Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
Az euronicsban van 380k-ért 55b8. Ez jó ár?
Lehet holnap beújítok egyet, ha van bontatlan csomagolásban. -
Scholes9
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nekem hála égnek nincs ilyen “gondom”, mivel a szobám méretei miatt az 55-ös a max, ami szóba jöhet

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
gertitorpe
üzenetére
"Az a baj hogy amint az egyiknek lejjebb megy az ára elkezdek kacsintgatni az egyel nagyobbra/újabbra"
Ha így gondoolkozol, sosem lesz semmid.
2 éve van FHD oledem és ma is élvezem a gyönyörű képminőségét. -
renatto
őstag
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Majd írj, hogy mit ajánlottak. Engem is érdekel van-e még B7 panel így több mint 2 év elteltével, illetve hogy 1-2-3 pixel miatt is cserélnek..
-
torma1981
veterán
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Majd írj mit csináltak. Kíváncsi vagyok van-e még panel a B7-hez.
-
gertitorpe
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Akkor nem csak én csinálom ezt a Media Marktba. A Westendbe érdemes elmenni, ott van nekik 77-es W és C is. Impresszív mindkettő.
Majd egyszer veszek is OLED-et... Az a baj hogy amint az egyiknek lejjebb megy az ára elkezdek kacsintgatni az egyel nagyobbra/újabbra. Most a C9 77-es tetszik de még fele annyi pénzt sem költenék TV-re.
Egyelőre jó lesz a 3 éves full HD LCD 55 colon
-
renatto
őstag
-
renatto
őstag
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Mindenképp próbálj rá szerintem, ha cserélik, az új panelra ugye újabb 2 év garanciád lenne, ha esetleg mégis gond lenne vele... 2 éven belül.
-
rizsa7777777
tag
válasz
adamssss
üzenetére
Köszi szépen, igen ettől tartok én is de azért szólok szerintem nekik, azt majd ha kijön a szerelő mond rá valamit
lehet ki se cserélik mert nem központi helyen van. Viszont nagyon idegesít, már mint maga a tudat, hogy van rajta nem is feltétlenül az, hogy zavaró lenne tv-zés közben 
-
Gigi01
őstag
Akkor ezek szerint,ugye van egy-több pixelhibám,vagyis a tv-nek.

Teszem azt beégetek valami logót,mindegy mit,jövőre bejelethetem pixelhiba gyanánt?
És ha mákom van,újabb széria is kerekedhet belőle?
Csak játszok a gondolattal. (LG)
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A következő akkor lesz ha már egy jó pixel sem lesz ezen.
Mindig megyek az MM-be csodálni a 4k HDR-es tvket e aztán rájövök, hogy tök fölösleges erre költenem, úgy is csak FHD filmeket nézek és, hogy egy OLED volt életem egyik vágya, sikerült ne akarjak mindig többet és nagyobbat. Úgyhogy boldog vagyok a mostanival.

-
törölt tag
Ez a pixelfrissítés hogy működik? Érdekelne a technológiai háttere...
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az új panelen is van pixel hiba igaz csak 1 db.

-
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Nekem csereltek panelt 3 pixelert. Megjott az uj amin meg volt egy oriasi inhomogen folt ami viszont baromira latszott minden tartalomnal. Azt hittem guta utest kapok aztan mazlim volt mert eltunt de nagyon a fogtam a fejem. Szoval szerintem gondold meg h megeri-e a cseret. (Ez az en tapasztalatom, velemenyem)
-
rizsa7777777
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Köszi szépen a gyors választ !

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Véletlenül pü ment.
Szólj a szerviznek, valószínűleg panel csere lesz.
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a minap észrevettem két kisebb pixelhibát(fekete pixelek) egy LG OLED55B7V típusú tv-nél. Az egyik talán 2-4 pixelt érint(közvetlenül egymás mellett) de pontosan nem tudom kivenni, hogy hány lehet a másik meg 1 talán. Mindkettő viszonylag a panel szélén található bal oldalon. Egyik közép tájban a másik alul. Nézési távolságból 1,5-2 méter nem is igazán látszik csak ha nagyon arra koncentrál az ember és nagyon világos a kép.(csak főleg a tudat zavar, hogy ott van
) Olyan kérdésem lenne, hogy a garancia még él a tv-re tehát érdemes vele foglalkoznom, hogy mondjuk kicseréljék a panelt (ha egyáltalán ez elég indok ) vagy az megint lutri, hogy milyen lesz az új panel ? Esetleg ilyen LG-s garanciáztatással volt már valakinek dolga ?
Köszönöm előre is ! -
Gtaati
őstag
válasz
djnice
üzenetére
Helló!
Hát ez egy jó kérdés... Ha jól emlékszem a Toshiba-t a török westel gyártja? Egyébként Németországban viszonylag nagy választék van Grundig oled tv-ből is és sokszor ki lehet fogni 65"-t 1000 euró környékén. Csak kérdéses a minősége, képmozgás megjelenítés, garancia stb és még valahogy haza is kellene hozni...
-
alaves
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Itt most éppen ennyi a 77C8: https://www.mydealz.de/deals/lokal-lg-oled77c8lla-saturn-berlin-europa-center-1429193
Még csökkenhet 1 milla környékére nálunk is, ha maradt belőle viszonylag sok.
Ezt látván a 77C9 már valószínűleg hatszámjegyű összeg lesz jövő év vége felé...

-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Itt majd az idő dönti el, hogy melyik tvnek jobb az elektronikája. Nem ez a teszt dönti el, meddig fogják bírni panelcsere nélkül a tv-k. Vagy, hogy melyik elektronikája adja fel előbb a harcot. Egyébként is. Tavaly a Pana nyert, most az LG. És? Nüansznyiak a különbségek. Itt az ár, az ami egyenlőre el van szállva a Panánál, ezt elismerem. De majd kompenzálódik. Mint ahogy tavaly is.
-
dgyuri0123
nagyúr
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem emlékszem, hogy lett volna kumulatív plazma beégés.
Ha igen, elnézést kérek.A topikban a beégés iránt érdeklődök miatt gondolom azt, hogy annak ellenére a többségnek halvány lila gőze sincs, hogy oleden miképpen ég be (ki) a panel és vajon mi okozhatja ezt.
Ezért mondtam azt amit. -
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Erre én sem emlékszem konkrétan, de olyasmi rendszeresen volt sugallva, hogy a Pana olyan überelektronikát heggeszt az LG-oled panelhez, amely kizár mindenféle tipikus oled-problémát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ehhez képest aztán jött a szipi-szupi agyonhájpolt, csilliárdokért kifejlesztett elektronikájú és profilozott GZ2000, és nagyjából egy rongyos LG C9-el egyenértékű eredményt ért el a HDTV-teszten.

-
törölt tag
Közben olvasom a pár hónapos hírt, hogy az nVidia (illetve a napokban az Intel is) implementálta az integer upscale-t - amit én szerettem volna játékoknál kipróbálni a tévén, de az LG nem nyújt ilyen opciót. Most már nem is kell neki, hurrá.

-
renatto
őstag
-
renatto
őstag
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Most nem akarok 1000-edszerre ebbe belemenni, de tény ami tény: az oled-beégés kicsit más mint a plazma-féle.

Tudom, hogy az oled-beégéssel kapcsolatban nagyjából két táborra oszlik a topik, az egyik szerint elégséges az a fajta figyelmeztetés és "marketing" amely ehhez kapcsolódik, mások szerint pedig nem. (szerintem se).
Ezen ne rugózzunk.Az is tény, hogy az LG annak ellenére cserél, hogy a füzetecskéjében benne van a tuti. (persze nem minden szitura kiterjedően, de valami mégiscsak van).
Kíváncsi lennék, a Pana cseréli-e a panelt ha ilyen eset előfordul.
AVFORUMS-on van olyan eset ahol nem! -
torma1981
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ha ez igaz, akkor ezért sem kell Panát venni. Ha tényleg így állnak hozzá.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Pana már a plazma korszakban sem cserélt panelt beégés miatt. Most miért tenne másként? Ők akkor azt mondták, hogy a kezelésiben fel van hívva mindenkinek a figyelme arra, hogy statikus elemek maradandó képvisszamaradást okozhatnak. Aztán, hogy ezt sokan el sem olvasták, a szervizt nem nagyon érdekelte akkor sem és szerintem most sem.
-
dh66e
veterán
válasz
johnny23
üzenetére
Persze hogy érdemes.Nem is értem a kérdést.

Jelzed a panának a hibát kiküld egy szerelőt,megnézi,ha azt mondja hogy ez ilyen akkor megmondod hogy ezt te nem fogadod el.
Lg-nél cserélték ezeket a készülékeket egy panánál is cserélniük kell.Neked semmi dolgod mert viszik a régit és hozzák az újat.Csomagolásról, ha megvan a doboz bele teszitek ha nincs a szervizes majd megoldja. -
válasz
johnny23
üzenetére
Mivel még senkiről nem tudok, aki visszaküldött volna Panát, ezért itt senkinek semmilyen tapasztalata nincs. Illetve, ha mégis, majd írni fog. Hogy érdemes e belevágni gariztatásba, neked kell eldöntened. De arra számíts, hogy egy ideig nem lesz tv-d. Valószínüleg el fogják vinni.
Nekem LG-vel van tapasztalatom és nagyon rossz tapasztalatom volt. Igaz az nem oled volt. Viszont támpontként elmondhatom, hogy az itteni LG szervíz egyenlő a Pana szervízzel, magyarul ha itt kellene szervízt hívnom most Panához, nem számítanék semmi jóra. De máshol lehet máshogy is. Ezt neked kell intézned... -
válasz
renatto
üzenetére
Most komolyan, van aki elhiszi, hogy ha egy adott tv márka esetében azt állítja valaki, hogy megbízható, akkor ez igaz a márka minden egyes modelljének, minden egyes készülékére?
Ne sarkosíts légyszíves.
Soha senki nem állította, hogy ha bárki Panát vesz, akkor tutiszázszázalékosbiztosan tökéletes lesz.
A tökéletesbe is belekötök, ha akarok, főleg, hogy mindenkinek más a tökéletes. -
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Bár Outlet de 77C8 - alig 1 milla
-
Celtis
veterán
válasz
johnny23
üzenetére
Ha 55, akkor szerintem cseréld vagy gariztasd. Abból indulj ki, hogy sok pénzért egy prémium terméket vettél.
Anno jópár 65-ös méretű 2018-as OLED TV-t megnéztem és mindegyik jól láthatóan tintinges volt kisebb-nagyobb mértékben, változó színekben és elrendezésben. Az elszíneződések jellege alapján azt a következtetést vontam le, hogy az adott modellévre ez a hiba általános, de volt itt kolléga, aki hosszas unszolásra tett be képet a TV-jéről és az tényleg hibátlannak tűnt. Azóta óvatosabban fogalmazok.
Viszont 55-ös méretben nem láttam ilyen problémásnak a paneleket, azért gondolom, hogy egy csere segíthet neked is.
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nekem túl zárt a rendszer, sok minden túl bonyolultan van megcsinálva, a menürendszer logikátlan, mindenhez az itunes nevű borzadály kell, iszonyatosan túl van árazva, érthetetlenül drága, soroljam még? Kicsi az akksi, túl gyorsan merül, meg mi az, hogy ha frissítek, mesterségesen lassítja egy cég a rendszert, hogy vegyek egy újabb túlárazott 60 dollárból összerakott 1200 dolláros iphone-t?
Régen elismertem, hogy jó, de egyszer a kezembe akadt egy ilyen és nem értettem, mi ezen akkora szám. Különben is, már rég más gyártók után mennek, nem ők fedezik fel az új technológiákat. Már rég nem.
Off vége. -
torma1981
veterán
válasz
Akhilles01
üzenetére
Akkor hamarosan akciós áron lesznek az ideiek is. Mivel ilyen áron mint most nem fogja vinni senki sem.
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Pedig azt hittem a Panaval semmi baj sem történhet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illúziórombolóak ezek a hozzászólások, keresek valami más márkát.iPhone-nal mi bajod van?

Szerintem tudja amit kell, jó a rendszere, kellemes a design és nagyon jó anyagokból van összerakva.
(nem véletlenül veszhik ennyien) -
Akhilles01
junior tag
65 ös OLED-et a tavajiból, már szinte sehol sem lehet rendelni, E8 van még MM-ben csak.
-
válasz
johnny23
üzenetére
Egy biztos. Olyat még soha semmiből nem gyártottak, amivel mindenki elégedett minden körülmények között. Legfeljebb az arányokból lehet kiindulni. Mivel mennyi ember elégedetlen vagy éppen elégedett. De még ebből sem, mert hiába nagyon sok ember elégedett az Iphone-jával, nekem mégse kellene akkor sem, ha fizetnének is mellé. Szóval ízlések és pofonok...😃
-
ribarszki
őstag
válasz
johnny23
üzenetére
Hát ez ilyen sajnos. Nekem ez a 3. Oled panelem sárgaság miatt. Focimeccsnél sárga volt a zöld fű. Ez is pirosas, de jobb mint az eddigiek. Beletörődtem, a képminsőségért cserébe. De minden Oled panel tintinges.
Ha normál tartalom mellett zavar, akkor csere. Ha csak tesztábrán látod, akkor ne foglalkozz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Mazda topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet ki se cserélik mert nem központi helyen van. Viszont nagyon idegesít, már mint maga a tudat, hogy van rajta nem is feltétlenül az, hogy zavaró lenne tv-zés közben 

Az inhomogenitás egy első pár órában előforduló anomália.. aztán gyönyörűen eltűnik. Nálam is így volt, meg szerintem sokan másoknál is, csak esetlg nem vették észre.
) Olyan kérdésem lenne, hogy a garancia még él a tv-re tehát érdemes vele foglalkoznom, hogy mondjuk kicseréljék a panelt (ha egyáltalán ez elég indok ) vagy az megint lutri, hogy milyen lesz az új panel ? Esetleg ilyen LG-s garanciáztatással volt már valakinek dolga ?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

viccet félretéve, tapasztalat miatt jó lenne tudni

Vhiktor