Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Csandi
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Én competitive gameket a legalacsonyabbon játszom, single / coop gamekere meg mindig nézek valami "best settings" guideot. Legtöbbször ahogy írod semmi diffi egy high meg egy ultra között. Sőt árnyékokban a lowest szinte mindig ugyanaz mint a highest. PoE2-ben a "global illumation" semmit nem ad a látványhoz cserébe megfelezi az FPS-t. Rengeteg ilyen eset van.
De mint írtam a 4K annyit szépít, pl. egy Apexben is a lowest grafon is olyan brutál szép a fű, hogy csak pislogtam 1080/1440 lowesthez képest

sixpak: Nem is vagy 4K-n. Épp ezt írom, hogy ha azon lennél nyugodtan le lehetne húzni ezt-azt és még mindig szebb lenne a game mint kisebb felbontáson max grafon.
De a max graf egy scam csomószor, olyan dolgokat számol a gép amit nem is látni vagy max akkor ha megállsz és nézegeted egy objektum mintázatát közelről. Aktív játék közben úgysem veszi észre senki, de az FPS dropot igen. -
-
válasz
Busterftw
üzenetére
5080-al?
Nem kell.
Hacsak nem zavar, hogy fele annyi fps-ed lesz, mint eddig....vagy lecsavarod a grafikát.
Mondjuk én nem ezért nem veszek 4K monitort, pláne hogy fillérekért dobálják, csak egyszerűen nem bírok ránézni egy 16:9-es monitorra röhögés nélkül.
10 éve 21:9-en nyomom, ráállt a szemem... -
-
-
4264adam
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
A szabvány alja 48Hz. Hol nem teljes a tartomány ahol látsz képtörést ?
GTX10xx óta hibamentes. Az hogy Black screen és villogás van NV csak Displayport-on hibamentesebb. Villogas lehet két monitoros rendszer különböző frissitesi frekvenciája is, driver gondok.
Villogas és a VRR flicker szinten két külön dolog de lehet egyként hivatkoznak rá
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nálam is 5080 mellé van a 4K. Játékban ha kell ott a dlss.
Skynet258