Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ha nálad szép akkor bizony állítgatnom kell vmiket.
Pro Koryak: Nem vagyok hozzáértő -mint ahogy szerintem te sem- csak hiszek a szememnek.
Égyébként amikor elolvastam a mondatod első gondolatom..nem szép volt.Aztán most este ahogy hazaértem kaptam még egy fülest. :-/ A barátnőmmel beszélgettem erről a tv-ről és bővebben kifejtette,hogy ő hogy látja az új és a régi tv-t.
Úgy jellemezte a kettő közti különbséget,hogy hallgatsz egy rádiót (kocsiban,otthon,bárhol),hallod az adást,de hallasz mellé egy nagyon kis sistergést is (régi tv-re hasonlat,majd tekersz a tuner-en és egyszer csak bejön sistergés mentes szép sztereóban (új tv).Na vmi hasonlót lát ő most.
Ő a régit ehhez képest fakónak tartja
.Azt mondta,hogy ennél a tv-nél látja,hogy hol ér véget a piros szín és hol kezdődik a sárga (csak példa).
Na ezek után eszembe jutott a mondatod. 😡 🙂 (Ő nem olvassa ezt a fórumot.)Amit meg én látok az más és nem vagyok vak vagy gyengénlátó,sőt..
Engem zavar,hogy látom a válaszidő miatti hibát+ -szerintem- élettelen képet.Legalábbis a másikhoz viszonyítva.
Állítgatom,kábel/slot csere és majd kiderül,hogy mi lesz.A 4k hdr viszont tényleg "absolutely beautiful"!
[Ebben] a youtube videóban mondta az ember.Igazat beszél.Szerk.: Nekem nincs olyan lehetőségem,hogy visszaküldöm vagy kicseréltetem másikra esetleg "levásárolom".Ez mind felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Azt mondta,hogy ennél a tv-nél látja,hogy hol ér véget a piros szín és hol kezdődik a sárga (csak példa).
Vhiktor