Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam
üzenetére
Én is azért vettem, mert amik vannak azok már régiek és a mostól már nem olyan puhák. És igen, a QD réteg nagyon sokat javít a színeken és az összképen, ráadásul ez egy kifogástalan háttérvilágítású darab.
Azóta mindenkinek azt tanácsolom, hogy QD típust keressen bármely kategóriában (vannak olcsók is már, ez még 215k volt 4,5 évvel ezelőtt ami akkor elég sok volt).
De egy OLED panel QuantomDot réteggel kombinálva, plusz a képélesség és a válaszidő együtt már kimagasó képminőséget kell nyújtani. Nyilván ez sem lesz tökéletes minden szempontból, de összességében több plusz mint a mínusz. És amit képet betetteél valamint amiket írtál (úgy, hogy ez már a második OLED-ed) úgy gondoltam fölösleges tovább várnom, mert úgysem a legújabb ls legjobb típust keresem. Így sokat hezitáltam a választáson, valamint igaz a mondás: ha túl sokat gondolkodunk két lépés között, akkor a fél életünket egy lábon töltjük.
És tényleg nagyon remélem, hogy hibátlan lesz mert sajnos tudjuk, hogy a minőségellerőzés nem áll a helyzet magaslatán szinte semmilyen hw tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- ASUS 27' 100Hz
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258