Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Én például két panelt cseréltettem (Lg) mindkettő szemből láthatóan full rózsaszín volt, utánna kaptam csereutalványt. Rengetegen panaszkodtak itt is és ismerőseim között is. Nézz szét jobban a neten, tele van. Ha nem akarsz olvasni elég ha beírod Lg-oled tinting és válts át a képekre. Na ott találsz eleget még Reddit-es posztokat is. El kell ismerni, hogy ez régóta és elég gyakran előforduló hiba még egyebek mellett az Lg-nél. Ez nem “fikázás” valós probléma. Nagyon sok ember van akit zavar, lottózni pedig nem szeretek. Egyébként a panel lottó kifejezés is ezekből a hibákból keletkezett. Na ezért nem veszek csak qd-oled-et.
-
John D'oh
senior tag
válasz
proradeon
üzenetére
Látom már hogy miért értetted félre. 100ból minimum 99 ember azt fogja mondani amikor oledet lát (először vagy sokadszorra mindegy) hogy gyönyörű képe van. És ez igaz is ! De ettől még ott lesz rengeteg woleden a tinting amit nagyon sokan észre sem vesznek amig nem hívják fel rá a figyelmet.
-
válasz
Sasi001
üzenetére
Én rákerestem a C4-re itt a topikban (mert ugye az a reddit postok alapján érintett). Tinting panaszáradatok helyett inkább olyan hozzászólásokat olvastam, hogy gyönyörű képe van. Persze, lehet azt állítani, hogy ez annak köszönhető, hogy nem látják, de akár lehet az is a következtetés, hogy ez nem általános probléma.
-
Sasi001
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
A Samsung szerviz fikázásából indult ki a téma. Azt nem unjátok még?
“szökőévente max. egyszer esik be ide felhasználó azzal, hogy nála tapasztalható ez a probléma.)”
Na ez a félrevezetés mert vagy nem olvasod vagy nem rendszeresen olvasod a fórumot. Régóta fennálló hiba amit a mai napig nem tudtak javítani a többi mellett.
-
gabber01
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
Pedig az, csak nagyon erős az a jelenség, hogy aktívan borzasztó kevesen foglalkoznak ezekkel a problémákkal és a döntő többség ráadásul észre sem veszi, nem is tud ezekről. Attól az még jelen van, csak kevesen veszik a fáradtságot, hogy foglalkozzanak azzal, hogy ilyen olyan fórumokra beírjanak és panaszkodjanak, sokan mások pedig még ezt sem tudják hogyan kellene, el sem jut a tudatukig.
Szóval, ahol már százasával lehet ilyeneket olvasni, ott mérget is vehetsz rá, hogy általános problémáról van szó.
-
válasz
John D'oh
üzenetére
Azért probléma, mert ez messze nem olyan gyakran előforduló hiba, mint ahogy itt beállítják. Láttam redditen az elrettentő példákat, de ha egy TV szériából eladnak 10 milliót, és abból keletkezik 1000 reddit post, az nem általános problémára utal. Itt pedig úgy állítják be egyesek, mintha az lenne. Úgy gondolom, hogy ez erősen félrevezető.
-
lala666
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Jó ember nem fikázom csak mivel volt 3 lg és 2 Samsung tudok különbséget tenni. Ráadásul még mindig van Lg és Samsung is. De ezt nehéz lehet felfogni egyeseknek, hogy más ember saját tapasztalatait írja le! Sokan itt úgy írnak, hogy soha nem volt olyan tévé a birtokukban.
Nem írok philipsről, sonyról mert oledből még nem használtam! Ennyit erről! -
John D'oh
senior tag
válasz
proradeon
üzenetére
Van olyan akit a tinting egyáltalán nem zavar sőt észre sem veszi mint pl a feleségem, de attól még akad olyan is akit a világból ki lehet vele kergetni mint engem és még sok más leendő potenciális tulajdonost és mivel ez egy szakmai fórum, nem értem mi a gond azzal, hogy ezt akár többször is említik a kollégák.
-
válasz
Sasi001
üzenetére
Te és lala666 sose fogjátok megunni ezt a folyamatos LG fikázást? Időről-időre mindig bedobod ezt a tinting kártyát, aztán pár perc múlva jön lala666, és ráerősít. (Persze másképp ezt aligha lehetne itt folyamatosan köztudatban tartani, mivel szökőévente max. egyszer esik be ide felhasználó azzal, hogy nála tapasztalható ez a probléma.)
-
Sasi001
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Szervizes résszel teljesen egyetértek, de csak alkot egy képet hozzávetőlegesen, hogy a Philips-nél elenyésző panel hibákról írnak. Lg-nél pedig mint gyártó és saját panel saját tévé rengeteg az ilyen jellegű találat, még akkor is ha figyelembe veszem, hogy jóval többet értékesít mint a Philips.
-
blakey
titán
válasz
Sasi001
üzenetére
Rákeresve…
- a netes felhasználók töredéke foglalkozik a témával és azok között is van, aki csak olvas, a hardveres problémákat nem a neten oldja meg, hanem szervizben. Tehát egyáltalán nem mérvadó, hogy milyen márkáról milyen jót vagy rosszat olvasol. Nekem voltak rossz tapasztalatim Sony szervizzel, voltak problémáim a Panasonic szervizzel, volt pozitív tapasztalatom a Samsung fényképezőgép szervizeléssel kapcsolatban, volt jó tapasztalatom az Euronics-szal, volt kevésbé jó tapasztalatom az MM-mel, volt HDD problémám, és még sorolhatnám. A problémákat nem a neten tárgyalom ki, hanem minél gyorsabban a végére járok, és azt csakis személyesen a helyszínen lehet megoldani. -
Sasi001
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Viszont én erre reagáltam “Ezt talán még a samsung szervízen is át lehetne verni...”
Képzeld nálunk semmi gond nincs a Samsung szervizzel, viszont volt akinek problémája volt az Lg- vel. Oled terén pedig nem tudhatod milyen a hozzáállás mert nem nagyon volt igénybevéve eddig a szervíz. A qd-oled et azért írtam mivel az első saját oled-je a samsung-nak és problémamentesek.
-
Sasi001
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
“Samsungnak, SES, Samsung szervíznek nem véletlen van hírhedten szar híre. Ellenben LGvel.”
Ha visszaolvasol ez már nagyon kimerített téma viszont a qd-oled-el még mindig nincs igazán tapasztalat Szervíz terén az Lg-vel ellentétben. Nem igazán volt eddig szükség a szervízre. Pedig már az s95b nem mai darab. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Így már értem, köszönöm a felvilágosítást.
#115768 Fox Mulder: Mindenképpen visszafogok jelezni, hogy mi lett a vége.
#115770 eL Geri: Új korában is jelen volt valamennyire, de akkor még nem volt ilyen zavaró mint most.
Az Eizo online monitor tesztével néztem. [link]Már benyújtottam online a szervizigényt és már kaptam visszaigazolást, hogy keresni fognak hamarosan, nagyon kíváncsi leszek.
-
blakey
titán
válasz
rainman72
üzenetére
Sokan egyből tudják mit kell tenni, nem foglalkoznak a fórumokkal. Az én Philipsem elég rendesen "rohadt" és nagyon sok pixelhibája lett kb. 2 év után. Ne legyenek illúzióid, mindegyik márkával vannak problémák és természetesen ugyanúgy vannak hibamanetesek.
#115779Sasi001
Philips-szinte semmi
- sajnos az enyém zöldes, lilás volt, de nem volt annyira vészes. -
Sasi001
őstag
Rákerestem kíváncsisából tipusra (woled) oled tinting.
lg-rogyásig
Sony-akad bőven
Pana-elvétve
Philips-szinte semmi -
Sasi001
őstag
Kiváncsi lennék, hogy woled paneles Samsung-nál mennyire jellemző a zöld-pink szinesedés tinting.
-
-
eL Geri
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Új korába is néztél ilyen teszt szürkét?
Arra lennék kíváncsi, hogy ez csak idővel jött elő, vagy mindig ilyen volt vajon?A banding-elés inkább javulni szokott, minthogy romlani, nem?!
-
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Majd mindenképp írd meg mit szól hozzá a szerviz és hogy alakul a dolog!
-
alaves
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Az LG-nél a csereutalványt a 3. javítás (fő alkatrész) helyett lehet kérni a területi szervizes egyetértésével. A csereutalvány a teljes vételár visszatérítését jelenti. Az LG szerviz által kiadott csereutalvány alapján a kereskedő téríti vissza a teljes összeget részedre. Tehát a pénzt kapod vissza, arra költöd amire akarod bolttól függetlenül. A kereskedők szoktak próbálkozni, hogy vásárold le náluk, meg egyebek.
-
törölt tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Nincs mit, bekarikázással rákerestem a fotódra, gemini meg rögtön vágta hogy Lg csak azt nem tudom honnan tudta illetve ki is írta, hogy mi a gond.

Csak annyit értek hozzá mint a felhasználók többsége.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
romero.
üzenetére
A C2 42"-os változata.
#115762 alaves:
Köszönöm az információt.
Remélem cserélik és nem lesz rosszabb.Közben olvastam itt a csereutalványról is de nem teljesen világos számomra.
Mennyire jellemző, hogy felajánlják?
Illetve az utalvány a teljes vételárat tartalmazza vagy csak egy részét?
Csak ugyan ott vásárolható le és csak szintén LG-t lehet belőle venni? -
alaves
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Otthonodban cserélik. Tipikus "asztalterítő" hiba (vízszintes és függőleges sávok egyaránt). Nálam a B7-en volt ilyen. LG oldal reg. > hibabejelentés. vagy ügyf.szolg. tel (hiba fotó, leírás, hátoldali cimke, e-számla csatolva). Ezt követően a területi szervizes hívni fog telefonon 1 napon belül.
-
romero.
junior tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Melyik modell ez?
-
törölt tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
A szürke képernyő oka: A szürke képernyő hiba, különösen ha csak szürke képnél jelentkezik, utalhat panelhibára, háttérvilágítási problémára vagy egyéb elektronikai meghibásodásra. A pontos okot a szerviz tudja majd megállapítani
Házhoz megy helyben cserélik a kijelzőt. -
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
LG-nél ezt cserélik ha még garis?
Ha igen akkor mi a menete? Házhoz jön a szervizes?
Csak szürke képnél látni, most lesz decemberben 3éves a TV.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Daywalker
addikt
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Googleben keress ra, hogy lg c4 power on sound és az AI már köpi is a választ.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Beállítások=Általános=kish.leh.=Eszközbekapcsolási hang
-
eL Geri
őstag
válasz
szabzoltan1
üzenetére
Én a G4-en elég könnyen megtaláltam… valahol.
-
szabzoltan1
tag
Valakinek van ötlete arra, hogy tudom kikapcsolni egy c4evo-n a be/kikapcsolási hangot?
Már az kg honlapon is kerestem, de nem találtam olyanmenüt a tvn
-
eL Geri
őstag
Van valakinek KONKRÉT beállítása mind a TV-re, mind az erősítőre, hogy a TV ne tudja bekapcsolni a az erősítőt?
Az alanyok, friss szoftverekkel:
- LG G4
- Denon 1800Tudom, a CEC a varázsszó, de én azt szeretném, hogy az eszközök egymást ne kapcsolgassák, de a TV távirányítója kezelje a hangerőt, ha már be van kapcsolva az erősítő.
Majdnem sikerült is, csak két dologban hibádzik:
- ha véletlen a TV kurzor rámegy a jobb alsó bemeneti csempére, akkor bekapcsolja
- ha a TV bemenet választóban kiválasztom a HDMI2-őt, vagyis hát az erősítőt, akkor is bekapcsolja, pedig lehet hogy én csak passthrow-val akartam az erősítőbe dugott Xbox képét látni.Ja és az, hogy alapból nem kapcsol be az erősítő, amikor bekapcsolom a TV-t, az csak akkor igaz, ha a TV kikapcsolása előtt kikapcsolom az erősítőt. Ezzel nincs is baj, de ez se mindig igaz.
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Bizony, én is
ugy voltam vele, hogy ezért az árért nem fizetek a 83"-ért felárat... De elég a 77" is. -
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Múltkor 640e volt a 77" C4 a Media Marktban, nem kiállítási darabok.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Ha jól láttam az lg com hazai oldalán a 77-es és annál nagyobb tévékre van 15%-os kupon , a ksebbekre 10%-os.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ezzel egyetértek, tök felesleges időpazarlás elmenni megnézni, a neten minden info megtalálható. Ez az elmegyek és jól összenézem őket ott kiállítva, mára már egy nagyon maradi hozzáállás.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
üzenetére
Én amikor vettem az első oledet , a tesztekre , véleményekre hagyatkoztam és egyszer megnéztem élőben , de igazából nem az élőben megnézett gyári demó miatt vettem meg , egyébként is ezek a demók kb. semmire nem jók. A mostani második tévét (c4) , meg sem néztem , mivel tudtam hogy egy jó készülék , nagyon mellé nem lehet vele nyúlni.. ( Mivel tele a net teszttel , véleménnyel ) Az oled az meg oled .
-
törölt tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Nekem nagyon bejött, pedig a g5öt mentem megnézni mm be és ott ragadtam egy 77s95d nél. A vicc hogy csak egy 55colos g5 volt kiállítva a saját demója futott azon is és az volt az első gondolatom az s95d után hogy mi ez a szar.

Elképzelhető hogy a qd volt ilyen hatással rám olvasva a korábbi hozzászólásokat. -
Yodamest
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Önmagában az összpontszám is csalóka lehet, tehát lehet a képminőség sokkal gyengébb annál a 0.1P különbségnél, viszont stutterben amiben az oledek 5 pont körül vannak, lehet a miniled 8 körül van, ezáltal atom módon felhúzza az összpontszámot. Most csak mondtam valamit.
-
törölt tag
Ha jól látom gsync et nem támogatja csak freesync
-
Mauzes
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Oké, de most azonos évjáratú tesztekről beszélünk, szóval nem a módszertan tér el. Pl:
Hisense U8N 8,3 mixed pont, 65-ös méretben 320k
TCL C8K 8,5 mixed pont, 500k
LG C5 8,6 pont, 645kMost ezzel nem az oled ellen beszélek, de szerintem általánosságban van azért árkülönbség a miniled-ek javára.
-
törölt tag
Erről beszéltem korábban, ha nem olvasgattam volna itt a fórumon, gondolkodás nélkül simán megvenném most meg azon agyalok hogy mit fogok bukni ha nem az s95f et veszem.
Mondjuk nagyobb és fele annyiba kerül ez elég erős érv. Fényerő nem izgat mert anno pont azt szerettem meg az oledekben hogy nem égetik ki az ember szemét.
Na jó bukom a qvantum dot ot de az eddig sem volt szal nem zavarna.Semmi bajom a jelenlegi cx el mondhatni tökéletes csak a kép méret meg a támogatott xbox app miatt váltanék igy mondhatnám pont nekem való. És még is agyalok. Nem hiszem el.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
üzenetére
Az az amerikai piacos , itthon csak a DAT, FAT jelölésűek a qd oledek, egyébként ha jól tudom qd oled 77-es méretben a legnagyobb. Nekem C4 van , hogy ez a sima 90DAE milyen , nem tudom. Én is gondolkoztam ezen a Samun a méretéhez képest jó ára miatt , de maradt az LG. mint opció. Egyébként is nekünk elég a 77-es méret.
-
törölt tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Telekomnál 75coltol van 7db tv amik közzül lehet választani.
Ez az QE83S90DAEXXH mivel van pariban mert igen jó az ára c4?Rtings qd olednek veszi az s90d- t
-
törölt tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ha woled akkor inkább Lg , ha már így is úgy is rothad nem?
-
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Nem szabad engedni ennek a FOMO-nak, gyakorlatilag soha nem tudja az ember utolérni a piac aktuális állását. Fú ha már F... ugye nézegettem már egy ideje a C2-m utódját monitor pozícióban és azóta meglett a nyertes egy S95F személyében, fú nagyon várom már az újonc avatást. Na erre mondom én, hogy pl. ez egy érdemleges váltás. Illetve kimondottan jó lesz PC-s használatra, mert az F széria már tudja a 165Hz-et, továbbá monitorként kiemelten fontos ez az extra tükröződés gátló képesség is, ami elvileg rettenet jó szintre jutott el az F szériával.
-
Yodamest
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ezért van az, hogy szimplán a magasabb számozás miatt kár váltani, két okból van értelme a váltásnak:
- más méret (pl. 55-ről 65-re)
- más tier (pl. C2-ről G4-re) -
válasz
Sasi001
üzenetére
Mindez 3 generáció alatt. Ebből talán a 144Hz-et amit ki tudok emelni aki PC-re használja, de amit Vhiktor is mond, hogy mindenki a nitekkel tud évről évre fejlődést felmutatni az bakfitty. Szvsz bőven ráérnének 2-3 évente egy új modellel jönni és abba belepakolni mindent, mindemellett tartósabb termékeket csinálni mert már így is kiugranak a delfinek a vízből...de ez már off.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Mauzes
üzenetére
Pont a fényerő ami számomra nem releváns , az oled tévék nálam nappali fényviszonyok között 33-35 -ös beállítással(SDR) mentek , mennek , a HDR, DV anyagoknál meg bőven elég a max. 1000nit , a Panámon 700nit volt a max.
Nálam az egyik lényeges szempont a végtelen kontraszt és ezt egy LCD fingreszelt tv nem tudja és nem is nagyon fogja tudni.
A TCL 65c7k az most 400 körül mozog , egy akciós oledet szintén ki lehet fogni 400 környékén pl. : Samu , Philips vagy LG. -
Yodamest
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Ezt írtam én is korábban, hogy a tesztjeik most eléggé keszekuszák, mert talán 1 éve változott az értékelési metódusuk, ezáltal tökre nem egyeznek a korábbi pontszámaik a mostani rendszerben teszteltekkel. Ez kicsit olyan most, mint az energiafogyasztás feltüntetésénél, hogy "de hát a régi tévém meg sütőm az A+++++ volt, milyen rossz az a jelenlegi csúcs termék, hogy csak D-s"
-
Lelahel
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek megérte-e megrendelnem a Telekomtól havi 29540-Ft részletre ezt a tv-t? Samsung QE83S90DAEXXH
-
Mauzes
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Szerintem az még a különbség, hogy miniled-ből tudsz venni "olcsóbbat", oled-ből meg nem. Tehát oké, hogy az oled nyújtja ma a legjobb minőséget, de ha nem a csúcs tévék és csúcs miniledek között válogatsz, akkor bőven tudsz sokkal jobb áron olyan miniled tévét venni, ami minőségben már megközelíti azt, amit évekkel ezelőtti oledek tudtak (fényerőben meg sokkal jobbak).
Pl. egy TCL C7k vagy Hisense U8NQ árából semmilyen oled-et nem tudsz venni azonos méretben.
MÁS: Egyébként az Rtings pontozási rendszere mennyire jó szerintetek? Pl. a Hisense U8N 8,3-as mixed usage pontot kapott, az már LG C4 szint. A TCL C8K meg LG C5 vagy Samu S90D szintű pontszámot kapott.
-
mp54
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Fényes nappal (oldalt nagy üvegfelület) egy film kedvéért besötétítek.
Ha csak sport/természet/ismeretterjesztés tv adás, akkor jobban szeretek sötétítés nélkül, mert sötétítéssel megváltozik a szoba hangulata is (persze ha a Nap besüt, akkor van sötétítés ekkor is...) Ilyen esetben melyik a jobb nekem? -
Sasi001
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
C2-ről C5-re szerintem megéri váltani. A magasabb fényerő HDR-nél bőven elfér, az hogy sdr-nél visszaveszed egy dolog, már ez magában nagyon jó, jobb színfényerő, jobb képveldolgozás, és 4K 144 HZ. de biztos akad még egy pár apróság. Azért van fejlesztés.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Csalódni fogsz.
Itt egy osszehaosnlito videóm c855 es oled kozott
[link] -
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Én is így fogok tenni
-
válasz
Sasi001
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok de ettől függetlenül valljuk be ez nem normális!
Fejlődés az van de mekkora? C2 és C5 között számomra pont nem az a pár száz nit fényerő amit amúgy is lejjebb veszek nem igazán cserére ösztönző fejlődés.
Ezek a minimális változtatások csak azokat ugrasztják be akik nagyítóval nézik a képernyőt, átlag felhasználónak mint nekem filmre, YouTube és konzol nem releváns. -
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Jól néz ki tényleg és nem otrombán csinálja, szóval ízlésesnek mondanám. Meg úgy tudom ez annyiban is más -azon felül, hogy AI vezérelt jelenetenként- mintha csak a szaturációt feljebb húznám, hogy ez elvileg csak a zöld és piros színeket emeli meg, a kéket nem. Ennek is biztos meg van az oka, mondjuk a gyakorlatban ez nem látszik, én is csak onnan tudom, hogy olvastam valahol.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én biztosítással vettem mind a kettő oled tévémer , én csak ajánlani tudom a biztosításos garanciát , nekem jól jött az első olednél.
-
Sasi001
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ma már nem 5-6 évre gyártanak tévét. Sőt mást sem. Nem érdeke a gyártóknak. Azért 3-évente fejlődés tapasztalható, viszont a javulás tartósság más kérdés.
-
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Nem is az árkülönbség lenne a probléma, hanem a tartósság.
Kissé fárasztó már 3 évente tévét cserélni amikor meg javulás "szinte 0".
Ha most megint oledet veszek akkor kiegészítem egy biztosítással az tuti +2 évre min. -
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Igen, én ezért is ráálltam arra amit írtam is és akkor így nincs az, hogy bizonyos alapból túlszaturált adások nézhetetlenné válnának. Illetve az animék nagyon jól néznek most ki ezzel a beállítással, mivel rajzolt grafika és színes, nagyon festményszerű most ezzel a lejjebb kapcsolt fényerővel és bekapcsolt színfokozóval.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Miniledes LCD tévének akkor van értelme , ha az ára böven alatta van egy jobb féle oled tévének ( természetesen ugyan abban a méretben) . Az a baj , hogy egy normálisabb pl. Sony Bravia 9 vagy egy TCL C9K ugyan annyiba kerül (sőt...), mint egy oled .
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Itt melyiket kell majd választani? És ez milyen programot tuningol ?