Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Ez a mostani BF is olyan szokásosan magyarosra sikeredett.
Volt 3-4 dolog ami tényleg jó árban volt,persze ezek éjfél után 1percel már nem voltak raktáron
A többi felé meg oda volt írva valami jó nagy ár,de amúgy nem igazán volt akciós az soha sem.
Ez meme tökéletesen visszaadja a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
elmentem én aludni, kérlek, de aztán visszajött, úgy fél 4-kor... fel is kapcsolt az összes okoslámpa, pittyegett az összes kütyü, a légkondi, bekapcsolt a kazán... aztán megint elment, aztán egy óra múlva újra felébresztett..
De a csúcs az, hogy , hogy mivel elment az áram, megint nincs net.
Ez már többször előfordult, hogy áramszünet után napokig nem volt net. Legutoljára az derült ki, hogy a upc-s doboz a szomszéd utcában van, és valahogy szar a tápellátása, és ilyenkor valakinek fel kell mászni, hogy visszakapcsolja. ZSeniális, nem?
persze, bejelentettem, hogy ez van.
nemrég hívta a b. nejemet a szerelő, hogy abban az utcában még mindig nincs áram, és addig sajnos nem tudják megcsinálni.De végül is még csak péntek délután 4 van, szóval lehet tippelni, hogy vajon lesz-e netem a hétvégén? van egy tippem
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
gaborbol
őstag
Tegnap este surgossegi csomag jott a helyi okmanyirodabol ...
Kibontom, ket uj rendszam es egy uj torzskonyv, az autohoz amit 6 honapja vettem es elso nap ota megvolt a rendszam es a torzskonyv a kocsihoz.... Se a rendszam se a torzskony szama nem stimmel, tehat nem potlas egy tok uj szett.Az osszes okmanyiroda zarva, telefonon esellytelen elerni oket. Akinek lejart a jogsija, rendszama, akarmilye annak kikuldtek, egy wordbe begepelt par soros "dokumentumot" hogy minden okmany ervenyessege hatarozotlan idore meghosszabitasra kerult.
Se pecset, se hivatali azonosito se semmi, ha barmi gond van mutasd ezt a dokumentumot a hivatalos szervnek
Kerdezem havert, mi a banatot csinaljak ezzel a szarral, melyik az ervenyes rendszam most?
Szerinte ezt vagy James Bond rendszamforgatohoz kuldtek, vagy csak tegyem fel batran az egyik rendszamot vagy elore vagy hatra, igy mind a kettobol lesz egy fent, abbol gond nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na végre itt a Black Friday...
Fél órája nincs áram az egész utcában
Se villany, se fűtés, ez az igazi rezsicsökkentés, végre megvalósult, ez is..Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #75186 üzenetére
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rushty
őstag
válasz parandroid #75186 üzenetére
Egy jó sárdobáló [link] szlovák összeállítása nincs valakinek?
Revolut meghívó pü-ben
-
-
NoLF
veterán
válasz rushty #75180 üzenetére
teljesen értelmetlen hsz-ek jönnek tőled, próbálom megérteni miről van szó, de nem megy
azt mondtad odaát ha magyar szót hallanak, megvernek. megkérdeztem tapasztalatból beszélsz-e, erre azt mondod te csak Csehszlovákiában jártál... teljesen irreleváns.
miután erre rámutattam, azt mondod semmilyen attrocitás nem ért.
ergo nem tapasztalatból mondtad, amit mondtál, tehát a kérdésemre a válaszod nem. én itt megelégedtem volna - de te ezután belinkeltél egy "el lehet menni az országból" linket, amit nem tudok összekötni az eredeti témával, miszerint odakint megvernek, de te ezt nem tapasztaltad még.
felvázoltam, hogy nem értem, hogy jön ez ide, erre rakcióként írod, hogy számodra ha valaki szlovákiai, az csak hátrány.
vagy én iszok keveset, vagy te sokat, de rohadtul nem értelek
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #75165 üzenetére
Hát úgy nagyjából a 280-as ejuróig jártak/jártunk át, onnantól már inkább ők jártak. Alkalomszerűen persze átmentünk bryndzáért, kofoláért, iható sörökért, knédliért, parenyicáért, disko kekszért, studentská csokikért, tatárska omačkáért, rendes cukros vaníliás kóláért, miegymásért, de ahogy a zeuró is a koronavírus haláleseteihez hasonlóan minden nap újabb rekordokat döntögetett, odaát hiába került minden ugyanannyiba mint 10-12 éve, ha már átszámolgatva kikúrt sokat kellett érte kifizetni forintkából. Meg ugye vírus óta én pl nem voltam.
Ja benzinért már tizenéve nem járunk át, a határhoz közel ők is eurós fizetésnek megfelelő szintre emeltek, nem érte meg.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
bitpork
nagyúr
Keresek Komáromban lakó phórumtársat aki tudna pár válasszal segíteni a jelenlegi átjárhatósággal kapcsolatban - ha tudtok ilyet kérlek ne fojtsátok magatokba! Köszönöm szépen előre is!
-
gaborbol
őstag
válasz parandroid #75157 üzenetére
Hogy tudnanak belebukni barmibe is?
Erdemes a teljes cikket elolvasni.
Az összes parlamenti, helyi és európai választás, valamint a népszavazások lebonyolításához ugyanazt az informatikai vállalkozást alkalmazták, amelyet annak idején három, Pintér Sándor jelenlegi belügyminiszter belső köréhez tartozó személy alapított. A társaság 1994 óta működteti az országos nemzeti választási rendszert; jogutódját, az IdomSoft Zrt-t 2012-ben államosították.
Képek jelentek meg arról, hogy Orbán, informális vezető stratégiai tanácsadója, Habony Árpád és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes közösen követik a 2010-es választás eredményét az IdomSoft vezérigazgatója társaságában.
-
erdey_a
addikt
válasz erdey_a #75053 üzenetére
Az Audi mit hol gyárt -v8 v10 v6 téma margójára:
Most kaptam az infót, hogy a V6 benzinnek valóban "kell a hely", mert a jelenlegi helyén e-motorokat fognak gyártani, így a V6 FSI átköltözik a megszűnő V8-V10 szerelde helyére, a V10-es motorok meg átállnak Bockmontage-ra (ahogy az R5 is készül).
Kis színes...Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz rushty #75163 üzenetére
Ott én is, úttörőtáborban. 12 évesen igen jó buli volt. Mondjuk ideológiai részre rohadtul nem emlékszem, szerintem nem is volt, csak arra, hogy mocskos sokat kirándultunk, egész nap pingpongoztunk, meg volt számháború. Mondjuk azóta párszor jártam szlovákiában is, meg egy jóbarátom mostanra a cseheknél lakik.Ő már pár éve tudott valamit...
Ja, meg Bleki tudna mesélni onnét az északi végekről, ő még bevásárolni is átjár, de talán még tankolni is. Mint fél salgótarján, kb.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz rushty #75163 üzenetére
Ó azok a régi szép idők...
Nem sok mindent lehetett náluk kapni, de amit igen, arra aztán nagyon protektívek voltak...
Vettünk csaptelepet '89-ben Kassán, és a határőrök nem akarták kiengedni az országból. Azt mondták, hogy ez műszaki eszköz, és fém, és azt nem lehet kivinni.
Aztán a harmadik próbálkozás után visszamentünk pár száz métert, kidobtuk a csomagolást, és elrejtettük az egészet az én kabátujjamban, merthogy a gyereket úgyis békénhagyják. Ezt persze tudták a cseszkó határőrök is, de mosolyogva átengedtek. Így működött a cocializmus, és a kgst...Aztán még 10-20 éven át lesajnáltuk őket, de bizony már rég lehagytak, és a kanyarból integetnek...
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz parandroid #75157 üzenetére
szlovakokhoz mar egyertelmuen tobb ertelme van koltozni, mint mondjuk veszprembe... drama...
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #75156 üzenetére
Az a mi pénzünk! Az jár! Az eu, meg a multik ennél is többet talicskáznak ki! Ja, és amúgy is többet adunk bele, mint amennyit kapunk! Dórácskának van igaza, ki kellene lépni a picsába. Mondjuk azt nem merik meglépni, abba tuti belebuknának. Ha másért nem, hát cár atyuska roppant elégedetlen lenne.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz bobsys #75154 üzenetére
most olvasom, hogy a 'zigazságügy-miniszterasszony szerint az EU ki akarja éheztetni Magyarországot...
Eszem megáll, de tényleg.
Adtak az elmúlt 16 évben évi 3-4 milliárd eurót. Sőt, tovább is adnák, csak mi behisztiztünk a feltételeken. És akkor van arca ezt mondani, hogy ki akarnak minket éheztetni...Pedig eddig arról volt szó, hogy erős és büszke ország vagyunk....
-
nagyúr
a főni most mondta, hogy a felfogása szerint a pálinka alapvető élelmiszer.
Azért a másfél millió nagyivó alkesz országában ez fontos.Mindezt ugyanazon a napon mondta, amikor napi százan halnak meg éppen ebben a náthában... és azon a napon, amikor éppen megvétózzuk az EU költségvetését, melynek hatására uszkve ~30 milliárd eurótól eshetünk el, mármint mi, mint ország. De ha nem lehet ellopni, akkor nem is kell, oszt' jónapot, szabadság elvtársak. sőt, szovjetunió, nekünk aztán ne mondja meg senki. ahelyett, hogy örülnének, hogy a mocskos pénzük megtisztulhat Mária országában... [napirajz]
Eszméletlen, hogy az a közösség, ahova mi a történelem folyamán belépünk, azt teljesen szétizéljük belülről.
Az ilyen kicsi, szegény, jelentéktelen, ámde nagyhangú és bunkón viselkedő országokat a történelem első néhány ezer évében egyszerűen megszállták az erősebbek, mert az erősebb kutya b*szik (sétál este 8 után )
CSak ez egy együttműködésre épülő szervezet, amiben az alapításkor, bővítéskor fel sem merült, hogy valaki nem akar együttműködni, egyáltalán...
Komolyan, nehéz már erre szavakat találni. Velem meg elhitették gyerekkoromban, úgy 30 éve, hogy a diplomácia az egy nagyon finom és kényes, udvarias dolog, ahol minden jelzésnek jelentősége van. De látom, hogy nem kell itt finomkodni... bármikor oda szarhatunk az asztal közepére, mert mi szittyák vagyunk.ui. a szlovén miniszterelnök megvolt? hogy akkor sem gratulál Bidennek, amíg nem végleges? Bezzeg a sárgahajúnak már az első részeredményekre gratulált...
A generál diplomáciai bunkóság az virágzik itt az észak-balkánon, elképesztő.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #75150 üzenetére
ha ez vigasztal, én is magamban. a mellékelt ábra szerint mindig rosszkor voltam rossz helyen, és kb 20 éve nincs tvm, aZinterneten meg sosem jött eddig szembe. EDDIG
nem teszek ígéretet, de egy párszor tuti meg dogom nézni, leehőtésg szerint nem spicces állapotban, és nem "munka" közben
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #75148 üzenetére
köszönöm, nem ismertem, és mindenképp ígéretes. befejezem a mászakot, és nekiesek!
-
parandroid
félisten
Na várj csak, jön még a fekete leves!
”Minden feketének fizetek egy feketét.”
A témában a Blazing Saddles c. örök klasszikust ajánlanám mindeninek, aki nem ismeri. Aki igen, az is nézze meg bátran hetvenhetedjére is! Nem is változott olyan nagyot a világ ‘74 óta, csak akkor még tudtunk röhögni rajta.p
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz gaborbol #75144 üzenetére
Én értem, de ha a mozgalom elfajulása hatására lassan magát a színt is át kell nevezni ral kódra vagy hexa kódra, akkor egy nyíltan kimondott feketézés hogyhogy még nem szúrt szemet senkinek? Függetlenül az eredetétől, hiszen a szélsőségek sosem keresik az eredetet.
Mindazonáltan néhány ábrázolás Defoe Péntekjéről szintén feketebőrű, ha eredetileg nem is az lenne, de mindenesetre színes,. Szóval egy fekete Péntek ugye áthallásos.
Na mindegy, remélem hogy a Vissza a jövőbe takarító Goldie Wilsonját nem kell kivágni, mikor ugye a főnöke rácsodálkozik, hogy ugyan hogy lehetne már a jővőben polgármester.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
gaborbol
őstag
válasz BlacKSouL #75143 üzenetére
Az elozo ket termekkel ellentetben, a Black Friday-nak semmi koze az afroamerikaiakhoz.
Ket befekteto manipulalta az arany arat ami a tozsde beszakadast okozta, aznap bezart a tozsde es a farmerek fele arat kaptak buzaert meg a kukoricaiert. Egy sotet nap volt a tozsden.
Kesobb rendorok hasznaltak, mert a boltosok mar ejjel elkezdtek az akciokat ami hatalmas tomegeket vonzott -> egesz ejjel dolgoztak a sotetben. Innen a black es nem egy nepcsoportbol. -
BlacKSouL
addikt
Ha blacklivesmatter, és nincs négercsók meg unclebens, akkor mifasz van a blekkfrájdéjjel?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz erdey_a #75140 üzenetére
Nalunk nincs bezarva a suli, en sem tudom hova tenni a gyereket. Marad az, hogy egyikunk ejszaka, masikunk kb nappal dolgoyik, es valtasban vigyazunka gyerekre, plusz itthon oktatas is van. BAromi nehez, de muszaj. Sajnos a cukrosak koyte vannak a 3 legrosszabb mutatoju covid halalozasok kozt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
erdey_a
addikt
jöhet nálunk is a teljes zárlat. ma úgyis megvettem az utolsó karácsonyi ajándékot is ami még kellett.
a home office-nak meg kifejezetten örülnék, bár én olyat csak napi 4 órában tudnék, délelőtt muszáj a gyárban lennem. így az óvoda \ iskola bezárása érzékenyen érintene, mert nem tudnám hova tenni a gyerekeket.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
nagyúr
azt szokta mondani, hogy Ausztia a labor.
Az a baj, hogy lehet, hogy ők labor, de mi eddig egy konkrollálatlan petri-csészeként viselkedtünk...
és mivel ez egy folyamat, nálunk 3-4 hét múlva durvább lesz a helyzet...
Addigra már talán petike is meggyógyul.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Ha igaz amit a "főni" mond,hogy 1-2 héttel követjük Ausztria példáját,akkor lesz baj nem is kicsi [Teljes kijárási tilalmat vezettek be Ausztriában, csak a létszükséglethez szükséges boltok maradnak nyitva]
-
gaborbol
őstag
Tegnap hivott munkatars, hogy koronavirusos lett meg a felesege is viszont a ket gyerekuk egyelore negativ.
Mivel kedden dolgoztam vele vagy 10 percig maszkban meg egymast tavolrol kerulgetve a heten, tegnap elmentem a tesztkozpontba en is. Vegighivtam a mutosoket, orvosi rendeloket akinek a heten dolgoztam, hogy mi van.
Eredmeny 3-5 nap mulva, addig itthon feleseggel aki itthonrol tanit es a harom gyerek...Mi senkivel nem jarunk ossze, a gyerekek sem szerencsere 3 van igy nem unjak agyon magukat. Ebbol a korbol sokat nem kellett telefonalni. Csak az anyos+ ferje es kozos gyerek jar hozzank senki mas. Boltba se jarunk, minden online jon.
Kerdezem kollegat, hogy szerinte o kapta el es fertozte meg a feleseget vagy fordiva, vagy lovese sincs?
Biztosan tudjak, hogy atjott a szomszed csalad nalunk a gyerekkekkel "szocializalodni", es toluk kaptak el.
O full tunetmentes, a felesege elvesztette az izlelest, faj a feje, orra bedugult.Persze volt olyan nap, hogy 3 kulonbozo orvos mellet ultem es onnan at egy uj noverhez.
Nem orulok. -
NoLF
veterán
valakinek megvan a Vikifőni száma? azt írja a közlönyben, hogy holnaptól hogyaszondjahogy:
"Az e rendelet hatálybalépésétől a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről
szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 8. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott
védelmi intézkedés hatályának időtartama alatt az általános forgalmi adó mértéke az adó alapjának 5 százaléka
azon elvitelre vagy házhoz szállítással értékesített étel- és italforgalomra, mely étkezőhelyi vendéglátás keretében
történő értékesítés esetén az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.)
3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sora alapján az Áfa tv. 82. § (2) bekezdése hatálya alá tartozna."Megkérdezném, hogy akkor az eddig 27on értékesítendő sörborkólaviszki is mehet 5%on? hiszen italforgalom...
dilettánsdurvaéletbemár.
VAGY
én vagyok a gyökér és ne molvastam el a 3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sorát, hogy kiderüljön, mi is tartozik az Áfa tv. 82 (2) bekezdése hatálya alá.... nevezetesen, az alkohol és előre gyártott üdítőital továbbra is 27 marad, vagy lemegy 5re, de annak semmi értelme, mert én 27et fizetek utána a beszállítónak?
vagy inkább iszok még egyet PASZMEKH mert ez már tényleg kezd durvánsok lenni...
ja, de hétvégén ügyeletes vagyok... és ezekkel a kérdésekkel kell majd szembesülnöm,...
nem iszok még egyet.
KETTŐT ISZOK, TÜSKÉVEL vázze
szerk:
ja, a közlöny nincs aláírva. WELL FUCKING DONE.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
most indulok a cégtől haza, kíváncsi vagyok, lecsapnak-e rám a tekesek
-
NoLF
veterán
válasz zoltanz #75111 üzenetére
nincs internetkapcsolat a pénztárgép miatt, a pénztárgépben lévő sim-adatkártya biztosítja a készülék számára az adatküldéshez szükséges hálózati kapcsolatot. a pénztárgépekben akkumulátor is található.
mind2 csak és kizárólag azért, hogy az esetleges létező internetkapcsolat megszakadása esetén (ami a sim modul esetében nem fordul elő, vagy legalábbis kevésbé fordulhat elő, mint egy internetszolgáltatótól érkező, ki tudja milyen stabil kapcsolat esetében), avagy áramszünetkor is MINDENKÉPP megkapja a NAV, hogy ki mit garázdálkodik
-
nagyúr
válasz erdey_a #75126 üzenetére
majd egyszer nézd meg a villanyszámládat is, ott nekem ilyen hatszámjegyű összegek repkednek már.
pedig 3 éve nulláztam, amikor elköltöztünk.Nem tudom, hogy vajon ez még 2030-ban is ott lesz?
VAgy kéne akkor egy ilyen az adóbevallásra is, hogy "Ön 2013 óta egy lakás árát fizette be adóban"
vagy "a csókos haverok 14 ezer milliárdot loptak el 2013 óta", vagy valami ilyesmi.
vagy a benzinkútnál a számlán "gratulálunk, ön egy új autó árát fizette be jövedéki adóba az elmúlt X évben".Ui. amúgy nekem a villanyszámlával az is a bajom, hogy be van sárgázva az egész, és az első szám, amit mindig meglátok, az az, hogy mennyi lenne a számlám, HA NEM LENNE rezsicsökkentés.
és mindig külön keresgélnem kell, hogy mennyi is a csökkentett összeg, mert szerintem nem az van a fő helyen. legalábbis vizuálisan.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
erdey_a
addikt
kaptam levelet a népnemzeti központi hulladékgazdálkodásközponti központtól.
igazából mindig kapok, de megvallom őszintén, soha nem néztem még meg részletesen. most a lányom firtatta, hogy mi ez és el akarta olvasni. éppen olvasni tanul ugye...
szóval kibontva a levelet, látom, hogy azért a rezsicsökkentés rezsiszilárdostul nem volt hiábavaló, elvégre a szemétdíjon az elmúlt több mint 7 évben majdnem 20.000,- azaz húszezer forintot spóroltam meg. 7 év alatt. 20ezret. hát remélem mindenki tudja, hová kell tenni majd az ikszet.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #75118 üzenetére
Hatalmas +1, nem egyszer leptem mar varosban kutyaszarba.
Azt pedig vegkepp nem ertem, hogy aki kutyat tart, az miert koltozik a betondzsungel kozepebe?
Pl. rendszeresen lattam kutyaszart a Podmaniczky utca belso szakaszan. Ami egyreszt nem egy olcso kornyek, masreszt nehezen tudok mondani olyan helyet Budapesten, ahol az elso faig also hangon 10 percet kell gyalogolni, de ott biztosan.
Nem lenne egyszerubb kintebb lakni, ahol esetleg szerencsetlen kutya is lephetne betonon kivul masra?
Ez kb olyan, mint a nyugdijas, aki a bulinegyed kozepen lakva sir, hogy zaj van. 40 eve, mikor odakoltozott, mi volt ott? Biztosan nem kertvaros.
Same rules apply!
-
Pacák
senior tag
Vannak lyukak rendesen ebben a korlátozós rendszerben. Most olvastam egy olvasói kérdést, hogy valaki vidéken lakik, oda megy haza vonattal és busszal, ha rendes időben tud végezni. Ha a busz már elment, akkor a párja szokott elé menni autóval. A válasz szerint most nem mehet elé apjuk, az utolsó 10 km-t tegye meg valahogy a vonattól hazáig.
Én a helyében hívnék egy rendőrt, hogy akkor legyen kedves vigyen haza, ha már a párom nem jöhet...Nuclear launch detected
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #75117 üzenetére
Kutya kérdése is. Az enyémek nem szarnak aszfaltra, de errefelé is vannak olyan ebek, akiknek nincsenek ilyen gátlásai. Ez önmagában nem is lenne gond, sajnos a gazdik közül sem mind ér fel addig, hogy összeszedje a produktumot. Ez viszont szerintem ugyanolyan súlyos taplóság aszfalton is, mint fűben. Szóval ha már mindenképpen büntikézni van kedv, inkább ezeket baszogathatnák. Ráférne a nevelés a népekre.
p
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #75116 üzenetére
nem vitatkozni akarok, de a lakóhelytől 500m-re elmenni, az azt jelenti, hogy 1km átmérőjű körben kell tartózkodni az ebbel. Az mire nem elég?
szerk.: közben lejött, hogy te arra írod, hogy esetleg nincs távon belül megfelelő placc. Azt hittem, hogy kevés mozgás az 500m. Felületes voltam, bocsi.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz rushty #75114 üzenetére
Ha valaki lebukik, az azt jelenti, hogy igazoltatták. Ha öt ilyet találtak, az azt jelenti, hogy a fél rendőrség egész este országosan mást sem csinált, mint kutyasétáltatókat baszogatott, és valszeg még örültek is, hogy találtak ötöt. De hogy nem 5/5 volt a mérleg, az is kurtaélet.
Két kicsi kutyám van, az esti sétájuk pont 8 körül esedékes, a reggeli valahol 6-8 között szokott lenni. Nyilván az estit meg tudom oldani, hogy 8 előtt negyed órával gyorsan megyek egy kört velük. De az is biztos, hogy ha véletlenül 3 perccel kicsúsznék a határból, a lelkes tuskó őrs már ugrana ki az oktáviából, ahogy ismerem őket. Másrészt (ritkán, de) előfordul, hogy valami közbejön, és a kutya jelez, hogy gond van. Na most az enyémek jól nevelt állatok, az utolsó pillanatig próbálják elkerülni a beszarást, és ha ki is viszem, nem szarik betonra egyik sem. Felénk jó világ van, neccesen még az 500 m-be is beleférek (bár lehet, hogy 505 a legtávolabbi pont), de biztos, hogy mindenki ilyen szerencsés? Főleg egy jól megtervezett, és azóta is gondosan zöldítgetett magyar iparvárosban, vagy akár székesfővárosunk belső kerületeiben is?
Az egész úgy szomorú, ahogy van, és semmi másról nem szól, mint a baszogatásról, ugyanúgy, mint a közben (este nyolc után) elfogadott választási törvény, vagy az aktuális alkotmánymódosítás.
p
-
bitpork
nagyúr
válasz concret_hp #75113 üzenetére
Mondjuk lenne egy sztori a rektális hőmérés nagy tételben
-
rushty
őstag
válasz parandroid #75104 üzenetére
Azért se mennék ki, hogy igazoltassanak.
Aki 500m+ ra ellófrál szaratni az a türelmi zóna esete.Revolut meghívó pü-ben
-
zoltanz
nagyúr
mondjuk a tömegközlekedési eszközökön hamár úgyis van internetkapcsolat a pénztárgép miatt A járvány megfékezése érdekében lehetne Wifi a z elektronikus jegyrendszer támogatásához. Ilyenre nincs keret
-
parandroid
félisten
Az északmacedón terroristák miatt biztos. Ja, nem, azok haverok, diplomáciai autókkal hordjuk őket ide menedékjogot kapni. Akkor a csecsen... oh, wait, a mogadev srác nehogy belekeveredjen. Na mindegy, szóval a migránsok el ne dobálják megint a májkrémes szendvicset, nem hiányzik nekünk még a sertésinfluenza is. Tényleg, azzal mi lett? Érdeklődés hiányában elmaradt?
p
-
nagyúr
erről is Hofi jut eszembe, a rendőrös viccel, amit a lengyel szükségállapothoz kapcsolódóan lőtt el, úgy '81-ben.
-Most miért lőtted le?
-Á, messze lakik, úgyse ért volna haza 8-ig...Én kaptam céges igazolást...
@Bleki: Pesten tegnap megkéseltek valakit az 1-es villamoson, mert szóvá tette valakinek, hogy rosszul van rajta a maszk.
Mindeközben Budapest belvárosában a TEK-esek páncélosokkal és tökig géppisztolyban harcolnak a vírus ellen.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Reméljük, a lézeres távmérőik ugyanolyan jól mérik majd a távolságot, mint a közintézményeknél használt digitális hőmérők a testhőmérsékletet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
parandroid
félisten
Hallom 5 kutyatulajdonost kellett
árokba lőnimegbírságolni tegnap, mert a hadiállapot alatt este 8 után 500 m-nél is messzebb mentek otthonról a kutyával. Szerencsére a rend éber őreit nem tudták kijátszani, így az operatív főtörzs beszámolhatott az incidensről, mint a tegnapi nap legfontosabb vírusügyi fejleménye... Ha ez nem lenne borzasztó szomorú valahol, most visítva röhögnék.Már várom, mikor szólnak a semjénnek, meg a haverjainak, ők úgyis szeretnek sétáltatott kutyákra lövöldözni (‘lézeres távmérő mit mond? 498, 499, 500, bumm. Elkaptam a kurvaanyjátneki, ez se terjeszt több vírust.’)
p
-
ToBeY
nagyúr
Pár hónapja még kiröhögtem azokat,akik maszkban futnak,aztán ma én is így csináltam.
Este átnyálaztam kicsit jobban a szabályokat, és elvleg nem kellett volna.
Mind1 én betartom amit be kell,nincs kedvem vitázni senkivel sem. -
BlacKSouL
addikt
Jöttem haza 3 körül, 100-ból kb 20 emberen volt rendesen maszk. Szokásos délutáni tömeg. Kb 20-on volt orral ki, kb 20-on volt csak az álla hegyén, a többin egyáltalán nem. Egy bizonyos népcsoporton, nem az eszkimókon, egyetlen egyen sem volt. Bagósokon nyilván nem, láncdohányosok előnyben. Kutya nem szólt senkire. Megyeszékhely, főút, főtér.
Mondjuk ha embert ölsz, gyilkos is csak akkor vagy ha kiderül/rajtakapnak/bebizonyosodik/elítélnek. Maszk nélkül sétálni se szabad, de lehet.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz concret_hp #75099 üzenetére
és a kutyások..?
Ui. láttad a főni videóját?Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest