Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Dreimus #82954 üzenetére
Mondjuk a hdmi idióta istenbarma gittegylet baszta el ezeket az elnevezéseket elsősorban. Laikus millióktól nem volt reális elvárni, hogy különbséget tudjanak tenni highspeed, ultrahighspeed, meg hiperszuperspeed és hiperszuper ultramegagigahighspeed között. Ha már a kibaszott HDMI 1.4, 1.5, 2.0, 2.1, 2.2, 9.99 verziószámokat nem lehet ráírni arra a rohadt madzagra.
-
-
Joshi
titán
válasz
Dreimus #40096 üzenetére
Én így vettem meg a Dirt Rally 2 játékot. A honlapon 1699 Ft volt feltüntetve és annyit is vontak le a kártyámról, később derült ki, hogy elírás volt, mert valójában 16999 Ft volt az ára. Persze nem tudtak mit tenni, mert ugye az digitális játék volt amit egyből letöltöttem. Egy tévénél nincs ilyen gond, mert egyszerűen nem szállítják ki.
-
chros
őstag
válasz
Dreimus #32238 üzenetére
Ez erdekes valasz foleg egy hivatalos Pana szemelytol
, mert e szerint:
"four HDMIs. Those HDMIs aren’t fully HDMI 2.1-certified, but they do support Auto Low Latency Mode, which automatically switches the TV to its Game Mode when a signal from a games console is detected."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest