Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
renatto
üzenetére
Nekem is van egy piros dead subpixelem a 65C9-en, kiszúrtam már első nap, de egyébként elégedett vagyok a TV-vel, pont most 1 hetes. Gondolom emiatt nem érdemes élni a 14 napos elállással az MM-nél, hanem használni és gari lejárta előtt cselekedni. Vagy nem jól gondolom?
Egyébként már 1 subpixel hiba miatt is cserélnek panelt? -
Ha valaki lemaradt volna az MM-es C9-ről, most az alza.hu-n a 65C9 7k-s kuponnal 643k.
-
-
Emag reggel óta még csökkentett a 65B9 árán, akkor 595k volt, most 580k.
-
Szerintetek egy LG 65E8 jó vétel lehet 550-580 körül, vagy érdemes inkább várni még, hátha BF-kor az idei modellek jó áron lesznek?
-
válasz
Gtaati
üzenetére
Én reggel 9:55-kor hívtam a Savoya üzletnél megadott számot. Az ügyfélszolgálat vette fel, azt mondták, hogy ők még több darabot látnak készleten (darabszámot nem mondhat) Ezután kértem, hogy kapcsoljanak tovább az üzletbe. 10:01-kor fel is vette az üzlet. Ők azt mondták, hogy 2 darab volt náluk, amiből a csomagoltat most vitték el (mondták ezt 10:01-kor és 10-kor nyitottak
), a másik kiállított darabot pedig foglalják és ma mennek vissza érte, így már nincs több náluk készleten.
Nem tudom mi az igazság, de olvastunk itt olyat is, hogy már kedden este sem volt nekik: [link]
Messzebb sajnos nem tudok most menni, mert dolgozom, így a maradék vidéki üzlettel nem próbálkoztam. -
válasz
alaves
üzenetére
Két hete kezdtem el nézni az OLED TV-ket és az a tapasztalatom, hogy a tavalyi modellekből amit leáraznak, azt azonnal el is viszik és nem úgy néz ki, hogy maradna belőlük november végéig. Az ideiek még drágák és azért sokat kellene engedni belőlük, hogy a tavalyiak akciós árát elérjék.
Talán elférne a 65-ös is, de ahogy olvasom a 65-ös paneleken jobban látszanak az OLED-es "betegségek". -
Sziasztok!
55-ös OLED TV-k között most árban ez a kettő még elérhető 350 ezerért:
LG OLED55B8SLC és Panasonic TX-55FZ800E
Ti melyiket választanátok? Esetleg van helyettük jobb alternatíva? 400 esetleg 450 ezerig még el tudok menni árban.
Érdemes esetleg Black Friday-ig várni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a másik kiállított darabot pedig foglalják és ma mennek vissza érte, így már nincs több náluk készleten.
Vhiktor