Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem akartam az időjárástól beszélni mert most pont kellemes számomra.Ezt kérem az év mindenapján.
-
ToBeY
nagyúr
Nem semmi milyen magasroptu beszélgetések mennek itt mostanság.
-
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ha káposztáról van szó, csakis a székelykáposzta jöhet szóba. Vagy a vecsési savanyú!
p
-
Marcsello31
őstag
Attól függ. Hogy milyen káposztáról van szó🙃😀.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nem. csak elmúltam tizennyolc

-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Mekk?

-
Vérboci
addikt
akkor talán válthatunk is témát...
-
Marcsello31
őstag
neketek remegve mekegek eszement emberek embertelen tetteivel."ámen"
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Meghallja ezt a szomorú hírt, s rí Lanka.
-
Vérboci
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
biztos az istenadta nép hallotta \ olvasta, hogy pár nap múlva elfogy a benzin, ezért megindult a kutak felé. igaz, hogy a hír sri lankáról szólt, de az is az egykori nagymagyarország része, szóval vesszen trianon.
-
concret_hp
addikt
egyik vármegye székhelyünkön ma több kúton is ki volt fogyva a benya + diesel is, többinél meg kb folyamatos sorállás, szombaton este 8kor is láttam sort benzinkúton...
nyergeljek vissza lóra?
-
concret_hp
addikt
figy én ilyeneken nem pörgök, mondták bármelyik authenticator jó, nekem a privát mélhez be van lőve a google kb. mióta megjelent, egyszerűbb amellé az app mellé tenni. az autentikátor mellé kell a gép is, amihez meg kell a jelszó is és olyanhoz ami igazán érték amúgy se nagyon férek hozzá, szóval jó ez így szerintem, majd ha szólnak, hogy másik app kell, akko rmajd lesz másik

-
válasz
concret_hp
üzenetére
De miért? Mármint miért nem valami modernebb
standard TOTP mindegyik, semmi szükséged a G Authenticatorra. -
válasz
concret_hp
üzenetére
Ne használj Google Authenticatort, ellenjavallt. Authy, stb.
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
attól függ, igényeltél-e

és amúgy most jön csak a nyár, amikor nagyobb a fogyasztás... az omw nem fog kapkodni errefele szállítani ha összekalapálják a finomítót, a molnak is 2 hétre kiesett a kapacitás 40%-a, szerintem lesznek itt még vicces dolgok

nekem a napi vicces dolog, hogy úgy tűnik beszart a telóm, ami konkrétan alig több mint 1 éves... melóhoz kell google auth nyilván, nem is 1... múltkor már 1x volt, hogy nem kapcsolt be, de akkor még megoldotta a youtube-n talált okosság módszer, most az sem...
további vicces rész, hogy a netbank appnak még a recovery kódjára is emlékszem, de az után még küld egy sms-t a telefonodra... amit nyilván a régi számomra küldött, amit szintén több mint 1 éve átirattam már a bankban... anélkül meg ugye, hogy rendelek valamit holnap gyorsba' nehézkes, mert nem tudok kártyával fizetni online
-
ToBeY
nagyúr
Kb két napja volt lomtalanítás nálunk és az összes járda tiszta dzsuva volt,mert a 'tezsvírek' szétdobáltak,törtek mindent.De kellemes meglepetés fogadott mára,a közteresek fényesre sikálták az összes járdát a környéken. -Ilyenkor úgy érzem kicsit közeledünk Europához.
Emlékszem régebben napokig,hetekig kerülgettük a széttört dolgok maradványait a járdán. -
bobsys
veterán
20 liter gázolajat engedték tankolni, kutas szerint egész Szentendrén csak náluk van. A benzinjegyet postán fogják küldeni jövő héten vagy sorba kell majd állni érte?
-
concret_hp
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
elég szépen körbelövik a legkeményebb választói rétegüket, aki úgyse utazik, nem eszik műzlit, szarik rá mennyit keres egy tanár, amúgy is migráncsok meg hajráputyin majd az oroszok megmutatják és gonoszmultik meg pálinkafőzés otthon...
qrva nagy mákjuk van, hogy nem ősszel / jövőre lesz választás
és az inflációt meg a benzinárt is szépen ráhúzzák a háborúra, pedig a benya ár rögzítés novemberi vívmány... -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Mar teljes agyrem amikkel eloallnak, gondolom a hatosagi cukorarbol jon az extra profit, csak az edesito szert azert nem ertem, mert az se oda se a chips adoba ne illik. Gondolom, ha esetleg arra gondolna a gyarto, hogy az edesito szerrel elkeruli a sarcot akkor mar egy lepessel elorebb jarnak a nagysagos urak.
Azert nalunk a Biden se semmi a tegnapi javaslataval. 3 honapra elengedne az allami adot az 5 dollaros benzinen ami akar 22 cent arcsokkenest is eredmenyezhet. Igaz , hogy az konkretan az utjavitast finanszirozza , de legalabb a sajat partja sem igazan tamogatja.
Ez turbo magyarsag meg fix, hogy az eu-s elszakadast/kilepest tamogatja szerintuk.
-
ToBeY
nagyúr
Na,azért megnyugodtam hogy az M1-nél jó helyen vannak az adóforintok. fogyasszanak elegendő alkoholt
(nem új,de én most találtam)
-
gaborbol
őstag
444.hu cikke:
“Július 1-jétől a müzli, a gabonapehely, de még a spenótos töltött tészta után is adózni kell, mert a népegészségügyi termékadónak nevezett adót nemcsak emelik, de új árukra is kiterjesztik az extraprofitadókról szóló rendelet szerint.”
“Szük szerint az is új fejlemény, hogy a jogalkotó a cukor és édesítőszer minden kombinációját lefedte, vagyis azok a gyártók, akik édesítőszerrel pótolják termékeikben a cukrot, mostantól adókötelezetté válnak.” -
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ja, ez ilyen hibrid magán, rendes, munkahelyi betegbiztosítós “alapellátás”, de itt gyakorlatilag minden praxis magán, meg a kórházak is. Meg betegbiztosítót is úgy választasz, mint felétek bankot. Vagy inkább mint magán nyugdíj-pénztárat, amíg volt olyan. Fizuból vonják, de azzal szerződsz, aki szimpi. 18 év alatt meg konkrétan minden ingyenes, ha a szülő biztosított, minden vizsgálat, gyógyszer, kezelés, tényleg minden. Felnőttként gyógyszereket azért általában fizetni kell (oltásokat pl nem), meg van kórházi napidíj. De fogdoki a tömésekkel, fogkőleszedéssel is pl ingyé’ van (illetve benne van a biztosításban).
p
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
3 hét... hallatlan

Pár éve volt, hogy a fejemen egy zsírcsomó begyulladt, kifakadt és feszt folyt belőle a genny meg a vér. Július volt, dög meleg, lepték a fejem a legyek. December másodikára (pontosan emlékszem) kaptam időpontot műtétre. Addig betadinozzam, gézlapozzam a fejem tetejét.
Még aznap jelentkeztem egy magánrendelőben, két nap múlva műtöttek... -
ladybug
őstag
Bejelentkezés.
Műtét tegnap lezajlott. Nem sokat vacakoltak. 7::50-kor a műtőben voltam. 8:52-kor én hívtam Pétert, hogy jöhet értem. 10-kor már itthon voltunk.
Sitty-sutty altatás, műtét, haza!
Alapvetően rendben vagyok. A műtét helye ma sokkal fájdalmasabb, mint tegnap, de a felkelés ügyesebben megy.
Szép nagy tapasz van a hasamon és fogalmam sincs, mi van alatta. -
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezt szerintem beb@sszák gumicsontnak. nem létezik, hogy vármegyékben fogunk élni főispánokkal, 2022-ben
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
megáll, mindig, minden egyes alkalommal...
de ugyanúgy van tovább, állandóan.
-
FehérHolló
veterán
főispán.. megáll az ész.
mondjuk elég úriasan élnek. vissza kellene hozni a bárót, agrófótgrófot és a királyt is. -
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
én már sokszor kifejtettem, hogy engem kevés dolog hagy hidegebben, mint bármilyen sportesemény nézése, fogalmam sem volt hogy meccs volt egyáltalán... sörfeszten is háttal ültem a kivetítőnek, és csak néztem, hogy mi ez a sok piros pólós ember körülöttem.
mindenesetre a 400al olyan szépen egyezik a 4-0
-
concret_hp
addikt
én láttam a 2. félidőből vagy 20 percet, amúgy tényleg jól tolták a srácok, de azért hogy negatív is legyek, ennek a meccsenek az angolok oldaláról mennyi tétje is volt? ha véletlen nem jutnak ki egyenes ágon az EB-re, akkor jól jön az európa liga, és ennyi
magyarok helyében meg nyilván akinek van esze az tolja ahogy lehet, sokan látják, befigyel egy jó szerződés és meg vna oldva az élet. -
Marcsello31
őstag
Ne aggódj, èn itt leszek az èterben végig, ès sugárzom a gyógyító energiát!

-
NoLF
veterán
várom kukac 402es posztját

-
gaborbol
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem tudom horder, junker minek felel meg magyarul, 38 epitkezesi szemeteszsakot toltottunk meg a kertbol szemettel bekoltozes utan. Auto alkatresz, jatekok, ruhak, uvegek, bakelit lemezek, egy valag kerti szerszam, magno kazaetta, ket grillsuto darabokban, harom wc alkatreszenkent. Egy komplett nyari tabornak elegendo baseballs es golf uto, kb 50 golf es hasonlo meretu labda.
Egy regi duledezo feszer meg a regi kerites, meg a teljes kert a szemettel megszorva, epitesi tormelek, betondarabok es arra radobtak egy 40 centi mulcsot valamikor azt viszont teljesen atfutotta a borostyan meg a cserszomorce… 6 tonna szemettel vitettem el eddig a mostani hazttol ket honap alatt,de ebbe a rothado vizes mulcs is benne van.
-
ladybug
őstag
Kukac és gaborbol,
elég szomorú, hogy nincs szelektív hulladékgyűjtés, illetve hogy most kezdenek még csak foglalkozni vele.
Ahogy itt Németországban működik, ez lenne elvárható mindenhol. Nem bonyolult dolog,
Annyi szeméttel árasszuk el nap, mint nap a Földet, hogy legalább egy ilyen rendszerrel tartozunk neki és magunknak is.
Egyébként itt 1961 óta létezik szelektív hulladékgyűjtés.Gaborbol: Cuki a rókád meg az őzed.

Kukac: Meggyógyultam a Covidból és fültőmirigy gyulladásból. Köszönöm érdeklődésed.
Csütörtökön voltam a narkózisos beszélgetésen, a műtétnek semmi akadálya. 9 nap múlva össze leszek foltozva és búcsút vehetek két - most már lassan fájdalmasan bosszantó - barátomnak, a sérveimnek.
Szóval még egy nagyobb volumenű felépülés vár rám.
De a 2. Covid alatt beneveztem az októberi maratonra egy váltócsapattal, úgyhogy megvan a motiváció, hogy minél előbb talpra álljak.
Hú, a linket még nem néztem meg, de ez jól hangzik, amit írtál.

-
gaborbol
őstag
-
válasz
ladybug
üzenetére
Hát a németek biztos alkalmasak erre, a magyarok még nem tartanak itt, még a 3 is sok... Meg egy igazi szittya magyar úgy van vele, hogy majd ő eldönti, hogy mit hova dob, na
Amúgy jobban vagy, meggyógyultál..?
remélem, igen 
És nézd mit találtam ma, Brad Pitt filmet csinál Rólad..! Mondjuk, nem tudtam, ilyen tutkos mellék-foglalkozásod is van...
-
ladybug
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
A pizzás doboz nálunk a fekete kuka. Oda kerül minden maradék.
Sárga kuka: hungarocell, konzervdobozok, mindenféle csomagolóanyagok, műanyag dobozok, ételkihordós hungarocell dobozok, tejes és üdítős dobozok, bármi műanyag - játélk, tál, kiskád stb.
Zöld kuka: minden papírhulladék - kartondobozok, újság, reklámújság, borítékok, papírcsomagolások
Barna kuka: minden növényi eredetű bio hulladék
Üvegkonténerek: színek szerint (barna, zöld, átlátszó) üvegek
Hulladékudvar: építési és elektromos hulladék, nagyobb mennyiségű kerti hulladék
Vegyi hulladékot: gyógyszerek, vegyszerek stb. félévente 1x elszállítják
Plusz boltokban elem és izzó gyűjtők működnek -
gaborbol
őstag
Hogy van nalatok a hulladek ujrahasznositas?
Mostantol nalunk a pizzas dobozt nem lehet a szelktivbe rakni, mert etellel szennyezett. Az osszes, monitor, butor doboz amibe a gyarto hungarocelt tett, szinten nem ujrahasznosithato. ( most bontottunk ki 140 db Lenovo monitort, termeszetesen hungarocel….) ujsagpapir, szorolapot csak atkotve a szelektiv tetejen elhelyzeve… reklamszatyor, szemeteszsakban a konyhai szelektiv szinten kilove. Levelek-lombok csak erre a celra gyartott papirzsakban.
-
NoLF
veterán
Tajekoztatasul kozlom, hogy cseh sorfeszt van a westend tetejen, es en ma is es holnap is jelen leszek a majammal egyetemben.
minden kulon ertesites helyett.
-
Marcsello31
őstag
Nekem az androidos telefonom kap be időnként néhány vírust, ritkán, de akkor gajra veri az androidot, bármit csinálok vele reklám mindenhol.
De az én gépemet régen az msn messengeren keresztül törték fel, úgy túrkált valaki az asztalomon mint ahogy én szoktam, csak ekkor én nem nyúltam se az egérhez se a billentyűzethez, magától ment minden.
Csak az segített hogy kihúztam a gépet a netről, majd vírus írtó. meg újra telepítés.
Egy kis kedv csináló ha még valaki nem látta:
[link]
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Amikor nyitottuk ki a dobozokat meg raktuk ossze a monitorokat, meg mondom is a kollegnak, hogy ne mar. Ennyire hulyek vagyunk? Hany ember kaparhatta meg a monitort kibontas utan es hivta a gyartot, hogy nem tudja lehuzni a filmreteget rola. Ezt a kis matricat valaki megtervezte, le kellet gyartani, kellett egy robot aki ranyomja, biztos nem ket filler volt.
Nem csak, hogy az egerrel probalta bezarni, egy sima irodista meg be is arulta, hogy lattam hogy az ujjaval nyomkodta is a kepernyot! Mondtam is neki , hogy nem touch screen.
Mert senki el nem olvasna semmit.Magyarorszagon se jobb a helyzet, haver anno a honvedsegnel, szol a titkarno, hogy Norbi gyere gyorsan virusos a gepem !
Dolgozom, majd mindjart jovok. Csorog a telefon, ezredes ur, b+gyere virusos a gepem nekem is , okes jovok. Meg egy telefon, meg ki sem lepett az irodajabol.
Megy a folyoson , okes ez valami halozati virus lehet harom ember par perc alatt, de majd mindjart kiderul . Odaer az elso gephez:Nagy piros keretes uzenet a windowstol, magyarul. Hello , a windows attert a nyari idoszamitasrol a telire. Folytatashoz nyomjon meg a tovabb gombot. Es senki el nem olvassa. Piros ablak -> Nem szokott ott lenni-> virus.
-
gaborbol
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)