Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
valakinek megvan a Vikifőni száma? azt írja a közlönyben, hogy holnaptól hogyaszondjahogy:
"Az e rendelet hatálybalépésétől a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről
szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 8. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott
védelmi intézkedés hatályának időtartama alatt az általános forgalmi adó mértéke az adó alapjának 5 százaléka
azon elvitelre vagy házhoz szállítással értékesített étel- és italforgalomra, mely étkezőhelyi vendéglátás keretében
történő értékesítés esetén az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.)
3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sora alapján az Áfa tv. 82. § (2) bekezdése hatálya alá tartozna."Megkérdezném, hogy akkor az eddig 27on értékesítendő sörborkólaviszki is mehet 5%on? hiszen italforgalom...
dilettánsdurvaéletbemár.
VAGY
én vagyok a gyökér és ne molvastam el a 3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sorát, hogy kiderüljön, mi is tartozik az Áfa tv. 82 (2) bekezdése hatálya alá.... nevezetesen, az alkohol és előre gyártott üdítőital továbbra is 27 marad, vagy lemegy 5re, de annak semmi értelme, mert én 27et fizetek utána a beszállítónak?
vagy inkább iszok még egyet PASZMEKH mert ez már tényleg kezd durvánsok lenni...
ja, de hétvégén ügyeletes vagyok... és ezekkel a kérdésekkel kell majd szembesülnöm,...
nem iszok még egyet.
KETTŐT ISZOK, TÜSKÉVEL vázze
szerk:
ja, a közlöny nincs aláírva. WELL FUCKING DONE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs