- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
romero. #116127 üzenetére
Tinting általában azonnal van és nem változik.
A sávok jönnek mennek de érdekes hogy eddig mindegyik oled tv-men voltak a panel sajátos örök sávok. Ezek nem tűnnek el soha.
Pl a mostani LG 77 G3:
Jól látszik a jobb harmadban lévő függőleges sáv, de ha hiszed ha nem, valós tartalommal nem ez tudna zavaró lenni.
Sosem találnád ki melyik
Majdnem teljesen bal oldalt a fényes vékony függőleges sáv (az 5% szöveg bal oldalánál kezdődik).
Na egyedül ez látszik ha akarom látni. Hál istennek annyira a szélén van hogy nem foglalkoztam vele.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
romero. #116127 üzenetére
Én minden TV -t tesztelek vásárlás után, első bekapcsolás során, mert semmi kedvem garanciával szórakozni, ha van 3 munkanapos csere, vagy 14 napos elállás.
Nálam WOLED -en akkor még nem volt tinting, a 3. év végére viszont már szépen látszott. Illetve az valószínű, hogy az ok már akkor is jelen volt, csak nem látható módon.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
romero. #116109 üzenetére
A banding általában nem később alakul ki , hanem már ott van az új tévén , sőt sokaknak idővel javul(t ) is , az enyém maradt végig olyan amilyen , az oldalsó sz@rok maradtak a sávos banding javult , de megmondom őszintén a banding különösebben nem zavart , a tinting volt néha zavaró , de még az sem volt olyan extra . Mi csak élveztük rajta ezektől függetlenül a mozis élményt . Nekem nagyon bejött a Pana gyári( ami mindig is jó volt) kalibrációja és a mozgás kezelése is . Most a C4 -es is számunkra egy szupi "kis " tévé és full banding mentes .
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
romero. #115761 üzenetére
A C2 42"-os változata.
#115762 alaves:
Köszönöm az információt.
Remélem cserélik és nem lesz rosszabb.Közben olvastam itt a csereutalványról is de nem teljesen világos számomra.
Mennyire jellemző, hogy felajánlják?
Illetve az utalvány a teljes vételárat tartalmazza vagy csak egy részét?
Csak ugyan ott vásárolható le és csak szintén LG-t lehet belőle venni? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
romero. #115678 üzenetére
Ez így teljesen rosz, nem tudom ki írta le.
Filmek alapértelmezett gyári filmmaker képmódban legyenek, SDR esetében az oled pixelek fényerejét tetszés szerint állítsd.
A szintér mindig automatikus.Az hogy 16 prohoz hasonlítod semmit nem jelent, C4 esetében ezekkel a beállításokkal minden a tv csak nem színhelyes, gyárilag sokkal színhelyesebb
Valamiért az apple tulajok abban a tévhitben vannak, hogy az apple kijelzők színhelyesek gyárilag.... (töröltem itt most egy finom kötőszót)
. Viszont nem szeretik ha be van nekik bizonyítva, hogy távol van a színhelyestől.
De ha Neked így tetszik akkor használd így, nincs ezzel semmi probléma, én csak szakmai szemmel írom amit írok, az egyéni ízlés azt simán felülbírálhatja. Próbáld ki gyári filmmaker képmódban, az áll közel a színhelyes képhez, nem pedig ez.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
romero. #115637 üzenetére
En szoktam eladni a nalam teszten résztvevő tvk beállításait. De csak azokét amiknek nagyon gatya a gyári kalibracioja, amiknek biztos vagyok benne hogy javitsani fog a beallitas.
Na mar most azt lg tvk gyári kalibracioja van annyira jo gyarilag, hogy 100% hogy mas beallitsaianka hazsnalta csak ront a színhelyessegen, igy azokat nem publikálom.
Gyarilag annyira jó rajtuk a fulmmmaker kepmod hogy kizart hogy mas beállításait javítsanak rajta, csak rontani fognak.
Ha ettől szinhelyesebb kep kell akkor egyedileg muszeresen kell kalibralni (nem a bolttal, arrol inkabb ne is beszéljünk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest