Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
jó hát nyilván minden mindennel összefügg, jelen esetben pl az én habitusom azzal, hogy kurvára leszarom, hogy ki mit gondol rólam, mert az az ő baja. ha étterembe nem "lehetne" rövidnadrágban menni, Anglia már becsődölt volna, meg Spanyolország, és az összes mediterrán hely. nyilván nem michelin csillagos fine dining helyekről beszélünk, bár itt pesten még olyan helyre is bemegy a Berki rövidben...
sokan sokfélék vagyunk, bizonyos szinten értem és alkalmazom az etikett szabályait, bizonyos szint fölött viszont rohadtul nem érdekel. jelenlegi melóhelyemen pl a főnök melegítőben jár, és nekünk sincs megtiltva a rövidnadrág.
emlékszem első éttermemben Angliában megkérdeztem anno, hogy levághatom-e a hajam géppel nagyon rövidre (mert spórolni kartam a fordászon), és rendesen kiröhögött, hogy mi köze neki ahhoz hogy én miylen frizurát hordok
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest