Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz wallace 234 #55433 üzenetére

:R :R

Energia gazdálkodást kikapcsoltam persze.Tru motion-t is.
    Ami zavaró,hogy a barátnőm műsorai rosszabbak -egyértelműen-,mint a régi tv-n.
    Most nézett vmi sorozatot (barátok közt vagy éjjel-nappal) és a kamera mozgás láthatóan akadozott+ha vki emelgette a kezét,darabosan látszott.A képminőség romlás már csak hab a tortán.
    Nem azt mondom,hogy nézhetetlen,de közel sem ez volt az elvárás.

GTVili: Akkor a régi tv-n miért szebb a szar? :-)

Pro Koryak: Nagyon patika beállításom van abban az ips lcd-ben.Emlékszem amikor egy 125-ös va samsung-ot váltottam arra a 165 ips-re.Ugyanilyen szarul esett mint most,hogy kiadtam érte x Ft-ot (akkor sem a bolti árat,de nem is ingyen jött..) és rosszabb a kép,mint a régebbin.
    Kb.egy teli hétig állítgattam minden este kb.2-3órát+a beállítás segítség,amíg a jelenlegi tényleg patika szintet elérte.
    Nem volt semmilyen sport/kiemelt vagy élénk.Pont az volt a lényeg,hogy úgy érte el a jelenlegi szintet,hogy semmi ilyen felhúzott szarság nem volt benne.

Kipróbáltam most ezen az oleden a division 2-t is (ma volt frissítés :-/ ),ps4 pro-n olyat mutat,hogy...hááát... :-)))) igen.Szemmel látható a különbség.Nagggyon Komoly a kép!!
    4k hdr-ben iszonyat veszett!! :-)) Nemsokára izzítom rá a ps5-öt..
    Szóval jó lenne ha a bnőmnek is tudnék kedvezni.Ő azt mondja,hogy Gyönyörű tűéles,de én azon kivül látom a többi különbséget. (Sajnos.)
    Tartok tőle,hogy ezt is majd több estén keresztül kell hegesztgetni mire jó lesz. :-/

Új hozzászólás Aktív témák