Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
szkutyi
üzenetére
Csak erről az 1 dbrol tudok nyilatkozni, nem szoktam ennyit hajtott tvvel találkozni. A sok pixeltisztitas utan nem mgelepo hogy elobb utobb elkezd csökkenni a fényerő, degradalja a képet, ezért sem ajánlja a sony orrba szájba futtatni. De valószínűleg ez a qd oledre is igaz, meg úgy általában az összes megjelenitore. Nekem a sima va paneles tv is vesztett a fenyerejebol jócskán az ido előrehaladtával, felet sem tudja mint új korában.
-
Vhiktor
Topikgazda
42C3 panelcsere után 10% ablakban mérve max féynsűrűség 700 nit.
9.200 óra használattal az eredeti panellel 560 nit körül volt a csúcsfénysűrűség.Többször volt téma itt, hogy a qd-oled veszít a használattal a fénysűrűségből, kérem szépen a WOLED egészen biztosan veszít fényerőt, nem is keveset, qd-oled-el még nincs ilyen tapasztalatom (nem mértem még ennyi óra után)
-
janos666
nagyúr
Már elfelejtettem, és most az összefoglalóban sem találom, hogy az EU-ban (most konkrétan Németország érdekel, mert kint vagyok, és gondolkozom, hogy hazahozzak egy használtat, ha tlálok olcsón) melyik az utolsó Samsung széria, amiben QD-OLED kijelző van, nem LG WOLED.
-
Mauzes
addikt
Bankod mobil app-jába belépsz.
Ott van egy szekció, ahol vásárlási kedvezmények vannak (én csak a KH-t látom, ott van egy K&H+ menüpont, azon belül K&H visszapénz).
Itt megkeresed a Samung kuponját, ami "10% kedvezmény Samsung partner programban" vagy hasonló.
Ha ezt igényled, mutat egy kódot.
Samsung.com-ra be kell lépni, ehhez nálam kérte a Samsung fiókom adatait.
Majd ezután a Multistore aloldalon kell a fenti kódot beírni. -
Tyrone89
senior tag
Ha már újra moziba küldik hamarosan, Avatar Way of Water re-release trailer HDR/DV-ben: [link]
-
eL Geri
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nekem ez a hivatalos LG videó a kicsomagolási / felszerelési bibliám.
Itt azt is mutatják, hogy hol fogd meg, persze két emberrel számolva. -
StLui
veterán
-
Dare2Live
félisten
válasz
hyppo!
üzenetére
Szerintem Top 3as téma oled C5/G5/S95F/S90F... vonalon az ár alakulása, melyik storeban, hogy/mikor a legolcsobb. Én a samsung oled monitorom kuponozva/visszatérítéssel 419 helyett 330ra jött ki. És hivatalos Samsung storeból.
off TLDR: Júliusban "nem kapcsolt be" a 15éves plazmám, gondoltam nem szórakozok vele itt az ideje a cserének. Még pár nap volt nyaralásig nem akartam megrendelni mert nem lett volna idő érdemben megnézni és ha gebasz van visszaküldeni. Elmentem nyaralni mire visszajöttem 65"ös DATot már nem lehetett online venni máshogy meg nem merem valami érdemi gond van samsung nem a korrekt, LG féle gariztatásról híres. Gondoltam akkor új széria, de 0át esett az ára, meg kell várni az első érdemi esést. Viszont gyerekek miatt kell valami tv. Hétfőn még ránéztem az árakra majd szétszedtem a Pana plazmát, a biztosíték ment el be is ugrott volt kis feszingadozás, cseréltem hibátlanul működik.
Most idegesít, hogy "megszereltem" a pana plazmám... nagyon jó a képe szerintem 2025ben is összességében érdemben jobb a képe mint akármilyen csoda TFT-LEDé... de OLED összességében azért sokkal jobb és már beleéltem magam a cserébe és most nem tudom mi legyen.
Nézzük pozitívan. Avval, hogy megszereltem jót tettem, elindítottam az S90F/S95F áresését.
Bocsi a TLDR/offért. -
Yodamest
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Fú nem tudom, biztos ez a szakszerű, de rossz nézni a legvékonyabb részen a felső csücsköt ahogy megmarkolja. Ebben biztos a kényszer is benne van, mert nyilvàn egyedül nemtidod úgy kibalanszolni, de én inkább lejjebb szoktam megfogni, a sarkok tudnak a legkönnyebben megtörni, mivel a megtett út addig a leghosszabb a vékony részen.
-
Veiled Bride
senior tag
Tegnap megjött és be is üzemeltem az Lg C5-öt, hát azóta is az államat keresem. Brutál szép képe van. Szeptemberi gyártás úgyhogy még friss ropogós. :) A későbbiekben hol tudom majd megnézni hogy hány órát ment? Nem találtam a menüben.
-
vigo101
csendes tag
Hali
Egy LG 55A13LA tv-t mennyiért lehetne értékesíteni? Kb sose használt. -
mp54
senior tag
Hopá! Már ez a legjobb ár 65s95f-re (680 eFt): [link]
Hogy lehetne ezt még faragni? Várjak?
Lehet hogy ez nem mindenkire érvényes...? (Student Beans=mi?) -
HELLAFLUSH
őstag
A régi és az új panel közti különbség.
(Persze még nincs meg benne a pár 100óra, de már most jobb)
-
sirály69
őstag
-
sirály69
őstag
Sziasztok! Egy hétig nem néztem a tvm. Ma amikor bekapcsoltam vettem észre a kijelzőn mintha keret lenne… Mi ez…?
-
Pro Koryak
addikt
emag LG 65C52 538e Ft.
-
törölt tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Hát nemtudom, nekem ez a filméker ezen a tévén is fárasztó langyi pláne a meleg2 vel.
Nagyon gyenge a fényerő még 50-re véve is. Lehet ott van a gond, hogy telón se használom az adaptívot amit este szinte levesz nullára. Az szerintem káros a szemnek mivel kitágul a pupilla és sokkal több károsszar jut a szembe.
Nálam este is full fényerőn van. -
John D'oh
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ugyanez a cég a hivatalos Samsung szervíz is Győrben.
Úgy nézett ki a 65" S95D a munkájuk után mintha zsíros kenyérrel szándékosan összekenték volna. Tény hogy ez a kis részlet rohadtul nem tetszett és még le is tagadták hogy ők voltak de amúgy ezt leszámítva nem volt rájuk panasz.Egy öreg volt meg egy fiatal tanonc akit egész idő alatt oltott az öreg. Ő mondta, hogy neki otthon is LG van és Samsungot nem venne
-
Vhiktor
Topikgazda
Nálam is megvolt a C3 kijelzőcsere. 15 perc volt az egész. A szervizesek nagyon kedvesek voltak, nem kérdeztek és nem is néztek meg semmit, a szerviz menüt meg főleg nem.
Miután elmentek megnéztem homogén sötét szürkével és bizony pöttyös volt a kép mint a túró Rudi. Jeleztem nekik telefonon, 5 perc múlva visszajöttek, lefényképezték és mondták hogy intézik. Közben futtattam egy pixel tisztítást ami tökéletesen megoldotta a problémát, igy jeleztem nekik hogy nem kell további intézkedés. Videoquadro-sok voltak kint Győrből, csak ajánlani tudom, lelkiismeretesek. Garancia időn túli javitassal is foglalkoznak. -
törölt tag
Srácok én tökönszúrom magam. Egyszerűen nincs nálam más képmód csak optimised, eyecomfort és AI customisation.
-
HELLAFLUSH
őstag
Az imént megvolt a panel csere a C2-ben.
A szervizes gyors ki is cserélte, nagyon nem is nézte meg, hogy milyen lett a végeredmény.
Miután elment megnéztem egy gray uniformity teszt videót és valami brutális sávosodása volt, még rosszabb mint az előző panelé
Aztán már majdnem úgy volt, hogy felhívom őket, hogy ez se jó...majd hirtelen eszembe jutott, hogy lehet csinálni kellene egy pixeltisztítást rajta, lefuttattam aztán eltűnt minden zavaró sáv " e öröm, e bódottág"
A javításról viszont nem kaptam semmit, csak aláíratta velem a munkalapot a szervizes.
Az LG fiókomon sincs semmi nyoma a bejelentésnek vagy a javításnak, ez normális
-
törölt tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Engem az emag most b@szott át hatezerrel. Rendeltem kifizettem vártam rá 2hetet majd két hét után küldtek egy elégedettségi kérdőívet, hogy haver milyen a termék. Nézem az emag profilomat megérkezett átvettem. Na meg a kisf@szom, írtam nekik 1 hete várom a választ, hogy hol a termék vagy a pénzem. Román hulladék.
-
John D'oh
senior tag
1.179.000 a 77" ára. Aktuális promóció mondjuk most pont nem érinti, de azok elég gyakran frissülnek, érdemes figyelni mert ha valami mégis felbukkan a kuponokkal együtt már tényleg jó ár lenne a végén.
Én mondjuk maximálisan meg vagyok még elégedve a 77 S95D-vel csak nem sikerült még leszokni arról hogy a vásárlás után is nyomon követem az árakat
-
-
John D'oh
senior tag
Az S95F ára szépen esett a hivatalos Samsung oldalon a kezdeti magas árhoz képest. Kuponozással egész barátságos árát ki lehet lassan hozni belőle ha valaki esetleg újítást tervez.
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ez rizikós, főleg külföldi oldalon. Willhaben 2016-ban engem is berántottak, feljelentés, évek múlva jött papír, hogy lecsukták az illetőt Németországban
De oszták és német Ebayen annak idején sok mindent vásároltam, soha nem volt gond.
Szvsz nem éri meg kockáztatni ha nem csekkolható az eladó és nincs az oldalon értékelési, vevővédelmi rendszer, főleg ha kicsi a különbség az új és használt között.
De ez nem kényszer természetesen, az eladó meghirdeti, a vevőnek pedig el lehet dönteni él e vele vagy sem, a saját felelőssége.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nylíván nem, csak sok eladó kicsit el van tévedve, mert azt várják, hogy ők mindentől védve legyenek, de mi van a vásárlóval? Itt nagyoon meg kell bízni a másikban.
Német ebay kleinzen mit tudom én micsodán én is megjártam párszor. -
-
Celtis
veterán
válasz
üzenetére
Az oldal szerint lehet kártyával is fizetni, ami mindeképpen biztonságot jelent az utaláshoz képest. Az embered másutt is hirdeti ezt a terméket. Ott sok és hibátlan értékelése van.
Viszot a két hirdetésben két viszonylag távoli cím szerepel.
Ha jól látom 10%-kal drágábban az amazonon is meg tudod venni. Ennyiért nem hiszem, hogy megéri kockáztatni.
(Lehet nem is drágább az amazonos, mert free shippinget ír) -
Vhiktor
Topikgazda
-
törölt tag
Banki átutalással akarja így gondolom buknám a vevővédelmet.
Ez felejtős akkor.
Inkább megveszem újonnan. -
törölt tag
Köszönöm a segítségeket akkor még agyalok.
[link]
Ez a termék lenne mondjuk fura, hogy nincs a képen mind a 4 hangfal mert 2párat árul.
Akkor most kétszer a szállítási költség és a vevővédelem? Nem is értem ilyenkor hogy rendeli meg az ember a 2x2párat. Nemtom ez mennyire számít olcsónak ottani viszonylatban, féláron árulja kb..
Bocs az offért. -
Atomgeszi
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
törölt tag
Mondjuk 23euro ért van vevő védelem az nem egy nagy összeg.
-
törölt tag
Ti rendeltetek már valamit kleinanzeigen ről valamit. Mennyire lehet necces 400ezret előre kifizetni? Mert itthon megoldható az utánvét postaköltség előreutalás után. Kérdeztem az eladót hogy Magyarországról vennem megoldható e. Azt válaszolta, hogy kb 40euro a szállítás és előre kell utalni.
-
törölt tag
Elképzelhető, hogy a samsung nem engedi át az erősítőbe? Mert a serviio eddig gond nélkül átengedte az Lg ről a különböző hangformátumokat.
De most ennél a címnél 2160p.UHD.BluRay.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR.HEVC.H... csak dolby surround ot tudok beállítani.Egyelőre nem találtam meg a képmódokat, holnapra marad mert megyek melóba, de nálam az optimalizált képmódnál 800nit et ír a windows 11 bekapcsolt hdr mellett.
Gondolom ilyenkor a tv is vált hdr re. -
alaves
addikt
válasz
üzenetére
Samsung S90C/S95C/S90D/S95D/S85F/S90F/S95F:
Kép üzemmód:
-minden SDR forrás: filmmaker (TV, streaming, PC, stb) fényerő: 27-30 (100-120 nit, világos szobában: 35-40)
-minden HDR10/HDR10+ forrás: filmmaker fényerő: 50 (ha vakít akkor lehet kisebb is)
Ált.inf > Panelvédelem > Logófényerő módosítása: magas /Pixeleltolás: be (ha zavar akkor: ki)
Intelligens mód: be > Adaptív kép: ki; Aktív hangerősítő: be; Adaptív hangzás+: be; Adaptív hangerő: be
Hang > Hang üzemmód: 'hangosított'
Kapcsolat > Külsőeszköz-kezelő > Kiterjesztett bemeneti jel > HDMI: be (smart box esetén is)
Filmmaker SDR
Fényerő 27-30
Kontraszt 45
Élesség 0
Szín 25
Árnyalat 0
Képbeállítás alk. Összes
Képtisztaság KI
Kontrasztjavítás KI
Színtónus 2.meleg
Gamma:
BT 1886/ 0
Részletárnyékolás 0
Színköz AUTO
Csúcsfényerő ki
FEHÉR EGYENSÚLY: gyári
Filmmaker HDR (HDR10+)
Fényerő 45-50
Kontraszt 50
Élesség 0
Szín 25
Árnyalat 0
Képbeállítás alk. Összes
Képtisztaság KI
Kontrasztjavítás KI
HDR-tónusleképezés: statikus (gyenge HDR anyagnál lehet aktív is)
Színtónus 2.meleg
Gamma: ST.2084/ 0
Részletárnyékolás 0
Színköz AUTO
Csúcsfényerő : magas
FEHÉR EGYENSÚLY: gyári
SDR/HDR Játék (és/vagy HDMI-PC módban) (PS5): szín: 15, ha a HDMI-PC módban van (4:4:4 full chroma átvitel), akkor az élesség: 10. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Szerintem amit linkeltem az nagyobb volt mint 65 col, a 65osoket en is egyedul csinálom. Felette mar nagyon necces.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

( Ha valaki nem mattot szeretne ) és itt egy összehasonlító videó a nagy testvérrel: