- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Közben nekem is váltás lett.
Gigával nagyon megvoltam elégedve, de ahelyett javult volna, elkezdett iszonyat coil whine hangot adni, csendben szoba másik végén hallani lehetett.
Még pont belefért visszaküldésbe. Ausztriából sikerült 509 euróért egy Philips 27M2N8500-at szerezni. Ez csendben van és szintén nagyon okés. -
Asbee
veterán
válasz
ftamas0201
üzenetére
Nekem QA van azon is hallani egy nagyon picit, ha közel hajolok, engem nem zavar. Sajnos elő fordul. Ha zavar küld vissza.
-
Asbee
veterán
Köszi mindenkinek, végül a Giga-ra esett a választás. Pár óra használat után teljesen megvagyok vele elégedve. Végre PC-n is megvan a hdr oled játékélmény
. -
Asbee
veterán
Sziasztok!
GIGABYTE MO27Q2A-ról van esetleg valakinek tapasztalata infója milyen? Sok mindent nem találtam róla. [link]
Sasmsung G6 G60SD-t meg Dell Alienware AW2725D néztem még. Elég sos kellene, így Alza játszik ami másnapra itt. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Nyitlocker
- További aktív témák...
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó LG 32" GP850-B 165 Hz-es Nano IPS UltraGear Monitor
- LG UltraFine 32UN880P-B IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- LG MyView Smart 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz /
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gigával nagyon megvoltam elégedve, de ahelyett javult volna, elkezdett iszonyat coil whine hangot adni, csendben szoba másik végén hallani lehetett.
Még pont belefért visszaküldésbe. Ausztriából sikerült 509 euróért egy Philips 27M2N8500-at szerezni. Ez csendben van és szintén nagyon okés.
Skynet258