- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
Érdemes lehet várni gen 4 monitorokra vagy a jelenlegi gen 3 is elég funkció szempontjából? Erősen fontolgatom, hogy visszaviszem a nálam lévő PG27UCDM készüléket és inkább egy PG32UCDP monitort szereznék, viszont azt olvastam, hogy a gen 4 sokkal strapabíróbb.
-
iszoke
senior tag
Szerintetek lesz érdemi különbség az idén megjelenő illetve a már kapható WOLED monitorok között? A jelek szerint a QD-t nem bírom, viszont szeretnék OLEDet, havlehetséges.
-
iszoke
senior tag
Bocsi ha rossz helyen kérdezem, de lehetséges olyan, hogy egy monitor egy adott gépen teljesen rendben van, egy másiknál viszont diszkomfortot okoz? Kipróbáltam azt az OLEDet ugyanis másnak a gépén, és ott egyáltalán nem éreztem kellemetlenül a fejem. Most épp azt próbálom megfejteni, hogy nálam viszont miért csinálja.
-
iszoke
senior tag
Van olyan hely ahol meg lehet nézni WOLED monitorokat bemutatóként?
-
iszoke
senior tag
-
iszoke
senior tag
Most azon töprengek, hogy én is visszaviszem és kipróbálok helyette egy WOLED paneles monitort. Én eddig mondjuk úgy tudtam, hogy tandem-WOLED még nincs piacon.
Az is érdekes, hogy pontosan ugyanazt érzem mint te, AMOLED kijelzős telefonom van, de azt teljesen jól bírom.Amikor azt mondod időbe telik megszokni, mekkora időtartamra gondoltál? Kb. egy hete vettem alzán, tehát bőven időben vagyok még, viszont kínozni se akarom magam feleslegesen.
-
iszoke
senior tag
Fura kérdés, de lehet valaki érzékeny QD-OLED monitorra? Nemrég vettem egyet, de miután bekapcsolom elkezd zsibbadni a fejem. Régebben volt egy WOLED paneles nálam (csak azóta visszavittem, mert gyári hibás volt), annál nem vettem észre ilyet.
-
iszoke
senior tag
Én sose értettem, miért azzal próbálják a gyártók lenyomni egymást, hogy az egyes monitorok max fényerejével lassan ki lehet égetni az ember retináját. Nyilván nem előnyös, ha tök sötétség van a képernyőn függetlenül a rajta lévő tartalomtól, de lehetne most már egy standardizált max fényerő amit célzott tartalomhoz tudnia kell (pl. HDR a komolyabb játékokhoz), azon túl viszont ne akarják tovább erőltetni.
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Látom, csak én parázok amiatt, hogy meddig bírja, mielőtt beégést tapasztalnék.
Milyen teszteket néztél erről?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
OLED képernyőnél milyen gyakran kell pixelfrissítést csináltatni? 4 óránként, vagy elég az alap 8?
-
iszoke
senior tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Neked mióta van meg és pontosan milyen típus hány óra használattal, ha szabad kérdeznem?
-
iszoke
senior tag
PG32UCDM monitornál kinek milyen tapasztalata van VRR flickert illetően? Nekem először egyáltalán nem volt ilyen, aztán hirtelen szinte minden játéknál elkezdett előjönni (miután váltottam Win10-ről 11-re), így aztán vissza is vittem, mivel nagyon zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a versenyszerű játékhoz pont a WOLED lenne jobb, mivel több modell is rendelkezik dual móddal.
Skynet258