- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolli77
csendes tag
válasz
renatto #32596 üzenetére
Én bevállaltam a 65C9-et most kíváncsi leszek mert nemrég még minden MM-ben volt kiállítva most még csak kiszállítással érhető el. Amúgy is úgy akartam de remélem nem egy boltban kiállított X ezer órát ment darabot fogok megkapni, de gondolom az látszani fog a csomagoláson és akkor azon a napon visszaküldöm.
-
renatto
őstag
Jogos! Bocsi elírtam! 65B9 az.
Hosszú volt az este.
Amúgy kimaradt, de 65C9 - 650k a Médiában, nem nagy szám, azért is felejthettem el...
Benézek ma MM-be, megítom hátha ott van valami, de szerintem, ez azért ilyen tré mert most csak konkurenciát csináltak edigital-nak, szóval majd 22-én.
ui: amúgy tök érdekes, hogy az OLED tévék, évről-évre mindenkinél pont ugyanannyiba kerülnek ilyenkor. -
dh66e
veterán
válasz
LazacX #32592 üzenetére
Szerintem ezeknek a tévéknek 350k a legalja ha meg sokat vársz a végén max a kiállított cuccokat kapod meg ennyiért mint nemrég itt páranamikor lg volt akciózva, igaz az 65" volt.
Idei modellhez képest ez a B9 jó áron van szerintem B8 nem hiszem hogy volt ennyi tavaly,de a többiek majd megmondják. -
-
Fisha
őstag
válasz
LazacX #32592 üzenetére
Ehhez talán ez van most a legközelebb szerintem, ha feltételezzük, hogy azt a 80-90k-s ajándék cuccot el tudod adni bontatlanul 50-ért. Valaki mintha írta volna erre, hogy 20k kupont lehet valahogy rátolni? Hogy? A füzeten egy 4k-s van csak.
https://www.alza.hu/55-lg-oled55b9pla-d5620839.htm -
-
Mennyit agyaltam rajta,hogy kéne oled. De csak én vagyok a családban akit ez érdekel. Többiek észre sem vennék mi a különbség a többi tévéhez képest. Ráadásul tévé csatorna is menne rajta,simán be tudna égni nálunk. Jó az OLED,de nem is nézzük sötétben a tévét és sajnálnám a mi felhasználásunkra ennyit elkölteni rá.
Még várni kell vele 2-3 évet. Olcsóbb is lesz és jobb is. Javítanak a fényerősségen és a beégésen is. Akkor már nem lesz kérdés sem mit vegyen az ember,most sem az. Csak nem mindenki teheti meg. Nappaliba ahol fény van,oda amúgy sem az OLED-et ajánlják. Elengedtem. Különben a tv ára többet érne mint a kocsim. Annyit meg nem engedhetek meg. 300k még baromi jó ár lett volna. Csak aztán meg jöjjek haza munkából és aggódjak,hogy a család többi tagja beégette a tévét,mert egy csatorna ment rajta egész nap. -
dh66e
veterán
Szerintem ma ez a legjobb ajánlat.
Emag és MM is ennyiért adja. -
dgyuri0123
nagyúr
Egy dolgot tudtam meg "bennfentestől" központi Panasonic szervizben oled beégéssel kapcsolatban. Ha beég a Pana és kiderül a szervizben, hogy áramtalanították a tévét, ezért nem tudott lefutni a kompenzáció, abban az esetben ugrik a panelcsere lehetősége... NEM javítják az ilyen jellegű hibát. Ha tehát kiállított Panasonicot venne valaki, jó ha tudja, a beégésre biztosan nem fog kapni cserepanelt. Vagy ott helyben kell átvizsgálni (nagyon alaposan), vagy hagyni a fenébe az egészet.
Egyéb beégéssel kapcsolatban sajna nem tudtam már kikérdezni, mert elhívták, de ha lesz fejlemény, azt is beírom, ha érdekel valakit. -
blakey
titán
válasz
powerup2 #32565 üzenetére
Áramtalanítsd 3 percre a TV-t, böngészőben lépj be a Netflixbe és lépj ki minden eszközödből majd indítsd újra a routert. Ezután a TV helyezd áram alá és ha a routet már működik akkor próbáld ki, hátha megjavul. Belső hálózati hiba van nálad.
Illetve az is fontos, hogy wifin fix csatornákat hasznalj, 2,4GHz-en 1-11, 5GHz-en 36-48 közöttieket válassz. -
Fisha
őstag
Két (számomra) érdekesség az euronics kínálatából:
https://euronics.hu/termekek/lg-oled55b8pla-4k-ultra-hd-smart-oled-tv/p/221139
Nem egyértelmű, hogy bemutató darabok voltak-e. Ha valaki a felsorolt vidéki városokban lakik, esetleg érdemes rápillantani.
https://euronics.hu/termekek/samsung-qe49q65ratxxh-49-4k-uhd-smart-oled-tv/p/233170
Én eddig azt hittem, hogy nincs 55 alatt OLED. Erről mit tudunk? -
so_ha
senior tag
válasz
renatto #32561 üzenetére
"65B8 - 600k - edigital"
E-digital 65B9: 599.990Ft -
Dreimus
senior tag
válasz
powerup2 #32565 üzenetére
Próbáld ki a netflix javaslatát vagy google-be keress rá a hiba kódra, pár száz oldal feljön videókkal együtt.
-
-
powerup2
addikt
Hát sajnos 65" C9 lg sehol nincs jó áron sőt edigitalt néztem este akkor 679 ezer volt az ára most egy 100-assal több kicsit vicces ez igy
-
renatto
őstag
65AG8 - 700K - edigital, MM
65B8 - 600k - edigital
55B9 - 400k - edigital, MMEnnyit találtam.
-
stilo18
addikt
Akinek esetleg van romániai kapcsolata, kB 240k környékén lesz az 55B8 BF-kor.
Garis részt nem vágom ebben az esetben amúgy
-
wolfman72
csendes tag
Üdv mindenkinek! Black Friday előtt állunk. Az LG55C9PLA típusra esett a választásom. Extra garanciát érdemes venni rá? Mert ahogy olvasgattam a beégéssel kapcsolatos dolgokat, lehet hogy a gyári garancia időn belül is kifekszik. Tapasztalatokat, véleményeket, előre is köszönöm.
-
janos666
nagyúr
Könnyen lehet, bár a fórumban még idén nyáron is írták, hogy az Amazon-os linkről rendelt, és jó volt 2018-as TV-hez. De biztos attól is függhet, hogy melyikből van az Amazon legközelebbi raktárán, szóval kaphatott régebbit a hsz írója, te pedig újabbat.
Várjuk a fejleményeket és köszönjük, hogy kísérletezel.De nem mindig elég a chipset. Például átírták az ID-ket, hogy a Windows eszközkezelőben TP-Link, és ne Realtek néven jelenjen meg, ami már elég lehet, hogy a WebOS ne ismerje fel.
-
tothl
addikt
Arra jutottam, hogy a Cable Matters 202013 ethernet adapterből, amit a külföldi fórumokon írnak, hogy jó az LG OLED tv -khez, a gyártó kétfélét ír. Egyet 2016 septe előttről, egyet meg 2016 sept utánról. Előbbit AX88179 chippel szerelték, utóbbit RTL8153 -al.
Amit én vettem az egy RTL8153 -as kari, és a sokak által sikertelenül próbált TP-Link is az.
Lehet, hogy akinek működik a Cable Matters, az az AX88179 -es verzióval rendelkezik......hmm, lehet bepróbálok egy olyan karit is. -
tothl
addikt
Beprobaltam egy RTL chipsetes usb ethernet karit de nem valt be, megrendelem az amazonost.... :)
-
renatto
őstag
válasz
alaves #32544 üzenetére
És milyen jól sikerült beárazni, ha már két éves és bontott is. Bizonyosan ezt venném B9 helyett.
Mondjuk akció ide vagy oda, egy jól bejáratott, bontott tévé csak többet ér.
-
alaves
addikt
Vicces, hogy a raktárban kallódhatott még egy ilyen:
[link] -
Ateszpapa
addikt
Köszi mindenkinek, beszerzek majd egyet, remélem nem nagyon fog szakadozni.
-
powerup2
addikt
Lg tulajok nálatok megy a netflix ?
-
stilo18
addikt
Egy Sony XE9005-ről váltás C9-re
-
válasz
Ateszpapa #32513 üzenetére
Én egy Huawei Sport Bluetooth Headphones Lite-ot (AM61) használok. A 11 órás üzemidő miatt is vettem, talán 15-20 körül volt... Eddig szuper. Panákkal is, telefonokkal is, tabletekkel is. Nem szakad, nem akadozik. 4.1-es bluetooth-t használ. Tehát semmi köze az 5-ös bluetooth-hoz. Korrekt áron, korrekt hangzás, üzembiztos, sokáig bírja.
-
renatto
őstag
Most voltam nyíregyházi MM-ben:
55B8 - 329.993 HUF
65B8 - 499.993 HUF
65C8 - 549.993 HUFA 2019-es mind netes áron volt. Szóval ha valaki "beéri" a 2018-as szériával, biztos van még más MM-ben is. Semmi akciós felirat nem volt, tehát lehet pénteken BestBuy lesz.
-
esicyhun
tag
válasz
Partizan182 #32522 üzenetére
Az Androidos boxom 4.2-es BT-s és azzal tökéletes a fülesem. Jó lenne ha más is megírná a tapasztalatait. Mindenesetre én még tesztelem a tévét más fülesekkel majd, de rossz érzésem van.
-
-
esicyhun
tag
válasz
Partizan182 #32516 üzenetére
Az, hogy egy ilyen kategóriájú JBL cucc is rossz vele, aggodalomra ad okot... Én egy olcsó Redmi headsettel ugyanezt a folyamatos kihagyást, megszakadást tapasztalom.
-
esicyhun
tag
válasz
C8-hoz használok Redmi Airdots-t, használhatatlan vele, állandóan megszakad pár méteren belül is (Telefonon, Coreeleces boxszal tökételesen megy, egy Teclast tablettel szintén használhatatlan). Most veszek egy QCY T2C-t, arra azt írják stabil a BT kapcsolata. Persze akarok majd venni valami normális tappancsos, szép nagy BT fejhallgatót, csak anyagi okok miatt még várok.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Én igen, Skullcandy Grind Wireless, később JBL Live 650btnc, mindkettő működik, de alkalmanként meg-meg szakad a hang mindkettőnél, ez "enyhén" idegesítő (távolság nem sok, 3 méter). Érdekes, mert sima BT hangfallal (konyhába szoktuk néha "kihelyezni" vele a hangot) tökéletes, szal nem tudom, hogy a TV vagy a fülesek hibája.
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
LG55B7V-hez használ valaki Bluetooth fejhallgatót?
Ha igen, melyik vált be?
Szeretnék úgy TV-t nézni este, hogy másokat ne zavarjak. -
stilo18
addikt
Sziasztok,
Alzan 433k az 55B9, hozzá ajándékba egy LG RK7-es bt hangszóró (83k Ft kb)
Illetve a C9 is 458k.
-
blakey
titán
A vezetékes kapcsolat az elsődleges, ez minden rendszeren így van, ugye azon nem kell vitatkozni, hogy az a stabilabb.Egyes rendszereknél ez kapcsolható, beállítható de nem egy TV rendszerén, mint írtam ha profi megoldást akarsz akkor menedzselhető switch a megoldás, amióta olyat használok sokkal egyszerűbb minden, időzíthetem is a használatás vagy a webes felületen 1 klikkel engedélyezem vagy letíltom.
-
Plebi
senior tag
Nem gond, ha ki kell húzni a LAN-t, ha ezzel automatikusan wifire megy, akkor minden oké, de mondjuk az érdekes, hogy a gyorsabb kapcsolatot nem veszi elsődlegesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest