- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Valahol őrzök két képernyő képet, ami egy hasonló, de pár évvel korábbi automatizált Facebook agymenés után készült. Akkor két normális hangvételű hozzászólást pécézett ki egy aznap élesített algoritmus: kéretlen hozzászólásnak bélyegezve meg mindkettőt. Mintha tilos lenne hozzászólni az adott poszthoz. A csoport admin privát Messenger profilja megvolt, hát átküldtem neki a képet erről a két figyelmeztetésről, de ő semmit nem is látott ezekből.
Nemrég néztem, hogy az akkor kapott és megreklamált figyelmeztetések még mindig ott vannak a profilomban, mint valami nyilvántartott FB bűnözői priuszok.
Akkor is voltak erről cikkek, akkor talán eltették talonba az algoritmust, vagy átdolgozták, azt nem tudom — minden esetre a Facebook-nak nem fáj, ha utána pár ember profilja esetleg beszántásra kerül, vagy jogalap nélkül figyelmeztetést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs