- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
wallace 234 #55433 üzenetére
Energia gazdálkodást kikapcsoltam persze.Tru motion-t is.
Ami zavaró,hogy a barátnőm műsorai rosszabbak -egyértelműen-,mint a régi tv-n.
Most nézett vmi sorozatot (barátok közt vagy éjjel-nappal) és a kamera mozgás láthatóan akadozott+ha vki emelgette a kezét,darabosan látszott.A képminőség romlás már csak hab a tortán.
Nem azt mondom,hogy nézhetetlen,de közel sem ez volt az elvárás.GTVili: Akkor a régi tv-n miért szebb a szar? :-)
Pro Koryak: Nagyon patika beállításom van abban az ips lcd-ben.Emlékszem amikor egy 125-ös va samsung-ot váltottam arra a 165 ips-re.Ugyanilyen szarul esett mint most,hogy kiadtam érte x Ft-ot (akkor sem a bolti árat,de nem is ingyen jött..) és rosszabb a kép,mint a régebbin.
Kb.egy teli hétig állítgattam minden este kb.2-3órát+a beállítás segítség,amíg a jelenlegi tényleg patika szintet elérte.
Nem volt semmilyen sport/kiemelt vagy élénk.Pont az volt a lényeg,hogy úgy érte el a jelenlegi szintet,hogy semmi ilyen felhúzott szarság nem volt benne.Kipróbáltam most ezen az oleden a division 2-t is (ma volt frissítés :-/ ),ps4 pro-n olyat mutat,hogy...hááát... :-)))) igen.Szemmel látható a különbség.Nagggyon Komoly a kép!!
4k hdr-ben iszonyat veszett!! :-)) Nemsokára izzítom rá a ps5-öt..
Szóval jó lenne ha a bnőmnek is tudnék kedvezni.Ő azt mondja,hogy Gyönyörű tűéles,de én azon kivül látom a többi különbséget. (Sajnos.)
Tartok tőle,hogy ezt is majd több estén keresztül kell hegesztgetni mire jó lesz. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest