Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Pár példa, ha el tudsz vonatkoztatni a saját preferenciáidtól és objektíven nézni a dolgokat:
LG
LG
LG
SAMU
SAMU
SAMUHiába írod ezeket a panel rothadás stb. dolgokat, ezek csak kiragadott hibák. A vásárlói visszajelzések alapján jól látható, hogy sokkal több hiba van a samsungokkal. Összes lg-nél nagyon alacsony az 1 csillagok száma, ez azért csak jelent valamit.
-
salapp
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ez így van, XR80-ast semmiképpen nem akartam, a Bravia 8 II meg még horror ilyen méretben. Ezért kellett lépnem. Most a Sony szalonban ingyenes kiszállítás mellett 600ezer. Én annyiért már megvettem volna most, ha nem jön az alternatív vételi lehetőség. Egyébként nem úgy van, hogy ha nem talál az ember megfelelőt az MM-ben, akkor kérheti, hogy az utalvány értékét fizessék ki? Még a Telekomban is 618ezer, de mondjuk ott előfizetés mellé kamatmentes részletre is adják, akkor azt, hiszem ott is 600ezer alá kerül az ár, meg ugye az inflációt figyelembe véve még "jobb" a végeredmény, mint egy összegben.
A mozgásra háklis vagyok. Ezen egy álom, bár már az A80J-nél sem panaszkodtam. -
-
válasz
lezso6
üzenetére
Megjavult. De kb akkor, amikor elindíottam egy teljes képernyős gamma tesztet, hogy megnézzem mire áll be. Hát pesze hogy 2.2 lett, néztem hogy mi a fene, aztán észrevettem, hogy megjavult. De jó. És most nem tudom hogy a teljes képernyős túráztatástól vagy a klímázástól.

-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
lezso6
üzenetére
Én a 77-es c4-en nem veszem észre, nem zavar az a minimális erősen oldalról látható halvány tinting , sem v.kék , sem fehér havas háttér , sem foci mérkőzés közben nem cseszi az agyam , nem úgy mint annó a Pana szép barnás tintingje.
Én teljesen elégedett vagyok vele , talán nekem a Pana mozgás kezelése jobb volt egy lepkefinggal.
-
-
válasz
Sasi001
üzenetére
Kb 1 méterre szemből a 42"-nál már a sarkoknál látszik a zöldülés hatása, a teszt képen. De azért ez nem olyan gáz szerintem, pedig én közelről használom. Rtings méréseiben is látszik a zöldülés, de őszerintük így is nagyon jó a betekintési szög. VA viszonylatban végülis igen. Arra van bármi bizonyíték, hogy lottó a zöldülés mértéke? Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy valójában nem a panelok, hanem az emberek között van szórás, hogy kit mennyire zavar vagy egyáltalán észreveszi-e.
Az MLA paneles G szériánál ha jól tudom nincs zöldülés, ez az rtings méréseiben is látszik.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Én is gondolkodtam az A80L-ben , de mivel utalványunk volt így hát csak is az MM jöhetett szóba és ott bizony már csak áruházi készlet lett volna jó messzire és 600 "kiló" lett volna a 65-ös , viszont ez jobb , mint a legújabb XR80-as . Itt is és tesztekben is írták , hogy ez a legújabb XR80-as pocsék gyári kalibrációval és túlárazott címkével rendelkezik. Szerintem jól jártál vele , föleg hogy ha kedvező vétel volt. Mozgás kezelése pedig az egyik legjobb ebben a kategóriában ennek az A80L-nek , ha jól tudom.
-
Sasi001
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
“adott képminőség szint felett már inkább azt nézném én személy szerint, hogy tartós is legyen az az eszköz”
Sajnos pont az Lg-ről nem mondható el, jobban mondva jóval több a gond vele mint a Samsung-al. Nem akarom megint sorolni de a samunál tinting-banding-homogenitás, pixelrothadás nem találkozol. Állandó panelcserélgetés na ez nem hiányzik. Milyen tartósságról beszélsz? Most komolyan mondom, hogy azóta nem idegeskedem a tv miatt amióta váltottam qd-oledre. Hiába jó a Szervíz az Lg-nél nem a szervizeseket akarom nézni.Szerintem magad már meggyőzted engem nem kell győzködni. Mindenki azt vesz amit szeretne.
-
salapp
addikt
Mivel kevesen vesznek Sony-t a fórumon, megosztom a tapasztalataimat a frissen vásárolt 65A80L készülékkel kapcsolatban. A 165 centis átlóhoz 300 centis nézési táv társul, ami már elég élvezetes, kellően nagy képet ad nekem. Egy 77-es még azért biztos "elférne" egyszer.
A családban volt/van A8(H), A80J, több, mindegyik hibátlanul üzemel már három éve.
A 65A80L képe homogén, nincsenek sávok, foltok, tinting, semmi. Az árnyalatkezelése jó, a felkonvertálás kiváló, a hangja a megszokott módon szuper (a képernyő mögött elhelyezkedő hangsugárzókból érkezik a hang, mintha a mozivászon mögött elhelyezett hangsugárzókból szólna, megfelelő beállítással a képernyő szélein túlról szólnak bizonyos hangok, a párbeszédek nagyon jók, természetesen fizikai korlátokkal, de a mélyhangok is nagyon jók, semmi dobozhang, gagyiság, sőt.). A kép kellően világos, nappali fényben, vagy 4800 lumen környezeti fény mellett sem érződik fakónak, sötétnek. A betekintési szög tökéletes. Az Android gyors, minden feltelepült. Nagyon jó, finoman beállítható a mozgásmegjelenítés. Nekem elég széles alatta a multimédia komód, de többféle módon lehet a lábakat bepattintani, akár keskenyebb állványra is helyezhető. A hozzá kapott retró, sok gombos táv ment a fiókba, a másik, amit adnak, hozzá, egy kicsi, számgombok nélküli mikrofonos táv cuki, az is használatban van. De van hozzá egy mozgatásra háttérvilágításos prémium táv is, este legtöbbször azzal kezelem.
A DVB-T tunerről tudok nyilatkozni, nagyvárosban, eléggé leárnyékolt, első emeleti lakásban, ablakfelnyílástól viszonylagos távolságban van a tévé és az erősítés nélküli kis all-for-one antennával is minden földi digitális adást behoz.
A bluetooth kapcsolaton keresztül azonnal párosodik/kapcsolódik Sony prémium füleshez, de audiofil bluetooth vevővel rendelkező DAC-hoz is.
Nem tudom igazolni azt a megfigyelést, miszerint fűt/melegszik. Nem használok nyáron klímát, egész napos sorozatnézés (teljes Peaky Blinders dara) és 26 fokos környezeti hőmérséklet mellett sem volt még langyos sem a képernyő és a hátulján sem volt jelentős hőkibocsátás.
Még gyengébb Skyshowtime sorozatrészeknél sem volt tapasztalható a korábbi generációs LG-Display által gyártott WRGB OLED panelekkel szerelt készülékeknél tetten érhető black overshoot/villódzás.
Egy dolog lett az A80J-hez képest kicsit "gagyibb": vékonyabb a tápkábel és nem annyira robosztus a készülék felőli csatlakozó.
Összességében ajánlom a készüléket. Én jelentősebb kedvezménnyel vettem fórumtárstól, gyakorlatilag új készülékként, de olcsóbban, mint bármelyik hasonló kategóriás és azonos méretű Philips/LG/Samsung készülék lenne elérhető az üzletekben/szolgáltatónál előfizetés mellé, ennek figyelembe vétele mellett nagyon ajánlom. 650ezret semmilyen 65"-ös WOLED-ért nem akartam adni, elvből.
Egy éven belül a kiegészítő gyártói garanciát még megváltom mellé, úgy lesz teljes a történet.
2030-ban meg meglesem az akkor már 4. generációs miniRGBLED paneles csodákat, hátha kiforrják magukat és túlmutatnak a WOLED-eken. -
Napasztmek, megláttam az LG C4-nél zöldülést. CANT UNSEE.

Pedig nem is tesztképpel néztem, csak látom, hogy a PH sárgája szemből nézve normális, kicsit oldalról már hidegebb sárga. De ha valaki mazochista és szeretne látni tesztképet, akkor ezzel nagyon simán kijön. Tedd fullscreenre és szörnyülködj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yodamest
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
De mennyivel szebb? Mert nyilván az LG árában benne van a jobb anyagminőség is, illetve a jobb QC, szóval ez mindig ilyen kétélű kard valójában. A samsung olyan, mint fejhallgatók terén a hifiman, rámentek az ultimate képminőségre a build quality és egyéb dolgok árán. A hifiman is adott árkategóriában a best hangminőséget hozza, viszont megvan rá az esély, hogy pár hónap/év múltán majd recseg a fejeden, egyszer leesik az asztalról kb vége is, míg egy sennheiser nem szól akkorát, de megveszed és 10 évig az fejhallgató marad.
Pont ezért írtam korábban, hogy "kicsire nem adunk", adott képminőség szint felett már inkább azt nézném én személy szerint, hogy tartós is legyen az az eszköz, minél strapább, jobb support, könnyebb kezelhetőség stb. nekem ez megér 5%-al gyengébb képminőséget.
Most csak hirtelen egy videóból kivágva:
Ez egy valamilyen lg oled, nézd meg milyen vastag/masszív még a vékony panel rész is. A samsung az kb fele ennyire vastag azon a részen, ezért bendingel is, az lg az szög egyenesen áll.
-
kelna91
senior tag
Összefoglalva egy mémbe.

-
törölt tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Ha nem tudsz semmiről semmit akkor nem agyalsz csak ár és pénztárca vastagság alapján döntessz. Nem ismered sem az előnyeit sem a hátrányait, nem gyötör a mi lenne, ha még megfejelnéd az összeget 100ezerrel. Fú már akkor az maga a nirvana. Pedig nem.
Ez mind a piacgazdaság agymosása.
Megveszed a legolcsóbb akciósat és örülsz neki, használod mert fingod sincs a mi lenne ha ról.
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa magyarán. -
gabber01
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Mondjuk elég röhejes és szánalmas ez a rendszer, ahogy a TV-ket értékelték. Számomra maximálisan elvesztette az egész a szakmaiságát. Nevetséges.
-
-
Jorgi Kormi
senior tag
Minimális különbségek vannak ebben a szegmensben az oled tévék között: [link] a tesztben szereplő oled bármelyik LCD ( qled , mini LED, stb ) tévénél klasszisokkal jobb.
Én sem véletlenül másodszorra is az oled mellett tettem le a voksom . -
Sasi001
őstag
válasz
üzenetére
“Sokan inkább hitelbe, rabszolgává teszik magukat csak megkaparinthassák.”
Ez, hogy jött le neked?
Pontosan azért érdeklődnek ezen és hasonló fórumokon az emberek mert megfontoltak és körbejárják a témát. Nem szeretnének mellényúlni igényeiknek és pénztárcájuknak megfelelően választanak plussz azért sokan érdeklődnek itt is, hogy esetlegesen hol lehet a legjobb áron beszerezni a kívánt tévét. Itt pont nem azok az emberek vannak aki bemegy az MM-ba és megveszi a legdrágább tévét de az sem biztos, hogy hitelre veszi. -
törölt tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Az emberek nagytöbbsége nem is olvasgat ilyen fórumokon így nehezebben csábul el.
Sokkal pénztárcabarátabban is vásárolnak. "Itt" elhülyítik az emberek egymást és olyan dolgokat akarnak megvenni amit sose akartak. Sokan inkább hitelbe, rabszolgává teszik magukat csak megkaparinthassák. -
törölt tag
" Én pl sosem kiáltottam fel hogy wááááááhhhggghgh nézd asszony kromatikus deszaturáció! Ott! Látod? "
Asszonyom erre tuti azt mondaná: Na! Sikerült zöldet szerezned?
-
hunspikey
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
A mindenütt azért túlzás. Rec 709 sdr követelményeit tutti 100% fedi a g3 illetve utáni széria, 110-120 nitre állítva nincs olyan anyag ahol megmutatkozna a Samu ki nem használt lehetősége. Azt adom hogy 1000 nit vagy feletti anyagok esetén van különbség, de főleg egymás mellé téve.
Én pl sosem kiáltottam fel hogy wááááááhhhggghgh nézd asszony kromatikus deszaturáció! Ott! Látod?
Nincs ilyen, szép és kész.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Megint produkálta. Ha átváltok Filmmaker módról bármi másra, akkor megjavul. Furcsa módon nem hosszú használat után csinálja, hanem jellemzően bekapcsolás után 1 órán belül. Lehetséges, hogy már alapból így kapcsol be, nem figyeltem annyira. Lehet a PC-ből érkező jelet érzékeli rosszul a TV bekapcsoláskor, ezt melyik menüben lehet előhívni? Közben eszembe jutott, hogy a TV-t YCbCr444 módban használom, s lehet ettől jön elő.
Sajnos nem tudom RGB módba állítani, mert ebben a laptopban váltható AMD-NV grafika van, és az általános AMD/NV driverel instabil a rendszer. A laptop saját driverében Adrenalin egyáltalán nincs és NV vezérlőpult sem, habár utóbbi Windows store-ból leszedhető, de nagyon butított, nincs benne ez a beállítás. NV appot is néztem, abban se álítható. De ha esetleg valaki tud egy tippet hogyan állítsam át, azt megköszönöm.
-
válasz
kelna91
üzenetére
Az se más, mert ezekre a kis feladatokra a szakik egyéni vállakozók, szóval ők egyben a vezetés, menedzsment és a melós is. Emiatt nagyon kockázatos, hisz nincsenek meg a megfelelő törvényi keretei annak, hogy ha átvernek, akkor meg tud magad védeni. Szóval itt megint a vezetés hibás, és a megoldást a törvényhozói hatalom hozhatná, hogy a kontárkodásnak legyenek komolyabb jogi következményei. Jelenleg nincs kb semmi.
-
alaves
addikt
válasz
kelna91
üzenetére
Ha a C2-ön zavart, akkor az S90D-n is fog, mert kb. azonosan működik, de ugyanúgy kikapcsolhatod a szerviz menüben az ASBL-t. Nem tudok olyanról, hogy a kikapcsolást felülbírálná hőmérséklet védő algoritmus. Szélsőséges esetben lehet, de ahhoz nagyon fel kellene melegedni.
-
kelna91
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Kérdésem továbbá, hogy amit tökéletesen beállított ASBL-nek mondasz, az PC monitoros szempontból is az-e. Felteszem, hogy nem, mert nekem a C2-n ki kellett kapcsolnom az ASBL-t a szerviz menüben, hogy ne sötétedjen el normál használat közben (aztán meg vissza, ha ablakot váltok, és így villogott folyton...).
Na úgy nem akarok 600k-t kiadni egy S90-ért, hogy ezt nem tudom.
-
kelna91
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Azért ez nem igazán így működik, hogy mindig mindenben a vezető felelős. Egyszerű (sajnos) hétköznapi példa: megbízol egy szakit, hogy csináljon meg valamit nálad. Jó eséllyel kontármunka lesz, vagy legalábbis nem tökéletes. Valamit el fog cseszni, takarítani nem fog maga után stb.. Mert ezek nem azok, akiket "mester"-nek lehetne hívni, abból sajnos nagyon kevés van, mert felhígultak a kékgalléros szakmák. Nagy rájuk a kereslet, akkor is kapnak melót, ha kontárok. Te vagy a vezető, te bíztad meg. A legtöbb esetben referenciát nem tudsz nézni, vakon kell megbíznod benne. Ha nem értesz a programozáshoz, ott is hasonló a helyzet.
-
gabber01
addikt
válasz
anderledani
üzenetére
Kivéve az LG G sorozatot a saját, mellékelt konzoljukkal.
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Vannak azért tisztességes 1000 nites anyagok pl. Mission.Impossible.The.Final.Reckoning.2025, The.Thursday.Murder.Club.2025 (képrészletesség, stb. is rendben van). Viszont az Alien Earth effekttel 1080p vagy az alá rontott képrészletessége egy ellenpélda (hiába a 4k).
-
hunspikey
őstag
válasz
anderledani
üzenetére
ha nem a g3/4/5 - mert azok konkrétan 10 millimétert állnak ki a falsíkból és cserébe tökéletesen teszik ezt, tehát nincs mögöttes rés se, kávánál se.
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy az idei, 2025-ös LG G sorozat mennyire ajánlott? 55-ös méretben venném és fontos lenne, hogy a falra simuljon, ezért lenne ez a típus, de ha van másik ami nem áll el a faltól akkor az is érdekes lehet!
Illetve az LG adja a vékony fali konzolt vagy azt külön kell megvenni? Euronics-ban kérdeztem de ott teljesen homály az eladó...Előre is köszönöm a segítséget!
-
hunspikey
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
én azt mondom 90% management, 10% aki kulizik...
ugyanis a tetves menedzserek állandóan szarul terveznek, szar imaginárius be nem tartható a valós fejlesztési időket nem figyelembe vevő határidőket állítanak fel, általában fingjuk nincs a szakmáról, excelben meg egyéb szarokban "terveznek" - gyakorlatban álmodnak. Az egyetlen isten a pénz, ezért olcsó jánost vesszük fel, azt a pár faszt aki meg tud is programozni, meg rohadtul lelkes agyon terhelik illetve ha még szakértő lévén kritikát is meg mer fogalmazni egyenesen kicsinálják, nehogy sérüljün az ő nimbuszuk. Ez a menedzser ismérve.. hányok tőlük.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vhiktor
üzenetére
Érdekes, hogy ebben dolgozol és így látod. Szerintem végterméket nézve a felelőség/sara kb mindig a managementé. Még ha a programozó.... kókány is volt a management vette fel, hagyat dolgozzon, volt a vállalati kultúra olyan nem bukott ki vagy nem foglalkoztak vele, nem volt idő a tesztelésre...
-
Tyrone89
senior tag
Már készítem az Alien Earth 5.részét, sajnos mivel délután dolgozni fogok, magyar szinkron viszont akkor várható, ezért holnap reggel osztom majd meg azoknak akik érdeklődtek és megnéznék.
-
T.Peter
őstag
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Engem nem bántott meg, hanem csak ez általános fals duma, hogy lusták az XY-ok, szakmától függetlenül. Adott termékért a menedzsment felelős, ők mondják meg hogy mi legyen a termékben, s mire van idő. És az is az vezetés felelőssége, hogy kik dolgozzanak rajta: jó képességű emberek vagy kontárok.

Ha programozó vagy, akkor ez tetszeni fog.
Off vége. 
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
lusták a programozók
Nem ők lusták, hanem a menedzsment fillérszexuális vagy épp ondószemélyiségű, lásd crunch culture. A programozók általában csak szimplán ostobák szoktak lenni. Ami megfelelő minőségbiztosítással simán ellensúlyozható lenne, csak a menedzsment ezt sokszor telibetojja. Mai filmeknél ugyanezen ok miatt meglepően gyenge a CGI. Egyszerűen nem kapnak rá elég időt a művészek.
-
Mauzes
addikt
Technikai kérdés, de a fenti kommentek alapján: hosszú sötét jelenetnél miért aktiválódik az asbl és veszi le még jobban a (sötét jelenet) fényerejét? Full nagy fényerőnél értem, de sötétnél nem igazán.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Windows HDR ki van kapcsolva, és most produkálta megint. Alacsonyabb fényerő és a gamma is beáll egy lacsony értékre. A lagom.nl gamma calibration oldalt megnéztem, konkrétan így néz ki, amikor rossz:

És így amikor jó:

Már visszaállt, csak nyomtam egy
Win+Ctrl+Bkombót kétszer hogy HDR módba váltson majd vissza, ettől megjavul. -
alaves
addikt
válasz
KTTech
üzenetére
Az LG-nél is csak a szerviz menüben kapcsolható ki az ASBL (C1-en ki is kapcsoltam, mert végül ott még nem oldották meg a hosszú sötét jeleneteknél, hogy ne aktivizálódjon).
S90C-nél rendben működik az ASBL (hosszú sötét jeleneteknél nem aktivizálódik, Sárkányok házánál sem) és a C1-nél nem hamarabb veszi le a fényerőt, kb. azonos az eltelt idő. Nálam PC-n sem zavaró ha bekapcsol az ASBL, mert nincs olyan felhasználási forma.
A C1-en a szerviz menüben kikapcsolt ASBL hosszú időn keresztül használva (napi 12+ üzemóra) sem kapcsolt vissza a hőmérséklet miatt, persze nem is melegedett 100-120 nittel. -
kelna91
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ez elég jónak hangzik. Igen, én csináltatok hozzá ilyen TV állvány kisszekrényt (teljes beépített szekrény részeként), azon fog állni. Eddig Ergotron falikaron volt (42" C2 jelenleg), de az új felállásnál feleslegesnek érzem a falra szerelést.
Fox: Ezen jót nevettem.
-
-
kelna91
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Jó nyolc éve használok 40-42 collos UHD tévéket monitornak, nagyjából "normális" monitor távolságból (kb. 75 cm), tehát hozzá vagyok szokva a nagy képhez (és nagyon szeretem). Most viszont költözés miatt változtatni kell a munkaállomáson, és ez lett a koncepció, hogy messzebb ülök a képernyőtől. Hogy mennyire, azt még nem tudom, meg majd ráérek kitapasztalni, de ilyen 1,5-3 méter között lesz a távolság. Nem kis részben azért is, mert azt remélem, hogy ez szemkímélőbb lesz, és más szempontból is ergonómikusabb, mert az asztal síkja alá tudom nyomni a monitor alját. Már egy ideje megálmodtam magamnak ezt a felállást, és most meg is tudom valósítani.
-
kelna91
senior tag
Mivel útbaesett, és nem hagyott nyugodni, megnéztem megint személyesen a QE77S90DAEXXH-t. Itt a bizonyíték, hogy tényleg WOLED. Nem tudom, miért voltam meggyőződve az ellenkezőjéről, de mindegy, a lényeg, hogy kiderült.
Már csak azt szeretném tudni biztosra, hogy nincs-e benne valami kikapcsolhatatlan sötétítés. Az LG-kben van ez az antifeature, hogy a statikus tartalmat sötétíti, de ez kikapcsolható (volt régebbi modellekben) a szerviz menüben. Az S90 esetén mi a helyzet ezzel? -
törölt tag
Egyébként samunál nem korlátoz semminél hogy csak 40gbps az adatátvitel?
-
Yodamest
veterán
Panákkal nem tudom mi a helyzet, ilyen qd-oled árban vannak, de közben nincs rajtuk feltüntetve, hogy valami speckó panelük lenne.
-
Laca1212
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az én 77C4-emen sem kapcsol be mióta megvettem (2025. 05. hó). Van rá valami megoldás?
-
Yodamest
veterán
válasz
hyppo!
üzenetére
Ó nagyon vágod akkor az ilyen akciókat, az előző vásárlásból volt kuponod hozzá?
Hát ha úgy érzed és kb nullszaldósra ki tudod hozni, akkor szerintem megéri. Bár látni fogod a különbséget, mert tényleg szebbek a színek qd-n és olyan mintha "több" színt tudna, valahogy finomabbak az átmenetek. Viszont a másik oldalról meg ott ez a mozis hatás, ez valahogy azért csak szembetűnőbb.Illetve nekem így utólag az is tetszik, hogy az S95B-ben nagyon agresszív abl volt, a sötét jeleneteket hajlamos volt még jobban lesötétíteni (logic?), viszont ez itt már a 90D-nél nincs jelen. Amikor sötét jelenetet néztünk, direkt figyeltem erre, hogy na vajon itt is jön e majd a lesötétítés, de nem jött szerencsére.
-
kelna91
senior tag
Nos, az új infók fényében ez akkor el is dőlt szerintem: a WOLED S90 tökéletes lesz monitornak, és még "olcsó" is! Köszi a felvilágosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest