- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Nekem pl. ezzel az a bajom, hogy egy példát tekintve, a World of Tanks ha 240-re állítom a moncsit, akkor 240-el akarja futtatni, de csak 170-180 jön ki belőle, ami nem gond, de a videókártya meg a prociventi olyan, mintha egy porszívó mellett ülnék. Viszont 120-nál, Vsync-et kapcsolva szépen megy 120-on tökéletesen, és a procu/videokártya is max. 50-60%-on pörög, így nem melegszik, halkabb, és nem utolsó sorban nem dől belőle annyira a meleg, és nem fogyaszt 2x annyi energiát. Nekem a 120 is megváltás a 60-hoz képest, és én nem nagyon játszom kompetitív játékokkal, a WoT szerintem nem ilyen. Szóval én emiatt gondolkodom rajta.
Maga a monitor nem fogyaszt többet gondolom, de a videókártyát sem strapálja jobban a 240Hz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258