Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Vidéki rokonoktól kaptam igazi pehelypaplant.Ez már elég meleg ahhoz,hogy átveszeljem a fűtés nélküli éjszakákat,amíg be nem kapcsolják a távfűtést.Mondjuk utána sem szamítok olyan nagy banán érlelő melegre.
——
R.I.P Coolio
-
Iramirez
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
..ha fél hónapot dolgozik.Legalább.Fekete mosogató szintén.
-
NoLF
veterán
a nap süt, a forint zuhan. egyre jobb itt minden

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Pozitívum hogy már egy takarító is.
-
concret_hp
addikt
voltam teszkóban, egy csomó mindent vettem ami klubcarddal olcsóbb + pár kupon amit ad az app, szóval 14.5K helyett 12K-t fizettem, nem is nagyon prémium termékekkel és simán befért egy noti táskába

ez a kemény, nem a beton, de előre megyünk, nem farhátra
persze nem az a durva, hanem hogy egy pedagógus még mindig nettó 200-at jó ha keres 
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Jó, hát normális ember 28 fokban még felhúz egy pulóvert, az ember 100 kilónál kezdődik, a nő nem, mert az amúgy sem ember, a medve nem játék, a sör nem ital, és aki alkoholmentesen issza, meg pláne nem eszik húst, az buzi.
Ezekből egyébként a medvére vonatkozó al hajlamos vagyok egyetérteni, bár a kutyám kedvenc játéka az pont egy medve…
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az 4:30-as kelés amúgy. De cserébe én mások szerint 2-kor már otthon vagyok..
Ami tökéletes esetben is 14:45, de ma pl. 19:45 volt. 05:50-től. De máskor is 4-5 inkább. Mondjuk ez inkább az én f.aszságom.
Na egy ideje szabotálom, és a 6:24-essel járok be. Azt kéne agyonverni aki a 0600-s délelőttös műszakkezdést kitalálta.
De legalább...ja nem, semmi. Se arany, se lófsz. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hány éve is mondjuk, hogy költözz már el Mordorból..?

Látod, itt csak 9-10 fok van hajnalban, ez ilyen mediterrán vidék... :)
Azt már meg se merem említeni, hogy normális ember 5:24-kor nemhogy nem a megallóban áll, hanem még éppen a másik oldalára fordul...
Hogy aztán 10-kor kipihenve érjen az irodába
-
7
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mint pl én is és ti is a frankfurti találkozónkra - nagyon sajnálom, de irdatlan tempót diktált számunkra a kiállítás és még meló után sem tudtam elengedni a főnökeim óvodás pracliját...
pedig igen jó lett volna kicsit nyugodtan, értelmes emberekkel beszélgetni/enni/sörözni/mindegyik
-
válasz
parandroid
üzenetére
A disznó akkor lehet egy macska, elvégre az nem sertés.
-
BlacKSouL
addikt
Megkezdődött.
Mondjuk eddig is eltüzeltek mindent a szaros pelenkától az olajos géprongyon és döglöttmacskán át a petpalackig, ritkán száraz fa is került bele, de most erre kvázi felhatalmazásnak tűnő felbujtást ad az elnökispánsági főkirálypárt. Szóval ja, hajólakkos panelparkettától a falról lekapart enyvesfestékig mindent eltüzel majd boldogtalan-boldogtalan. Persze eddig is okádni lehetett a füsttől, de majd most legálisan lehet elgázosítani egymást. Amolyan össznépi szabadtéri KL.
Az illetékes szervek persze majd szépen körülírják, hogyaszondja "magas a szállóporkoncentráció" . Hát perszevazmeg. Ge.inagy füst van.ladyb: Átmeneti kabát az az aminek olyan naftalinszaga van, hogy az utcán mindenki más átmegy az út túloldalára.
-
ladybug
őstag
A múlt héten olvastam egy bejegyzést, hogy „mostantól pont két heted van arra, hogy felvedd az átmeneti kabátodat“. A bejegyzés egy hetes volt. Így stimmel is minden.
Átmenet?! Pff… Na, az nincs.Kukac: 19,9 volt a lakás, mikor ma reggel felkeltem. Eddig még kitartottunk, de ha a következő napokban nem lesz napsütés, akkor bizony befűtünk mi is.
Egyébként ma reggel az autóhőmérő néhány helyen 6 fokot mutatott. 🥶 -
rushty
őstag
Mai napig van panelben tuzrakas [link]
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
azért lehet mondani, hogy a 20 fok nem hideg, mert nem az.

nálam 18 van, fölvettem egy pulcsit meg egy zoknit, a fűtést még véletlenül sem fogom bekapcsolni. nejem mediterrán vérével is fölvett éjszakára két vékony hosszúujjút, és úgy aludt - még nyári takaróval
de az ablakot azért éjszakára becsuktuk
-
ha van légkondid, azzal faszán (és egész gazdaságosan) lehet fűteni...

-----
amúgy a lakásomhoz annyit, hogy igazából el is csesztem, mert a fürdő és a wc ablak nyitva maradt, illetve félig lehúzva hagytam a redőnyöket, az automata redőnyöket pedig úgy, hogy csak kicsit süssön be a Nap...
de amikor elmentem még tényleg meleg volt, franc gondolta, hogy egy hét múlva fűteni kell -
én szombaton még fürödtem a tengerben, hiszen 27 fok volt, a víz pedig 25. Aztán este jött a 100 km per órás szél, és a kicsit csili idő (15-18 fok, nem esett jól, azt hittem összedől a ház, a parttól 20 méterre parkoló autó tiszta sós tengervizes lett, akkorák voltak a hullámok)
Reggelre kisütött a Nap, és délre újra 23 fok lett, de már azért árnyékban már fázós volt rövidgatya-rövidujjú kombóban. Napon meg izzadtam, tökéletes megfázós idő.
Aztán hazafelé a szárazföldön voltak még ilyen 24-25 fokok.
Este 9-kor Sibenikben még 21 fok volt, majd elindultunk haza, és 10 perc múlva a kocsi már 16 fokot írt, még 10 perc múlva már 12-t. A hegyekben volt olyan, ahol 5,5 fok volt, Magyarországon kb. 10-12 fok volt végig.Majd megérkeztünk a lakásba, ahol a déli szobában 22 fok volt, de az északi szobákban csak kb. 19-20, szóval Vlagyimir elvtárs tiszteletére be is fűtöttem. Ilyen még sose volt szerintem szeptember 19-én.

És persze lehet mondani, hogy a 20 fok nem hideg, csak hát az egész a fal hőmérsékletétől függ, ha az hideg, a hőéret is rossz.
Az alattunk lakóknál pl. nyitva volt az ablak, pedig 10 fok volt mikor hazaértünk (a k*csögök kihűtik a lakásom alulról
)na midnegy, szóval átmentem némi évszakváltáson az elmúlt 40 órában

-
NoLF
veterán
föl kell venni egy pulóvert
ha annyira fázós lennél, akkor kabátot is kintre.. én is megtettem, és még életben vagyok, frankfurtból hazafelé stabil 8-10 fok volt végig, plusz zuhogó eső a 11 órás úton, mégis jól esett kiszállni a pisiszünetekben.igen, talán hirtelen jött a váltás, de ez a világ már csak ilyen

-
ToBeY
nagyúr
Komoly hogy kb egy hete még bőven pólós idő volt,most pedig szét lehet fagyni🥶
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ja, hát tényleg, igazából örülnöm kellene a fészbukmentességnek. 2 dolog miatt kellett regisztrálnom anno, az egyik lányom tánciskolája, a másik az iskola volt. de most már a zongoratanár, meg fiam osztályfőnöke is ezen hirdeti az igét.
valódi előnye a házi feladatok elkérése volt, bár ezen a téren ők többet vesztettek, mert jellemzően 4 szülő írta be, ha kérte valaki, ebből egy én voltam.
-
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
a dolognak némi kommenista ízt kölcsönöz, hogy a különvéleményem hatására kikúrtak az ofő által gründolt szülői fészbuk csoportból. most erősen sírok és várom a fekete volgát.
mindeközben: győrben az energiaárak emelkedése miatt nem zárják be az uszodákat és a sportlétesítményeket holnaptól, azokat csak karbantartás miatt zárják be határozatlan időre. kész ez az ország.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
persze, igenis. ezt a problémát is meg kell oldani. jól van ez így.
és fenntről a nagyok láták, hogy amit kitaláltak az jó vala, mert az istenadta nép bégetett egy nagyot és lenyelte ezt is.
azt kellene észrevenni, hogy az elvvel van a baj.de nem. nem fogom valamilyen ráérős műkörmös picsa mellé, akivel még két szót se váltottam betenni a gyerekemet. kibszott 3600 forint lenne a busz.
-
válasz
parandroid
üzenetére
A lényeg, hogy a messziről jött ember bármikor beszólhat...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
"...amúgy is láthatóan élveznek..." ez a kulcs. Mo.-n meno dolog szenvedni.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Nyilván semmi nem tiltja, hogy a szülők összeszervezzenek, és mondjuk egy autóval 3-4 gyereket is vigyenek. Aztán másik szülők meg haza is hozhatják őket akár, és akkor mindenkinek csak egyszer kell menni. De ki vagyok én, hogy megoldjam mások problémáit, amit amúgy is láthatóan élveznek.
p -
Vérboci
addikt
válasz
Beaumont
üzenetére
a tanár jobban tenné, ha sztrájkolna. abban támogatnám. de ebben nem tudom. döntsük el, ki jár iskolába: a gyerekem vagy én? mert házi feladatom lassan nekem több van.
nem elég, hogy évkezdéskor én szerelem fel az iskolát alapvető cikkekkel (folyékony szappan, zsepi, fénymásoló papír), meg szerzem be a tankönyvet, amit a "köszpont" nem enged megrendelni, most munkaidőben én vigyem osztálykirándulni...
persze... ezt is megoldjuk. megint.
na de szó nélkül nem fogom hagyni.ps. ja, van ám alternatíva is kiadva a papíron. aki nem tud jönni, az mehet iskolába más osztályba bazári majomnak...
-
Vérboci
addikt
ma ledobta az agyam az ékszíjat. lányom hozza haza az osztálykirándulásos papírt: 2 nap erdei iskola, ottalvás, langalló sütés, satöbbi.
aztán nézem jobban. utazás: egyénileg
október 3 hétfőn reggel 9-re én vigyem el a bakonyba és 4-én kedden délután 13:30kor hozzam el onnan. WTF
-
válasz
fokukac
üzenetére
Ha jól tudom azok a tigris szúnyogok. Magyarországon is van belőlük. Talán tavaly volt erről szó a TV-ben, hogy már annyira jó az idő, hogy itt is megjelentek ezek a dögök, és valami olyasmire emlékszek, hogy a szuku, meg hasonló szúnyogriasztó nem különösebben zavarja őket.
-
Itt nyomorgok már megint a horvát tengerparton, és egy új problémával szembesültem : megesznek a szúnyogok, fényes nappal, sőt akár napsütésben is... Ilyen kis fekete, csíkos, nagyon gyors, nehezen lecsapható jószágok...
Már van vagy 25 csípésem...
Tudom, minek jöttem ide...
Már a jövő sem a régi... -
-
ToBeY
nagyúr
Ez már a vég amikor a hanyatló nyugatról kell importálni fogkrémet is.
Vettem egyet a héten,de full németül van rajta minden...Az egyetlen szó amit ismerek az 'balsam",de azt meg nem tudom összerakni a fogkrém szóval.
(Úgy hogy most nagyban Google fordítózok) -
-
Vérboci
addikt
kinőni? már akkor kinőttem amikor kaptam. az A1 egy négykarikás kispolszki.
az a baja, hogy nincs karbantartva. a kettős tömegűnek rég annyi, a dsg vacakol, az ablaktörlő szorul, a törlőgumi kopott, az alsó motortakaró félig lóg, a hangszórók recsegnek.
de a motor a világból kimegy, az igaz, pedig 350e van benne. -
gaborbol
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Fater nagyon nagyon sok eve egy Finn tulajdonu cegnel dolgozott, ok is hordtak vissza mindig a kocsit magyarorszagrol finnorszagba muszakira

Rendor megalitotta, odaadta nekik a papirokat de arra mindig kinosan ugyelt, hogy a finn forgalmi legyen a stoc tetejen. Amit az eselytelenek nyugalmaval nezegettek a rendorok, legtobbszor egybol visszaadtak, hogy menjen csak …
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
sajnos a helyzet rosszabb... 9 éves
és igen, bőven csereérett -
Vérboci
addikt
Én októberben Passauba megyek a helyi Dekra állomásra, műszakiztatni a kocsit.
Ez olyan 30 perc, utána jövök is haza. Ha valaki szeretne kijönni az út mellé integetni...
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Okt 10-en es 14-en is leszek Frankfurtban.
Igaz, masfel orat, es a repteren.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
De hisz ez remek! Egy penteket belohetunk szerintem, aztan majd kiderul aznap, max osszejon es tizensok ev utan ismet latjuk egymast
-
válasz
parandroid
üzenetére
Csak szólni kell..?
Mer' akkor megyek én is..! :
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mivel kiallitani megyek, ezert van egy yan sejtesem hogy durvara nem fogok raerni semmire, nomeg fonokeimmel es 2 uj kollegaval leszek - az elso kettot ismerem, a tobbieket nem. De ha a kornyeken vagytok (mert ezt em vagom, belatom) akkor akar valamit ossze is hozhatnank
egyelore azt sem tudom, hol szallunk meg - de sejtesem szerint a messe kornyeken, legalabbis remelem…
-
BlacKSouL
addikt
Én csak egy sörre néztem be
sör
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze nem az a durva, hanem hogy egy pedagógus még mindig nettó 200-at jó ha keres