Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz Remi1234 #34015 üzenetére
iMDB-n a Technical Specifications résznél meg tudod nézni, hogy egy film ténylegesen 4K-e. Ha Digital Intermediate (4K) vagy (3.4K) van odaírva, akkor jó vagy. Planet Earth II, Blade Runner 2049, Dunkirk, Interstellar, The Revenant, Matrix 1, 2001: Space Odyssey, Black Hawk Down, Saving Private Ryan.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
Grat! Ha gondolod elsőre én pár demo-val nyitottam pl DobyVision és itt 4K HDR OLED (itt az elsőt szerintem mindenképp nézd meg ). Amúgy ha ott beírod "4k hdr" a keresőbe, kapsz kb 6 oldalnyit. Amúgy az előttem filmek, jók is, jo a képük és a hangjuk is!
Ez pont egy ezres lesz!
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
Borisz76
veterán
Igaz nekem egy régebbi FHD LCD TV-m van de majd idővel lesz 4K-s OLED-em is. Addig is próbaképpen több 4K-s filmet megnéztem, hogy mire is számíthatok. A legtöbb film valóban szebb nagyobb felbontáson ....attól függetlenül, hogy a TV nem tudja a 4K-t.
A filmek közül kiemelném a " A zátony " című filmet melynek az eredeti címe : The Shallows
A képe valami fantasztikus.....még egy "vacak" LCD-n is !
Ezt tudom ajánlani !Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest