Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
4264adam és deathcrow42 , köszönöm a válaszotokat!
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
hopeless69: Februárban raktam össze egy konfigot, tervben volt a full fehér építés is, de aztán csak a gyári házventik lettek benne azok.
Amennyiben nem zárkózol el a külföldi vásárlástól, akkor itt van a német amazon. [ LG 34GS95QE-W] 260e Ft körül szállítással. Csak egy példa, nézz szét ,amennyiben úgy gondolod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Metal topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston DDR4 8GB 2400MHz ram
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
Skynet258