- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Beüzemeltem a lg cx3-at.
Igazatok volt,látni fogom a különbséget.
Mindenféle akaratlagos lehúzás nélkül írom,a különbség -sima sd adásban (hd)- simán szebb a lcd tv (lg 65uj634).Halál komolyan mondom,próbálom arra fogni,hogy a szemem azt szokta meg és ez még furcsa,de sajnos nem.
Szebb a lcd (azokkal a beállításokkal) mint ez az oled.Tény,hogy élesebb kicsit ez az oled,de élettelen a kép.A fekete az Tényleg Valós fekete!Ez kétségtelen,de ezeket leszámítva simán szebb az az egyszerűcske lcd vmi.
Néztem 4k hdr tartalmat is,írtátok,hogy nézzek rá.Ránéztem.
4k hdr-ben...hogy is mondjam...eszméletlen!Hihetetlen Szép!!Abban a lcd nem rúg labdába,pedig azon is van olyan 4k hdr,hogy lemászik a képernyőről,de ezen az oleden..elhiszi a szemem,hogy valóban ott vagyok és előben történik ami történik.Nekem szerencsére nincs benne -most még- olyan foltok amiket írtatok/fotóztatok+nincs pixelhiba sem,pedig nagyon keresem..
Igaz,én úgy raktam össze,hogy a kijelzőhöz alig értem hozzá.Nagyon nehéz volt úgy,de megoldottam.Kérem vki írjon egy beállítást,hogy ő hogyan lőtte be a sajátját.Amit most látok,nem nagyon győzött meg.Sajnálom,hogy ezt írom,de így van.
Fényereje vicc.Ha 20-on/30-on kellene használnom (és azt is írjátok),már passzolom is tovább. Igaz garancia még nincs,de meglesz oldva.+a kurzort hogy tudom úgy kikapcsolni,hogy legközelebb még véletlenül se lássam a képernyőn?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- DayZ Standalone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Powerbank topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor