Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Azért kicsit csalódott vagyok a Philips-ben. Ez a pixelfrissítés... Nekem be van állítva, hogy szóljon 4 óra után, aztán 6-kor, 8-kor, stb. Általában már 4 után próbálom elindítani, menüből (eleve hogy ezt is ilyen mélyre tették...) eleve az is logikátlan, mert kiválasztom, mondom, ok, és ott megjelenik egy szöveg hogy Folytatás, de ott nem megy tovább bármit nyomok, de lehet ott már nem is kell. Na volt már hogy így benyomtam, elmentem, rá tudom is én 15-20 perc múlva visszamegyek és kiírja hogy még nem végzett... mennyi ideig csinálja? Honnan lehet tudni hogy végzett? Én azt hittem ez csak pár perc, de már többször jártam így. A másik hogy lépkedek menüben és pont elmegy a videójel (3 percre van állítva) és elmegy a menü, és kikapcsolva meg be sem lehet lépni a menübe, csak ha van videójel. Ez is mekkora hülyeség. Lehetne valami gyorsgomb rá... na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258