volt,látni fogom a különbséget.
    Mindenféle akaratlagos lehúzás nélkül írom,a különbség -sima sd adásban (hd)- simán szebb a lcd tv (lg 65uj634).Halál komolyan mondom,próbálom arra fogni,hogy a szemem azt szokta meg és ez még furcsa,de sajnos nem.
    Szebb a lcd (azokkal a beállításokkal) mint ez az oled.Tény,hogy élesebb kicsit ez az oled,de élettelen a kép.A fekete az Tényleg Valós fekete!Ez kétségtelen,de ezeket leszámítva simán szebb az az egyszerűcske lcd vmi.
    Néztem 4k hdr tartalmat is,írtátok,hogy nézzek rá.Ránéztem.
    4k hdr-ben...hogy is mondjam...eszméletlen!Hihetetlen Szép!!Abban a lcd nem rúg labdába,pedig azon is van olyan 4k hdr,hogy lemászik a képernyőről,de ezen az oleden..elhiszi a szemem,hogy valóban ott vagyok és előben történik ami történik.

Nekem szerencsére nincs benne -most még- olyan foltok amiket írtatok/fotóztatok+nincs pixelhiba sem,pedig nagyon keresem..
    Igaz,én úgy raktam össze,hogy a kijelzőhöz alig értem hozzá.Nagyon nehéz volt úgy,de megoldottam.

Kérem vki írjon egy beállítást,hogy ő hogyan lőtte be a sajátját.Amit most látok,nem nagyon győzött meg.Sajnálom,hogy ezt írom,de így van.
    Fényereje vicc.Ha 20-on/30-on kellene használnom (és azt is írjátok),már passzolom is tovább. Igaz garancia még nincs,de meglesz oldva.

+a kurzort hogy tudom úgy kikapcsolni,hogy legközelebb még véletlenül se lássam a képernyőn?

Új hozzászólás Aktív témák