Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopeless69
csendes tag
Én mindenképpen fehéret akartam,de óriási macera. Az árak kb 10%-al drágábbak, mire eldöntöttem valamit már el is fogyott vagy az árak kilőttek ram és ssd miatt kb a hajam téptem. Az a ram amit vettem most kb 80 e és 45 ről indult.
Az NZXT hűtővel szerencsém volt, mert amit rendeltem másnap kb fél áron lehetett beszerezni ezért gyorsan újrarendeltem és 80 helyett 44 lett.
A ház is drága volt, de az NZXT H9 full verzió mellett döntöttem, mert járt hozzá HUB, és 7 gyári venti, ami eleve nagyon drága és így jobban jött ki. A hátránya az kb annyi, hogy mocskos nagy a ház plust nehéz is. Viszont ebben pakolászni egy álom mindenre is gondoltak.
A tápot spec benéztem az ASUS táp fehér,de a kábelei feketék. Persze nem olyan egyszerű kábelt cserélni,mert a pinek nem fognak egyezni ezzel a táppal, szóval egyelőre hanyagolom.
Itt még telepítés előtt van (piros led miatt) és még a kábeleken húzgáltam egy kicsit utána. 820.ban állt meg. Ha nem fehét és még időben vettem volna ramot ssd-t szerintem 700 alá ment volna kissebb hűtés mellett.
Viszont WOT-ban a 400 körüli FPS és a 35 fok nagyon meglepett. Ahhoz a játékhoz túl lett építve. De majd még meg lesz dolgoztatva egy jobb monitorral is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkVision P24H-2L monitor
- LG 34WR50QK-B Monitor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258