Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kitartás, kedves sorstársam!
Türelem jó árasított Oled TV-t terem!
-
-
renatto
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gyártói 2 évet adnak, de ennyiért nem vennék bontottat. Pár hete volt 600K-ért E8 Médiában...
-
Celtis
veterán
válasz
Kriszbmx
üzenetére
Én egyből észrevettem, és nem sikerült megbarátkoznom vele. Az enyém elég erősen pirosodott mindkét szélén, de az LG szerint még normális mértékben, úgyhogy nem erőltettem a cserét, inkább 14 napon belül elálltam a vásárlástól.
Egy-egy havas jelenet még nem a világ, de ha normál képtartalomnál rendszeresen észrevehető és zavaró a probléma, akkor jelezd az LG ügyfélszolgálatnak. Az ő feladatuk, hogy megoldást találjanak a porblémádra. Te kifizetted a TV borsos árát, tehát joggal várod el, hogy ennek megfelelő értéket is kapj. Hogy mit találnak ki, az legyen az ő bajuk.
-
Emag-nál néztem LG Oledeket. Olyan kérdésem lenne, hogy ők ugye a gyártói két év garit adják? Illetve, találtam C8-ból ilyet:
Eredeti csomagolás megbontva, a termék állapota kifogástalan, a termék doboza sérült.679.590 Ft
97.175 Ft kedvezmény
582.415 Ft
Forgalmazza a(z) eMAG Garancia 24 hónapEzt megéri megvenni? 2 év garit megadják rá, gondolom csak nem kiállítási darab.. Esetleg ha mégis és a panellal gond lenne, akkor ott a gari és lehetne cseréltetni az LG-vel?
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
HDMI arc-on nem jön át a multichannel hang csak 2.1.
Van valami beállítás, hogy a nyers hangot az erősítő dekodolja? -
Kriszbmx
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Igen ahogy olvastam siman lehet ,hogy a kovetkezo maskepp lesz ilyen. Teszt kepen is latszik, meg adas kozben is. El tudom ugy tolni a beallitaspkat hogy kevesbe legyen feltuno, de pl egy hofodte teli kepen engem spec zavar. Paromnak nem tunik fel... probalom nappal ugy nyugtatni magam,hogy besut a nap a szobaba. De ejszaka nincs ez :D
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok.
Mar egy ideje hasznalom az LG 65c8at. Elso panel a racsos kep miatt cserelve lett... amit csere utan kaptam szep hibatlan tueles "lenne" csak a feher szin bal szelen es kozepen sargas. Eddig nem zavart de ma egy havas helyen jatszodo filmet neztem volna es kinyomtam. Ha raall a szemem bosszant! Van ra mod setuppal eltuntetni , vagy kerjem a 3. panelt ?
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Véleményeteket szerint egy Lg 65E7 hivatalos 2 év garanciával érhet 470 ezer ft-t?
Köszönöm!!

-
chros
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
C8 es a tobbi megkapta az 5.10.*-es sorozattal. Van elmelet, hogy igen, a gyengebb/regebbi SoC miatt nem implementaltak, de en ezt ketlem. Ted allitasa szerint a B8 es C8 SoC ugyanaz (4 core CPU es ugyanaz a GPU) csak a B8-ban 2GB memoria van mig a C8-ban 3 (ha jol emlexem).
Gigi01: Altalanos - About this TV alatt latszik a firmware verzio. A tobbit ha nem erted, akkor nem kell vele foglalkoznod

-
chros
őstag
Nos, most mar hivatalos: LG B8 nem kapta meg es nem is fogja megkapni a chrominance overshoot fix-et (amit a magasabb modellek igen): [link]
Mondanom sem kell, hogy ez kritikan aluli, arrol nem is beszelve, hogy a black crush sincs javitva a B8 uj firmware-eben

Ugyhogy aki meg nem frisitett 4.10.25/36-rol az ne is tegye soha!

-
dh66e
veterán
Az tényleg jó lenne, mert ez az óvoda tipusú fórumozás nagyon fájdalmas.Minden héten van egy agymenés a semmiről kb.

-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ne hajtsd már annyira ezt a "nem lehet a Pana rossz" dolgot. Így biztos találnak hibás bejegyzést, amire ráugranak egyesek és meglovagolják. Mint most is. Van ezer LG rossz bejegyzés, arra ezek a fórumtársak meg kitalálják, hogy az más, mert sokan vesznek LG-t. Megint egy végeláthatatlan, parttalan vita lesz, amiben senkinek se lesz maradéktalanul igaza. A Pana sem hibátlan. Ennyi. Csak nem kell felnagyítani egyeseknek egy amúgy egyértelmű tényt. Tiszta politika...😃
-
Celtis
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Most megint az LG-rossz Panasonic-hibátlan folyóba léptem vagy mi van itt?
A poszt szerzője azt írja, hogy őt ez jobban zavarja. Visszaviszi a készüléket a boltba és kész. Ezt azért nem kell személyes sértésnek venni.
-
-
chros
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Felre vagy nem akarod erteni, de mindegy is

-
Celtis
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Tesztábrán mérte, majd bemutatta, hogy valós tartalom esetén is észrevehető "bevilágítást" okoz.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Az inhomogenitást nem (vacakul elkészített) filmekből kiollózott képekket kellene bemutatni. Vannak ahhoz megfelelő "tesztábrák".
Valamint, (legyen az bármilyen teszt is) kiváló forrásanyaggal "szoktunk" demózni, nem pedig eleve "elrontott" anyagokkal. Képzelj el egy hájend' demót mp3 128kbps anyagokkal. Aztán meg lehet cinkelni a sokmilliós hifirendszert, hogy mennyire szarul szól.
Nekem fals így az egész. De lehet hogy valamit nagyon félreértek (?). -
alaves
addikt
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Pontosan így értettem, de szerintem cseréltess kijelzőt, így újraindul a 2 év gari az OLED kijelzőre.
-
chros
őstag
Es a Pana-nal meg mindig nincs 24p judder free lejatszas chroma 4:4:4-el (~ PC mode). Ez most mar szinte biztos, hogy direkt csinaljak igy, de miert?????

-
alaves
addikt
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Szerintem kijelzőcserés. Egy próbát még tehetsz esetleg: azonnali pixelfrissítés (2.opció), mihelyt visszakapcsol indítod újra 5ször.
Remélem 2021. áprilisban már nem lesz cserekijelző
Valószínűleg az európai divízió raktárában lehet még 800db, a lengyel összeszerelőüzemben maradhatott ennyi a B7 gyártásleállás után. -
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Jah, és amúgy a Solo-s Star Wars film UHD Blu-Ray kiadása, amit itt példának használ több fényképen, az direkt ilyen "LCD-s" feketés. A legelső pár másodperces jelenet után (ahol totál fekete háttéren elvakít egy szikra) úgy emlékszem gyakorlatilag végig sötétszürke a legsötétebb képernyőterület, soha, de legalább is nagyon ritkán látsz fekete pixelt. Egyszerűen így döntöttek a készítők (hogy hibáztak/tévedtek, vagy szánt szándékkal akartak pont ilyen képet, azt nem tudom, de az anyag az ilyen, nem lejátszóhiba, nem TV készülék hiba...).
-
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem feketét fotózott, hanem sötétszürkét...?

Ha elolvasod a szöveget, az volt a képek célja, hogy megmutassák mennyire in/homogén a panel sötétszürkékkel. Ha 0% feketét rak ki és nem húzza fel a Fényerőt-t, akkor nyilván vak fekete a kijelző (mindkettő), de itt azt próbálja szemléltetni, hogy mikor feketéhez nagyon közeli szürkét néz (eleve mondjuk 3% fényességű szürke jelet kap, vagy 0%-hoz felhúzza a Brightness-t, mindegy, de ő az előbbit csinálta, ha jól rémlik), akkor mi a helyzet.A gamma beállítás sem szabad, hogy ilyen hibát okozzon. Amúgy pedig a legutolsó álláspont szerint 2.4-es az SDR gamma (bár már küszöbön volt a HDR, mikor kijött az a doksi, ami visszamenőleg tisztázni próbálta, erre fel a HDR-t ismét 2.2-be szeretik visszakonvertálni, de ... a lényeg, hogy igazából most is káosz az egész, így egyáltalán nem hülyeség a 2.4 sötét szobába, kb. ízlés szerint, vagy érmefeldobással tudsz dönteni, mert sohasem állt be sziklaszilárd konszenzus --- vagy használj HDR-t, amikor csak tudsz, az már kicsit tisztább, legalább is míg nem nyúlsz bele a roll-off játékkal, főleg dinamikus csúcsfény elemzéssel... de az is kisebb difi, mint a 2.2 vagy 2.4).
-
renatto
őstag
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Köszi a hasznos infót!
A 800db lehet sok, lehet kevés. Kérdés tényleg EU vagy csak nálunk, de az is segítene, mennyi ment el havonta/évente cserébe...lehet ez elég még 1 évre (vagy többre) akár. (A Tiéd mire újra elromlik (!
), már tuti nem lesz csere!
) Mondjuk a hibák egyre jobban fognak jönni az idő múlásával.Amúgy ezek szerint azért betáraztak B7-ből, hogy még van belőle!

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
Figyu ! Sajátomat többször lekaptam, de ilyen ordenáré ronda képeket sosem tudtam csinálni, pedig csak egy retkes Galaxy A3. Dell laptop lcd-n nézem különben... nálam a fekete az hasonlít a feketére, de ezeken a felvételeken olyan lcd szerűen túl van vezérelve a feketeszint hogy elképesztő... Hameg' ennyire nem tud fotózni, akkor ne rakjon már be ennyire használhatatlan vackokat a közösbe, mert roppant mód félrevezető.
-
torma1981
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ott a lényeg a FOTÓN. Milyen kijelzőn nézted? Ahány ember annyiféle képen jelenik meg. Élőben kell látni.
-
chris0000
őstag
ez a G-SYNC támogatás,h lehetséges egyébként az új modellekben,az egy külön Nvidia modul úgy tudom?
az nem egy "sima" szoftveres dolog...
már úgy szerelték az új szériákat...most meg a szoftverfrissítéssel feloldják?
-
chros
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Valszeg a foto miatt ilyen, s 3%-os feherrel (sotetszurke) tesztelt.
Miert te milyen SDR beallitast hasznalsz estere/ejszakara? -
chros
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
jk82 nem rookie user, ha allit valamit, akkor 99% hogy igaz is

2.4 gamma estere jo, en gyakorlatilag csak fenyes nappal allitom 2.2-re (nem is emlexem mikor volt utoljara). -
rizsa7777777
tag
válasz
alaves
üzenetére
Nekem full ugyan ez a jelenség ami ebben a videóban is van.
https://www.youtube.com/watch?v=-vZAtKcGVHQ&feature=youtu.be&t=50s
-
alaves
addikt
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Nálam egy W alpixel (szerintem HDR képüzemmód szerűen csúcsfénnyel) világított folyamatosan tehát minden színnél, még fehér alapon is látszott.
-
alaves
addikt
válasz
rizsa7777777
üzenetére
A manuális pixelfrissítő feltehetően javítani fogja a folyamatosan világító alpixelt, nálam rendbehozta.
Szerintem a 800 db Európára vonatkozik.
-
torma1981
veterán
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Szerintem ezt a beegeses dolgot tuti szervíz is válogatja. Keresel másik indokot is, max. Homogenitás gond, stb. 800db azért elég sok. Egy darabig cserélnek még akkor.
-
Gigi01
őstag
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Ezért jó ez,akinek van egy pixelhibája,és nem zavarja.Nem kell félni a beégéstől,mert ha beég,akkor a pixelhibával panelcserélteted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rizsa7777777
tag
válasz
renatto
üzenetére
Eggyel fentebb leírtam a menetet
. Kérdeztem a srácot aki kijött azt mondta még kb 800 darab van elvileg raktáron az LG-nek B7-hez való panelből, mert mondta, hogy csak garanciába viszik főleg mivel ha valaki ki akarja cseréltetni garancia után akkor kb 700 euro az ára
(csak a panel). A pixelhibára meg azt mondta, hogy a legtöbbször már elég 1 pixelhiba is (de csak OLED esetén) és kicserélik, amivel nem igazán foglalkoznak az a beégés (már mint azzal az indokkal nehezebb kicseréltetni). -
rizsa7777777
tag
Sziasztok! Ma jöttek kicserélni a panelt az LG 55B7V típusú készülékemben. Pixel hiba miatt, még garanciába megcsinálták. Azt el kell mondanom, hogy tényleg flottul ment a dolog. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmondtam mi a baj, rá 5-10 percre már hívtak is a szervíztől, hogy akkor küldjek képet a hibáról stb, és akkor meg is rendelték a panelt. Ma pedig ki is cserélték. Kevesebb mint egy hét alatt lement az egész folyamat.
Viszont most ezen az új panelon már örültem, hogy nincs semmi gond tök jó de most mégis észre vettem, hogy egy pixel (elég látható helyen van sajnos majdnem a képernyő közepén) a kék színeknél fehéren világít, de csak a kéknél(és annak árnyalatainál), a többi színnél nincs gond. Ez idővel majd elmúlhat szerintetek, be tudhatom, annak, hogy 0 perces a panel ?
(még a pixel frissítést nem volt időm elindítani, mert jönnöm kellet dolgozni) -
chros
őstag
Pana GZ2000, itt is vannak azert bajok rendesen, a tobb mint 4000 fontos arcedulajaval

-
renatto
őstag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
A 65FZ950 is 630k-val elég jól árasított lett a médiában.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok! Már-már zavaróan “olcsó” a Panasonic fz 800-as típus. Ajánlott tv mondjuk egy lg-vel szemben ezen dolgokra? : 2-3 órás gaming session-ök, youtube/twitch. Úgy tudom Lg féle panel van benne, van olyan jó a beéges elleni technika, mint a “hazai pályás”-ban, szervízzel van-e valakinek tapasztalata?
-
alaves
addikt
A német Expert-nél METZ BLUE 55DS9A62A OLED-TV: 779€
Igaz, 2015-ben ők is eladták a TV üzletágat a kínaiaknak.
-
Tulku
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem sírnék, mert nincs más. Viszont ha lenne ívelt, tuti azt választanám.

-
Pro Koryak
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Jólvanna, beszoptátok a marketing maszlagot, nincs ezzel semmi gond.
Azért, ha nem lenne, nem sírnál érte.
-
Strezi
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
+ 2
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Am én csak teniszt nézek rajta és annyira nem zavarnak a görbe vonalak.
(Mondjuk ennek valószínűleg az az oka, hogy idehaza is ilyeneken versenyeztünk szóval az egyenes lenne fura)
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Szerintem ez az egész valami futurisztikus valami akart lenni, ettől menőbbnek néz ki egy tévé.
55 és 65 col esetén - normál tartalom mellett, elhanyagolható hatása lehet a nézőre.
4 méteres képátló, amit 4 méterről nézel, ott már biztos van előnye...Nekem - így utólag - a 3d-vel is fenntartásaim vannak.
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Nekem valamennyire szakmai ártalom, grafikával foglalkozom, idegbeteg leszek ha egy egyenes vonal = nem egyenes, de mégis tudom, hogy annak bizony egyenesnek kéne lennie. De hajlandó vagyok elfogadni Jani érvelését, hogy az agy valószínűleg bekalibrálja magát ehhez is.

Mi négyen vagyunk, ergó előfordul, hogy a perifériára szorulok tévénézésnél tehát mondjuk 20 fokos szögben nézem a képernyőt. Egy teniszpálya alapvonala bukó egy ívelt képernyő esetén. (teniszb*zi vagyok, játszom is nem keveset)
Nem gyere be.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De elismerem, hogy az átlagnál érzékenyebb vagyok erre.
Megnéztem élőben anno, nem tetszett... a másikat vettem. No problem. -
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hát kinek mi, nekem Daneelel nem kellene. Nektek Partizánnal meg jó és szuper. Ezen nem fogunk összeveszni.😉
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
"Engem nem vakított el. A görbített, ívelt panel annak jó, aki full szemből néz tv-t egyedül. Amúgy, ha többen néznék, totálisan használhatatlan."
Nagyon nagyot tévedsz. 2 éve nézem a görbe panelt és imádom ma is. Semmi hátrányát nem érzem, de előnyére válik a jóval kevésbé zavaró tükröződés, plusz, szerintem nagyon jó/kényelmes a szemnek, hogy az oldalak kissé befelé fordulnak. Általában ketten nézzük, néha hárman és erre a felállásra tökéletes NEKÜNK !!! Nem mozitermet rendeztem be, nem is nézünk társaságban tévét, inkább beszélgetünk, iszunk..

AKI MEG SOK TENISZT NÉZ, az vegyen lapos kijelzőt, hogy ne zavarják a pályaszél görbült vonalai.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Szerintem is csak full szemből megfelelő. Aki kicsit is oldalról néz tévét (pl családtagokkal, haverokkal), ott már szopó lehet, főleg ha sportpálya is befigyel.
Anno C6-ost néztem MM-ben, teniszpálya kifejezetten görbének tűnt amennyiben nem pont középről nézted.
Emlékszem a 2016-os szériából csak a B6, E6 volt sík, a többi görbült. Aztán mit ad isten, 2017-re az összes sík lett.

-
válasz
Partizan182
üzenetére
Én a Samu megoldásából indultam ki. De őszintén szólva, ha kisebb az ív, sem értem mi az értelme akkor, ha többen nézik. Ha egy ember nézi, ok, sőt ott még élményt is adhat, de ha másik ember is nézi kissé oldalról, akkor a sík képernyőhöz képest lévő betekintési szöghöz még hozzáadódik az ívelt kijelzőnél az ív szöge is. Mintha a sík képet még oldalabbról nézné valaki. És oké, hogy olednél nem torzul semmit a kép, ha valaki bármilyen szögből oldalról nézi a tv-t, de a kép mérete, amit lát, az bizony kisebb, mintha szemből nézné, az ív pedig tovább rontja ezt a látható képet. Tehát nem, nem volt ívelt oledem, de semekkora íveltségnek nem látom értelmét abban az esetben, ha már ketten néznek tv-t, főleg akkor, ha nem közvetlenül egymás mellett ülnek.
-
chros
őstag
Itt egy teszt annak bemutatasara, hogy a Pana hogyan kuszobolte ki a chrominance overshootot az idei modelleknel (?).
-
janos666
nagyúr
Itt is a méret/távolság arány számít, nem csak az egyik (úgy, mint a felbontásnál).
Mondjuk szerintem se kell a hajlított kijelző, mikor minden tartalom síkra készül, illetve az agy egy idő után újra kisimítja neked, ha elég sokat nézed (és a síkat látod majd kissé torznak). -
Tulku
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem tudom....fiamnak vettem 34"-os LG monitort (21-9-es hajlított) és közelről azt mondja, van értelme, szerinte jobb, mint az egyenes...persze kb 20 centiről nézi, az hogy egy 2-3 méterről nézett szerkezetben milyen értelmet nyer, én sem tudom...mert ugye ekkor oldalról még inkább rossz a betekintése magának a panelnek...
-
Mammut MM-ben csak 1,5 milla a Sony 77A1
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ki a bánatos lófüttynek kellene görbített panel és 3d?
A 3d mégcsak ok, bár már az is kiment a divatból, de a görbítettet sosem értettem minek. Már a Samu tévéinél sem kellett volna soha ívelt, hogy aztán csak szemből nézhesse bárki. -
janos666
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Ez volt a leghasznosabb, amiből idézgettem is, csak lemaradt a link:
nvidia.com / news / lg-gsync-compatible-hdmi-big-screen-gaming
(Minden kiderül belőle, csak végig kellett volna olvasnom, mielőtt kiragadok belőle egy mondatot.)
A Flatpanels cikkben írnak téves dolgokat is, pl. hogy a G-sync Compatible az a FreeSync-et támogatja (ami konyhanyelven elmegy, de nem egészen igaz, mert a G-sync és FreeSync is a VESA szabványra alapoznak, ez közös bennük, de konkrétan nem a FreeSync-et támogatja az nVidia, hanem a VESA-t). -
renatto
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Itt a Flatpanels G-SYNC cikk, hátha ebből tudsz meg +infót (ha nem olvastad még)
-
janos666
nagyúr
válasz
ice cube87
üzenetére
LG E9 and C9 models [...] will receive G-SYNC Compatible firmware updates later this year
Érdekes. Először azt hittem, hogy az nVidia G-sync fogja támogatni a szabványos HDMI 2.1 VRR-t (néhány, már ma piacon lévő HDMI 2.0-ás kártyán is 2.0-ás sávszél korláttal, de pár 2.1-es feature-el, mint az Xbox One), de ez úgy hangzik, hogy az LG fogja támogatni HDMI-n keresztül a szabványos VESA A-sync (amin az AMD FreeSync és a többi G-sync Compatible monitor is alapul DisplayPort-on használva), vagy valamelyen új proprietary *Sync megoldást (valószínűleg a VESA A-sync klónját, de név szerint mégsem azt, mert az DisplayPort és nem HDMI szabvány, ezért nem fog további firmware+driver birizgélés nélkül működni ugyan ez más tetszőleges VGA kártyával, mint pl. az AMD vagy Intel, illetve más TV-ken sem, amik csak HDMI 2.1 VRR-t, vagy FreeSysnc-et tudnak, de ezt konkrétan nem, amit most a két vég összefőz egymás közt).Bár ettől még lehet, hogy szabványos HDMI 2.1 VRR lesz ez, csak kért valami bugfix-et az nVidia a G-sync Compatible hitelesítéshez (mint ahogy kértek a már több meglévő FreeSync monitor esetén is) és az jön majd új TV firmware-ben (és akkor kapcsolja majd be a VRR-t az nVidia driver, ha az a baki ki lett kalapálva a TV oldalán).
Áh! Csak tovább kellett volna olvasnom.

"If you don’t own a LG TV, but do own a display or TV that only supports Variable Refresh Rates via HDMI, you can try enabling HDMI VRR when the aforementioned driver is released."
-> Akkor mégis a szabvány HDMI VRR jön G-sync alá, és csak a külön nVidia hitelesítéshez kell az LG-nek új firmware-t készítenie (és a régi firmware-el is be lehet kapcsolni "erőltetve", ahogy más márkájú és nem hitelesített TV-n is, ha elvileg tudja). -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Türelem jó árasított Oled TV-t terem!
Ha ráállt a szemed akkor nincs visszaút..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Kék színek esetén még mindig fehéren világít akkor gondolom az adott kék alpixel hibás lehet.
), már tuti nem lesz csere! 

(még a pixel frissítést nem volt időm elindítani, mert jönnöm kellet dolgozni)
szerencsére ott nincs semmi csak úgy látszik...üdv.
Vhiktor