- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
wallace 234 #55433 üzenetére
Energia gazdálkodást kikapcsoltam persze.Tru motion-t is.
Ami zavaró,hogy a barátnőm műsorai rosszabbak -egyértelműen-,mint a régi tv-n.
Most nézett vmi sorozatot (barátok közt vagy éjjel-nappal) és a kamera mozgás láthatóan akadozott+ha vki emelgette a kezét,darabosan látszott.A képminőség romlás már csak hab a tortán.
Nem azt mondom,hogy nézhetetlen,de közel sem ez volt az elvárás.GTVili: Akkor a régi tv-n miért szebb a szar? :-)
Pro Koryak: Nagyon patika beállításom van abban az ips lcd-ben.Emlékszem amikor egy 125-ös va samsung-ot váltottam arra a 165 ips-re.Ugyanilyen szarul esett mint most,hogy kiadtam érte x Ft-ot (akkor sem a bolti árat,de nem is ingyen jött..) és rosszabb a kép,mint a régebbin.
Kb.egy teli hétig állítgattam minden este kb.2-3órát+a beállítás segítség,amíg a jelenlegi tényleg patika szintet elérte.
Nem volt semmilyen sport/kiemelt vagy élénk.Pont az volt a lényeg,hogy úgy érte el a jelenlegi szintet,hogy semmi ilyen felhúzott szarság nem volt benne.Kipróbáltam most ezen az oleden a division 2-t is (ma volt frissítés :-/ ),ps4 pro-n olyat mutat,hogy...hááát... :-)))) igen.Szemmel látható a különbség.Nagggyon Komoly a kép!!
4k hdr-ben iszonyat veszett!! :-)) Nemsokára izzítom rá a ps5-öt..
Szóval jó lenne ha a bnőmnek is tudnék kedvezni.Ő azt mondja,hogy Gyönyörű tűéles,de én azon kivül látom a többi különbséget. (Sajnos.)
Tartok tőle,hogy ezt is majd több estén keresztül kell hegesztgetni mire jó lesz. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Baldur's Gate 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest