Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omateee
tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Köszi a részletes választ. Néztem a Stell-t, találtam is egyet. Viszont szembe jött velem ez az Alza-s, aminek ugyanazok a paraméterei, de Fisher dübel-t adnak hozzá alapból. Ráadásul BF miatt elég jó ára is van:
Holnap elvileg meg is érkezik, hétvégén nekiugrok a felrakásnak, jelentkezem majd a tapasztalatokkal.
-
MrTwister
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Nálam G5-ön az segített, hogy leszedtem az összes Appot(Netflix és társai) a TV-ről, egyedül YouTube van fent, illetve ehhez kapcsolódik, hogy Felhasználói feltételeknél semmit nem szabad bepipálni. Youtube miatt az elsőt muszály. Azóta nálam nem jelentkezett(kopp-kopp). Bár az is igaz azóta volt egy pár firmware frissítés, lehet ott is javítgattak valamit, de mivel sosincs részletes changelog ezt nem lehet tudni...
Streamingek AppleTV-ről futnak így ezzel nincs gondom, tudom ez nem mindenkinek megoldható, sajna ez van, elég béna lett az új LG oprendszer.
Régi CX-es LG OS atomstabil volt, még a legutolsó fw-rel is.
-
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Szia! Nagyon egyszerű. Szép lassan tekerd bele a kiválasztott csavart. Ha ütközésig belemegy, akkor keress hosszabbat, ha a belső vége előbb koppan, mint a feje (vagyis nem tudod beljebb csavarni úgy, hogy még kilóg a menet), akkor válassz rövidebbet - vagy rakj megfelelő mennyiségű alátétet.
Nyilván ne erőltesd, ha a menet koppan belül, de azért kilyukasztani nem egyszerű.

+1: ha a 14-es túl rövid, de a 30-as hosszú, akkor (szinte) bármelyik barkácsboltban árulnak metrikus csavart nagyon sok méretben. Nekem az S90D-hez is kellett külön 30mm-es csavar, mert azt pont nem adtak a konzolhoz.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Igen azzal sok helyet lehet nyerni, ha nem a bútoron áll. Nálam hasonló megoldás a számítógépes asztal esete, annál van így megoldva, hogy az asztal mögötti állványra van felrakva, ezáltal az asztal tejes felülete felhasználható. Falba én csak végső esetben fúrok, sokkal inkább ezeket a talpas gurulós vagy szimplán gumilábas állványokat preferálom, bármi van ezeket mégiscsak odébb lehet tenni, átrendezésnél stb. nem "végleges" megoldás. (én elég hajlamos vagyok alakítgatni/csinosítani/átrenezni a szoba adott részeit)
-
Yodamest
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Nem jók ezek a tágas nappalik.
Nálunk voltaképp ugyanez csak kicsiben, kb 4,5m a szoba keresztbe és ennek közepén a kanapé, a tv pedig a faltól kb 15cm-re lévő malm komódon. Szóval maga a panel kb olyan 40cm-re a faltól, ezáltal mi jó közel ülünk, olyan 2m szemtávolságra. -
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Nálam elférne a 98-as méret is (cipőkanállal talon egy 110-es is), de egyrészt annyit nem adok TV-ért, amennyibe azok kerülnek, másrészt lehet a feleségem sem mosolyogna őszintén.

Eredetileg 85-ös Bravia 7-et és TCL C8K-t néztem, de egyszerűen jobb ajánlat volt ez a Samsung ennyiért. Persze lehetne várni, hogy csökkenjen az áruk, de akkor soha nem veszek TVt.
A 77-esek sem kicsik, de mi 4 méterről nézzük, határeset lenne. Már a 83 is kompromisszum valahol.Most ezzel elleszünk 5-6 évig biztosan (a Pana kiszolgált 11 évet, de nincsenek illúzióim, hogy ez ismételhető), akkor meg ki tudja mi lesz, lehet már megfizethető lesz a MiniRGB.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Jól jöhet bármikor , mert ezeknél a tévéknél 4-5 -ik év a rizikós.
Én a törésest azért választottam , mert bármi történhet , akár egy pezsgő dugója is félrerepülhet pl. , sok más banális esetben is sérülhet a kijelző , azért ez nem egy crt képcsöves masszív tv .
( Az ördög sosem alszik) -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Ez nem tudom melyik fajta , de én a Goldpluszt kötöttem az közel 120 ropi volt erre a 77-es C4-re , ez a biztosítási garancia egy szélesebb körű garanciát és biztosítást ad . Előző tévémen is ez volt , csak akkor olcsóbb volt , nekem jól jött az ötödik évben . Én csak ajánlani tudom .( A Goldplusz törés esetén is fizet , gyerek , háziállat , stb." garázdálkodás") Azt hiszem itt írta valaki nem régiben , hogy a gyereke K.O. -ra vágta a kijelzőt , na pont ilyenkor jön jól például.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Én nem szoktam kézzel indítani , elvileg automata tisztítás elég neki , mert ha jól tudom minél több a tisztítás annál jobban öregszenek a pixelek , ez egy organikus , nem szintetikus anyag alapú kijelző. Egyébként elvileg lefuttat időnként egy hosszabb panelkarbantartást is bizonyos üzemóra után , mint ahogy azt annó a Panám is tette. Érdekes dolog mert a C4 -nél van elvileg egy automatikus panelkarbantartás 4 óra üzemidő után , csak például nem jelzi úgy mint annó a Panám , hogy a készenléti LED pirosról sárgára vált , utána vissza. Állítólag itt csak relé hangok jelzik , a nagy karbantartásnál meg előtte kiírja .
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Daywalker
üzenetére
Lehet, hogy sajnos ez jött le a beszélgetésből, de igazából nem aról van szó hogy rosz az LG, hanem hogy léteznek rpoblémák az összes oledel, mint ahogy az összes tv-vel.
Más technológiában sem jobb a helyzet.Időközönként mindig van pár nap amikor előkerülnek a gondok és megy róluk a beszélgetés.
Ha szar lenne az LG akkor nem vettem volna

-
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Ez elég érdekes. Eddig az LG mkv-ból nem tudta a DV-t, ez tiszta sor. (most az 5ös széria már tudja) de itt ugye C4-ről van szó. Mivel ez egy P8 anyag(még csak nem is P7) de ugyanúgy HDR10 compatible, így HDR-ben menni kellene neki. Érthetetlen hogy az LG mit csinál..
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nálunk voltaképp ugyanez csak kicsiben, kb 4,5m a szoba keresztbe és ennek közepén a kanapé, a tv pedig a faltól kb 15cm-re lévő malm komódon. Szóval maga a panel kb olyan 40cm-re a faltól, ezáltal mi jó közel ülünk, olyan 2m szemtávolságra.
( Az ördög sosem alszik)
Vhiktor