- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frorika1972
csendes tag
Ha a G6 monitoromat frissítem a legújabb freeware verzióra, és ha valami gondom lenne vele, a monitor menüjében a (gyári állapot visszaállítással) vissza áll a régi-gyári freeware, vagy marad a legfrissebb rajta, amire rá frissítettem?
-
Frorika1972
csendes tag
Ha a 2.1vs1.4 kábelekre gondolsz nem lehetetlen, de a kompatibilis vs modulos chip esetében erősen nem. Akiknek volt-van ilyen monitorjuk egyöntetűen állítják, hogy láthatóan ugyanazok a játékok, amikkel korában játszottak mezei kompatibilis monitorral, és most modulos gsync-el láthatóan simábban folyékonyabban reagálnak hirtelen-gyors mozdulatoknál egérrel pl külsős kamera nézetben.
-
Frorika1972
csendes tag
Én 5 évig használtam az MSI NXG252R monitort, amiben dedikált (hardveres) G-Sync modul van. Előtte volt kettő sima G-Sync kompatibilis monitorom, és most egy harmadik, egy G6 oled. Hogy van e különbség, amit szemmel láthatóan észrevehetsz? Igen! Sokkal jobban dolgozik, és látható játékok közben. Nem azt állítom, hogy ég és föld a különbség, de van, és ezzel nem arra céloztam, hogy már 1 fps-től dolgozik. Most amikor vettem az oled monitoromat innen [link] vadásztam, hogy megint G-Sync modulos oled monitort vegyek, de csak egy van, ami eleve a 144Hz miatt is elvetettem. Bár a monitoromon és a videokártyámon is 1.4 DP csatlakozók vannak, de én rendeltem egy minőségi 1 méteres 2.1 DP kábelt és úgy vettem észre mint ha simábban mennének ezzel a kábellel a játékok. Ha lett volna olyan G6 monitor, amiben van G-Sync modul simán kiadtam volna azt a + 50-70.000K érte.
-
Frorika1972
csendes tag
válasz
Stormrider #1101 üzenetére
Itt egy videó [link] 3 perc után beszél a kijelző bevonatáról.
-
Frorika1972
csendes tag
Köszönöm
-
Frorika1972
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a samu G6 QD oled 360Hz-es monitornál mennyire érdemes, ill ajánlott 4 óra üzemidő után kikapcsolni minden esetben a kijelzőt?, Ha olykor menne 8 órát is folyamatosan károsíthatja? -
Frorika1972
csendes tag
Hát sajnos korai volt az öröm.
Középtől kicsit jobbra, és lejjebb van egy pixel hibám, amit a fiam vett észre a teszten. De csak a kéknél látszódik egy fekete pontban. Pixel frissítés után is ott van.
-
Frorika1972
csendes tag
Ok köszi
Egyenlőre hibátlan, remélem így is marad.
-
Frorika1972
csendes tag
-
Frorika1972
csendes tag
válasz
4264adam #1023 üzenetére
Ok köszönöm! Viszont maradok a 10-nél, mer sokkal simábban és jobban futnak rajta a játékok, mint a 11-en. 2 éve a Ratchet and Clank Rift Apart játéknál az ismerősömnek 4070ti kártyánál 11 alatt iszonyatosan lagolt, mivel ez a gém a vram-ot iszonyatosan zabálja, rögtön 11GB ram fölött indít max grafikai beállítások alatt. Nekem ugyan azzal a gpu-val 10 alatt simán ment ráadásul jobb fps-el. A 11 a vram-ot nem tudja olyan jól kezelni, ha megtelik, lagol, kidobál, stb.,a 10-en meg minden ok. 2 hónapja újra felraktam 24H2 és a Detroit Become Human-t folytattam az utolsó mentéstől. Az hogy 50-60 fps-el kevesebben ment az csak egy dolog, viszont lagolt, mint az állat, és 3 perc után lefagyott, és ki is dobbot. 10 alatt ilyen gondjaim nincsenek közel 50 játékom van fent. Bocsánat az offolásért.
-
Frorika1972
csendes tag
válasz
Skynet258 #1015 üzenetére
Tényleg jól néz ki, és lényegesebben kisebb részt foglal el. De ez is ott lenne egész nap nálam, mivel 99%-ban gémek futnak a monitoron. A tálcám félig-meddig átlátszó (win 10) nem szeretem az automatikus elrejtéses funkcióját, az tud okozni gondot, minden féle képen érdemes bekapcsolni?
-
Frorika1972
csendes tag
Üdv!
Remélem jó topicban vagyok. Egy Samsung Odyssey OLED G6 S27DG600SUXEN boldog tulajdonosa lettem, és tanácsokat ill segítséget szeretnék kérni a monitorral kapcsolatosan, mert ilyen jellegű monitorom még nem volt, mint pl HDR.
Egy dolog nem tetszik benne, az meg a joystick kapcsolója, mert hátul olyan magason helyezkedik el, hogy az én rövid ujjaim miatt annak használata közben zsibbad a kezem. Ezért arra gondoltam, hogy legalább a ki-be kapcsolására egy univerzális távirányítót vennék.
Működik egyáltalán távirányítóval? Ha igen egy linket megköszönnék a javasolt távirányítóról.
99%-ban játékra van használva, de reggeltől késő estig egész nap (nem egyedül használom). Természetesen DisplayPort-al van összekötve és gsync-el nyomatom, de eddig egyáltalán nem jelentkezet a VRR flickering jelenség. MSI Afterburnert használom, a monitor bal felső sarkában van ki monitorozva fps, hőmérsékletek, stb.
Az MSI Afterburner használata okozhat e gondot, beégést tud e okozni a panelben?
A monitor menüében karbantartásnak csak a pixelfrissítést találtan, ezt mennyi időközönként futtassam le, ill mit tanácsoltok a karbantartással kapcsolatosan?
Ha valakinek van ilyen monitorja, és lenne egy jófajta szín, és egyéb beállításai profilja és elküldené nekem privátba, az megköszönném. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Építő/felújító topik
- Silent Hill f teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest