Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
majd egyszer nézd meg a villanyszámládat is, ott nekem ilyen hatszámjegyű összegek repkednek már.
pedig 3 éve nulláztam, amikor elköltöztünk.Nem tudom, hogy vajon ez még 2030-ban is ott lesz?
VAgy kéne akkor egy ilyen az adóbevallásra is, hogy "Ön 2013 óta egy lakás árát fizette be adóban"
vagy "a csókos haverok 14 ezer milliárdot loptak el 2013 óta", vagy valami ilyesmi.
vagy a benzinkútnál a számlán "gratulálunk, ön egy új autó árát fizette be jövedéki adóba az elmúlt X évben".Ui. amúgy nekem a villanyszámlával az is a bajom, hogy be van sárgázva az egész, és az első szám, amit mindig meglátok, az az, hogy mennyi lenne a számlám, HA NEM LENNE rezsicsökkentés.
és mindig külön keresgélnem kell, hogy mennyi is a csökkentett összeg, mert szerintem nem az van a fő helyen. legalábbis vizuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest