Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
nyaralás az más tészta, ahogy írtam. mondjuk életemben nem mentem be még boltba a nyaralás alatt, de mondjuk, hogy az megengedhető.
meló után bevásárolni ugye nem stimmel, mert eleve melóba már hosszúban megyünk (jó tudom biciklivel mész... legyen ez is határeset)
hétvégi családi séta? ez is határeset. 38 fokban én is voltam már rövidben fagyizni a gyerekekkel, de nem ez a standard.
és végeredményben mindig alakulhat úgy, hogy hosszúnacira van szükség
lényeg, hogy én a "hétköznapokról beszélek". amikor megyek dolgozni, elintézni ezt azt, beugrok ide, bemegyek oda.
de például étterembe se megyünk ugye rövidnaciban.ajánlom Görög Ibolya könyveit, főleg személyes előadásait. [link]
idézet tőle: Ha az ember elmegy sörözni délután hatkor, akkor senki nem fog azon csodálkozni, hogy rövidnadrágot és atlétát visel, azonban ha ingatlanközvetítőként el kell mennie egy céghez és megjelenik ugyanebben az öltözékben, elképzelhető, hogy nem is engedik be, hiszen ebben az öltözékben teljesen hiteltelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest