- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
jah alu vezeték, ez amúgy egy panellakás, szóval gyanítom nincs fi relé se. Amior vettem azt mondta a tulaj hogy a kábelek a felújítás ellenére se lettek lecserélve, én meg nem akartam szétveretni a kecót emiatt mert olyan hű de nagy fogyasztókat nem használok és eddig probléma nem volt. Most végignéztem az összes konnektort a kecóban és az feltűnt, hogy az összes ki lett cserélve mert újabbaknak néz ki ezt sztem nem cserélte mert itt volt neki anno a szekrénysora. Még a belseje is műanyag volt nem fém, mint az újabbaknak.
a vezeték szigetelése ott ahol rá volt kötve az aljzatra egy kicsit leégett vissza lett vágva de amúgy a további része sérülésmentesnek tűnik de nem vagyok villanyszerelő sokat nem értek hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258