- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madkiller
őstag
válasz
4264adam
üzenetére
Moziszerű módot kellett volna próbálnod. Kikapcsolt mozgás megjelenítéssel olyanokat is csinál, hogy lép egyet egy ember a képen és 3 lábat látsz, ahogy lép, de a moziszerű az tényleg moziszerű pont olyan sebességű, mintha bent ülnél a moziban. Magasabbra állítva meg ugyanazt az undorító szappanoperat tudja produkálni, mint a Samsung qled szintén magasabbra kapcsolt mozgás megjelenítéssel.
-
-
madkiller
őstag
Ugyanaz, mint tv esetén. Tudsz választani eco, szórakozás stb képmódok között, ha kinyomod a game módot. Tehát a vgaból eredő jelre ilyenkor rádolgoz a monitor képfeldolgozó processzora és nem azt a képet látod, amit a játék készítője megálmodott, ami szűzen kijön a vgaból. Ez játék esetén minden szempontból hátrány, ilyenkor a rádolgozás miatt még a késleltetés is nő.
-
-
madkiller
őstag
Bocs qd-oled nekem is a monitor véletlenül írtam qledet, javítottam. Mattsága miatt karcolodik könnyebben nem a panel típúsa miatt szerintem. Vagyis a matton jobban látszik, mint az autóknál és nem is lehet őket polirozni, ezért szoktak öngyógyulóssal lefóliázni a matt járgányokat. Lehet a monitorra is létezik valami fólia, ha nagyon félted.
-
madkiller
őstag
Tvket szoktam sima mezei pepcos mikroszálassal (Lg oledek). Nem karcolta meg őket még. Samu qd-oled monitorom 2 hónapos és még nem kell takarítani nincs rajt por. Legalábbis szabadszemmel látható mennyiség még nincs rajt. A házban sincs jelenleg olyan sok, talán ez segít neki. Telefonra whoosh! képernyő tisztítót szoktam alkalmazni, majd lehet ezt a qd-oledet is ezzel próbálom, mert olyan matt a kijelzője. Leglább nem tükrözödik benne semmi. Van belőle ez a nagy kiszerelés , világ végéig elég, kocsinak a kijelzőíre is ezt használom. [link]
-
madkiller
őstag
Távírányító visszanyíllal szoktam gyorsítani a processzen. De van egy 240 hzes monitor amin már vajsima a Windows az ultra 7 procival és alvómódból feléledve nem tudsz azonnal oda bökni a tálcára. Igen pontosan ez a bajom, de akkor ez ilyen marad nincs mit tenni, azért köszi.

-
madkiller
őstag
Tud valaki megoldást arra, hogy samsung g8 oled monitoron ez a sáv ne ússzon be minden bekapcsoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258