Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
feleségemnek vettem ott (akkor éppen szinte sehol sem kapható (icy blue) Galaxy S25+-t. MolMove-on keresztül volt még -30k kupon is, 0% 15 havi részletre hoztam el, az akkori számomra elérhető - legjobb áron. A cég, aki konkrétan hirdette... na amiatt paráztam kicsit, de lekértem mindenféle adatot, hogy mióta léteznek, céginfó, stb. Ráuk is írtam, garit megkérdeztem. Minden ok volt.
-
Gergosz2
veterán
válasz
proradeon
üzenetére
Az a baj csomó szolgáltató routerén nem tudod már átállítani, pl Telekom sagemcom és társai, így kell egy saját router, a szolgáltatóét meg bridge módba vagy PPPoE pass throughba tenni és úgy összekötni a kettőt.
Ha van kedv és nem zavarja az embert a +1 készülék akkor sokkal jobb választás egy saját router.
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
A panelrothadás valós probléma, főleg a 4-6 éves LG paneleknél. Nálam a Pana FZ800-on is van, igaz csak 1-2 pixelek és nem pixel csoportok döglöttek meg a panel szélső 1-1,5 cm sávjában, azon belül nincs halott pixel.
Az újabb paneleknél meg kiderül 3-4-6 év múlva hogyan bírják.DE, ha van pénz oledre azt kell venni. Amúgy az lcd tévékkel is sok gond van, gyártó függő kinél milyen hibák.
-
Gergosz2
veterán
válasz
proradeon
üzenetére
+1.
Én felújítás alatt döntöttem el hogy veszek egy nagyobb TVt. Annak már vége így két hete bementem Media Marktba meg Euronics a, megnéztem mekkora is élőben a 75 meg 77. Múlt héten meg bedobtam kosárba 77S90F-t és megvettem. Ha megy 3 évig már elégedett vagyok, addigra meg biztos megint lesz valami jobb panel típus olcsóbban is. Addig meg használom.
-
Sasi001
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Én például két panelt cseréltettem (Lg) mindkettő szemből láthatóan full rózsaszín volt, utánna kaptam csereutalványt. Rengetegen panaszkodtak itt is és ismerőseim között is. Nézz szét jobban a neten, tele van. Ha nem akarsz olvasni elég ha beírod Lg-oled tinting és válts át a képekre. Na ott találsz eleget még Reddit-es posztokat is. El kell ismerni, hogy ez régóta és elég gyakran előforduló hiba még egyebek mellett az Lg-nél. Ez nem “fikázás” valós probléma. Nagyon sok ember van akit zavar, lottózni pedig nem szeretek. Egyébként a panel lottó kifejezés is ezekből a hibákból keletkezett. Na ezért nem veszek csak qd-oled-et.
-
John D'oh
senior tag
válasz
proradeon
üzenetére
Látom már hogy miért értetted félre. 100ból minimum 99 ember azt fogja mondani amikor oledet lát (először vagy sokadszorra mindegy) hogy gyönyörű képe van. És ez igaz is ! De ettől még ott lesz rengeteg woleden a tinting amit nagyon sokan észre sem vesznek amig nem hívják fel rá a figyelmet.
-
Sasi001
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
A Samsung szerviz fikázásából indult ki a téma. Azt nem unjátok még?
“szökőévente max. egyszer esik be ide felhasználó azzal, hogy nála tapasztalható ez a probléma.)”
Na ez a félrevezetés mert vagy nem olvasod vagy nem rendszeresen olvasod a fórumot. Régóta fennálló hiba amit a mai napig nem tudtak javítani a többi mellett.
-
gabber01
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
Pedig az, csak nagyon erős az a jelenség, hogy aktívan borzasztó kevesen foglalkoznak ezekkel a problémákkal és a döntő többség ráadásul észre sem veszi, nem is tud ezekről. Attól az még jelen van, csak kevesen veszik a fáradtságot, hogy foglalkozzanak azzal, hogy ilyen olyan fórumokra beírjanak és panaszkodjanak, sokan mások pedig még ezt sem tudják hogyan kellene, el sem jut a tudatukig.
Szóval, ahol már százasával lehet ilyeneket olvasni, ott mérget is vehetsz rá, hogy általános problémáról van szó.
-
lala666
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Jó ember nem fikázom csak mivel volt 3 lg és 2 Samsung tudok különbséget tenni. Ráadásul még mindig van Lg és Samsung is. De ezt nehéz lehet felfogni egyeseknek, hogy más ember saját tapasztalatait írja le! Sokan itt úgy írnak, hogy soha nem volt olyan tévé a birtokukban.
Nem írok philipsről, sonyról mert oledből még nem használtam! Ennyit erről! -
John D'oh
senior tag
válasz
proradeon
üzenetére
Van olyan akit a tinting egyáltalán nem zavar sőt észre sem veszi mint pl a feleségem, de attól még akad olyan is akit a világból ki lehet vele kergetni mint engem és még sok más leendő potenciális tulajdonost és mivel ez egy szakmai fórum, nem értem mi a gond azzal, hogy ezt akár többször is említik a kollégák.
-
Sasi001
őstag
válasz
proradeon
üzenetére
Nem a reddit-et kell olvasni elég itt a fórumot és láthatod, hogy mennyi panel csere van Lg és Samsung részről.
“sokkal inkább csak emlegetni szokták, hogy léteznek ezek a hibák, minthogy konkrétan azzal toppanjon be valaki, hogy nála tényleg előfordul valamelyik.“
A napokban is volt nem egy eset aki most vette észre a panel rothadást pl. Nem csak emlegetik. Létezik belőle hibátlan panel is mint ahogy írtam is, de nagyon sok a csere. Hogy mennyivel nyújt a drágább nagyobb élményt azt pedig mindenki eldönti magának. Ha megéri megveszi ennyire egyszerű.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
proradeon
üzenetére
Két táborra osztódott a fórum
Lg vs Samsung
Kinek mi a szimpatikus és pénztárca barát árazás.
Valamint vannak fellángolások Sony a legjobb, Panasonic mindent ver fórumozók között.
A samsung betegségei még nagyon nem ismertek , mivel 4. generáció van a piacon.
Ami nálam és másnál is jelentkezett C/D hátlap eldeformálódás. -
Yodamest
veterán
válasz
proradeon
üzenetére
A 2022-es a jelenlegi legrissebb verzió, bionic 15-ös chippel, te szerintem a 2021-re gondolsz. De amúgy meg igen, tényleg hibátlan, egyszer kell kifizetni azt a majd 80K forintot, de megvagy vele 10 évre és soha többé nem lesz gondod semmiféle tartalomlejátszással, nem kell mókolni, teljesen hülyebiztos, egyszerűen kezelhető, átlátható felület, könnyen gyári állapotba is tehető ha valami el lett állítva. Nekem ez is nagyon tetszik benne, az átlátható UI, könnyen kezelhetőség, minden úgy működik ahogyan kell, nincsenek nem várt fordulatok, errorok.

Csak még annyi, hogy nem hiába nem frissíti az apple, pont az apple, aki szerintem a legboldogabb lenne ha évente tudna egy új revíziót kidobni, mint a telefonoknál is, de ez annyira egy kész termék, hogy ezen nincs mit javítani, ezért nem is jött belőle újabb típus.
-
junkpod
nagyúr
válasz
proradeon
üzenetére
Persze, hogy egy vélemény nem lehet sem releváns sem irreleváns. A véleményben hordozott információ lehet SZÁMODRA releváns vagy irreleváns.
Amúgy meg a véleményt nyilvánított hozzászólók között hányan látták a két TV -t otthoni körülmények között hosszabb időn keresztül? -
Saccco
nagyúr
-
Gicz
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
Ha hozzá teszed, hogy "szerintem" akkor rendben is van.
Mert szerintem meg no brainer, hogy megér 300k-t az oled pluszban azért, hogy tényleg tökéletes legyen a fekete, és tényleg 0% blooming legyen, ne pedig (hasamra ütök) 1% blooming.

#84345FingR86 igen, ezt láttam én is, szerencsére létezik rendes is belőle

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen rossz a C835...

Vhiktor