Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Nem bírtam magammal, meg heteket várni, lőttem akcióban egy GIGABYTE MO27Q3-at, aztán marad családban a Philips ha lezajlott a garizás. Gigához méltóan egy kis nyöszörgése ennek is van 360Hz-en, de gyönyörű a képe, meg ennek a pixel frissítés rendszere jobban bejön, igaz manuálisan nem lehet bármikor elindítani, de nem ugrál fel 4 óránként.
-
Asbee
veterán
Philips 27M2N8500-am 2 hónap után elhalálozott. Bal felén nincs kép, majd 1-1 pillanatra függőleges világos csíkok felvillannak és sötétség, led sárgán világít.
Van esetleg tapasztalat, lehet közvetlen Philipsel intézni? Alzás vásárlás. -
Asbee
veterán
válasz
Eagle16
üzenetére
Ha durvább szennyeződés van, isopropil alkohollal nyugodtan lehet. Én melóból szoktam hozni isopropilt meg 2x desztillált vizet, olyan 70%-ra keverem. Soha egy mikrokarcot sem csináltam se LG oled tévén, se most a Phillips monitoron. Persze portalanításra nagyon figyelni kell. Én leszoktam fújni, kozmetikai extra puha ecset, scrub daddy, vagy autokozmetikai jó féle mikroszálas. És persze a mosásuk sem mindegy.
-
Asbee
veterán
Közben nekem is váltás lett.
Gigával nagyon megvoltam elégedve, de ahelyett javult volna, elkezdett iszonyat coil whine hangot adni, csendben szoba másik végén hallani lehetett.
Még pont belefért visszaküldésbe. Ausztriából sikerült 509 euróért egy Philips 27M2N8500-at szerezni. Ez csendben van és szintén nagyon okés. -
Asbee
veterán
válasz
ftamas0201
üzenetére
Nekem QA van azon is hallani egy nagyon picit, ha közel hajolok, engem nem zavar. Sajnos elő fordul. Ha zavar küld vissza.
-
Asbee
veterán
Köszi mindenkinek, végül a Giga-ra esett a választás. Pár óra használat után teljesen megvagyok vele elégedve. Végre PC-n is megvan a hdr oled játékélmény
. -
Asbee
veterán
Sziasztok!
GIGABYTE MO27Q2A-ról van esetleg valakinek tapasztalata infója milyen? Sok mindent nem találtam róla. [link]
Sasmsung G6 G60SD-t meg Dell Alienware AW2725D néztem még. Elég sos kellene, így Alza játszik ami másnapra itt. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van esetleg tapasztalat, lehet közvetlen Philipsel intézni? Alzás vásárlás.
Még pont belefért visszaküldésbe. Ausztriából sikerült 509 euróért egy Philips 27M2N8500-at szerezni. Ez csendben van és szintén nagyon okés.
Skynet258