Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Azon kuszkodunk itt sokan, hogy hogyan mondjuk el neked, hogy "ne szolj hozza a topichoz", de ugy, hogy kozben ne legyunk seggfejek.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Üdv! Köszönöm a segítséged! Már nézem is, de közben, amit hírdetni szeretnénk, már felraktam a jófogásra, lényeg hogy valahol legyen fent, "a hírdetni kívánt termék..."
Tököm teli a rossz idővel....
.Köszi mégegyszer.
És ehhez mitszóltok? Ezt kellene valahogy automatizálni:
[link] gravitációs motorka. -
-
NoLF
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
akkor még van remény!
nekem eddig semmi ilyesmi soha nem sikerült, sem elsőre, sem másodjára, sem tizenegyedjére. millió telefon, átkapcsolás, személyes megjelenés, formanyomtatvány, és még akkor is el tudták baszni, de nagyon.
de ez lehet inkább miattam van, nem miattuk

-
ToBeY
nagyúr
Szüleimmel most beszéltem és egy oltás után+2hét után már megküldték védettségi igazolványt.
Ez elég overkill számomra-
Legalább várták volna meg második oltás+2hetet. -
kraftxld
félisten
Küldtem egy emailt az MVM üfsz-nek, hogy szeretnék villanyt meg gázt átjelenteni (de jó, hogy már egy helyen van
) , nagyon komplex feladat.Erre a válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését. A kérések, kérdések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik.
Az ügyintézés eredményéről a jogszabályban meghatározott 15, illetve 30 napon belül újabb üzenetben értesítjük Önt, addig türelmét kérjük.Be kéne tegyem ugyanezt autoreply-re a céges levelezésemre, biztos örülne a főnököm

-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Az semmi, tudok olyan nemrég szült kismamáról, akinek szputnyikot ajánlott a háziorvos... Illetve olyanról is, aki a szpuitnyikot visszamondta, 1 honappal később meg megitn kaijánlották nekia szputnyikot...
Én még mindig vároka második adag pfizerre. Itt még mindig 12 hét. -
válasz
Marcsello31
üzenetére
Facebook - Súgó és támogatás - Probléma bejelentése. Szívesen.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A facebook marketplacen nem tudok hirdetést feladni, nem enged a rublikákba írni, képet enged feltölteni, de írni nem lehet, a rublika ott van hogy hova írjak, de szürke és nem enged bele írni, valaki írta, hogy azh új facebook kinézettel van valami gond, megpróbáltam. Nem váltbe, valakui tudna ebben segíteni nekem? A válaszokat előre is köszi!
-
parandroid
félisten
Az a priceless, amikor a multinacionális nagyvállalatnak lejár az office licensze, és a telepített alkalmazások helyett az office.com-os címet beírva a böngészőben kell excelt használni. Persze meghajtóról nem tud fájlt megnyitni, csak onedrive-ról, majd onnét töltsd is le vissza a hálózati meghajtóra, billentyűparancsok vagy működnek, vagy nem, vagy a böngésző billentyűparancsaivá válnak, formázásokat, nyomtatási képet szétbassza, képletek egy részét baszhatod, azokat meg, amik egy másik fájlra hivatkoztak, biztosan, makrókra még rá sem mertem nézni. Einfach wunderschön.
Amúgy Katicát tegnap este oltották, most elment dolgozni, majd meglátjuk, hogy (és mikor) jön haza.
p
-
bobsys
veterán
Tudtok ajanlani teherauto berlos ceget? Szombaton felveszem es vasarnap/hetfon viszem vissza. Valami transit fele, hogy beleferjen 2 darab 2 meter hosszu matrac meg 3 szemely.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hát a sátorba mégse mehet be bakancsban
Cipő nélkül meg lehetnek meglepetések -
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ne is mondd. "Videkre" kotoztunk. Azt hittem Bocaban sok volt a truck, de itt egy uj szintre leptek, nemcsak rengeteg van, de ilyen emelt szarokkal toljak. A videk egyebkent annyi, hogy most nem a varosban lakunk hanem onnan ugy 20 percre, de nem a pusztaban.
EQMontoya/Nolf: pont azert raktam be a kepet. Borond az kell, abban van valtoruha, valtoruha valtoruhaja, papucsok meg hasonlok
-
Vodafone kissé meghalt, legalábbis a mobil hívás/fogadás
Érdekes módon a mobilnet az megy... -
válasz
fokukac
üzenetére
Majd kiderül, hogy melyikről van szó. Az időseknél (70+) a pletykák szerint nem az igazi az elölt vírus, de még nincs elég adat.
Most megint mindegyiket variálni kell majd, ha a dél-afrikai elkezd terjedni.
Szóval április végén elvileg jönnek a P3 számok, utána lehet beszélni.
-
nézd, lehet vitatkozni a címadáson, meg a szavakon, de ha effektív lenne, akkor nem kéne mixelni, hogy tovább boost-olják, nem?
Szerintem ez azért elég ciki elismerés. Pláne egy olyan országban, ahol semmi ilyet nem szoktak elismerni, hamarabb tűnik el az illetékes egy munkatáborba, minthogy ilyen történjen.
De nem baj, mi már vettünk belőle egy milliót, fajlagosan négyszer annyiért, mint amennyibe a pfizer kerül; persze közvetítőcégen keresztül, hogy a felélt el lehessen lopni,
aztán kiderül, hogy az ezzel beoltott félmillió ember igazából védtelen.Hát, megint lapot húztunk a 19-re, de nem mindig jön be. Pedig portyáztunk mindenfelé a nagyvilágban, ugye...
-
Lenne kevésbé hatékony - az AZ sem váltja meg a világot a kb 70%-s hatásfokával. Csak lenne dokumentálva. Nekem csak azért nem kell az orosz és kínai mert így is van sok bajom arra meg vakon nem akarok rárepülni. Pl a vérem is marha sűrű. Az AZ esetében ez ismert dolog, max kérek vérhígítót de a totál ismeretlenre nem tudok készülni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Az Értől az Óceánig.
Ady Endre verse.
Elmondja: Latinovits Zoltán....@Boci: A Sputnyik amúgy nagyon hasonló az Astrához, csak sokkal kevesebb róla a dokumentáció. Mindegy, ha az egyik nem kellett, a másik miért kell, azt nem értem.
@Tobey: tudják, hogy fázós vagy, és amíg nincs 35 fok, nem szívesen tűröd fel az ingujjad...

Ui. De örüljetek, mi 100%-kal vállaltuk a foci EB-meccseket!
Focisztán jobban teljesít, na. -
ToBeY
nagyúr
Mindeközben Kína elismerte, hogy nem elég hatékonyak a jelenlegi vakcináik
Én lehet kivárom míg megkínálnak egy mRNS vakcinával....
No,nem mintha eddig bárki keresett volna
-
Kollégámat hívták Szputnyik-ra (visszamondta), egyszerre regisztráltunk, igaz ő más körzet, illetve 2 évvel idősebb.
Most kezdtem elgondolkodni, hogy van értelme válogatni? ... -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Az a borzalmas az érrendszeri károsodásokkal, hogy vagy egyáltalán nem, vagy borzasztóan nehezen regenerálódnak. Egyszer elbánsz az érrendszereddel, és a keringésed már soha nem lesz olyan, mint annak, aki mindig vigyázott rá. Plusz genetika - ami az elhízás esetében 99%-ban olcsó kifogás, itt viszont sajnos teljesen valid tényező.
p
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Boltos, a pult mögött áll egész nap, bár vékonynak nem mondanám. A daganat kezelése előtt kifejezetten kövér volt de borzasztó sokat adott le. Hát ez van.
(#77249) fokukac : Nem is vitatható. De a választás jogát meg kell hagyni szerintem.
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem csak fiatalok veszélyeztetettek és nem csak nők, nőknél is amiatt magasabb a kockázat, mert a trombózis kockázata is eleve magasabb náluk. Itt amit érdemes látni, hogy a trombózis kockázata nem válik el olyan élesen az idős és fiatal nőknél mint a halálos kimenetelű koronavírus fertőzésé, ergo a vakcina hatásosságát és kockázatát se úgy kell vizsgálni, hogy beadták több 10 millió embernek és 'csak' néhány 10 ember 'halt bele', a vírusba meg közben tízezrek hasonló embertömeget nézve, hanem hogy specifikus csoportoktra szűkítve milyen a kockázata a vakcinának és egy esetleges súlyos v. halálos fertőzésnek és ehhez képest a vakcina miatti (itt feltételezve, h van összefüggés) vérrögnek, és pl. egy 35-40 éves fogamzásgátlót szedő vagy 6 hónapos terhes nőnél már egész más lehet a matek, és átgondolandó lehet, hogy másik vakcinát kapjon valaki. Ami után persze lehet, hogy ugyanúgy vérrög alakul ki, a vakcina következményeként vagy attól függetlenül. Amíg nem értik a szakértők az ok-okozati összefüggéseket, addig csak statisztikák alapján lehet többé kevésbé racionális döntést hozni.
Itt pl. sok érdekes adat van, a teóriák különösen érdekesek a végén nekem laikusnak [link]
-
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Most jövök faluról, szülőlátogatás. Komaasszony lánya (aki mint én inkább 50 mint fiatalabb - szóval aktív B oldal forog) Astra-t kapott. Volt daganatos beteg szintén így elég hamar megkapta mindkettőt. Tegnap a lába elkezdett fájni - azóta kórházban vérhígítót kap. Mázija volt h a lábában trombózissal jelentkezett.
-
Van egy fajta tünet csökkentő hatása de ha jól tudom semmi nem véd elenne teljesen hosszabb távon. Hallani folyamatosan a visszafertőzésekről.
Tim: igen úgy tűnik hogy focializmus megtette a hatását és a bűvös számokhoz kellett as maximálisan elnyújtott második oltás is. Bár ez csak az én csökött véleményem és lehet tévedek

-
elessar
tag
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem fórumozik, dógozik, mert úgy tudom, sok a munkája!
-
ToBeY
nagyúr
Van arra valami megbízható statisztika,hogy egy oltás két után milyen védelmet tud kialakítani?
-
lenox
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Miert, teljesen igazuk van, az esely megvan ra. Mondjuk 0.01-0.0001%, de pozitiv. Persze ha a virust kapjak el, a verrogkepzodes esely annal tudtommal nagyobb, meg olyan 0.01-1.0% esellyel meg is lehet halni bele, tehat igy rosszabb a varhato ertek, de mondjuk a lottonal is, es megis veszik.
-
Vérboci
addikt
nagytudású nővérem és férje ma visszamondta az Astra oltást, mert há' bisztos vérrögösek lesznek tőle.

46 ill. 47 éves, makk egészséges, vitális, kifejezetten sportos felnőttek. csak hát nem okosak. -
Szeretném még egyszer leszögezni, hogy nem én mondom ezt, csak egy nálam hozzáértőbb véleményét fogadom el. Az orosz és kínai valamit nem fogadom el az ismeretlensége okán, de minden másra vevő vagyok amit az EU közösségi szinten elismer.
Azt viszont kategorikusan visszautasítom hogy bármilyen formában szándékoltan lebeszélnék bárkit is - a napi médiával szemben, ahol nagyon erős ferdítések mennek. Hány olyan interjút láttatok ahol kijavították a "az oltás megvéd a vírustól" kijelentést? Soha egy helyen nem hangzik el ahol nem szakértő az interjú alanya hogy ez csak a tünetek enyhítésére jó , de ez nem oldja meg azt a problémát ha a gazdaság nem indul be mert mindenki lázasan otthon (nem kórházban, naccucc) fekszik mert újra fertőződött és aktívan kiveszi a részét egy új mutáció kitermelésében?
Szóval kéretik az általam leírtakat a helyén kezelni - és nem belelátni olyat amit nem akartam

-
Lortech
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Ott a hozzászólásom első sorában beidézve tőled, hogy hol írtad, illetve miből következik. A 'csak' szó jelentését nem kezdeném boncolgatni. A hozzászólásod arra jó, hogy az oltással kapcsolatban elbizonytalanítson embereket, alternatív megoldást viszont nem kínál, időgép híján persze.
-
válasz
Lortech
üzenetére
Megkérdezhetném, hogy hol írtam a tünetcsökkentésről, hogy nem eredmény? Megkérdezhetném, hogy miért értelmezed az általam írottakat szélesebb körben mint amire írtam (ti a vakcinával kapcsolatos hiányos tájékoztatás). Nem teszem. Különben az amit írtam nem tőlem származó vélemény, hanem Duda Ernő virológus professzor mondta még az első hullám vége felé.
-
Lortech
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Pedig csak terjeszteni és mutálni segítünk neki.
Őőő, tényleg csak erre jó? Tehát az, amit említettél, hogy egy esetleges fertőzés esetén is a tünetek enyhébbek, tehát nem alakul ki súlyos állapot az oltottak közel 100%-ban, ergo nem halnak bele, az nyilván semmi..? Nem ez volna a lényeg?
Tudományos konszenzus jelenleg az, hogy az oltás a legjobb eszközünk védekezni a vírus ellen, annak ellenére is, hogy elősegítheti a mutálódást.
Jelenlegi tudásunk szerint bizonyos fokú védelmet nyújtanak a jelenlegi vakcinák a mutálódások ellen is.
Mutálódás így is úgy is van/lesz, ezekre újabb és újabb vakcinák nyújthatnak majd megoldást, ez van, nincs jobb eszköz.
"Ott lett elbaszva" mondások nem igazán kínálnak gyógyírt a ma problémájára. -
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Beteg alatt úgy értettem,hogy kórházi ápolásra szorul,de igen tünetei lehetnek még az oltás ellenére is.
Marcsello31: Vannak dolgok amivel nem szokás viccezni,mert valakinek még esetleg érzékeny pontjára tapintasz.
DE ezt betudom annak,hogy valószínű fiatalka lehetsz és nem futottál még bele a "késbe" emiatt. -
rushty
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Cavinton
-
Beteg lehet, csak a tünetei enyhébbek! Ezt nem is nagyon mondogatják, mindenki úgy kezeli h a vaKcina mindenre is megoldás. Pedig csak terjeszteni és mutálni segítünk neki. Az egész ott el lett bszva hogy kiengedték Kínából. Ott még el lehetett volna fojtani de így... ez itt marad velünk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ezen picit még csiszolj szerintem.
Ha van védetségi igazolvány, azt jelenti nem lehet beteg és főleg nem hal meg.
-
Marcsello31
őstag
foci az kell, az fontos.. Nem baj, ha közben mind meghalunk a f@szba a vírustól, mert hogy a stadionban gyülekezendő emberek nem terjesztik a vírust, nem baj... Akkor még nem.

kell valami elterelés a népnek...foci az kell, AZ a kód a nép felé
. Másnap meg jön a sírás, a betelefonálásos 'atv" műsorban, hogy az én kicsi fiam elkapta a vírust és meghót, előtte még focizott egy jót legalább....
... Gyülekezzetek csak a stadionban úgy... nem bántás képp írom csak nem értem.. "nem trolkodok többet no!"
. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Sejtettem még december környékén,hogy valami hasonló lesz.
Nem az állam kötelezz az oltásra,hanem szórakoztató ipar.
Innentől pedig rád van bízva akarod-e a dolgot annyira,hogy beoltasd magad.ps: Számomra biztosan nem,sokkal inkább a utazás,repülés lesz az.Majd meglátjuk ott milyen szabályzás lesz
-
Vérboci
addikt
védettségi igazolvánnyal lehet focimeccsre menni...
[link]
beszarok ettől az országtól... az a szájbakúrt foci, arra máris megvan a koncepció. -
rushty
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Megnéztem a wiki cikket róla, azokban a napokban izgalmas volt az oldal.
2017. április 13-án az Anonymus hackercsoport a portál összes cikke alatt kommentek ezreit jelentette meg, ezzel a szöveggel: „Nem tágítunk innen, amíg az origo ki nem vonszolja magát a kormánypártok végbeléből, és az egész putyinista propagandaoldal be nem zárja kapuit.” Az Origón ezután megszüntették a kommentelés lehetőségét, melyet azóta sem állítottak vissza -
NoLF
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
valami párhuzamos univerzumban élhetünk, mert nekem még mindig nem világos a történet semmilyen szempontból

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Aha, így csak simán nem poénos!
Ha a doki azt mondja szedni kell valami gyógyszert,gondolom nem azért mondja,hogy kicsesszen veled... -
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ó pedig már kezd az lenni. Marcsi, szerintem fuss neki még egyszer, három a magyar igazság, a jó vicc csak egyre jobb lesz, minél többször el kell magyarázni.
-
parandroid
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ez még mindig nem vicces...
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem jött át
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Köszi mégegyszer.
Legalább várták volna meg második oltás+2hetet.
) , nagyon komplex feladat.

... Gyülekezzetek csak a stadionban úgy... nem bántás képp írom csak nem értem.. "nem trolkodok többet no!"