Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Alza akció [Philips 65OLED854 + ajándék Xbox One X Star Wars: Fallen Order] 1 008 790 Ft
-
belan
addikt
A sony AG8-rol mit lehet tudni kb b9 szint ?
-
Grougon
tag
válasz
ruzsass
üzenetére
65c9-et rendeltem Euronicsból 18-án, elvileg most szombaton fogják kiszállítani. Fel
kellett hívnom az Euronics ügyfélszolgálatot hogy adjanak egy követési számot mert csak annyi volt hogy átadták a postának most szerdán. Utána felhívtam a postát is hogy mikorra várható a kiszállítás, mert nem lenne rossz ha itthon lennék, de annyit mondtak csak hogy majd aznap küldenek SMS-t... erre tegnap felhívtak hogy akkor szombaton jönnének. Azért egy dhlnél már amikor megrendeled a világ másik feléről ott van a várható kiszállítás időpontja, amit eddig mindig tartottak is nálam. -
snecy20
nagyúr
Árukereső 617.883ft-ra írja valahol a 65C9-t, csak győzd megtalálni.
-
belan
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Érdekes nálam majdnem 2 éves volt a b7 és semmi baja nem volt ! Szóval azért nem minden Lg oled tv-re igaza ez !
-
chros
őstag
Vincent Disney Mandalorian HDR review: ~200 nits!

-
renatto
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
2-3 panel csere után... folytassam?!
-
válasz
JKJ420
üzenetére
Gondolkodtam anno én is Philips-en, de sok rosszat olvastam az Android rendszerről és az Ambilight-ra sem volt szükségem. Nem tudom, hogy azóta mennyit változott az Android TV, kinőtte e már a gyermekbetegségeit. Amúgy szeretem a Google Androidját, telefonon. Sosem kellene más oprendszerrel telefon. De tv-n sok problémát olvastam. Lassú is volt állítólag, meg bizonytalan, fagyós... Így Panák lettek.
-
chros
őstag
Philips 65OLED754-et biztosan nem vennek ennyi penzert (rosszabb mint a 804): sokkal inkabb B8 / B9 / tavalyi Pana-t, ha nincs penz C8 / C9 / GZ950-re. Vincent indokolta, hogy miert.
-
-
ruzsass
tag
A Magyar Posta és én is így jártam, hogy a péntek hajnali rendelést már reggel átadták nekik és jövő hét csütörtökön jött meg, telefonon előtte kb 10 perccel szólt a futár. Ha jól emlékszem akkor SMS vagy email jött a postától reggel, hogy aznap megpróbálják kézbesíteni.
-
Fisha
őstag
Na, eldöntöttem. Ugyan messze elmaradt az akció attól, amit vártam, de arra jutottam, hogy jelentősen olcsóbb ez tavasszal lesz már csak, addig meg nem akarok várni. Így végül egy B9-et zsákoltam az MM-ből. Remélem kihozzák még kari előtt. :p
-
mlaci01
tag
Sziasztok!
Van egy LG-oled55b9pla Tv ami nem játssza le (ismeri fel) a DIVX3-ban kódolt filmeket.
Codec ID : DIV3
Codec ID/Hint : DivX 3 Low
Van erre valami okosság ?
Előre is köszönöm.
L,
-
Templomegere
senior tag
-
BReal
addikt
Nem pár nap alatt vitték azt el a Telekomnál, hanem jó esetben pár perc alatt. 4 db volt raktáron.

Más: nem láttam az emagos linket a Philips 65OLED754-ről. 580e.
-
renatto
őstag
Lelkes amatőrök megpróbálhatják ezt: LG 65C9 - 620k
-
libus
őstag
Az MM-nek ki a szállító partnere?
Tegnapelőtt délelőtt 10-kor már küldte az emailt az MM, hogy átadták a Tv-t a szállító partnerüknek...
Még ma sem kaptam értesítést, hogy hoznák..
-
renatto
őstag
válasz
snecy20
üzenetére
Felesleges ezen rugózni. Amúgy a legnagyobb kedvezményt a Sony AG8 kapta November elején még 800k volt, majd lett 700k, az utolsó 1 héten meg 613k.
De a 65" LG is 50k-t engedett az ÁK-s legalacsonyabb árból 650/700k volt most pedig 600/650k. De mivel 3 hete megy a cirkusz, így már nem tűnik annyira se jónak. Viszont aki most akart venni tévét az csak tudott 50K-t spórolni ezeken is. Aki meg bestbuy-t akar venni várjon tavaszig-őszig
mert a kettő között van olyan, de az villámakció... abból meg azért van sírás mert ugye sokan lecsúsznak róla és hát "a gyerek szájából vették ki!"...
Aki meg elég gyors volt.....

#33856 daneel_hu Az XboxOneX-en már most van VRR.
Ettől függetlenül tényleg csak játék... Meg hogy "bibííí, az enyímbe van hádéjemi 2.1". Elvégre LG. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
daneel_hu
addikt
válasz
tutitibi
üzenetére
"+80-ért van idei Pana GZ 65-ösben. Megér ennyit a Dolby vision ? és a félig HDMi 2.1 ?
meg a Netflix kalibráció ?"Az még "félig" HDMI 2.1 se.
Tud 1db funkciót a HDMI 2.1-ből, de az csak egy feature.
A HDMI 2.1 sebességét nem tudja, és ez lenne a lényeg...Szerintem amúgy ezeknek semmi értelme, csak akkor ha tudod, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben beszerzel egy HDMI 2.1-es VGA-t a PC-dre és játszol vele. (és tudod, hogy addig biztos ez a tévé marad)
Egyéb mozgóképtartalomban a fentieket lehetetlen kihasználni. -
snecy20
nagyúr
Egyetlen valamire való akció van, Philisp 55 OLED754 - 379.000 @ Euronics, ez mondjuk egy ~3%-kkal olcsóbb, mint az eddigi legalacsonyabb ár, LG-knél még ennyire sem futotta - egyik boltnak sem.
-
renatto
őstag
Ha meg onnan vársz fél évet lehet 500k alatt lesz... ez egy ilyen bicaj.
Évről-évre, mindig lehet várni, mert olcsóbb lesz... Tavaly pont ennyibe kerültek novemberben, így egy dekával nem jobbak, de nem is rosszabbak ezek az árak most.#33849 scavy Az necces szerintem. Inkább nézz szét MM-ben, pár napja láttam még 65B8/65C8-at 500/550k áron és azoknak legalább a garanciája biztos.
-
powerup2
addikt
Jó ez a bf is a media marktba a 65 c9 már nem kapható de le van akciózva
650-re 
-
scavy
tag
Sziasztok!
LG OLED65C8PLA - erről vélemények esetleg? Electrovision outletnél "csak" 530 K most, a B8 pedig 510 ezer. Megnéztem pár review-t, és a B8-at is eléggé dícsérték. Van akkora különbség a 8-as és 9-es széria között, hogy érdemes a 9-es et venni? A 8-as széria azért jó 100-150-el olcsóbb, és ahogy néztem, a C8-asban már az a9-es proci van, tehát "elvileg" hasonlót tud mint az újabb C9 flagship, nem?
Érdemes vajon most rámenni egy ilyen régebbi készülékre, amíg van készleten, vagy várjak januárig? Sajnos a Black Friday akciók nem azt hozták amit vártam, egyedul a Telekomnál volt egy 55-ös B8 270 ezerért, el is vitték pár nap alatt az összeset. (Viszont nekem a nappali mérete miatt muszáj lesz a 65-ös.)
Egyébként februárig kibírnám, írtátok itt feljebb, hogy addigra talán még lejjebb mennek az árak, kicsit sokallok félmilliót kiadni egy TV-ért. (Pláne hogy 75-ös 4K tv-k is vannak már 300 ezer körül) -
tutitibi
senior tag
válasz
tutitibi
üzenetére
Mindegyik új OLED TV támogatja a Dolby Atmos hangzást egy teljes külső hangrendszeren megszólaltatva azt. Csak a GZ2000 Technics által hangolt hangrendszere kínál felfelé sugárzó hangszórókat, a GZ1500 beépített hangprojektora (kompakt pengehangszórói) a TV aljában találhatóak, a GZ1000 és GZ950 hangszórói rejtve vannak. Arról egyelőre nincs információ, hogy HDMI eARC funkció hiányában az új készülékek hogyan tudják a Dolby Atmos hangsáv bitfolyamát kiadni.
Ezt a Panákról írják. Akkor most lesz atmos házimozimon vagy nem ? Mondjuk nincs hozzá plafonhangszóróm. -
belan
addikt
Mondjuk a telekomnál 65c9 ,31 ezer havonta 22 hónap 682 ezer forintra jössz ki szerintem ez jobb ajánlat mint a 650 ezer es nem egyszerre kell kiadni érte azt a penzt !
-
BReal
addikt
Nem is tudom, mit vártatok? Komolyan valami komoly akcióra számítottatok?
-
-
belan
addikt
Hat 65c9 650 ezer , 65b9 600 ezer , pana65fz800 590 ezer ! Valaki vesz valamit ?
-
Fisha
őstag
Hát én semmit sem látok. Nagy a csend, mindenki más talált és nyomja a megrendelést?

-
janos666
nagyúr
~20 felel meg ~100 nit-nek (+/- random panel variancia, ami itt pár klikk fel/le).
A Fényerő-nek legtöbbször 50-en a helye, vagy ha mégsem, inkább emelni kell, nem csökkenteni. Szerintem rosszul van beállítva nálad a HDMI Fekete Szint, vagy szereted bebuktatni a sötétszürkéket feketébe (pl. LCD-s megszokásból, mert sok Samu QLED csinálja a local dimming mellé a kikapcsolhatatlan dinamikus kontrasztot is). Vagy esetleg be volt kapcsolva valami Dinamikus szabályzás, mikor nézted, hogy hova tedd és "az ellen harcoltál"....
Kíváncsi vagyok az igazi BF napra, de ezután a két hetes nyúzás után már nem sok jóra számítok. De legalább nem fognak tovább hülyének nézni, ha előkerül beszédtémaként, hogy én még várok a BF-re, nem pedig tegnap, vagy múlt héten volt.

-
alaves
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Én tudtam, csak a többieknek ismétlésképpen köszönöm hogy közölted. Véleményem szerint még a 2019-es OLED kijelzők sem bírják hosszú távon a gyári képmód OLED fény beállításokat (100-80-60), a legtöbb 80-ra van állítva. 1-2 éven belül kifakulás lesz a vége, és a gyengébb pixelek pedig meghalnak.
-
belan
addikt
Na lassan meg tudjuk mi lesz fekete pénteken 2 óra múlva okosabbak leszünk !
-
tutitibi
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Eddig semmi gond vele.
Isf prof módba használom és minden képi sallangot OFF-ra tettem. Meg csökkentett fényerőn és kontraszton járatom be az elején.
Luminance : 50%
Contrast: 80%A gondom az, hogy nem tudom az 5 éves garanciát érvényesíteni itt:
https://www.panasonic5y.com/ -
Monngoose
aktív tag
válasz
tutitibi
üzenetére
A GZ2000-ben a Panasonic által módosított un. "Costum Pro" panel van, így:
"better heat sinks and cooling that dissipates heat away from the panel, allowing it to be brighter with HDR content. An offshoot of this is a lower possibility of image retention where heat can be a contributing factor.
The results are an incredibly accurate TV with both SDR and HDR content, and peak brightness that is the best yet seen from an OLED panel. The panel uniformity is excellent at all stimulus points and the extra brightness expands the dynamic range of HDR to add more realism and peak white details."A továbbiak (Best tvs of 2019 editor's choice awards) itt
-
tutitibi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A panelbe mennyire nyúlhattak bele az LG nélkül ? Csupán a fényerejét növelték ?
Az meg rövidíti az élettartamot. Persze kapott még atmos felfelé sugárzó hangszórókat is , aminek szinte semmi hasznát nem látom. Szerintem teljesen felesleges ezekben a TV-kben a hangszórókon izmozni. Elég oda 1 db valami, hogy legyen hangja önmagában mert szinte mindenki aki ilyenen néz filmet az házimozi hangot hallgat nem a TV-t. -
alaves
addikt
Jelenleg szerintem mindent figyelembe véve 65C9-et érdemes, célszerű venni (csak az interpoláció minősége miatt nem B9).
Ezt a fényerő dolgot nem is értem, jelentősége alig van. Tudjátok hogy a topicgazda mekkora fényerőre kalibrálta az OLED TV-it SDR-ben? HDR-ben pedig 700 nit vagy 1000 nit a csúcsfény, nem ez a lényege az OLED-nek. -
devil-k
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én ezzel szemezek: Panasonic TX-65GZ950E
Mit mond a kis ázsiai erről?
-
-
tutitibi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A GZ950 meg a GZ2000 az szinte ugyanaz ? Csak a hangprojektor az ami miatt más.
-
janos666
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Azonos modelleken belül is viszonylag nagy a szórás (+/-50 simán), így nehezebb megmondani, de úgy tűnik, hogy a B-n átlagosan akár 100-al alacsonyabb a csúcs HDR módban.
Ami Vincent-nél járt, az szerintem átlagon aluli a B9-ek közt is, nem az évjáraton múlt.
Ez egybe vág azzal a feltevésemmel, hogy a jobb HDR színkezelés nem (vagy nem csak) a processzoron múlik, hanem másféle HDR üzemmódba vált a kijelzőpanel attól függően, hogy B vagy >=C modellben van, amihez amellett, hogy nem fakulnak ki a sötétebb színek, hozzátartozik az is, hogy messzebb van engedve a fehér csúcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux Mint
- Gumi és felni topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
Te is múlt pénteken rendelted?
55C9?
De a 65" LG is 50k-t engedett az ÁK-s legalacsonyabb árból 650/700k volt most pedig 600/650k. De mivel 3 hete megy a cirkusz, így már nem tűnik annyira se jónak. Viszont aki most akart venni tévét az csak tudott 50K-t spórolni ezeken is. Aki meg bestbuy-t akar venni várjon tavaszig-őszig
Ettől függetlenül tényleg csak játék... Meg hogy "bibííí, az enyímbe van hádéjemi 2.1". Elvégre LG.
Ez az egyetlen, ami közel 1000nit-re képes.
Vhiktor