Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Én például két panelt cseréltettem (Lg) mindkettő szemből láthatóan full rózsaszín volt, utánna kaptam csereutalványt. Rengetegen panaszkodtak itt is és ismerőseim között is. Nézz szét jobban a neten, tele van. Ha nem akarsz olvasni elég ha beírod Lg-oled tinting és válts át a képekre. Na ott találsz eleget még Reddit-es posztokat is. El kell ismerni, hogy ez régóta és elég gyakran előforduló hiba még egyebek mellett az Lg-nél. Ez nem “fikázás” valós probléma. Nagyon sok ember van akit zavar, lottózni pedig nem szeretek. Egyébként a panel lottó kifejezés is ezekből a hibákból keletkezett. Na ezért nem veszek csak qd-oled-et.
-
John D'oh
senior tag
válasz
proradeon
üzenetére
Látom már hogy miért értetted félre. 100ból minimum 99 ember azt fogja mondani amikor oledet lát (először vagy sokadszorra mindegy) hogy gyönyörű képe van. És ez igaz is ! De ettől még ott lesz rengeteg woleden a tinting amit nagyon sokan észre sem vesznek amig nem hívják fel rá a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú LG OLED 65C41LA (2028 májusig Garis)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG C2 OLED TV - 55 coll 4K, HDMI 2.1 - 120Hz - Garancia
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Razer gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor