Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
rr100
üzenetére
Nekünk IPTV van a Telekomtól és az(új ) okos beltéris( régi beltérin sz@rabb volt a képminőség) , a HD csatornák elég tűrhetőek , még a 77-es képernyőn is tisztességes a képminőség , a sport csatornák élvezhetőek , nagy gigszer nem nagyon van . Viszont azért az antennáról fogott HD csatornák lényegesen jobbak , ezek mind a köztévé csatornái , az M4 Sporton kiváló a meccsek minősége és a Dunán is a filmek , még a régiek is "patentek".
-
Dare2Live
félisten
válasz
Tyrone89
üzenetére
Nekem a téma nagyon kemény.
TV fronton az elmúlt 5+év melyik a jobb egyik hanem fő szempontja a nit/brightness volt.
És ez folyt kb mindenhonnan. Itt is. HDTV, Vincent... vonalon is. Sokszor ez volt a fő ok a cserére. Ami miatt sokan sokkal drágábban G4et vettek C4 helyett... -
Yodamest
veterán
Pár dolog időközben:
Az S90D-n lement egy manuál pixelfrissítés (valszeg a legelső), ettől javultak a sávok, még mindig nem mondanám túl jónak, de mindenképp javult, szóval idővel ez elérhet egy teljesen elfogadható szintet is.
Közben be lett üzemelve az S95F is: hát ez tényleg csúcs tévé, hibátlan homogén az egész, semmi sávosodás, gyönyörű kép, hát igen, ez a top kategória.
Egy kérdés:
Mi a különbség aközött, hogy a fényerő csúszkát állítom és aközött, hogy a csúcsfényerő szintjét állítom? A csúcsfényerőt ha lejjebb veszem, nekem pl. HDR alatt nem high-on van, hanem normal-on, akkor picit sötétedik a kép, szóval egyértelműen nem csak a csúcsfényekre van hatással, hanem az általános brightnessre is. Van gyakorlati különbség ennek és a fényerő csúszkának az állítása között? -
alaves
addikt
válasz
supertrezi
üzenetére
Elrettentő példa pl. egy vízilabda meccs, amelynél kb. 10x akkora sávszélesség kellene a korrekt megjelenítéshez. A tartalom küldő és fogadó között vannak a távközlés infrastruktúráját üzemeltetők (műhold, kábelrendszerek, stb.), amelyek a sávszélességtől függően számítják a tartalom küldőnek az ellenértéket. Nyilván sokkal nagyobb egy csatorna nyeresége ha "vékonyabb" sávszélességen továbbít. Az OLED TV-ken pedig jobban látszanak a képhibák is (rövid válaszidő, végtelen kontraszt, részletgazdagabb kép).
-
Sasi001
őstag
És mehet like.
-
Csandi
addikt
válasz
supertrezi
üzenetére
A topikgazda csatornája, ha esetleg nem tudná valaki

-
supertrezi
aktív tag
válasz
üzenetére
Én tökéleteskép Youtube-videója alapján állítgattam be a dolgokat.
[link]
Ott el is mondja, hogy miért kapcsolj ki v. be egyes dolgokat. Persze néhányat (színhőmérséklet, élesség, pixelek fényereje) a saját igényeimre, tetszésemre szabtam. De a képjavításokat kikapcsoltam, ahogy mondta. Pl. első napokban néztem, hogy miért van teljesen elmosódva a játékosok arca távolabbról a focimeccsen (egy elmosott fehér paca volt az egész), és utána észrevettem, hogy talán a gradiációt vagy mit alacsony értéken bekapcsolva hagytam. Kikapcsoltam, és bőven jobb lett a kép. -
supertrezi
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm válaszodat. Akkor az adott csatornán szolgáltatott kép hagy maga után némi kívánnivalót. Mondjuk ezeket a minőségbeli különbségeket észleltem - ha nem is vonalak formájában. Pl. a múlt heti itthoni Fradi-kézimeccs képe jobb volt, mint az, ami tegnap Romániából lett átküldve.
-
válasz
üzenetére
Minden "képjavító" torzít, pl:
Mozgásjavítás: artifactos lesz pl a dolgok éle
Színjavító: élénk színeknél elvesznek a részletek
Kontrasztjavító: elvesznek a sötét és világos részletek
Zajcsökkentő: elvesznek a részletek, túl lágy kép
Élesítés: pixeles lesz a képPersze ha nagyon rossz a forrás, akkor ezek segíthetnek. De a jó minőségű forráson csak rontanak. A mozgás interpoláció talán a legrosszabb, kb ahhoz hasonlítható, mintha egy jó steaket kecsappal ennél vagy egy jó bort megcukroznál.
Nyilván mindez szubjektív ízlés kérdése is, de a legtöbb embernél csak megszokás. Tehát pl ha hozzászoktál az extra élénk színekhez, kontraszthoz, akkor utána rövid távon mosott homájfos lesz a normál kép, de pár nap alatt vissza lehet szokni, utána meg a "javított" képet fogod egyszerre pixeles és homályos, kiégett, természetellenes bazári gagyinak látni.
-
Sasi001
őstag
válasz
üzenetére
Mozgásjavító, zaj szűrő, részletvesztést és egyéb képi hibákat okozhatnak, de van aki ezt észre sem veszi. Filmmaker módban ezek gyárilag ki vannak kapcsolva. Elvileg a filmmaker mód műszeres kalibrálás nélkül a leghelyesebb beállitás. Egyébként úgy állítsd be, hogy neked jó legyen.
-
törölt tag
Egyébként van olyan oldal ahol tájékozódni lehet adott tipus beállításáról?
Mit ki mit be, ha ki akkor mit okoz ilyesmi.
Pl én azt sem tudtam eddig, hogy a zajszűrők részletvesztést okoznak. Nálam eddig fullon ment.
Vagy ezek a beállítási normák csak közkézen forognak fórumokon, hogy valaki szerint ez így jó azt nézzed így. -
-
alaves
addikt
válasz
supertrezi
üzenetére
Az jó ha ki van kapcsolva a mozgásjavítás. Most ellenőriztem a Milan meccsen, elsősorban függőleges kameramozgásnál látszik (nálam alig látható S90C/telekom box). Elsősorban a felbontáshoz viszonyított alacsony bitráta és a tömörítési hibák okozzák.
Ennyit tehetsz: filmmaker mód/ 0 élesség, ha nagyon zavar, akkor a zajszűrőkkel próbálkozhatsz még, amelynek részletvesztés az ára. -
supertrezi
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Szervusz!
LG C4 tunerján keresztül. Igazából csak tegnap este láttam a Juventus-Interen, a Spíler 1-en ma egyáltalán nem volt ilyen vonalszaladgálás a City-United meccsen. Kézilabdán se láttam semmi ilyet a Sport1-en, mondjuk ott más a pálya azért. A mozgásjavítások ki vannak kapcsolva szinte mind. Bár kipróbáltam ma, hogy bekapcsolom őket, de semmit se javultak a vonalak. A játékosok mozgásával nincs is baj, csak ezekkel az átok vonalakkal. Akkor a Match4 másfajta képet szolgáltat, amit így jelenít meg a tévé?
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Sajnos lassan kb. 30 ezer hozzászólás óta nem jártam erre. Jelenleg még mindig a 2017-ben újonnan vásárolt 55B7-t használjuk
Lassan szeretnénk egy nagyobbra és újabbra cserélni. Nem tudom jelenleg melyik gyártó, melyik szeriái az ajánlottak és mik most a tapasztalatok, ebben szeretnék segítséget kérni
A felhasználás céljait tekintve streaming: netflix, sky, hbo stb. Xbox series x, és a házimozi. Ár érték arányban melyik gyártó melyik modelljét ajánlanátok? Anno lg vonalon a C és G széria lett volna előrelépés a B-hez képest(Lg-nél is maradhatunk, de lehet más gyártó is) Méretben 65-77" de nyilván ez ár függő is.Köszönöm!

-
alaves
addikt
válasz
supertrezi
üzenetére
TV típus? TV tuner vagy box? Minden csatornán? Mozgásjavítás be van kapcsolva?
A Match4-en vannak ilyen problémák, talán deinterlacing. -
Nagy_Gábor
csendes tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Redditen olvasgattam a témában, és volt egy ilyen hozzászólás:
"If you want to look at some bright HDR content, check out the new 4K BluRay for The Usual Suspects and watch the scene where Verbal Kint explains Keyser Soze’s backstory. That scene is intentionally overexposed and was one scene where cinematographer Tom Sigel and I decided we would really “push” the HDR."
Na úgy tűnik, ez nagyon ritka eset, tényleg SDR a legtöbb HDR. De én úgy vagyok vele, hogy a 10bites színmélység is számít (látom én azt, vagy csak azt hiszem?).
A mester nemrég tiszta vizet öntött a pohárba: HDR Paradox: dimmer movies 10 years later! What happened to HDR?
-
válasz
N. Gabi
üzenetére
Én még mindig a lassan 7.5 éves B7V-vel tolom, semmi baja nincs igazán, napi használatban stream vagy konzol játékkal.

Azért lehet ezekkel simán 10+ évvel is számolni, nem kell ezt cserélgetni.
Nyilván sokminden változott azóta, de igazán lényeges dolog annyira nem, ami nagyon hiányozna. -
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
Másfél hete van OLED-em. Focimeccsen a pálya vízszintes vonalainak gyors pásztázásnál való elmosódását lehet mérsékelni valamilyen beállítással? Nagyon fura nekem. Elég zavaró. Mintha folyton mozgó szaggatott vonalak lennének az oldalvonalak... -
roseA580
aktív tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Csak halkan jegyzem meg azt a tényt, hogy előfordulhat hogy a kijelzőre sokszor kevesebb garancia van mint a készülékre!
Ezért fontos hogy mindenki ellenőrizze le, mielőtt elhalasztja a hiba bejelentését!
Nekem 2030.07.22. jár le a garanciám a TV-re, de mielőtt regisztráltam volna a garancia hosszabbításhoz, a feltételek között olvastam hogy a kijelzőre csak 2 év garancia vonatkozik! -
N. Gabi
csendes tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igen sajnos szoftveresen a legkönnyebb megölni ezeket , de olyan sokkal nem lett lassabb mint amennyire volt azt nem tudom hogy a streaming platformok mennek-e még de amikor youtube-ot néztünk rajta az frissült még rajta mert ugyan olyan volt mint az enyémen .
Pedig szerintem ezeket a tv paneleket (led) nem nagyon lehet megölni még 0-24-be ha mennek akkor sem -
Tyrone89
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Ezt nem tudom, azt nem gondolnám hogy így gondolta a rendező, mert teljesen más stílusú filmek készülnek szinte koppra egyformán így, tehát még a látványra kihegyezett filmek között is van sok ami HDR téren gyenge. Pl az Avatar 1-2 is 200 nit körül van...vagy a Deadpool legutóbbi része is.. De pl a Transformersek meg nagyon jók HDR-ben. Inkább az adott stúdiónál az utómunkát végző embereken múlik ez, lehet hogy ennyire nem érdekli őket..mondom ezt laikusként.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
-
N. Gabi
csendes tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ismerősöméknek 2016-os lg tv van a nappaliban sima led 4k hdr-is egész szépen lekezeli egy két helyen és semmi baja nincs neki pedig ott is lett kérve kiterjesztett garancia de nem kellett sosem .
Azért ez szerintem nagyban függ hogy mennyit használod átlagosan naponta -
válasz
ρσгτσ
üzenetére
10 év biztos nem, még led vonalon sem, az nagyon sok manapság, de őszintén nekem azzal is kivan már a f...,hogy normál garancia lejárta előtt adja el az ember mert mi van, ha utána szarik be, aminek elég nagy a valószínűsége oled-nél. Panelcsere utána már gtk. nem éri meg.
-
N. Gabi
csendes tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Mivel g széria ezért érvényes a 3+2 év én ezzel már nyugodt vagyok (10 év már nyilván a plafon lenne akkor már úgy is el avulna rajta pár dolog de örülnèk neki ha még akkor is használható lenne pár dologra)
Köszi majd átbújom őket ps hdr beállítás már úgy körülbelül jó csak a sötét részeknél túl sötét pár esetben de fényerőre már jó , kell még egy kis finomhangolás . -
ρσгτσ
addikt
válasz
N. Gabi
üzenetére
10 évig nem számolnék OLED -del (sem), de kiegészítő garanciát biztos vennék. Azzal az ember azért 5 évig biztosan nyugodtabb.
Az rtings oldalán vannak beállítási tippek. Arra érdemes ránézni, egészen a "White Balance Settings" részig, mert az egyéni. További, pontosabb kalibrációhoz inkább olyan szakembert érdemes hívni, mint Vhiktor.
PS HDR beállítás van fent YouTube -on például a HDTVTest csatornáján. Illetve szerintem Vhiktor -nak is van valamelyik videóban, de ezt majd ő megerősíti vagy megcáfolja. YouTube tokeleteskep csatorna. Támogassuk elsősorban a magyar szakembereket, szakértőket, minőségi tartalomkészítőket.
-
N. Gabi
csendes tag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Én is most kezdtem el nézni hdr filmeket és én is ezt vettem észre hogy fényerőbe azért nincsenek nagyon felhúzva .
És csodàlkoztam is hdr-ben azért elvàrnék kicsit több fényt főleg hogy elég sok film sötétebb árnyalattal rendelkezik alapból .
Aztàn amikor sima gépről sdr-ben küldöm a jelet megvakulok olyan fényes pedig fele annyin sincs a fényerő
Ezen lehet valahogy változtatni (hdr fényerőn )? -
N. Gabi
csendes tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Akkor már ahogy látom nállad időtálló darab lett
(Én is reménykedem enyém is az lesz nem vesz átlagember 1-2 évente tv-t szerintem ,én 5-10 év múlva sem biztos veszek)
Nekem is mondták hogy ennyiért annyiért van plusz gari az üzletben de nem vettem ,aztán amikor lg ügyfélszolgálattal beszéltem mondták hogy őket keressem inkább minden esetben mivel sokkal egyszerűbb és gyorsabb az ügyintézés.
Nekem most sikerült szereznem jó áron egy g4-et már régi vágyam volt egy oled tv így ez is teljesült
Csak most egy kicsit el vagyok veszve már ezekbe a sok új funkciókba és beállításokba .
Játszani ps 4 pro-ról ritkábban gépről szoktam és még keresem a nekem tetsző szín és fényerő beállításokat
Esetleg neked mik a tapasztalataid melyek váltak be ? -
Tyrone89
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
az az egyik stúdió logónál van amúgy, biztosan mondták az utómunkákért felelős embereknek hogy 1000nites HDR filmre van szükségünk... a logónál megvolt, mindenki happy

-
ρσгτσ
addikt
válasz
N. Gabi
üzenetére
Októberben lesz 4 éves. Én még a régi WBC pannellel szerelt verziót vettem. Akkoriban kezdték el szállítani a jobb EVO paneleket. C1 -ből még vegyesen volt WBE és WBC.
Nekem elsősorban a beégéssel volt gondom. Csatorna logó és játék hud, mivel gamingre is volt használva. Ehhez jött hozzá a tinting, ami például havas jeleneteknél már látszódott.
Anno vettem rá plusz garanciát és biztosítást, de úgy voltam vele, hogy az LG szervizzel kapcsolatban általában, az esetek túlnyomó részében jó véleménnyel vannak az emberek, akkor egyszerűbb közvetlenül rajtuk keresztül intézni. Az alap 3 év végén. Nem is bántam meg.
Szerk.:
Igaz, hogy azóta nem megy annyit, mint korábban, átkerült a hálóba. De a panel annyira egységes, mint a másik szobában lévő QD OLED -nek. -
Tyrone89
senior tag
válasz
gabber01
üzenetére
A Fegyverek c film gyári HDR plotja, látszik rajta amiről számtalan alkalommal beszéltünk itt, jönnek az egyre nagyobb fényerőre képes tv-k 2000 nitet tud HDR-ben stb...aztán itt egy mostani HDR film...a 200 nitet sem éri el benne a max csúcsfény. Kb SDR-t nézel HDR-be "csomagolva". Nyilván nem minden film ilyen, de mostanában elég sok ilyen van, és nyilván nem csak ez számít ..de ezt így ebben a formában kár HDR-nek nevezni.
Amit én kreáltam az így néz ki:
-
N. Gabi
csendes tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Normál garancia végén gondolkodtam én is vagy ha tènyleg nagyon látszik.
C1-et mióta használod valamint milyen hibái voltak ?
Látom a szervízzel jók voltak a tapasztalatok
Én garancia ügyben beszéltem az oldalukon majd miután nem értettünk szót az ottani ügynökkel azután felhívtak és tökéletesen elmagyarázták a dolgokat nekem már ez is +1 pont -
Tyrone89
senior tag
a kép magáért beszél sajnos...
-
N. Gabi
csendes tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Örömmel hallom
Milyen tv-nél cseréltél ?
Én is gondolkoztam hogy garanciába cserélem de amúgy annyira nem látszik hogy csak ennél a videónál látom azt a minimálisat .
És még amúgy is van egy csomó időm a garanciából szóval ha rosszabb lesz vagy esetleg más probléma is előjön inkább akkor bonyolódnék bele a garanciáztatásba addig szerintem felesleges -
hunspikey
őstag
válasz
romero.
üzenetére
Tinting általában azonnal van és nem változik.
A sávok jönnek mennek de érdekes hogy eddig mindegyik oled tv-men voltak a panel sajátos örök sávok. Ezek nem tűnnek el soha.
Pl a mostani LG 77 G3:
Jól látszik a jobb harmadban lévő függőleges sáv, de ha hiszed ha nem, valós tartalommal nem ez tudna zavaró lenni.
Sosem találnád ki melyik
Majdnem teljesen bal oldalt a fényes vékony függőleges sáv (az 5% szöveg bal oldalánál kezdődik).
Na egyedül ez látszik ha akarom látni. Hál istennek annyira a szélén van hogy nem foglalkoztam vele.
-
Tyrone89
senior tag
Weapons (Fegyverek) c. filmet készítettem el, amennyiben valakit érdekelne, üzenetben jelezze
-
ρσгτσ
addikt
válasz
romero.
üzenetére
Én minden TV -t tesztelek vásárlás után, első bekapcsolás során, mert semmi kedvem garanciával szórakozni, ha van 3 munkanapos csere, vagy 14 napos elállás.
Nálam WOLED -en akkor még nem volt tinting, a 3. év végére viszont már szépen látszott. Illetve az valószínű, hogy az ok már akkor is jelen volt, csak nem látható módon.
-
romero.
junior tag
Sracok, olvasni rengeteget erről a tintingről es bandingről. Ez mar alapbol akkor kijön, ha valaki uj tvt vasarol és emiatt kb. 50-50%, vagy hasznalatfüggő és az idő múlásával alakul ki? Mert sokaknál olvastam olyat is, hogy valakinek ez az idő múlásával javult, valakinek nem, etc. Hajt mostmár a kíváncsiság...
-
nobeige
tag
Valószínűleg elpukkant a táp egy LG C1-ben. Gyári illetve nem gyári javítás költségeiről érdeklődöm, mekkora összegre kell számítani? (Két hete járt le a 4 éves kiterjesztett garancia)
Kösz! -
N. Gabi
csendes tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Tinting annyira nem jellemző szerintem az enyémnél ahogy teszteltem egész jó , de ez a sávosodás sem ilyen volt elsőnek már javuló félben van szóval szerintem az automata pixel refresh meg kép tisztítás segít neki főleg hogy nem is lesz olyan sokat használva (1-2 óra max ) akkor sem max fényerőn .
Szeretném hogy még sokáig szép képe legyen esetleg van ötletetek hogy mikre érdemes oda figyelni ?
( nyilván statikus képen nem járatom szinte soha meg max fényerőn sem csak esetleg hdr tartalomnál ) -
N. Gabi
csendes tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Most hogy így megnéztem és dune 2 részénél ki is próbáltam minimálisan ha látszik ez a dolog szürke részeknél de szerintem ha nem előtte teszteltem volna ezzel észre sem vettem volna .
Érdemes ezért reklamálni vagy felesleges ?
Valamint olvastam valakinél panel csere után még rosszabb lett -
Sasi001
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ezek szerint forradalmat nem robbant még mindig az oled mögött van.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Egy kis szombati "csemege": [link]
-
Sasi001
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Igen elvileg a banding javul valamennyit a tinting semmit. Anno az Lg-n nekem is volt banding semmit sem javult de láttam itt a fórumon olyat akinek szinte teljesen eltűnt. Érdekes.
-
Yodamest
veterán
Na ha már így ráálltunk erre, lőttem én is 1 illetve 5%-ost, bár nem tudom ezeket mennyire lehet így képen megmutatni, szerintem eléggé felnagyítja a hibákat. Az a piros fény középen és oldalt, azok csak led, illetve lámpafények. A valóságban azok alig látszanak rajta, itt meg tökre világítanak. Ami filmek alatt a sávokon kívül még látszik, az a gabonakör szerű világosabb folt középen-alul. Azért majd remélem idővel javul, mert nem a legjobb.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
romero.
üzenetére
A banding általában nem később alakul ki , hanem már ott van az új tévén , sőt sokaknak idővel javul(t ) is , az enyém maradt végig olyan amilyen , az oldalsó sz@rok maradtak a sávos banding javult , de megmondom őszintén a banding különösebben nem zavart , a tinting volt néha zavaró , de még az sem volt olyan extra . Mi csak élveztük rajta ezektől függetlenül a mozis élményt . Nekem nagyon bejött a Pana gyári( ami mindig is jó volt) kalibrációja és a mozgás kezelése is . Most a C4 -es is számunkra egy szupi "kis " tévé és full banding mentes .
-
romero.
junior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Probalgattam a videokat amiket küldtél (koszonom szepen egyebkent!
) en halistennek nem lattam semmi problemat szabad szemmel sem a telefon kamerajan keresztul.. de mint mondtam, ebben még kevés az üzemidő. :/ Sony Oledekkel mi a helyzet amugy? Annyira keveset hallok felőlük hogy az borzalom. -
romero.
junior tag
Egyelőre ez ilyen, mondjuk ebben még "csak" 400 pár óra üzemidő van. C4 -
Sasi001
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Mintha lenne egy kis pink tinting főleg jobb oldalt.
-
Jorgi Kormi
senior tag
-
Yodamest
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Szerintem ez két különböző jelensèg, nálad a sávosodás egyáltalán nem látszik, cserèbe olyan a bal oldalon, mintha inverz backlight bleed lenne, szinte már panelhiba gyanús jelenség. Èn ezt elkülöníteném a sávosodástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PayPal
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez pedig a saját verzióm:

)