Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Megjott ma az MSI MPG 322URX.
Beuzemelve, firmware frissitve, OSD/Gaming Intelligence app kicsit nyomaszto elsore, annyi mod meg beallitas van.VA utan brutalisan nez ki

VRR azt menuben is kapcsoljam ki vagy eleg Nvidia control panelnel kiloni a G-Syncet?
Most G-Sync kilove de OSD-ben irja Adaptyve-Sync ON.Esetleg par javaslat melyik beallitas ajanlott?
Gaming alatt van Premium Color (ez a default), User, FPS etc
Image alatt a DisplayHDR most TrueBlack 400, de Windowsban HDR off, kell ez nekem jatekra?
Professional alatt Pro Mode most Eco a default, legyen sRGB, User stb? -
Busterftw
nagyúr
Tesztek/beszámolók alapján én is erre hajlok.
Én pl 1440p-ben is instant high/very high-ra teszek mindent max, mert kb kinézetben nincs különbség az Epic/Nightmare akármi presethez képest, de +20% fps.Majd a következő XX80-al már lesz több kraft is, nem 1 évre veszek monitort, a mostani is kb 6 éves már.
Na majd jelentkezem, ma eldöntöm. -
-
Busterftw
nagyúr
Beszéljétek le egy MSI MPG 322URX-ról 800 euróért (MSI shop). 5080 van, kell nekem a 4k?
-
Busterftw
nagyúr
Kicsit off, valaki valtott hajlitott 32"-rol 32" sikra?
Ha jol latom az Alienware-n kivul (ami 1700R) mindegyik sik, most csesz, hogy zavarna
Meloban peldaul ha leulok egy 32" ele, akkor mintha a monitor 4 sarka hatrafele "hajlana".
Gondolom csak megszokas kerdese, de nekem hajlitottnal ekkora meretben sokkal jobban adja az immerziot.
A mostaninal 1800R a curve, szoval nem drasztikus. -
Busterftw
nagyúr
válasz
4264adam
üzenetére
Oke, csak ez a G-Sync Compatible erkezesevel igy terjedt el, hogy lehetnek gondok, mert vagy megy a FreeSynces panellal vagy nem.
Lehettek black screen meg villlogasok stb.Az en mostani Dell-emmel is mukodik, de nem a teljes tartomanyon.
(bar ugye 1440p-n 5080-el kb sehol nem erint) -
Busterftw
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
En is kikapcsolom a tevet taviranyitoval, de az is egyfajta standby mod, hogy amikor bekapcsolod akkor hamarabb behozzon mindent.
Ezt nyilvan ki lehet kapcsolni kulon a menuben, de akkor hosszabb a bekapcsolasi ido.10 eves tevek/monitorok/eszkozok mennek igy, hagyjuk mar az elektronika elettartamat.
Elobb lesz valami pixeles vagy avul el mire cserelned, nincs sok koze a standby modhoz. -
Busterftw
nagyúr
Helo,
Hogy allunk a DP 2.1-es 32" 4k oled monitorokkal?
Ha jol emlekszem a Gigabyte AORUS FO32U2P volt tavaly, azota jottek/jonnek iden ujabb modellek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258