Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Azért kicsit csalódott vagyok a Philips-ben. Ez a pixelfrissítés... Nekem be van állítva, hogy szóljon 4 óra után, aztán 6-kor, 8-kor, stb. Általában már 4 után próbálom elindítani, menüből (eleve hogy ezt is ilyen mélyre tették...) eleve az is logikátlan, mert kiválasztom, mondom, ok, és ott megjelenik egy szöveg hogy Folytatás, de ott nem megy tovább bármit nyomok, de lehet ott már nem is kell. Na volt már hogy így benyomtam, elmentem, rá tudom is én 15-20 perc múlva visszamegyek és kiírja hogy még nem végzett... mennyi ideig csinálja? Honnan lehet tudni hogy végzett? Én azt hittem ez csak pár perc, de már többször jártam így. A másik hogy lépkedek menüben és pont elmegy a videójel (3 percre van állítva) és elmegy a menü, és kikapcsolva meg be sem lehet lépni a menübe, csak ha van videójel. Ez is mekkora hülyeség. Lehetne valami gyorsgomb rá... na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258