Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Azért kicsit csalódott vagyok a Philips-ben. Ez a pixelfrissítés... Nekem be van állítva, hogy szóljon 4 óra után, aztán 6-kor, 8-kor, stb. Általában már 4 után próbálom elindítani, menüből (eleve hogy ezt is ilyen mélyre tették...) eleve az is logikátlan, mert kiválasztom, mondom, ok, és ott megjelenik egy szöveg hogy Folytatás, de ott nem megy tovább bármit nyomok, de lehet ott már nem is kell. Na volt már hogy így benyomtam, elmentem, rá tudom is én 15-20 perc múlva visszamegyek és kiírja hogy még nem végzett... mennyi ideig csinálja? Honnan lehet tudni hogy végzett? Én azt hittem ez csak pár perc, de már többször jártam így. A másik hogy lépkedek menüben és pont elmegy a videójel (3 percre van állítva) és elmegy a menü, és kikapcsolva meg be sem lehet lépni a menübe, csak ha van videójel. Ez is mekkora hülyeség. Lehetne valami gyorsgomb rá... na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Skynet258