Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

Na, tegnap fűnyíróra ébredtem reggel 8-kor, ma pedig arra ébredtem fél 8-kor, hogy a szomszédasszony takarította az erkélyt (minden áldott nap!), partfisnyéllel verve a korlátot. kicsit álmos vagyok, mert 4-kor feküdtem le.

Azóta ma már 3 szomszéd nyírt füvet, közte az egyik házbeli is (pedig tegnap ugye már megvolt, a kertész csinálta olcsóér'), volt lépcsőház-felmosás partfisnyeles korlát-ütögetéssel (mert azt is hétvégén kell, ugye).
    De szerencsére már lenyugodtak, így most már indulhat a kerületi majális az Erzsébet-ligetben, ami úgy 600 méterre van, lesz radicsgigi és káefté koncert, meg egy csomó más, aminek még a nevét sem ismerem, most kezdték, gondolom, este 11-re csak vége lesz.

Buli ez a május elseje, na :D

tanyára akarok költözni, cska legyen szélessáááv... :D

máneisharaguggy, de ha ~600 méterre költöztél a városligettől azt remélve hogy csend lesz, akkor nem a városliget a hülye :D

bezzeg nekünk ~5 kilométert kellett bicajozni a Charlie koncertig, cserébe remekül éreztük magunkat, és a kraftbír is csak 500 volt korsónként.

viccből feldobtam az ötletet a drágámnak, ő meg rácsapott mint gyöngytyúk a majálisra, merthogy még sose volt (magyar) majálison, mondjuk én is szerintem olyan 20 éve...

és kifejezetten jó volt, 1,5 órát nyomultak az öregek, remek zenészek ezek. nem volt az embertömeg sem elviselhetetlen, sem agybomlasztó. meglepődtem kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák